- Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 53 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
16.7.2026 v 10:24 #205125
cernej caj
Petrs01
No my mame lednici 2010 a poprve sem ji prostourala 2 roky zpatky kdyz sem zjistila ze se na to da koupit dratek v domacich potrebach:DTak zatim to asi zase pomohlo. Ty zanusi maj prej skvely motory a to mame klepnutou asi za 6000 😀 tak kdyby dala jeste 10, udela me radost:)
Super ze v praze prswlo. V brne vcera taky prosedela sem to v cajovne. Kes to schytala cestou z prace prej vodni vlny plujici vzduchem nidky nevidela a muzi sem volala tak u nas nastesti dobry ale jel za kamosem trochu na vychod a prej to tam trhalo strechy, prevracelo auta a lamalo stromy…
16.7.2026 v 10:29 #205126Petrs01
trhalo strechy
Jo, zahlídla jsem nějaké video z Brna – nemusím mít úplně všechno.
16.7.2026 v 11:03 #205127PetraK
černej čaj
prace prej vodni vlny plujici vzduchem nidky nevidela
co to toto? Viděla jsem nějakou zmínku na netu, ale neměla šanci to prozkoumat,16.7.2026 v 11:17 #205128cernej caj
PwtraK
Brnem a jizni moravou prosla supercelaZajimalo by me kolik tak hodin prumerne se ceka na rentgen
Ortoped naprosto nechapal ze me na rtg neposlala obvodacka uz pred mesicem, ze uz videl hodne zlomenin kdy lidi prisly po svych
16.7.2026 v 12:18 #205129PetraK
černej čaj
ty máš něco zlomeného?16.7.2026 v 13:39 #205136Fifi
Esusova
děkuji, za ten odkaz na tyčky
Neni zac. jen skoda, zes nechytla tu slevu. Jsem s nima fakt mega spokojena, kdyz jsem postavila alcatraz, pako to do pletiva samoze napalil (narusila jsem mu jeho litaci okruh podel plotu), tycky se naporem pruhatym trosku ohnuly a zase se narovnaly, v pohode tu prdu udrzely a nemusela jsem nic stavit znova jako loni. 🙂
Cernej caj
Sis nechala konecne zkontrolovat ten kotnik? Ho mas jako fakt zlomenej???16.7.2026 v 13:39 #205137cernej caj
Nastesti ne.
Ortoped me chtel na rtg protoze prej videl lidi se zlomwninou co mu sami prisli do ordinace po svejch bez zjevnych potizi.
Nechapal ze me dr na rtg neposlala hned.
Verdikt? Dnesni stav rika, ze do chorvatska muzu a kdyby mi dal papir pro pojistovju ze nwmuzu byl by to vetsi pojistnej podvod nez kdyz si tam ten kotnik dorazim:D
16.7.2026 v 13:42 #205138cernej caj
Fifi
„Konecne“ je trochu andsazwny, obvolala swm „pulku brna“ abych dostala termin, co neni po prazdninach.Na ortopeda se bezne ceka 4-6 mesicu
A obvodacka vypadala ze ji jen zdrzuju a rekla mi ze k ortopesovi jdu uplne zbytecne ze u nej nemam co delat kdyz sem po urazu prisla po svejch
16.7.2026 v 13:53 #205139Fifi
A takze mas kotnik zdravej? Kosti drzi, slachy nenatazeny nebo nejaka drobna prekerka?
16.7.2026 v 17:47 #205140Fifi
Dneska jsem podala heroicky vykon. Proti zacatku sezony, kdy jsem premlouvala zado na par temp, je to az neuveritelny. 20 bazenu jsem zvladla! 🙂 Pssst, bazen ma na dylku sest metru. 😀 Takze 120 metru v kuse, kraul a znak na stridacku, postupne se zlepsuju, co plotynky dovoli. Cile si nekladu, kdyz budu kazdy plavani davat tak padesat bazenu, budu velespoko. Treba dam na podzim i ten kilak.
16.7.2026 v 17:48 #205141cernej caj
Zrejme jen male natazeni vazu, uz bez nalezu, zustava trochu bolestivost na vnitrni strane, mam.mit jeste tyden klidovej rezim a pak zacit zatezovat.
Kotnik stabilni.
16.7.2026 v 17:56 #205142Petrs01
na dylku sest metru
Dyť to neplaveš, to se jen odrážíš! Dobrý tak na nácvik obrátky.
