Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 4 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,181. až 2,200. (celkem z 5,632)
  • Autor
    kachna

dcera se rozhodla svému šestiletému bratrovi vysvětlit, co je menstruace 😀 😀 😀
      (nedala to, já to teda vzdala rovnou)

PetraK

kachna

chceš tečku?

tak to u mě asi nevyjde 😀 , ten telefén už je na odpis, čekám, kdy lehne, tak zatím vystačím s tím certifikátem, kterej mi Brtnik zalil do folie.

(nedala to, já to teda vzdala rovnou)

aaaajajijaijáááiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Milena z Prahy

Kachno, Batynky je mi moc líto.

cernej caj

Denny
            To je skoda s vernisazi, tak poucebi na priste ze lip hlidat i otviraxku, no…

Kuskus
            Dekuju za upresneni

Mirkad
            Schovam ti nejakyho mekouse

Dneska 2 novacci, stehovat do vetsiho budem az zitra, takze tri prdele prace, navic nemaj ani kde sedet… ale tak i nejaky pozitiva, po 4,5 letech novej platovej vymer a vyhruzky ktery obsahovali slovo vedouci:D coz nastesti neni urcite aktualni, ale samozrejme to neni ani pozitivni vyhled do budoucna:D

PetraK

černej čaj

tak nebude se propouštět? Nabíráte? Nehrozí vyhazov, naopak povýšení? A přidali Ti?

Milena z Prahy

Denny
                Výstava moc pěkná, mně se líbí hlavně fotky, z nich nejhlavnějc ta z mostu přes Labe s letícím ptákem. Odkud je to, prosím tě, focený?
                Kamarádi vyzeraj veelmi sympaticky a ty taky, pokud to jseš ty :-)!
                A zámecký místnosti teda píšou!

Čajda
                Nechtělo by se ti vést lidi?

cernej caj

Milena
                  Rozhodne ne, ja su dobra v praci co delam a nejsu ten typ co by sel do toho co nechce i kdyz vymenou za vyssi plat.

Petrak
                  Aktualne to nevypada, a ano neco pridali takze sem se dockala:) su spokojena, a uvidime jak to pujde dal. Vedouci pozici nechci prestoze umim byt hodne ostra, ale neni to nic pro me.

PetraK

Čajdo tomu rozumím, taky bych pod sebou nechtěla mít lidi. je fajn, že Ti konečně přidali, gratuluju

Zlata

Tady je chvíli zima,fuci vítr,svikal déšť,za chvíli svítí sluníčko,je teplo az dusno.
                      Nejdřív jsme zalezli,okolo čtvrté se udělalo hezky,ještě ted se da sedět venku.Akorát kdyby ty komáři nelitali.Zdejší netopýři nestihaj.Možná pozvu ty Dennyky.Jsou větší ,třeba víc pochytaj.
                      Odpoledni paráda.Chtěla jsem vyfotit motýla,ale než se přesunu jsou všichni fuc.

Attachments:
                      Milena z Prahy

Zlatko, máte novou kočičku mourovatou?

Maya
                          Zlata

Milca
                            To je Micák,přistěhoval se s mladejma.Vnuk posílal fotku od druhy babičky bílého kotete,tak možná bude ještě to.

Denny

Dobré ranko,
                              hm chodit z práce v 10hod by se mi i zalíbilo 🙂
                              Ale jsem Lucku včera nutila chodit no, tak nakonec jao dobrý, ale Deniii, to už zasa ideme do kopcaaaa?
                              No prostě když bydlíme v kotlině, tak prostě do kopcaaa mosíme pořád 😀
                              Večer ale vzala Koníkojc a byla s ní přes hoďku venku.
                              Jsem udělala boloňské špagety, tak si pochutnala, uvidím jak dnes, buď půjdem grilovat ke kámošovi nebo procházkou na pizzu.
                              Už od rána to vypadá na docela hezký den 🙂

Mileno
                              ta fotka je ze Střekova z hradu, jo ptáka jsem si taky všimla až v mobilu 🙂

No já jsem ta nejtlustší nooo.
                              Jj kámoši jsou fajn.

