Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 6 hodinami a 50 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,841)
  • Autor
    EvaC

Černej čaj
      No nějakej přírodní sníh v Itálii je, ale stejně zasněžujou, ten přírodní by málokde stačil a měli by kratší sezónu…

EvaC

Ach jo, se mi tam znovu vloudila ta fotka – nevím ani jak a neumím ji odebrat 🙈🙈

Zlata

EvaC
          Fotek nikdy není dost 🌞

cernej caj

EvaC
            ja nikdy na horach na lyzich nebyla, tak dekuju za vysvetleni, ja prave myslela ze kde je zima to drzi dyl. A jak do hor a na tyhle mista ani nejezdim tak nevim zda bych takovy snezny delo poznala, to tam asi je celorocne nainstalovany 😀

Krasna a spokojena sindibadka u more 🙂 jaky byl balt?

ja ti ji zkusim odebrat 😀

cernej caj

Jinak ono to normalne asi odebrat uz z prispevku nejde, ale smazala sem ji v galerii v administraci tu novejsi.

Dneska laser, pak mam 3km prochazku po rovine a pak zitra zkusim 6-9km a uvidim. a taky vam teda zkusim dat psa 😀

cernej caj

Pokus z vandro telefonu, ma lepai fotak

Attachments:
                PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

UUUUŽ jen sedum hodin a je to tůů, je to tůůůů, tůůdůůdůůů! Musim teda ešče dneska sama domu, ale to se možná? za odměnu stavím cestou v Kačici a dám si tam tu jejich vynikající zmrzku! a pak??? SVOBODÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!

Eva C. – to jsou krásný fotky, mělas ji tam klidně nechat podruhý. A bude, bude zase povídání? Máme se těšit? i na další fotky??

Zlatka , Maya
                  díky holky za kuřecí rady,od soboty, či neděle jdu na to!! Směs mají taky koupenou, já jim dělala tu směsku z vloček, sekaný zeleniny a vajíčka. Pšenici nemám jak drtit bohužel. To asi v robotu nepůjde, ne? Ale říkala jsem si, že mám krmítko, které umí být závěsné, tak že bych to mamině pověsila? Aby tam smradi nemohli? Teda takhle, voni jako dost skáčou do výšky, ale to by snad nestihla v tom výskoku sezobnout?? Já vůbec nejsem schopná si uvědomit, kolik jim vlastně je?? Už jsem je hlídala dvakrát, nějak mi to splynulo, musím se zeptat.

Zlatka
                  Pánové v noci makali,tak musí spánek dohnat.Čtvrtý je na skříni,není vidě

tp je spolek pracantů 😀 😀 v tý krabici 😀 😀 !! Čtvrtýho jsi měla vyfotit jako hádanku.

černej čaj
                  ze se nekde neco dela pro turismus, j
                  já už moc ne, lidi se chovají hrozně, devastujou, kam přijdou, bordel po nich, asi si myslí, že se to samoseto uklidí, prasata – ne to ne, to urážím ty prasata. Nicméně mám to dneska jako se psy, pro psy a zvířata obecně a pro přírodu je špatně, jak se lidi na to zaměří. Do doby, než byla Stezka českem – kolik lidí chodilo? Jen pár a teď? Kdejakej – nebudu radši specifikovat – ujde dva km za rok, vyhodí při tom tři tuny papírků a bordelu a tvrdí, že chodí stezku. Ble

PetraK

černej čaj
                    Pokus z vandro telefonu, ma lepai fotak

tak ať léčba zabírí a můžeš se zase vydat do světa. Foto dobrý, asi taky musim něco vyfotit, nebo co. 😀

PetraK

Tak!!! A DENNYKY JE DNESKA KDE JAKO? Aby nám řekla, že páteček. To ne, to už ve středu, aby nás nadzdvihla, ale aktuálně, to na to kašle.

