- Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
17.5.2021 v 7:37 #120901
Denny
Tak z tydlifouna to jde takze ufonky z pátku
17.5.2021 v 7:38 #12090317.5.2021 v 7:45 #120905PetraK
17.5.2021 v 7:52 #120909Denny
Kachnoooo dodatečně vše nej hlavně zdravíčko 🙂
PetraK
moje drahá katastrofická kolegyně pořád říká, že bude pršet 14 dní v kuse, že hrůůůůza a prší tak hodku denně pak už je pohoda17.5.2021 v 7:57 #120910PetraK
Dennyky
pořád říká, že bude pršet 14 dní v kuse, že hrůůůůza aže vona poslouchá tu nablbnou Honsovou na Seznamu co dycky tvrdí – na čr se řítí obrovský… něco… doplň dle potřeby 😀 ? A která tuhle prohlásila- konečně se dočkáme pravých letních teplot- rozuměj 25 a výše. Teď na jaře!! Je cvaklá? Nebo nevzdělaná? Letní teploty na jaře??? 😮 e??
včera jsem četla konečně slovo normálního meteorologa, kterej pravil, že TOHLE je NORMÁLNÍ jaro s dostatečnou zálivkou na to, aby se půda nasytila a měla rezervy na léto, aby se rostliny dostatečně napily, teď když kvetou, že nejni normální, aby bylo vjédro. Ostatně – Studený maj – f stodole ráj, kdyby někde pochyboval. tak ať se kámoška uklidní a těší se na normální průběh počasí, kterej si už jen nepamatuje 😀
17.5.2021 v 8:01 #120911PetraK
Jsem GEB…já bych teda spíš řekla, že DEB – il, ale voni to viděj jinak 😀
17.5.2021 v 8:02 #120912Denny
PetraK
má ajphóna, tím to je! Tam hlásaj krávoviny.
Není nevzdělaná, naopak jen Ing.
Ale v tomhle prostě trochen prudí no, tak vona má ráda teplo,
já zase moc né, mi vyhovuje co bylo včera třeba, jsem asik taky trochen diuná17.5.2021 v 8:18 #120913PetraK
Dennyky
Není nevzdělaná, naopak jen Ing.
😀 já mluvila vo Honsový 😀
taky mám ráda normální teploty, než ten humáč, co je poslední roky. To je tak pro někoho, kdo se vypleskne na inglišskej trávník a nehejbe se, když chceš se hejbat, v těch teplotách to nende, humřeš.
17.5.2021 v 8:28 #120914Zlata
V máji nemá pasakova hůl a býčí žíla oschnout.
17.5.2021 v 8:34 #120915Denny
já mluvila vo Honsový
ééé jsem stračena, ale vomlouvá mě to že za chvíli jedu a mám trochen nervíky.17.5.2021 v 8:38 #120916PetraK
F klidu, Denníky, to bé cajk.
Zlatka
přesně tak, máš pravdu. A u nás po dlouhý době zažívám rosu jako blázen.17.5.2021 v 8:50 #120919Maya
jj, konecne po letech normalni pocasi, akorat teda by nemuselo furt tak fucet, jako myslim, ze driv takovy fukere nebejvaly
ted to zas slysim za oknem jak fuci17.5.2021 v 8:53 #120921Maya
jsem Anubis, muj nejvic nejvetsi egyptskej oblibenec, protoze je krasnej
- Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem Maya.
17.5.2021 v 8:54 #120923MirkaD
tak u nás neděle ždibíček mimo Bučovice,takže změna trochu a to nejen pro n ás ze psama,ALE HLAVNĚ PRO BETTY RODIČŮ,lterá se ehm NENÁPADNĚ :Dometala kolem dveří a dávala najevo,že kde s náma,tak jsem se optala rodičů,jestli ju můžem vzít,a jela s náma,jeli jsme na Klouboučky,což je konec Bučovic,tam jsme zanechali auto a po asfaltce-nalevo pole,napravo les jsme si to šlapali mezi šnekama,půlku cesty všichni na volno,v druhé půlce Betty radši na vodítku-to už jsme byly víc v lese,místama docela bláto,ale furt lepší jakk jít tady na polnačkách,nebo v lese,vše jsme fotily,aby rodiče měli důkazy-kak něco nevidí,nevěří,například nikdy ze svými psy nebyly u vody,tak nevěří,že by tam vůbec vlezli…
no pak jsme se ještě chvíli socializovali u obchodu,Martin narychlo vběhl do drogerky a do KIKU,do KIKU pro deky na kčesla,tenký,předtím před tždnem dorazily elastický červený potahy na křesla i sedačku,ale ještě něco na to,aby to nebylo hned od psů,no takže chtěl mít stejný deky ,doma teda vyčesat Bettyně zablácenj podvozek,a psi odpadli,
Max ju prý hledal,ale holt má smůlu,když se bez rodičů nehne…
odpoeldne zase kousek mezi polama,+se zhrada/dvůr/terasa-velká výhoda oroti zimě,kdy prostě venku nebudou a nebudou
no a já za sebou volný víkend-druhý za tento měsíc-to se mě dlouho nestalo…PetraK-jo tráva tady roste jak o život,
volala mě v sobotu Fifi,tak jsme to probraly,chcu určitě koupit jiný granule,+to ještě probrat s vetem,jinak Dafi je ted v pohodě17.5.2021 v 9:04 #120928Milena z Prahy
Denny
My jsme byli na injekci včera. Fakt je, že jsme se na ní těšili, protože už půl roku se skoro s nikým nedružíme atd. Tak hlásím, že asi za deset minut po výkonu mě začala trošičku bolet hlava, tak jako při chřipce. Ale fakt málo, dalo se na to snadno zapomenout :-). Dneska už úplně dobrý a akorát slabě cítím místo vpichu. Mně připadá jako zázrak, že tuhle vakcínu dokázali vyvinout a že jí můžeme dostat.17.5.2021 v 9:08 #120929MirkaD
PetraK-Dafi je ted v pohodě,že mimo jiné léky,+se dodržuje to co má,jaký to bude po lécích se uvidí,jinak ted vaří kastrol masa Martin pro Žeryka-ehm to nevím,ale asi budu krmit každýho zvlášt…
toto bych nevysvětlila,proč on maso,ona nicDenny-ááá včelu důvěrně znám z práce,plyšáci za body,naši psi mají housenku,
jinak bahno a jezevčík-no má to krátký nožky,no:-)
jinak já že bych se na očkování těšila teda to nééé
popravdě,nevím,jak t mají řešit ti fyzicky pracující-jakože máš mít před očkováním a po něm volnější režim….
