Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 1 minutou.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,841)
  • Autor
    Fifi

Nekdo ma na drobaky kasicku, jen u kachny filtr u pracky. 😀
      tak kde se v tom mopu doprčic vzalo tolik chlupů a dalšího bordelu???
      To ti prifouklo od nas. 🙂

Cernej caj
      mela jsem pak obavu, ze do rana by mohli zacit byt v horsim stav
      Tos udelala spravne.
      Ja dneska predavala Brutici (jooo, videla jsem se na chvilku s Brutici a Vilemem, dokonce i Klokane Cloui jsem si podrbala a dala ji zbytecek zmrzlinovyho kornoutu) prepravku vcera a predevcirem poslednich (huf) otrhanych merunek. I kdyz jsem vybirala ty nejpevnejsi, stejne bude mit Brutice co prebirat, okrajovat, kazdej zdobanec od hmyzu se projevil.
      Jdu zvesela odstranit podmerunkovej alcatraz, pro letosek je sklizeno. 🙂
      Btw, Esusova, dosly uz ti ty tycky, ses spoko?

cernej caj

kachna
        ale ti jsou nunu! 🙂

tak jeste stesti, ze aspon pracka trochu upustila do odpadu starosti 😀

nevim, jestli te mam politovat, nebo se smat, ale takhle skoro to nejak vypada u nas doma, je uplne jendo kolikrat vysajua vytru ty chlupy sou vsude.

dneska sme trhali visne. jako vazne sou psi chlupy na vetvich 2m vysoko?

MirkaD

Kachna přestane machrovat-na mě nemá:-D:-D
          včera ranní-su na trojce kase-zákazník-někdo se vám tady posraluklidtě si to…hovna vepředu,v masně,a na rohoži….
          vylezla jsem,šla jsem pro krakena-vydrhla jsem jim tonnapřed v masně-oni nemají krakena a máchat se s tím rukama…vydrhnu jime zeem,vydrhnu před kasama a lidi v tom chodí a roznáší,protože je to na rohoži…tak nechám krakena schválně před rohoží,takže lidi nemůžou tam ani ven-a já klečím a drhnu to z rohože-rukama,dezinfekce,ubrousky…..a chlap,jak tam klečím mě máýlem přejede ruku!!!-chlap co si tam denně kupuje 3 věci a hodinu si je balí-zařvala jsem na něj,že mě málem přejel ruku,on-že spíchá…
          říkám-málem jste mi přejel ruku-jste normální??????
          to už jsem na něj regulerně hystericky řvala-lidi v předu,vzadu…čučely-chlap-vy jste asle hrozná baba…
          já-aha-takže vy mě málem přejedete ruuku a já jsem hrozná??jste normální???
          no nic….
          dnes mi baba řekla,že jsem drzá pi..,jen proto,že jsem jí slušně řekla,at počká s kartičkou,že se napřed musím přihlásit do kasy…
          je radost dělat prodavačku,protože poté co jsem to večera uklidila,se ten chlap vrýtil,že půjde nakupovat-hovínka měl na noze,zádech,rameni-vyrazila jsem ho….

Fifi

Mirko, to nebylo hovno psi nejak rozneseny, to se vam tam posral clovek a nikdo si toho nevsimnul? Bleee, soucitim s tebou.

MirkaD

Fifi-přesně tak….a ještě vrátil se že tam půjde nakupovat..-to jsem ho fakt vyyrazila…že ne…v masně mě holky za úklid slíbily housku zdarma-sekanou v housce zdarma…ale nějak jsem neměla chut…:-D

Fifi

No tyvole, to tam nemate nejakou ochranku, sekuritaka, ktery by takovyhle prase vyrazil hned? Statecna ses, zes to uklidila a pak ho i vyhodila.

Ja mam sklizenej alcatraz u merunky, to je takova parada s tema tyckama, za ctvrt hodky hotovo. Ted jdu s kosou na jista mista u kompostu, kde se producirujou v noci ve velkym mnozstvi potkani, zneprijemnim jim bydlik. 😡

kachna

nebo se smat

smát, kromě toho, že od někud ten smrad nemůžu dostat (a nevím odkud), to bylo v pohodě a stejně jsem chtěla vytřít.
                  Politovat má cenu Mirku, páč to je hrozný.

Hele potřebuju brainstorming. Potřebuju a chci vytvořit králíkovej výukovej web – učení plemen fotka, název plemene, popis plemene) a to celý upravit tak aby z toho šly jednoduše vytvořit výukový listy, kvízy…
                  Kvízy s pomocí waygro umim, ale nejdou mi ty flashcards, flashcards mám v canva, ale není to interaktivní. Máte někdo nápad, jak si třeba připravit ten metasoubor, aby s ním uměly pracovat další programy a abych tam měla aspoň 20 plemen. Ve wordwalu to taky není ono. Je to super interaktivní, ale neexportovatelný a musím to tam cpát kus po kusu.
                  https://wordwall.net/teacher/15954338/folder/6091667/kr%C3%A1l%C3%ADci-obecn%C3%A1
                  zdroje:
                  https://canva.link/pyi5edn7f4bmgtb
                  https://kralik.plivnik.cz/ (dodělávám, není to zatím hezké)

kachna

Syn vybaluje Rohlík.cz
                    Dcera čte nápis na tašce „Dřív jsem byla flaška, teď jsem taška“
                    Syn „That´s true“

cernej caj

kachna
                      tak to teda vubec neporadim 🙁 ale dala sis teda kusanec na praci, jeden by rekl, ze ses v jednom kole a ty sis pridala jeste takovou kralici piplacku.

