Kecací léto 2021

Fóra Ostatní Kecací léto 2021

• Toto téma obsahuje celkem 5,631 odpovědí. Do diskuze (13 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 3 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 181. až 200. (celkem z 5,632)
  • Autor
    Maya

kachna
      u otázky na barvu divokých morčat se nezobrazuje výsledek odpovědi, ale možná jsem to udělala dřív než jsi to opravila

Maya

kachna
        teda to druhý taky ne, poznám taky akorát kapybaru, veverku, bobra a nějaký morčata 😀
        otázky u psů a koček by klidně mohly být i na nějaké nemoci nebo povinné očkování, čipování
        otázky u koček mě moc nenapadají

kachna

poznám taky akorát kapybaru, veverku, bobra a nějaký morčata

poznávačky jsou drsný, to souhlasím, ale já jsem hodná a uznávám i rodový názvy.
          Pak vám hodím i statistiky.

Fifi

maya
            Jak, ze te otazky ohledne kocek nenapadaji? Muze kocka sezrat nit? vrti ocasem a proc, a kdy vrni. A kolik zachodu na jednu kocku, kolik sezere ptaku, kdyz je venku, proc ma hmatovy fousky, umi plavat, kolik ma blech… 🙂
            Jo a ke psum, stary dobry, proc se pes toci na pelechu, nez usne. Tu se ted motala Ruzice, az si dala o stolek do kebule. 😀

Maya

Fifi
              takový otázky by mě teda nenapadly ani náhodou 😀

kachna

a kolik dáte z poznávačky z teraristiky?
                https://forms.gle/k9EmfhP4yK15Lttd9
                Já bych dala asi sedm (chtěla jsem napsat pět, ale vzpomněla jsem si na dva další druhy, co poznám bezpečně). Jsou tam i naši domácí plazi. Za rodové jméno (třeba agama bez vousatá, se počítá půl bodu nebo jeden a za plný název dva)

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 11 měsíci uživatelem kachna.
                cernej caj

Ja bych nepoznala nic:D

Mam.uplnr otlaceny boky od toho batohu consem.mela v zime (normalne ho nenosim, ted po druhy) a jak nemam.zimni bundu tak des a hruza:D

Takze uz su pekne omackana a nevim, no.

Prosim nwvite jak je to s prwchody do nemecka? Bavorsko. Mam 500m od.hranice zajimavost na turisticky trase ale nevim, zda uz je mozny volne jit pres hranice nebo porad musi mit clovek u sebe test cerstvej…

cernej caj

Tak asi ne
                    https://www.komora.cz/news/preshranicni-pohyb/

Nic lepsiho sem ennasla

Zlata

Čajdo,melo se to uvolnit jen pro pendlery.Zatím asi ne.Jinak te lituju,musí to být v tom mokru a s těžkou krosnou .Snad si budeš moct odpočinout někde v suchu.

Petrs01

Řekneš, že jsi zabloudila… ostatně pokud je to v lesích, tak se tě nikdo ptát nebude. Co počasí? Já jsem dnes z toho „celodenního deště“ pěkně spálená – ani kapka. Včera jsme tak nějak šli a šli… 19km. S bíglem! Tak dnes jenom tak lehce, než se zatáhne a začne pršet… no tak 12 a přijeli jsme v šest. Ale ani není nijak utahanej. Asi začíná být zase na dožití 😉

Ostatní cestující nemusí mít již při příjezdu test, ale mohou si PCR nebo antigenní test udělat na území Německa po příjezdu tak, aby nejpozději do 48 hodiny byli schopni předložit výsledek testu příslušným organům.
                        Takže jsi právě přišla a míříš na nejbližší testovací místo, tak abys to do 48 hodin stihla 😉

Maya

kachna
                          tak z teraristky poznám asi rodový 3, tak to ani nemá cenu vyplňovat za ty půlbodíky
                          jako jestli tohle fakt děti poznávají, tak respekt

Denny

Dobré ráno,
                            tak my jsme měli hezký víkendík, ikdyž furt hlásili že bude pršet tak
                            sprchlo jen trochen a mohli jsme courat.
                            V sobotu jsme byli s Maxem, kámoškou Romčou a její fenkou Kerinkou jezevčicí,
                            která chuděra malá zapadla po pupíček do bahna a nemohla se dostat ven.
                            Nokonec se teda vysvobodila sama.
                            V 17hod jsme šli k Vlaďce na zahradu, měla v pátek narozky, tak na pivko a
                            buřtíky 🙂
                            A včera jedna procházka s Čipem a pak samy se šiškama.