Martin měl třeba první termín v pátek,tak 2 dny volno,já bych musela vidět termín očkování hooodně dopředu
jinak od nás z práce není nikdo ještě očkovanej….Černejčaj-tak at ti co nejmín prší,ti přeju:D
17.5.2021 v 9:23 #120931PetraK
Maya
u nás nějak výrazně nefučí – zatím. Občas fouká to jo, ale nic děsnýho. Anubis je krasavec. Geb má na šišce hus, to by ke mně asi i sedělo 😀
Míla
tak fajn, že to taky probíhá dobře – mě dneska tak divně bolí hlava, ale nevím, ešivá to může souviset, moc na bolesti hlavy netrpím, tak čert ví… navíc už je to týden.Mirka D.
fajn, že jste to s Fifijovou probraly, co vím, tak ty Britky nejsou asi nic moc, podle toho jak mezi sebou píšou granuláři.Hlavně, aby se Dafule dala do pořádku., Betka musela být nadšená, že je na výletě, škoda, že Maxík, to má tak komplikovaný. A teď nevím – proč vlastně ne tu dietu vařená rýže, vařený maso a třeba zelenina? Proč to vet zavhrl?
17.5.2021 v 9:45 #120932MirkaD
PetraK-no,že prej toho není moc příznivcem,když sem mu třeba říkala,že ve čtvrtek večer dostala samotnou rýžu,tak,to že prý nr
já to popravdě nechápu-*já to pochopila ppo svým taky,že když jsem mu popsala co jí dáváme my-masou-všechno co jíme my,ale vařený-Martin jde dělat třeba hovězí guláš a s kousek masa uvaří i psům+játra,přílohy-rýži,kuskus,kaše bramborová
okurek zelený,banán,paprika-kapie,zelená,vajíčko vařený,tvaroh,jogurty-bílý obyč.
pmalsky-tvrdý sýr,piškt-psí,párky,+pamlsky z obchodu-schmakoss,sušený maso
pamlsky strřídám+zase tak nepamlskuju,pokud necvičím tak 3 pamlsky za vycházku,někdy žádnej+pidi pamlsky dávám
no tak po tom výčtu,řekl,že granule a jen kousek piškotu za odměnu
tak zkusím granule marp rybí17.5.2021 v 10:01 #120933MirkaD
Petrs01-dnes mi došel obojek,děkuji moc,jen poprosím o čísu účtu,nebo peníze pošlu zpátky v obálce,nebo nevím
tak děkuju moc!17.5.2021 v 10:02 #120934PetraK
Mirka D.
ještě mě napadá, ta rýže může vadit – Bubince vadila a není jediná. Já když má pes dietu, tak nedávám rýži -ale brambory vařený a rozmasakrovaný na kaši, líp projdou trávicí soustavou. No nevím, ty granule, když má pes rozbitý trávení, mi přijdou na trávení takový divný. Vařený libový maso, brambor, mrkev – a rozmixovaný, to mi přijde pro potrubí takový pohlazení, je to jednoduchý, nezatíží to. No však uvidíš. Jako chápu to, že třeba může psu vadit tak pestrost – třeba paprika, nebo okurka… ale vždycky mi přišlo, že granule zatíží víc, než přirozený jídlo. Pamatuju si Ešátora, kterýho bez mýho vědomí i když se souhlasem 😀 páč jsem myslela, že ten párek bude jeden a navíc ne párek z nálevu – přecpal kuchař v hospodě na horách. Pak jsme šli domů, Ešátor se nažral a v noci začlo peklo. blil jak alík, ale jen ty párky, všechno ostatní – tedy maso a zeleninu už měl strávený. A to byl párek – kterej přeci jen není tak umělej, jako grancle.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.