16.7.2026 v 18:26 #205143Fifi
Jsem přesně věděla, že se ozveš. 😀 Neodrážím se vůbec. Otáčky mi bederka nedovolí. Jsem za to šestimetrový soukromý plavání vděčná a záda si taky chrochtaji blahem, vím, že pro tebe je to proti padesatkovymu bazenu prd. Tam jsem driv plavala jak ryba sem a tam celou hodinu, ted jsem holt stastna, ze se svyma plotynkama zvladam aspon totok.
Cernej caj
Tak to je fajn, dodrzis klidovej rezim a na dovcu to orteza pro jistotu jisti. Kdy jedes?16.7.2026 v 18:51 #205144cernej caj
Petrs01
ale fifininejm zadum to evidentne staci tech 6m, tak ucel splnen, ne? 😀Fifi
a vubec, nechsytas se uz pomalu na tabor?rekneme, ze neni jiste, ze odjedu, ale dle lekarskeho hlediska neni zadny duvod nejet. Pokud couvnu, tak proto, ze si nebudu jista a nebudu chtit jit do rizika.
Problem? nemuzu mit vysoky boty – a navlek to zpevneni takove neudela, ani tejp. Problem c2? pro vetsinu lidi co tam budou je 18kg nutnych na ten trek 20% vahy pro me je to 30%…
coz je masakr i ve zdravym stavu tahat, a protoze 0 vody ve vapenci, tak klidne 5-6l vody denne na zadech.
ono porad je to proste narocnej teren, sut, sotolina, 25km denne, 1000 vyskovych, 19kg krosna, 7dni po sobe… s muzem zatim pocitame, ze radsi nechame propadnout penize bez navratu (bez lekarske zpravy bez sance) nez riskovat, ale mam jeste 4 tydny no 😀
16.7.2026 v 20:18 #205145Fifi
Na tabor se chystam zatim jen psychicky, dalsi rocnik dovoleny s pruhatym magorem. 😀 Prelom cervenec srpenec odjizdime.
Pokud couvnu, tak proto, ze si nebudu jista a nebudu chtit jit do rizika.
to chapu, kor jak to popisujes, asi to nebude lehky. Navic bez moznosti odjet domu nejak plynule, kdyz by te noha zradila. Vaha, co pises, by my zada znicila i bez nejakych 25 km denne. Toz uvidis za mesic, jak se budes citit, je to jeste hodne casu. 🙂 Hlavne to radne zregenerovat a nic neuspechat.16.7.2026 v 21:34 #205146PetraK
co já bych dala za tu možnost plavat tak jako Fifijová!
Nic, mám za sebou další ptačí misi a musela jsem zaúkolovat sousedy. protože takhle večer k nám už nepřijedou, my jet nemožeme, protože jsme si došli za Bernardýnem. TAkže nakrmeno, uspáno a odnoeseno k sousedům, kteří musí ráno pokračovat 😀 ještě, že to vnímají stejně jako my. Kdo je ten šprček vůbec nevím, je poměrně velký – možná mládě Kikiny??
doobrou.
17.7.2026 v 5:39 #205151PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Pátek, pátek, snad dnes bude pršet a to nějak rozumně.Hadice už druhej den stojí ve stojánku, což je dobře. Musím zkontrolovat stav vody v nádrži.
Fifi
Na tabor se chystam zatim jen psychicky, dalsi rocnik dovoleny s pruhatym magorem. 😀 Prelom cervenec srpenec odjizdime.tak ale to jsem zvědavá, jak to bude probíhat tentokrát. Hrozně se za tenhle rok, podle toho cos psala posunul, tak jsem fakt zvědavá, jestli se to projeví i tam.
černej čaj
HLÁSÍM, ŽE PÁNVIČKA SE JEVÍ JAKO SKVĚLÁ, zatím jsem tam dělala jen vajíčka, ale paráda, nap8rosto se to nepřichytává. Nevím, zda jsi zaregistrovala moje hlásání o váze ? 28 má jen asi 850 nebo 860 g. ta malá jen lehce přes 500.17.7.2026 v 6:44 #205153Petrs01
co já bych dala
Dyť máš přímo pod nosem padesátimetrové koupaliště!
17.7.2026 v 6:47 #205154cernej caj
PetraK
Myslis ze rodice uz nema?Fifi
Jeste mi vcera ortoped rikal ze ta bolest vypada vic na klenbu nez kotnik, ale nedal vic info a co jsem sw divala na netu tak to natazeni muze zplacatit klenbu a zatezovani pak muze presne delat tuto bolest, takze dneska na laeru se zeptam na nejaky cviky17.7.2026 v 7:20 #205155 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.