- Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 27 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
8.7.2026 v 11:38 #204899
PetraK
. Naplnila, zavíčkovala, vložila do horké trouby, explodovala.
ty? nebo trouba? 😀
8.7.2026 v 11:57 #204900PetraK
Zlatka
,ale takhle jak ukazuje si představuju tvůj výcvikhehehe, ale to nejsi až tak daleko vlastně od pravdy, já umím mít i přísný gesta,to je fakt. Ale při učení ne, to ne, až když dotyčný – spíš dotyčná, ví co má konat a vymejšlí, jak by nekonala 😀
8.7.2026 v 12:26 #204901cernej caj
PetraK
To je tak 90 ale 000 000 let ten uhel a neda se ho zbavit:DKachna
Jak se to muze stat? Lity lity rozhodne.olizaj ti to aspon psy?8.7.2026 v 12:57 #204902cernej caj
Jak se pozna skomirajici lednice? Nornalne vzdy v lete hyla tak na 60-70% i kdyz sme meli 28 a lednila a ted je nahore namrzla, dole hrca ledova jak chlapska dlan (to uz dela asi 2 roky ale ted je monstr), je na 90% a porad se nedokaze dostat pod 8,5°C…
V zime jeste na tech cca 45% byla na 5 uplne v pohode…
8.7.2026 v 13:00 #204903Maya
Cernejcaj
Pokud ti lednice uvnitr namrza, tak nejspis uz blbe tesni
Kachna
Nezavidim, budete malovat a nebo kupovat novou troubu? 🙂8.7.2026 v 14:08 #204905cernej caj
Maya
snazim se pravidelne o tu gumu starat, ale mrazak uz se sam roky ani nezavira, ten musim hlidat. lednice ma asi 16 let…8.7.2026 v 15:08 #204906kachna
explodovala.
postupně.
Teď dělám povidla. Na plotně…Troubu asi budu muset domejt. Nejspíš jsem dala vyšší teplotu pro zavíčkování, prostě jsem tam automaticky vrzla 150. Nebo mi do toho někdo strčil, ale to si nemyslím.
8.7.2026 v 15:27 #204907kachna
1-15.8
Syn na to kouká a pak říká, to je -119. Tak mu říkám, ne, to je termín tábora
8.7.2026 v 17:45 #204908Fifi
Zdravicko vespolek, tu jsou dneska naky velesikovny kucharinky. Cajiku, cos sis pripalila? S lednici to je blby, mne obcas taky blbne a namrazi se, pak to udela v noci psssffftss a cely to roztaje. Musim casteji cistit odtokovej kanalek, vetsinou to bylo tim, ze byl pricpanej.
Kachno, moruši jsem asi nikdy neochutnala.
Ja vcera ozobavala poprvy v zivote jostu, sousedka mi nabidla. Jsem dycky myslela, ze tam u plotu maji cernej rybiz, kterej nemusim a ne, josta – to je takova mnamka!8.7.2026 v 18:49 #204909cernej caj
Fifi
kanalek jsem procistila, snad to trochu zabere. aspon zatim klesla teplota na 5°C ale jak to vrcelo v noci u toho neslo usnout 😀
ja si chtela prohrat ovoce s vodou do ovesne kase, no bylo tam asi hodinu… ja chtela po meetingu ale pak sem neco hodinu jeste resila a pak se divim, co to smrdi pripaleninou 😀 oskrabat se mi podarilo 80%. vajca sem si uvarila v cernym esusu, tem to asi neva.josta to je angrest a? slysela jsem to, ale vlastne nevim. angrest ale miluju, ten bych si dala 🙂
Kachna
se trochu chudak prepocital 😀tak ze te to vareni neodradilo a pokracujes 🙂
8.7.2026 v 19:21 #204910kachna
ak ze te to vareni neodradilo a pokracujes
Nepřipojila jsem novej router, takže v dnešním neúspěšném dni pokračuju vcelku úspěšně :D.
jedna koulije8.7.2026 v 19:23 #2049128.7.2026 v 19:25 #2049148.7.2026 v 21:15 #204916Fifi
Kachna
Krasne tam mate, podrbani golii. 🙂Cernej caj
josta to je angrest a?
A prave mnou nenavidenej cernej rybiz. 😀 Velky tmavy bobule, nechlupaty, vevnitr par malych zrnicek. Chutove fakt delikatesa, kdyz jsem to zobala, presne jsem sousedce povidala, ze to chutna jak cernej rybiz a angrest. Pak jsem se mrkla na net a vono jo. svy snidanovy ovocicko sis prohrala teda dukladne. 🙂9.7.2026 v 5:36 #204917cernej caj
Kachna
Mohoa by sis na forky golie a kokorinska najit cas casteji nez 1x za rok o prazdjinach:D krasne zlato ve zlate;)Fifi
Ahaa, tak to musi byt laskomina ja totiz miluju i cernej rybiz:DDneska konecne ochlazeno v noci po nekolika tydnech nocbiho smazeni, konecne jsem i docela spala.
9.7.2026 v 5:57 #204918PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Héééj lidijové zlatí! My si fčéra po sto letech zašli dolů do vesnice na pivíčko!! Na koupáku je otevřený okénko a!!!! Paní tam čepuje našeho oblíbenýho BERNARDA!!!! Léto s Bernardýnem letos bude. A taky tam čepuje prosečko, tak tam asi vytáhnu někdy Olinku a půjdem si jen tak sednout.
