Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 8 hodinami a 2 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,241. až 1,260. (celkem z 1,841)
  • Autor
    Maya

Kachna
      Blby je ze ovsem ovce nelze dat na zimu do pytle a uklidit 😀

PetraK

Maya
        Blby je ze ovsem ovce nelze dat na zimu do pytle a uklidit 😀

nejde? fakt nejde? 😀

cernej caj

Kachna
          A hnojeni na trave i podrazce? 😀

PetraK
          Kdy mate volnicko dalsi?

Ja uz mam dnes panwv k vyzvednuti jaknpojedu z prace spacham

PetraK

černej čaj
            v srpnuuuu, moc s těším, hned na začátku jedeme do dívadla do Divice, mám v plánu jeden výlet hezky v blízkým okolí, zajedem si na snídaně, na oběd, budeme stavět i se flákat, přijde návštěva z dalekých Lužek… dobře bude.

Jsem zvědavá co na pánev řekneš, včera jsem ji zas vytáhla na tu omeletu, to je supr, že tam člověk prostě jen nalije tři vyklepnutý vejce, nic s nima nedělá a omeletka krásná. Ach bože mám hlad 😀

kachna

A hnojeni na trave i podrazce?

to je asi nejmenší problem, když teda aspoň trochu prší.

kachna

Jo a dneska je Černýho čaje, tak všechno nejlepší k svátku! Aspoň teda doufám, že mě paměť neklame.

PetraK

AJOOOOOOO, TAKŽE

Maya

Cernejcaj
                    Taky preju vsechno nejlepsi k svatku!

PetraK

Za chvíli mizím, tak:

cernej caj

Dekuju vsem za prani:)

Kachna
                        Pamet te zatim neklame:)

PetraK
                        Minimalne je lehoucka, tak se tesim. Vzala sem k tomu i takovou sterko vareko silikonovou naberacku:D

Fifi

Cajiku, taky preju vse nej k svatku. 🙂

Ja se zacnu chystat o vikendu na leto s magorem, postupne vsechno pobalit… Dle predpovedi to vypada od konce pristiho tejdne totalne silene, jestli to nezmenej, poteskoste. Na brehu u Labicku bude snad snesitelne, hlasej x dni 40 stupencu, bletajxl.

cernej caj

Fifi
                            dekuju 🙂

no divala jsem se, ze po prijemnem lete zase maji byt tropy. jako kdyby bylo 28, jeste budiz, no… treba na koupani to bude fajn. snad se ta predpoved ntak nenaplni a u labicka bude dobre 🙂

k panvi jsem si objednala jeste varecku
                            https://www.tchibo.cz/products/100194620082/multifunkcni-varecka?article_id=171832335474&query=multifun

tak ju hned pudu k snidani vyzkouset

kachna

Rumštájn,
                              Chjo, prostřední dítě chce na hudební gymnázium, na zvukařinu. Našli jsme někoho, kdo se nabídl, že jí nechá koukat přes rameno a nevyšlo to (všechno špatně, od porouchanýho auta, přes zpoždění, a tím pádem zpruzelej zvukař, ztracenej den a dítě je smutný :(.

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem kachna.
                              Fifi

Mi trochu spadla ted celist, rikat se to nema, bonzovat se to musi. Mirka vedle na Chovu pise takovou drobnost, kterou zde ani nezmini. Ze se dneska vdava/vdala. Tak hodne stesti novomanzelum. 🙂

MirkaD

vše se povedl,den byl fajn,čAJÍK BYLA S MUŽEM SVĚDČIT,
                                  fotečky v zámeckým parku,odpo focení s pejsky a koníky,
                                  pejsci měly 2 vycházky-ráno i s Mxem+cvičení před barákem a odpo s holkama k rybníčku,ke koníkům,tam focení a zpět-já vezla kočárek,švagrová Žeryka…
                                  děkuji za krásné fotky!!!!a hezký den,vše se zdařilo,nikdo se nepohádal,nenaštval…
                                  jen…ehmmm-druhá švagrová,co vede ten výcvik,má ty ohaře,se mi smála kvůli kočárku-fakt záchvat…:-((
                                  holt kynolog….nechápu prostě….:-(
                                  no nic,
                                  jinak vše fajn…..:-)

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 2 týdny uživatelem MirkaD.
                                  PetraK

Ramštááaajn
                                    dneska byl den nabušenej až po strop, jela jsem jak fretka stihla milionů věci a pak padla na týkala, A teď půjdu konecne pořádně spát.

Kachna
                                    Jo, tak tohle teda opravdu zamrzí. A dá se to někdy ještě zkusit znovu?

Fifi
                                    jo taky jsem koukala tak se přidávám se gratulace a přáním spokojeného života manzelskeho.

MirkaD

Děkuji moc za přání!!den se nám zdařil a jsme moc spokojení:-)

cernej caj

kachna
                                        muzu zjistit od muze az bude nekdy blizko u vas… navic muz rad i neco ukaze, vysvetli.

otazka, zda dite chce spis studiovy zvuk (televize, radio), nebo spis ty akce, vikendy, koncerty.

muzu se muze optat, zda nema nejakyho prazskyho znamyho, co by operoval trochu ve vasi oblasti, ale on bude mit samy ty koncertni, ne ty studiovy…

jakto ze prostredni kachnatko je uz tak velky ze jde na stredni? 😀

Zlata

Černej čaj
                                          Krásný svátek alespoň dodatečně 🫶🌞
                                          💐

Mirko
                                          Blahopřeju oběma.Mnoho krásných společných let.🙏🌞🫶

Pár fotek pro trochu radosti.

Attachments:
                                          cernej caj

Zlatka
                                            kocicaci jsou teda neskutecne spokojeni 🙂

dekuju:)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,241. až 1,260. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.