- Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 3 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
9.7.2026 v 8:49 #204923
cernej caj
PetraK
Zkus to kolecko zezhora zmacknout nebo zda tam nemas pred koleckem tlacitko. Nekdy se tim prepina rezim kolecka.Ty aero 360 mam taky, v posteli, tam se trochu vlhjost drzi tak pro jistotu
9.7.2026 v 8:56 #204924kachna
to česání, to česání!
Však já jí češu jenom, když líná (2x ročně cca). A to je třeba intenzivních 14 dní. Jako jo, oblečení mám protkané vlasy a chlupy, ale páč jsem ve školství, tak mě vždycky někdo z dětí oodchlupí 😀
ešivá nespálila i ty povidla
jen jsem je tak trochu žahla
9.7.2026 v 9:15 #204925PetraK
Kachna
jen jsem je tak trochu žahla😀 😀 ty seš můj člověk 😀 😀
no když já jsem tak nespolehlivá, že bych ji právě ani těch 14 dní 2x v roce nedokázala pravidelně česat, tohle je se mnou špatný.
černej čaj
kolečko jsem promačkala, snažila se očistit, tlačítko tam nemám žádný, jen klasický levý pravý myšítko. Už se mi to jednou stalo, pak to najednou začlo běhat, tak jsem odvolala novou myš. Ostatní na té myši funguje, včera normálně fungovalo i kolečko, ale po zapnutí počítadla – prt. Když kolečko zmáčknu, udělá se jakýsi terčík na obražofce, kterým se jakoby chaoticky 😀 nekoordinovaně můžu pohybovat dolů- možná i nahoru, ale neobjevila jsem zatím jak.9.7.2026 v 9:23 #204926Petrs01
kolečko jsem promačkala
Vyprdni se na to, myš je spotřební zboží a tuhle jsi zjevně uběhala. Pokud máš ještě klasickou, rozhodně doporučuji přejít na vertikální.
9.7.2026 v 11:31 #204930Petrs01
Jinak po zmáčknutí kolečka by to mělo udělat takový jiný ukazatel a pak scrolluješ pohybem myši, funguje to normálně a plynule. Pokud ne, viz výše, myšák je po smrti.
9.7.2026 v 11:57 #204931cernej caj
PetraK
Jaknpise Petrs, mysak je po smrti.Petrs01
Mym 20(+) let starym mysim zatim nikdo nevysvetlil, ze jsou spotrebak. Ackoli tu z roku 2003 uz mam jen k notasku na cesty, ale jeste 2023 jsem ji pouzivala v minule praci aktivne denne.Vertikalni by esuska zkusit mohla ale 1) jestli ji to it koupi (ja si nosim do prace svoje periferie) a 2) ono prece jen to ma sva specifika a unreal s tim moc hrat nejde:D coz esuska hrat nebude v praci ale i tak je to specificky a nwmusi to vyhovovat (me to nevyhovuje ani bez unreala:D
Cetla jsem, ze 8let stare panve s tedlonem muzou byt na vyhozeni proste kvuli stari
https://www.ireceptar.cz/domov-a-bydleni/jak-se-starat-o-panvicky-udrzba-20600621.html
Tady zminuji 3-4 roky. Budu to muset vic prokzoumat, v kazdem pripade nastal cas vyhodit mininalne jednu moji starou panev co uz nepouzivam dlouho, uprostred se pripaluje a je vypoukla a je uz nevhodna na vetsinu co potrebuju.
Takze se poohlizim po nove 28.
9.7.2026 v 12:09 #204932Petrs01
Vertikalni
1) je to tak zanedbatelná položka, že jestli mi to nekoupí, koupím si svou (mě ji koupili)
2) zatím všichni kdo ji zkusili, tak se chvilku ošívali že je to divný… a už mají svoji taky 😆. Bo prostě kdo na tom PC dělá, tak si s placatou myší oddělá karpál. A myslím, že v práci asi moc her nehraje 🤣9.7.2026 v 16:05 #204935cernej caj
Petrs01
Na to nepotrebujes vertikalni mys, aby sis ho neoddelala, ale staci nedebilni mys:DOvsem vwrtikalni z principu debilni nebude na bezny pouzitu, zatimco klasicka ma asi 95% modelu debilnich , takze se vertikalnim modelem da zcela vyhnout problemu s hledanim dobre normalni mysi:D
9.7.2026 v 17:52 #204936Fifi
Zdravicko vespolek,
koukam, ze Esusova prebrala mysi mor. 🙂 Postihlo me nedavno to samy, zatim mysuju bez kolecka, musim se vykopat pro nejakou obyc mouse.
Zatim se mi nepovedlo nic pripalit, vcera jsem zvladnula zapejkanej kvetak bez ujmy. Co se mi ale dneska stalo 😀 – parkuju u kamosky, vylezu z auta a malem me slehlo. Oko mi periferne zaregistrovalo cosi velkyho zalezlyho pod vedlejsim autem, jsem vyskocila, ze snad had! Ofafrne jsem nakoukla pod auto a lidi, valela se tam cuketa. 😀 Obri cuketa s par oderkama. Dala jsem ji na kapotu auta, kdyz jsem se vracela, porad tam lezela. Zahada opustene cukety, pokud ji nekdo nevzal, lezi tam dodnes. 😀 Jako aby si nekdo nevsimnul, ze mu z tasky vypadla skoro pulmetrova cuketicka, to je divny.9.7.2026 v 19:48 #204937cernej caj
Fifi
Diky za naloz smichy, ja cekam co nebezpecnyho tam je:D nekdy to je dobrej sok co oci blejsknou bokem a mozek z toho udela.Takze fifijova muze za epideeemii mysi:D ja mam ve skrini jeste 3 pac se uz 10 let nevyrabi ta moje, takze ja snad dobry z principu:D
9.7.2026 v 21:08 #204940PetraK
Petrs a černej čaj
já nad ergonomickou přemýšlela – domů, ale nemožu, s ní bych asi nic nenamalovala.