EvaC

černej čaj
                        ano – sněžné dělo je instalované po celý rok.. Vypadá to takto – taková „trubka“ ze které „sněží sníh“…

Attachments:
                        EvaC

černej čaj
                          Děkuju za odebrání duplicitní fotky.. to je to patlání na telefonu 🙈

PetraK

No a já teda nejsem ráda, páč to je moc pěkná fotka, jak se kouká, tam v tom zátiší, to tady klidně mohlo být 6x 🙂

EvaC

černej čaj, PetraK
                              Balt byl skvělej stejně jako vloni, jen nám letos tolik nevyšlo počasí, ale s tím je třeba v takovéto destinaci počítat… nejezdíme se tam válet a opíkat k moři…Článek nějak zkusím napsat..byli jsme ve stejné lokalitě jako vloni, tak to bude trochu těžší, ale zkusím… Hezký fotky máme, tak případně to bude jenom fotoseriál…

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem EvaC.
                              Attachments:
                              EvaC

PetraK
                                „Tak!!! A DENNYKY JE DNESKA KDE JAKO?“
                                😂😂😂😂😂😂😂😂😂

PetraK
                                  EvaC

Zlatka
                                    „Fotek není nikdy dost..“
                                    A to je velká pravda.. Ani těch kočičích.. Jsou boží – hlavně ten co chrápe v krabici 😅

PetraK

Eva – jooo, klidně hlavně fotoseriál, ale když budou i nějaký písmenka, jak ste se měli, tak to bude prima. Tahle fotky mi připmněla, jak jsme vzali k Baltu v září mou kamarádku na základní škole v devítce. Ona nikdy ještě nebyla u moře. -balt tehdy vypadala přesně takhle, byla kosa, fučel vítr, ani se vlastně do moře nesmělo, ale my musely, aby si tam zaplavala. Máma seděla v bundě na břehu, nadávala nám, že jsme dvě kozy, ale my šly a skákaly pak do vln a vozily se po nich. Mám Balt moc ráda, je to neobyčejný moře a má ducha.

EvaC

PetraK
                                        Tak jo, zkusím něco sepsat 😉.. My jsme letos z těch 10 dní měli 4 dny opravdu hezky, zbytek tak nějak proměnlivo a i pršelo, ale nikdy ne dlouho v kuse, takže v pohodě…Psí pláštěnku jsme vytáhli jenom jednou..
                                        Vítr je tam ledovej když se ochladí, to je pravda – mám i fotky v bundě..Pokud tam ale člověk jede připravenej, tak ho počasí nezaskočí.. Souhlasím, že Balt je neobyčejný moře – já to tam miluju – to spojení moře, lesa a větru s vůní moře..a v lese člověk prakticky nikoho nepotká – úžasnej bonus..

PetraK

Eva C.
                                          Souhlasím, že Balt je neobyčejný moře – já to tam miluju – to spojení moře, lesa a větru s vůní moře..a v lese člověk prakticky nikoho nepotká – úžasnej bonus..

Jo! tady malinko závídím, že se tam momentálně nemůžu vydat a se současnými psy už asi nevydám. Kdysi, jsem to zasekla, protože Bubinka už byla stará a nechtěla jsem ji takovou cestu radši vláčet, pak zase přišla Tornádo Lů a člověk měl jiný starosti a když už by to třeba šlo, dostali jsme dárek v podobě Domečku, plus jednu dobu byli ohaři tři, takže to je jasný, že nic. A teď je Rumíčkovi už dvanáct a nebudu zas radši riskovat. Ale je tam opravdu moc hezky, je to zkrátka jiný moře. Takže se těším, že zavyprávíš, ať už písmenkama, nebo fotkama.

EvaC

No jo no, není to úplně blízko – cesta dlouhá a i tam potom náročný, pokud člověk nechce sedět jenom na zahrádce.. Jirka by chtěl jet za rok znovu, já jsem trochu skeptická – Sindy bude v srpnu 2027 už 10 let , tak aby to na ni nebylo moc. Už letos bylo oproti loňsku znát, že ji to zmáhá víc -zařazovali jsme nějaké odpočinkové „půldny“, ale vzhledem k počasí to nebyl problém, takže to vždycky hezky vyšlo…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.