Denny

Ahá takže fotky nebudou tak nic.

cernej caj

Z toho celodenniho deste spalnea nejsu 😀

Ale chvili se dalo i sedet na miste bez sance na umrznuti…

Dneska to snad taky klapne s pocaskem, rano obchod (nova pec) tak nejaky dobroty,

Denny
                                Nekdy to.z tel.zlobi s fotkama:(

Denny

čajdo
                                  ale to posílám z pc

Denny

zkouška

PetraK

RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      RRRÁÁÁ
                                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak u nás bylo nakonec hezky po oba dny. Jako nebylo to furt na sukničku, to spíš výjimečně, ale hezky bylo. Tráva roste jako blásen, po těch deštích, tak jsme zas včera sekali. Trávník je tam místy hodně hustej, výživnej, takže je plnej vozík 😮 . A dneska valíme- když nebude pršáť – na chalupu, čistit jezírko a opečovat zahradu.
                                      Taliprtka našla v pátek tři zajíčky a ……. byla šikovná. A převezli jsme z bytu televizi a teda……….. jako………..vona je moc veliká nějaká 😀 Do Domečku rozhodně. Působí tam jako nějaký domácí kino či čo. a to my fakt tehdá nekupovali 😀 . jdu vás dočíst:

Dennyky
                                      Noumáuní Uďó
                                      vižlí držky jsou nejlepčííííí! 😀

černej čaj
                                      Jojoooo nekdo dneska naposled v praci tento mesic
                                      to zní tak božky!! 😀 záviďme jí to holky! 😀

dneska krasna protapka na hodinku s ferinkou
                                      jeee, ta si to užila určitě , pro ni teď počásko akorát.,,

ŽIŠ NO JOOO, KACHNOOO SI MĚLA NARODENINY!!!

TOŠ ŠÉCKO NEJ A AŤ JSTE V POHO CELÁ RODINA, TO JE NEJDŮLEŽITĚJŠÍ

proč se říká, smrdí, jak psí kšíry
                                      tak si přijeď čuchnout k těm, co má Taliprtka, to nevypereš a nevypereš 😀

kvíza jsem vyplnila, ale mám trapných vosumnáct bodůch u druhýho testu mám velkosmilikof- tam končím u dikobraza, bobra, veverky, sviště, sysla ,kapybary, činčily, křečka a to je asi šécko, ešče možná undatra je tam?

A helejte na co jsem narazila, když jsem hledala kachní obrázek

https://prazsky.denik.cz/zpravy_region/kachna-vodni-ptactvo-zachranna-stanice-pro-volne-zijici-zivocichy-priroda.html

to je výborný 😀 . A toho pána znám, byl u nás dvakrát vyzvedávat zvířectvo, co jsme našli

Mirko souhlasím s holkama pokud má Dafule problém s kuřecím tak Brit není nejlepší volba

Maya
                                      otázky u koček mě moc nenapadají
                                      mně jo – má kočka skutečně 9 životů? 😀

psí otázka – proč se psům nesmí dávat vařené kosti – použila bych to k osvětě

PetraK

Jo a něco pro lepší ráno 😀

Attachments:
                                        PetraK

a ešče….tady něco pro kachnu, až zase bude potřebovat zabavit děti 😀 😀 😀 😀

pomoooooooooooooooooooooooooct!!

Attachments:
                                          Denny

Zlodějka je to, vlezla k Čipákum do bytu a ukradla včelu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 181. až 200. (celkem z 5,632)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.