- Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 50 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
3.8.2026 v 11:41 #205570
cernej caj
Maya
nojo, tak je to prace jako kazda jina, ma sva specifika a musis je znat, vedet, umet to…muzi urcite prijde snazsi ucit nez si delat dane 😀
hustaaa ses 100 dnu je narez, to bych nevydrzela :Dale ja nejsu motivovatelna tema ukazatelama
3.8.2026 v 12:58 #205571Maya
Cernejcaj
Jako ty odmeny na duolingu me taky nemorivuji, jsou naprd, tak me prekvapilo, ze najednou dali placenou verzi
Jako ja obvykle jsem to mela taky s prestavkama, ze se mi to vynulovalo, ale ted sachy me bavi a pocita to den i kdyz clovek udela na minutu jednu lekci a pak uz muze jen hrat, takze ja tam chodim vic hrat nez se ucit, tak je to proste jen zabava 😀3.8.2026 v 18:43 #205674cernej caj
Maya
mozna ze kdo ma vetsi aktivitu tak to na nej zkusi protoze je sance ze si nejaky % pak tu verzi koupi, protoze nebudou chtit downgrade a je to pro ne lepsi marketing to takto delat😀 ale tak zabava taky dobra 🙂
ja se zabavuju prozmenu tim, ze pilne pracuju na svem novem vanocnim darku a delam revize starych textu, spis hrubky hlavne. No… zadna prdel, i tak ta editace treba jednoho dne vezme treba hodinu, takze pokrok pomaly, ale prace hodne.
3.8.2026 v 18:45 #205675cernej caj
4.8.2026 v 5:03 #205677cernej caj
Tento tyden esuska i fifi dovolenkuji, ze?
4.8.2026 v 5:44 #205678cernej caj
U nas od nedele kdy bylo „jen“ asi 34 celej tento tyden 38… v patek se snad ma trochu ochladit… su na to zvedava
4.8.2026 v 7:41 #205679MirkaD
Martin ze švagrem v tom horku včera 35km
4.8.2026 v 8:57 #205680Maya
Cernejcaj
Jo myslim obe dovolenkuji
U nas ma byt nejvetsi vedro dneska, zitra uz min a od ctvrtka uz nejak prijatelne
MirkaD
To jsou cvoci, ja bych chcipla ujit i jen kilometr v tomhle pocasi, potim se jak blazen i kdyz jen sedim4.8.2026 v 10:09 #205681MirkaD
Maya-jojsou…..večer mu bylo blbě-Martinovi-že trochu úžech,blb totiž pije hlavně sodovky,štávy,který ovšem ve vedru jsou hnusný,vody a magnézky ne…
no dnes jedou domů busem…
ted jsem pořádně douklízela-umyla jsem i klec andulkám venku a troubu,aspon to rychle uschne,ze psamachodím v půl 6 ráno,tady je vedro i večer nna terse,naštěstí nemusím vařit-jupí………juchůůůů
ráno jsem jela ofotit oddací list do mzdovky do PENNY,KVŮLI PARAGRAFU-V SEDM TAM,PO OSMÉ HODINĚ ZPĚT,A U ZASTÁVKY MĚ PANÍ PŘESVĚDČOVALA,ŽE ČEKÁM MIMČO,KDYŽ JSEM TA PRODAVAČKA Z penny
JÁ-NE NEČEKÁM DÍTĚ,BUDE MI ZA 4 MĚSÍCE 50!!
A ONA-ALE JSTE PRODAVAČKA Z penny?
já-jo
tak čekáte rodinu,ne??
vyloženě se ptala,kdy to bude….4.8.2026 v 16:27 #205694PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Ano, Ešuska má dovolenou a doufá, že Fifijovou nevezme buřina. Tady je, moc nepřší, ale bouří a konečně se ochladilo. Odpoledne bylo 42!!!!!! ty vado! Teď se trochu rozpršelo, tak držte palce, ať to vydrží a příroda se napije.
Maya jak u vás s tím ohněm? To je od vás daleko, že jo?
4.8.2026 v 20:12 #205706kachna
To ses teda matka kdyz ji chudakovi nemuzes udelat kazdej den jeden duolingo
náhodou, jsem milující matka, která jí nabídla, že bude na jejím duolingu dělat každej den z počítače šachy, jen jsme to nezprocesovaly včas a mé dítko mě nechce pustit do svého telefonu a nepamatuje si heslo.