Od soboty se budu starat zase chvíli o slepičky a!! a!! Taky o pár kuřátek, které tam Olinka má s kvočnou. Vymyslela jsem pro rodinku letní bydlení, aby nemusela být rodinka zavřená v chlívě a měla přístup pořádnýho vzduchu a tepla. Páč jsem si vzpomněla, že máme někde možná ještě schovaný takový ty dveře se sítí, které byly instalovaný u těch starých vchodových dveří. A jo, Brtnik našel, já dovlekla k Olince a spolu jsme to nainstalovaly. Tak to mám radost.
Mám v práci novou židli – konečně po tý zhroucenině, co jsem měla. To je vám ale posezeníčko!!! Sedim jako královna. Co královna. CÍSAŘOVNA SEM!! 😀 Hotová Sisi 😀 😀 😀Kachnoo, kachnoooo – krásnou golii máš, mně by se taky líbila-hlavně povahou, ale to česání, to česání!! Já nemůžu mít vlasatýho psa, jsem nezodpovědná. Včéra jsem měla stříhat drápky a místo toho šla za bernardýnem 😀 . A černej čaj má pravdu, koukej hodit golii častějš.
černej čaj
to mi vyprávěj s tím větráním spálenýho smradu- nedávno jsem si to střihla a jak si to teď tady čtu, tak tu máme slušnou epidémyji! Nejdřív já, pak kachna, který vybuchuje trouba – kdoví, ešivá nespálila i ty povidla a Ty taky si hraješ na krematorium 😀Kdo další se přidá??
9.7.2026 v 6:01 #204919PetraK
A jinak – dám to teda ještě do odkazů, aby se to neztratilo a časem tam třeba přidám i to, jak jsem s tím spokojená v čase, ale moje první zkušenost s tím odvlhčovačem – včera jsem ho uvedla v život a zapnula. Jsem spokojená, za tři hodiny nasosal třetinu nádobky na vodu a sundal vlhkost z 58% na 55% , nemá ani velkou spotřebu a není nějak extrémně hlučný – ve sklepě vůbec ho nahoru nebylo slyšet a musím se soustředit na to, jak je to slyšet, když je s ním člověk v jednom místě. Je to lehký, člověk to snadno přenese – má to teda i kolečka, ty jsem tam zatím nedala, nepotřebuju je. Takže pokud byste někdo potřeboval, tak se ta nejlevnější varianta, co jsem našla – tedy v Lidlu tenhle
jeví jako dobrá volba
9.7.2026 v 6:37 #204920Petrs01
Kdo další se přidá??
počasí
9.7.2026 v 7:18 #204921cernej caj
Petrs01
Jj, radiace utoci…PetraK
Tak super ze mate kam chodit na bernardyna:)A dobre jsi koupila odvlhcovac, ze funguje a nehluci. Ale dotaz – 58% je nekde na sklep kde neni pres 20 v pohode vlhkost, ne? Jestli to mas pro pripady kdy tam natece na stazeni nebo chces odvlhcovat „furt“ a drzet se spis nizsich hodnot?
Dneska du na fyzio, su zvedava, jakej mi doporuci rezim abychbza 6 tejdnu mohla jit na masakero dovcu:D
9.7.2026 v 7:29 #204922PetraK
Proboha, proč mi kurnik přestalo fungovat kolečko na myši? Točí se, ale nedělá na stránce nic, když potřebuju rolovat, musím boční lištou, co jsem zase kde zmáčkla???? Jinak ta myš funguje normálně, ale neroluje 🙁
Petrs01
počasí😀 😀 to se nesměju tomu, že se upečeme, ale protože seš:
převeliká! Převeliká!
černej čaj
jojoooo, Bernardýn je kvalitní a dobrý pivíčko.
Primárně jsem ho kupovala s ohledem na tu vodu, co tam proběhla, aby ji to vytáhlo. Přes léto se ve sklepě větrá, takže to je dobrý, plus využíváme tah starýho komína, který tam je, ale přes zimu je to zavřený a tak to tam občas takhle projedu, aby šla ta voda pryč. Mám tam absorpční odvlhčovače – tyhle
https://www.nejlevnejsi-barvy-laky.cz/ceresit-stop-vlhkosti-aero-360-pristroj-2/?variantId=80256&utm_source=seznam&utm_medium=cpc&utm_campaign=cz_s_pla_zbozi&utm_content=Henkel+Ceresit+Stop+vlhkosti+Aero+360%c2%b0+p%c5%99%c3%adstroj+Varianta:+Ceresit+Stop+vlhkosti+Aero+360%c2%b0+p%c5%99%c3%adstroj+modr%c3%bd+%2b+tableta+450g&utm_term=&utm_id=7799626kde se musí dokupovat tablety a měnit. Tak tohle bude účinnější.
58 % mě taky příjemně překvapilo, ale je to na horní hranici – rozptyl je do 60% navíc ten ukazatel asi nemusí být úplně přesný, že jo. Takže budu ráda, když to stáhnu.Proboha, proč mi kurnik přestalo fungovat kolečko na myši? Točí se, ale nedělá na stránce nic, když potřebuju rolovat, musím boční lištou, co jsem zase kde zmáčkla????
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.