MirkaD
                      nekteri zakaznici sou fakt… k nevire. statecna zena ses.

Fifi
                      tak to je super zes objevila takovy sikovny reseni. dneska sme trhaly visne, tak teticka vymenou za merunky dostala bedynku visni, nicmene vypeckvoavat merunky je vetsi lahoda nez ty visne 😀

vcera v noci i dneska nam tu prosla burina a ochladilo se konecne trochu.

a uz mam skoro hotovy serial kvetnove dovolene https://mawenzi.cz/vandr-z-trebone-do-trebice-den-1-kveten-2026/ a chybi mi jen posledni den.

Fifi

Kachno, to neporadim nic. Muzu te na dalku jen pochvalit. 🙂

Cajiku, tu nezaprselo zase vubec. Po patecnich par kapkach (1 mm) nic, nula, prd. Ale ochladilo se, to jo. Tycky ohradnikovy povazuju za zazrak, loni jsem tam zatloukala stary altanovy tycky, pak pridelavat pletivo, to este kolikama do zeme – voser neskutecnej. Tohle ma na sobe i uchyty, zaslapnes to hrotem do zeme a je to. Tyjo, visne este mate? Tu je davno po tresnich, jeden strom uz zacina suchem opadavat, jablon na mezi je mrtva asi dva tejdny. Schnou i brizy, seriky, dalsi stromy… 🙁

kachna

dala sis teda kusanec na praci

jenže mám pocit, že to dělám strašně neefektivně

kachna

A kdybyste se, milé dámy, potřebovaly vyzkoušet z dnešní diskuse 😀
                            (je to neupravované, takže některé otázky moc smysl nedávají)

https://wayground.com/join?gc=56768233&source=liveDashboard

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Hm, to tady asi ani, po tom, co jsem si přečetla, nemá cenu psát, že Tali se počůrala, co? 😀
                              Víkend byl moc fajn, jen by to chtělo, aby byl delší. V sobotu jsem natírala prkna a co myslíte? Nalilo mi na ně. Ale hlavně, že pršelo, nic velkýho teda, ale pršelo. A naučila jsem si paní kosákovou- tu o které jsem psala minulý týden – že si chodí pro červíky. Nebojí se nás, ani ohaříků, Mousesa pochopitelně jo.

PetraK
                                Maya

Fifi
                                  Ja ty tycky mam taky, jsou super, ale tak po cca 5 letech nepretrzityho provozu venku se nektery uz celjem ohybaly a musela jsem je vymenit
                                  Kachna
                                  Tak nejak uplne presne nevim co chces, ale jako totalni lama jsou zkousela pres AI udelat kod na flashcards co budou fungovat alespon v html a mela jsem to hotovy a funkcni asi za pul hodiny

cernej caj

kachna
                                    me ten odkaz nejak hodi po prhlaseni na takovy bezkvizovy nic, co delam blbe?

PetraK
                                    otazka je, kam se tali pocurala 😀

Fifi
                                    tu visen NIKDO NIKDY nezaliva a zije si tu na ulici pred domem u te vysmazene silnice… letos je vysni hromada, vcera sme cesali ve 4 kam se dalo dosahnout, v korune sme urco 40% urody letosni nechali ptakum…

mam jich letos asi nejvic, co pamatuju…

dneska total nestihacka, ted varim obed 😀 a za hodinu a pul dom 😀

MirkaD

dnešní výlet

• Odpověď byla upravena před 1 měsícem a 3 týdny uživatelem MirkaD.
                                      cernej caj

jee to je hezka fotka jak jsou tam vsichni tri 🙂

Milena z Prahy

Teď jsme se vrátili z „hlavní dovolený“, čtrnácti dní na Znojemsku, z Žerotic. Byly děsný vedra, ale chtěli jsme i chodit po výletech. Tak Robert našel pár tras v lese a u vody, většinou v Podyjí. Příroda byla úplně vyprahlá, vyschlý potoky, spálená tráva, jižní Morava je na tom se suchem nejhůř :(.
                                          Na pár dní přijela i kamarádka, měli jsme pronajatou chalupu, takže jsme se vešli. Byli jsme taky na zámcích v Uherčičích a v Jaroměřicích nad Rokytnou a na Muchově Slovanský epopeji v Moravským Krumlově.
                                          Robert miluje nakupování místních produktů, takže hned objevil mléčnou farmu v Božicích. Těšili jsme se na meruňky, daly se koupit dobrý, ale museli jsme je hledat, letos se moc neurodily.

Milena z Prahy

Tady Dyje a pláž na Vranovský přehradě:

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,181. až 1,200. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.