Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 6 hodinami a 36 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,101. až 1,120. (celkem z 1,841)
  • Autor
    Fifi

Krasavej vikend!
      Thielli, drzim palce a packy, at najdete ten spravnej bydlik zavcasu a neni potreba shanet provizorni reseni. 🙂

Nekdo ma okurky, nekdo maaa alcatraaas kolem merunky! 😀 Hura, hura, cokle maj smitec s kradenim spadanek, si teda slusne dopravali. Dneska mi dorazily ohradnikovy tycky za skvelou akcni cenu 29,- s ocelovym hrotem a uchytama, ohrazeni kralicim pletivem mi trvalo ani ne pul hodinky, parada. Takze Esusova, tyhle tycky muzu fakt plne doporucit, ke slepicim jak delany.

cernej caj

Fifi
        sikovnaa chranicka merunky 🙂

Thielli
        taky drzim palce, at se jeste podari neco paradniho najit, treba to ted konecne klapne, protoze uz neni jina cesta, nez abyste se rovnou odstehovali do sveho 🙂

cernej caj

jaa vcera dostala par merunecek 🙂 jinak celej den sme makali u dedecka, vypada to tam hezky, i novy filtry do vysavace dost pomohly, deda je asi nikdy nevymenil a dost sem cumela, jak ten vysavac ozil 😀

PetraK

O filtrem mi nemluv, marně, marně jsem hledala filtry k novému vysavači Miele, jsou drahý jako kráva – ale teda ten vysavač a jeho výkon za to stojí, no a tak jsem je uklidila tam, kde je přece vždycky najdu……………. a???? Kdepak.
            A zrovna před chvílí, jsem je našla díky tomu, že jsem nešikovná a ve sklepě jsem rozbila vajíčko, jak jsem šla dělat omeletu. Základ uklidila povolaná ohaří flekatá úklidová četa a mně už jen stačilo sejít dolů s hadérkem a setřít slinty 😀 no a při té příležitosti oko mé padlo tam, kde čekají ty filtry 😀 😀 .
            takže FILTRŮM ZDAR!

RAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN

Kimi

PetraK – jedno rozbité vajíčko? To já jsem „šikovnější“, v poslední době několikrát.😉 Nevím, jestli to je následek operace karpálů nebo stařecká roztřesenost.
              Nejhorší bylo, když jsem vylila hrnek čaje přímo na klávesnici NTB. Museli vyřešit ajťáci profíci, něco to stálo. Obyčejně myslím, že gesto rukou je dost vysoko, ale není tomu tak, podruhé jsem převrhla velkou sklenici s vodou, potřetí malou sklenici s vodou, včera po obědě jsem sedla k televizi a nalila si do sklenice Birell, pěna vyběhla tak rychle, že skončila na stolku a pod NTB, naštěstí v těch posledních případech nebyl otevřený.🙂

cernej caj

PetraK
                tak super, zes ho nahodou objevila, priste filtry schovas lip 😀

Kimi
                to taky chce mit hodne daleko ty nadoby od notebooku, nebo kdyz je clovek nesoustredeny, snadno zavadi. dobre, ze dalsi pripady byly bez rozbiti pocitace 🙂 a holt birella musis davat min 🙂

Thielli

A něco málo na téma umění.
                  První abstraktní akvarel od Kandinského na prvním obrázku se až tak neliší od novodobého díla na druhém obrázku.
                  Na třetím obrázku je vidět, že abstraktní umění dnes opravdu může vytvářet kde kdo.

Attachments:
                  cernej caj

thielli
                    a navic drzi barevnej odstin do fialova aby drzel krok ten umelec 😀

MirkaD

sobota

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem MirkaD.
                      MirkaD

neděle

cernej caj

MirkaD
                          Hezky ste meli venku:)

Ja si dovezla takovou stolicku drevenou s kockou vyrytou z toho hur vetranyho netopenyho prostoru u dedecka tak sem ji vcera posplichala roztokem octa, nechala celej den venku a dneska zaoctuju a jeste necham variantu se slunickem, vcera bylo zatazeno.

Nevim, kolik octove lazne bude potrebovat, ale dosli mi skoro zasoby:D

PetraK

RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            RRRÁÁÁ
                            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
                            !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To byl víkendík vážení, reju se v hlíně, natírám prkna, sušim ovoce a vyrábim sto kilo nůdlí. A prvně v životě jsem vyrobila fleky. Díky Kuskusový. ta musela teda škytat! Fleky, díky školní jídelně nemám vůbec ráda. Ale ona tu před časem psala, jak spolu s panem Fénem vyráběli fleky – se zelím a slaninou a já na to dostala chuť. A když jsem dělala ty nůdle, došlo mi, že nemusím ze všech těch 350 placek udělat jen nůdle, ale že to možu rozkrájet na čtverečky. Takže Kuskusiiii? Budou fleky se zelim a slaninou.
                            A jen o tom mluvim, mám hlad!

