Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Petrs01

nebo nevím

C) je správně! Jestli nevíš kam s penězma, jistě najdeš číslo účtu nějakého útulku nebo tak něco.

PetraK

Mirka D.
        nes mi došel obojek,děkuji moc,j

byla bych obezřetná, dneska pošle obojek, v další zásilce bude péf 😀

PetraK

Petrs01

hele nevyužiješ veterinární jaterní dietu? Purina pro plan? Mám tu darovenaje neotevřenej tří kilovej pytel

Petrs01

nevyužiješ

Tak jako já zkrmím cokoliv, spíš jestli by se to nehodilo někomu kdo tu jaterku potřebuje. Skřivany? Troldík?

PetraK

Petrs01
              já už se ve svým okolí útulků právě ptala, I Fifijový-tam to nemám jak dostat , Dočasek De-de, sice útulek, kde je vižlák Rony říkal, že jo, že až budou mít cestu, že by se stavili, že jezdí Prahu pravidelně, ale už to tady mám hodně dlouho. Ještě mě napadá teď právě, zeptám se Vilmy, ešivá to nechce do svý kočičí aukce, a kdyby ne, můžem se domluvit, jestli chceš.

Denny

Tak a je to tam.Cekam, tadyk. Se tu proste zastavil cas kolem roku 1940+++nechal to tu Hitler vybudovat pro zranene vojaky

PetraK

Dennyky
                  😀 😀
                  mno, tak já to měla apokalyptický směrem do scifi filmů a ty to béš mít historicky apokalyptický 😀 😀

Petrs01
                  no tak se to podařilo prošťouchnout a udám to přes kočičí Vilmu, takže hotofson.

Petrs01

udám to

Super. Já zkrmím skoro vše, ale té diety mi přijde škoda.

PetraK

Petrs01

no přesně, proto jsem se to snažila nabídnout. Dočasky Dede, kterým jsem to nabídla jako prvním, tak nic, nechtějí to 😮 , a ostatní mám všechno z ruky.
                      Je to zavřený, nový, kvalitní, takže jsem ráda, že to půjde nakonec někam, kde to bude mít to určení, co má.

PetraK

Ha! Myslím, že jsem díky Vilmě našla místo, který můžu směle podporovat

https://www.projekthope.org/

a jednouuu třebaaas …. 🙂 aspoň psí dočasku nějakou, že jo. Zatím si nejsem jistá, ešivá by to šlo.

Milena z Prahy

Petrs
                          To jste se o víkendu solidně prošli. Mimo Prahu?

PetraK

Petrs

byli jste procházkovat? Aji s Atomíkem? už je O.K?

Milena z Prahy

PetraK
                              Na ten Projekt Hope jsem se nedávno dívala. Na Googlu má výborný hodnocení a ta paní Plaňanská, která to vede, sympaticky rázně odpovídá na pár kritičtějších ohlasů.

Petrs01

Mimo Prahu?

Nee, i kvůli možnosti kdykoliv sednout na MHD, kdyby Atomík nemohl. Takže v sobotu od nás přes Stromovku a Letnou na Štvanici a po pravém břehu až pod Koráb. Pak už nebyl čas kruh uzavřít, takže nahoru tramvají.
                                V neděli „les mnoha jmen“ neboli Kunratický-Krčský-Michelský les. Opět ve stylu „jak se to začne zatahovat nebo pes kulhat, tak mažeme domů“ – a ono furt nepršelo, tak uhnem sem a zajdem tady… a nakonec jsme ještě seděli a hráli kostky.

PetraK

Milena

libí se mi, jak psy zná, dobře popíše, ví jaký domov hledat a přiznám se taky to, že – zdá se – bezhlavě nekastruje všechno, co jí přijde pod ruku ještě dřív, než se to zvíře uklidní a usadí. Nic proti kastracím, ale dneska je pes kastrovanej ještě dřív, než přijede do leckterýho útulku, nebo depozita 🙁 . A já nechápu proč kastrovat staříky, mladý štěňata ještě před 1 rokem atd. Dneska je to chceš psa- tak pokud není kastrovanej, budeš kastrovat a jinak Ti ho nedáme.

Petrs01
                                  a nakonec jsme ještě seděli a hráli kostky.
                                  předpokládám, že vás Atom obehrál 😀

PetraK

😀 😀 😀 Máma má jasno a má jasný oční certifikát 😀 😀 😀 jako ono by to bylo fakt k smíchu, kdyby nešlo o podvod.

https://www.spechato.cz/inzeraty/Krasna-stenatka-labradoru-8DwM.html

Petrs01

že vás Atom obehrál

To minulou neděli – vytáhli jsme „pejsánku, nezlob se“ domácí výroby – kdo šlápne na pole s kostičkou, musí obsloužit pejsky. Kluci říkali, že máme hrát často a hodně 😀
                                      člověče po psím

PetraK

Kluci říkali, že máme hrát často a hodně

😀 to je bezvadnýýý! Musim navrhnout doma, ale bohužel vim, jak to dopadne, páč brtnik nerad něco hraje -bohužel.

kachna

brtnik nerad něco hraje -bohužel.

tím líp, prohrává kontumačně

PetraK

kachna

😀 když mě ty kontumačky nebavěj, při tom se nebojuje. Hele a přitom máme doma takový supr hry! Třídéčkovej Xapatán – neboli plastická hra s horama, jezerama, padacím mostem, sopkou, řekou. Nebo fotbal – malej a velkej… a von nic. ani karty se mnou nemydlí. Ani kostky. A já, ubohá s genama po dědovi, kterej se svou ruskou duší prohrál ženu f kartách……….co já mám dělat? 😀 Už ani ty šachy se mnou nehraje… 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 221. až 240. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.