čajdo
                              tak poucebi na priste ze lip hlidat i otviraxku
                              včera jsem o tom mluvila s kurátorkou prý to tak dělá vždy…jsou věci, do kterých se montovat asi nebudu, ono víceméně mně je to tak trochu fuk, mně o nic nejde…

Denny

Z Ústí jsme domů jeli přes německo, a tohle je úsek,
                                kde je prostě vždycky krásně, pro mě takové magické místo…
                                Uznejte sami.

Jo a ty dvě opičky už lozí na okno, takhle včera divizny načumovaly :-DD
                                Blanička má na čumáku drobek

• Odpověď byla upravena před 4 roky a 8 měsíci uživatelem Denny.
                                Denny

Zlatko, to je krásný čertík kočičí 🙂

čajdo
                                  gratulace k prac.povýšení a hlavně (dnes nezbytným) penězům.
                                  A stojí to aspoň za to?

PetraK

RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    RRRÁÁÁ
                                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dobrejtro prdíci! Tak se nám včéra přijel podívat na Domeček pan bagrista . Na konci srpna se do teho pustijó. Fajn člověk takovej. Tak uvidíme, musíme odhrabovat postupně, aby Domeček nežuchnul. Mouses mi včera dělal společnost, místo aby šel s ohařem a tak jsme si spolu hráli. Nic jinýho jsem nemohla, protože- šla jsem prát, zapnu pračku – a……… nojo, ešivá by to nechtělo vyprat Brtníkovi věci do prasé? Jenže Brtnik byl fuč. Tak nic, počkám a půjdu vyluskovat. Velkým luxem tentokrát. Zkontrolovat pytlik, ešivá nejni plnej a…..hup vypadlo odněkud těsnění. Tak jsem ho někam nacpala, ale přišlo mi, že to divně hučí ten přístroj, tak jsem ho radši vypnula, ať ho neodvařím. Připravila jsem si zeleninu na večeři a pak jsem byla bezprizorní, tak jsme honili s Mousesem kuličku v lavórku a váleček po předsíni. Tomu říkám domácí práce 😀 . Přišel Brtnik a přinesnul jenom jednoho hřiba 😮 . Fakt nerostou. ale dyk prší“ 😮

Zlatka
                                    jéé u vás kočičón seká na traktůrku? To bych mohla Mousese taky naučit! Máš krásnou budlejuuuuu! Střiháš ji hodně? A kůtě je ňuňu, a bude teda další? zas bude banda veliká?

Dennyky
                                    Tvl, vona vyfotí vobyč silnici a je to pěkný 🙂
                                    Magi místo je fakt magi 🙂

a Blanice je prasca, hubu si nevotře! 😀

Zlata

Denny
                                      Já už tvojea Čajdy fotky nekomentuju,jedna hezčí než druha.
                                      Petra
                                      Tahle budleia je zatím v kyblu,než znova udělaj zahradu.Mela jsem ji asi 20let,vždycky jsem ji trochu sestrihala,tak asi jako se stříhá rybíz.Měla hlavni pruty silný asi 7cm.Pak mi zmrzla.

PetraK

Zlatka

no…. a jak se střihá rybíz? 🙂
                                        Já mám na chalupě fialovou. letos jsem ji musela vzít durch taky právě zmrzla, ale obrazila, to je fajn.

PetraK
                                          Zlata

Rybíz prostrihavas dole u země,vybere s si pruty tak aby ke každému zbylemu mohlo slunce,ty zbylé u budlei můžeš zkrátit,rozvetvi se.Já tu starou že začátku nestrihala,jenom ty odkvetle,pak už byla ohromná,tak jsem to vždycky strihla u země .Bohužel jedno jaro jsemoc chvatala.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 2,181. až 2,200. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.