Thielli
                            😀 😀 dá se k tomu vůbec něco dodat? 😀 😀

černej čaj – mohl by pomoci nějaký éterák??

cernej caj

PetraK
                              no to ja nevim jestli nejaky eteraky zabijeji i plisne ale pak by stoprocentne zabili v tom mnozstvi i me 😀

tak fleky museli byt parada:)

rozbila se mi vaha, muz ji dal vyshcnout na slunicko. zapomel mi ale rict, ze ji rozlozil na dve pulky (ona jako neni v zakladu rozlozitelna), takze ta spodni s displejem, ta po slunickove lazni funguje ale mozna fungovala i predtim a kdyz se pres ni da ta deska na vazeni tak uz nefunguje 😀

PetraK

černej čaj
                                aha, já myslela, že řešíš jen zatuchlinu. Savem to vzít nejde?

rozbila se mi vah
                                hm to potěší, já taky musím koupit.

Petrs01

musím koupit

Není lepší nevědět? Já na ni vlezla ráno… 🙁

cernej caj

PetraK
                                    savo by to mohlo znicit to drevo, ja jako nevim, zda to je chyceny nebo ne, nektery skrinky u zdi mirne chyceny byly, jako fakt mirne, ale tady nevim, zda by to neznicilo tu barevnou kocicku + zvenku vypada zidlicka uplne OK, ale kdovi… ocet a cas nebo ocet a slunicko by mely pomoct i sporam moznym.

PetraK + Petrs01
                                    ja myslim kuchynskou 😀

PetraK

ja myslim kuchynskou 😀

já taky. ta druhá, co myslí Petrs01 mi nesmí do domu. stačí chmury co mám ze světa, ešče z toho, že bych viděla to číslo.

černej čaj
                                      hm, tak to je savo blbý, možná se zeptat někde v hobby marketu.

Fifi

Thielli
                                        Na třetím obrázku je vidět, že abstraktní umění dnes opravdu může vytvářet kde kdo.
                                        😀 Ja mela abstraktne posrany od havranu fakt cely auto. Byly to podobny livance, pardon, abstrakce.

Cernej caj
                                        Mrkni na net, tam doporucujou savo proti plisnim na drevo. Otazka, co to udela s barevnou kocickou. Ocet dle myho plisne na drevu neznici. Treba tam zadny nejsou a bude stacit stolicku nechat prohrat slunickem.

Jsem ted sledovala svy cmelaky. Sidli ve zdi a dneska jsou zcela ocividne ozrali. 😀 Krouzi, krouzi a nemuzou se trefit do ty spravny skviry, tak odleti a daj si dalsi kolo. Jojo, prezraly spadany merunky umi zazraky. 😀
                                        Letosni prekvapiva urada je zvlastni, velesladka, pritom nadobana od hmyzaku ve velkym, takze to hned hnije. Taky kvuli suchu jsou plody takovy scvrklejsi. Posbiram par na zamrazeni primo ze stromu a spadany asi budu krom rozdavani zpracovavat ala marmelada. Mate nekdo oblibenej recepis? Jsem koukala, ze staci povarit, trocha cukru a je to? I bez nejakyho gelfixu.

cernej caj

Fifi
                                          jj, necham na slunicku a prej se to da poznat podle cichu jestli to bude pak vonet pekne drevem nebo ne, ale musi to trochu vycuchnout.

do brna jedu az ve stredu, takze zitra uvidim, a kdyztak koupim to savo proti plisnim, ale doma mam jen obyc.

oo merunky uz maji svy kostovace 😀 dobre ze mas sladoucky i kdyz nakousani, uzijes si je poradne a treba zbyde na tve oblibene catni 🙂

Fifi

Na catni toho dost nebude, navic s tim bylo strasny crcani. To radsi spacham nejakou tu marmosku. A co nejvic do mrazaku, nejmin prace a v zime se na kolac hodi.
                                            Nasi si brali zrcadlo po babicce, tam byl cervotoc v ramu. Nechali to tenkrat nejak spesl ozarit u spesl firmy, zafungalo to skvele a nic tam nevrta.

Jo a vsechny nahnily, nacnuty a jinak poskozeny merune hazu do staryho kose od sekacky, tam se slitavaji roje vcel, cmelaku, vos, v noci mury, at si maji co sosat.

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci uživatelem Fifi.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,101. až 1,120. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.