4.8.2026 v 20:26 #205707Kimi
Tady to zatím na deštíček nevypadá. Na zalévání truhlíků mám nastřádáno v sudu, trávník to musí nějak vydržet.🤦♀️
Dnes jsem se málem osypala z jiné věci. Za těch deset let, co tu bydlím máme od poskytovatele internetu a televizního signálu již několikátý systém. Ten poslední už šest let. To jsme začínali na šedesáti pěti programech, dnes jsme se dopracovali na osmdesát sedm. Číslování si vždycky píšu, oblíbeným programům většinou čísla zůstávají, seznamy si pro pobavení schovávám, už je to padesátilistový štůsek. Tak dnes se číslování změnilo dvakrát – dopoledne a znovu odpoledne.🤢 Důvodem změny jako takové asi byla nová stanice PRIMA sport, takže jsem s přečíslováním trochu počítala, ale dvakrát za den?😉 A jestli přestane vysílat Barrandov, tak si zase popíšu.😟4.8.2026 v 21:09 #205708Maya
Kimi
ono vetsinou jdou ty programy prerovnat, aby byly za sebou jak clovek chce
PetraK
jj, to je od nas daleko
u nas taky burina, trochu sprchlo, ale ze by se nejak moc ochladilo, to teda ne, jeste ted v noci je 254.8.2026 v 21:35 #205709Maya
kdyby nekdo chtel starou zdarma verzi seznam mapy
https://mapy-cz.en.uptodown.com/android/versions5.8.2026 v 14:51 #205719cernej caj
PetraK
Kam.jste vubec vyrazwli?42 ve stinu je teda mega masakr my dnes „jen“ 38 na slunci je 45…
Snad uz se pocasi ukoudri a nebudete mit takovej masakr na zbytek dovci
MirkaD
To nedava vubec smysl jak souvisi to ze ses prodavacka s penny s tim ze bys mela byt tehotna:DKachma
Maya taky pari sachy no uz sem nad nima prwmyslela taky:DTys taky plavala? Vy hedete 30 kin od nas a neatavite se:D
Kimi
Tak to je pech s tim cislovanim, asi nejlepsi pockat na vsechny zmeny:D5.8.2026 v 19:52 #205720kachna
Maya taky pari sachy no uz sem nad nima prwmyslela taky:D
Jo, šachy jsou super, mně krade syn můj telefon, hraje mi moje úlohy a směje se mi, že to je trapný. Ale sám si je nenainstaluje (nechápu proč). A ještě mi občas odehraje zápas a zvýší mi úroveň.
A měsíc zadara jsem nedostala…5.8.2026 v 20:18 #205721Kimi
Za domem máme zelené prostranství, kde nedošlo k výstavbě plánovaného domu, asi před šesti lety tam bylo vysázeno několik desítek stromů. Teď za sucha je na některých vidět, jak jim sucho a vedro škodí, tak včera a dnes přijeli hasiči s cisternou a kropili. Odpoledne se sice zatáhlo a bouřilo, ale nespadla ani kapka.
5.8.2026 v 21:05 #205722Maya
Kimi
to jsou dobri hasici teda
u nas ted sprchlo, ale nic moc
kachna
a kolik mas Elo za zapasy? At muzu zavidet, me to nikdo nezvysuje 😀5.8.2026 v 21:47 #205723kachna
a kolik mas Elo za zapasy? At muzu zavidet, me to nikdo nezvysuje
473, ale nevím, co to znamená, nic vysokýho, páč většinou vidim, kolik mi toho odpustil 😀
6.8.2026 v 11:02 #205724Kimi
Večer se dostavila bouřka, hromy, blesky, kroupy.⛈ Vyšla jsem na terasu odkrýt víko sudu a nasměrovat vodu z okapu do něj. Když jsem se otočila zpátky, vypnula se elektřina a nastala tma tmoucí. Tápala jsem dovnitř a přes obývák do ložnice pro baterku. Ač jsem nebyla bez klobouku bos, natloukla jsem si o skříň nos, krom trochy krve bez následků. Elektrika po pár minutách naskočila, ale během bouřky zkolabovala ještě několikrát. Teď je pod mrakem, teplo a vlhko, ale aspoň máme důkladně zalito.🌧😉
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.