Fifi
áááá Fifijová prokoučovala možnost mít asi tak tunu cukety 😀
si to tam třeba někdo odložil, aby nebyla na sluníčku?,černej čaj
ad pánev mám od Orionu pánev z kolekce Grande Combi – je supr, skvěle se na ní dělá maso, palačinky, nic se nechytá. a ted jsem si objednala ještě tuhle ve velikosti 28 a pak 20
https://www.tchibo.cz/products/102636281784/panev-z-recyklovaneho-hliniku?article_id=184787538605recenze skvělý, tak uvidím, min. se to hodí barevně a když to nebude fungovat, skončí to jako dekorace 😀
9.7.2026 v 21:18 #204941Petrs01
nemožu
Možeš! Fakt si za chvíli zvykneš a nebudeš chápat jak sis mohla kroutit ruku na normální.
9.7.2026 v 21:30 #204942Fifi
si to tam třeba někdo odložil, aby nebyla na sluníčku?,
To fakt ne, to byla zapadnuta obri cuketa hodne do spodku auta. Navic parkoviste ve stinu, aut fura. Tam by si nikdo takhle ovozel neodlozoval. 😀
Cernej caj
nene, ja tu epidemii nezminovala, takze za to nemuzu. 🙂 Panvicky moc neresim, mam par kvalitnich stale, smazeni neni moje velky hobby, takze jiste este vydrzej.10.7.2026 v 5:53 #204943PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Pátek, pátek, pátek,
to je v týdnu velký svátek.
Začíná volno, svoboda,
bude těžká pohoda!Dneska jsme po dlooouhý době zajeli na kafe za pumpařkou Maruškou. To je takový příjemný zpestření tý cesty do prasé, člověk odloží ten nástup. Sice se připraví o nějakej ten čas, kdy by mu naskočily minuty pro dřívější odchod domů, ale! Je to moc fajn, takovýhle vybočení. Potkali jsme tam obligátně i Kozlika, což je kamarád naší bývalý sousedky Danušky, kterýho známe už víc jak dvacet let a tak jsme taky pokecali. Pili kafe, pohodička byla, supr, tohle můžu.
Tak nám ten víkend pěkně začíná. Ráno jsem ještě stihla vysbírat další slimáky, trochu poklidit, odnést odpad na kompost, pomudlat se s ohaříkama na jejich gauči, kdy mi Rumouš dělal stojku na hlavě v mým klíně a byl ščastliv…. svět je krásnej 🙂Fifi
apadnuta obri cuketa hodne do spodku auta
a jo takhle, tak to klidně mohla být nástražná cuketa, co vybouchne 😀Petrs
no já právě nevím, bojím se, že bych měla jiný úchop, víš? A zkoušela jsi někdy malovat v počítači myší obrázky? je to jinačí, než běžný užívání myše.10.7.2026 v 6:50 #204944cernej caj
PetraK
a vis, ze muzes mit mysi dve? dokonce obe zaraz pripojeny? tak pouzivat vertikalni a na kresleni si proste nekde zpod monitoru podat druhou? 😀jinak ta panev vypada fakt hezky! mohla bys mi prosim tu 28 zvazit na kuchynsky vaze, az ji budes mit? i kdyz tvrzenej hlinik by mel byt prave dobrej, ze by mela mit tak kilco…
Fifi
ja prave delam maso skoro kazdej den, nebo vajicka, nebo rozmrazuju zeleninku jako prilohu… vlastne panev ze sporaku nesundavam, i kdyz smazeni je asi silny slovo, protoze dela vse nasucho a to asi tem panvim vadi trochu vic.to nekomu vypadla a ted ji chudak hleda… hmmm, brala bych cuketku 😀
10.7.2026 v 7:35 #204945PetraK
černej čaj
tooo neviiiim, že můžou být dvě – jako najednou? A jak rozlišíš, že s tou a nebo tou právě můžeš pracovat? Doma máme bezdrátovku.10.7.2026 v 8:49 #204967cernej caj
PetraK
no on si system veme proste tu, se kterou hybes 😀 takze idealni je, abys s obema razaz nehybala a je to v pohode 😀10.7.2026 v 8:54 #204968PetraK
černej čaj
ahá????? ahaááá? no to je dobrý. díky. Já teď poprosila o výměnu myši s tím že vertikální na zkoušku, tak není problém, když nebude vyhovovat, vrátím se v pohodě do pravěku. jsem zvědavá.10.7.2026 v 9:24 #204969cernej caj
PetraK
Super si to v praci zkusis a uvidis:)Charlie sikulka zacal za mnou chodit na zachod, nejuzsi misto v dome:) napred sem ho lakala hazenim pamlsku do chodby pred wc, pac sirka stejna tak bylo videt jak chce a nechce, nevi… na wc krabicka s dobrotama a dneskaaa za mnou prisel az na misto cinu:D dostal pamlsek a sedel tam a vyzname cumel:D
10.7.2026 v 9:26 #204970PetraK
u:D dostal pamlsek a sedel tam a vyzname cumel:D
tak to je paráda, miluju v takových momentech ten významnej pohled 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.