Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 40 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,021. až 1,040. (celkem z 1,841)
  • Autor
    Fifi

Krasavej prodlouzenej vikend vsem. 🙂
      Petrs
      Ja si kapu 2-3x denne svoje suchy oci, uz mi to ani neprijde. Ty mas nakej zanet ci co?

Esusova
      Jeho duveru castecne mam, je to krehka hranice. Kdyby se melo neco resit na veterine, neumim si to predstavit. Kamoska prej „tak mu das kosik“ – twe, to by chytil silenej panicko-agresivni zachvat a umlatil by sebe i vsechny kolem.
      má pokračovatele z Fanouškovy linie?
      Jj, ma po nem fenu a nechala si i jeji dceru, takze linie pokracuje, byt uz hodne naredena.

Kimi

Fifi, to je fajn, že se dokážeš s Pepinem domluvit a překonat jeho protesty, a taky že on má respekt a nechá se ošetřit. Betynka zdědila problém s očima, na levé asi nevidí, pořád se tvoří nějaký hlen. Očičko si ošetřit dá, horší to je se zuby, to se snaží prokousnout mi ruku. Naštěstí, co je u mě na granulích, stihla si značnou část zubního kamene sundat. Naše veterinářka plánovala odstranění na podzim, třeba to nebude až tak nutné. Také rozeslala klientům mail k centrální evidenci psů. My teda máme dost času, vzteklinu máme loni na tři roky, ale zkusila jsem si ten tiskopis vyplnit a až si tam koncem měsíce půjdeme pro Bravecto, tak to s ní proberu.
        V noci tu pršelo, trávník už to velmi potřeboval, doplnil se i sud na dešťovku.

Kimi

Elektriku v mém bytě musel vymýšlet nějaký šikula. V předsíni jsou tři vypínače – u vchodových dveří, u dveří do koupelny a u dveří do obytné místnosti. V té obytné pak je jen jeden vypínač u dveří na chodbu, u dveří do ložnice nic. Takže když mě v noci ledvina přinutí odběhnout, v ložnici nerozsvěcím, ale šourám se potmě do chodby a tam rozsvítím. Dnes jsem musela opustit postel o půl čtvrté, když jsem si myla ruce, podivila jsem se divným flekům na podlaze, a když jsem se otočila, viděla jsem je i v chodbě a u dveří do pokoje jsem uviděla ten exkrementální průšvih – přes kuchyňský kout ke dveřím na chodbu nasázena řada bobků, do jednoho z nich jsem potmě šlápla.💩💩💩🤢 Další půlhodinu jsem strávila úklidem bobků a vytíráním podlahy. Vzpomněla jsem si, že odpoledne zas něco zblajzla na chodníku. Ráno při venčení se žádný bobek nekonal, tak doufám, že už Bety bude cajk, protože naše drvetka má samozřejmě dva týdny dovolenou.🤦‍♀️

cernej caj

Kimi
            To budes pripravena aspon. Doufam, ze ten tiskopis pujde vyplnit i na veterine at to nemusim nekde shanet jak vytisknout…

Tak snas uz betybka mela brisko ok. My si do chodby na futra koupili magnericke svetlo se stmivackou a detekci pohybu, je to bozi.

A pokud nemas kogova futra dodavaji k tomu lwpici pasku a takovej ramecek kam si to clovek muze dat kdekolo po ceste.

Petrs01

mas nakej zanet ci co?

Začalo mne nějak pálit a nepřešlo to samo, tak jsem druhý den radši zahájila akci kapky. Už je to dobrý.

Kimi

Čají, ten tiskopis prý mají vyplňovat veterináři v ordinaci, počítá se že vyplňování zabere dost času a bude to placené. Myslím, že ho nikde shánět nemusíš.
                Betynka dnes v pořádku, za celý den žádný bobek, prázdné bříško asi nemělo z čeho vyrábět.
                Futra mám ze dřeva, ale instalaci toho světla jsem jednou viděla v televizi, v nějakém pořadu pro kutily. Já si zatím dala k posteli baterku a budu si svítit takhle.

Maya

Kimi
                  tak super ze je Betynka v poradku
                  veti nebudou vyplnovat formular, ale prepisovat ho do pc do databaze, formular musi vyplnit majitel, takze ideal aby clovek nezdrzoval je prinest uz vyplneny formular, ceny co pisou veti na fb, tak za zapis psa 300-800 Kc, za zapis ockovani okolo stovky, kolik bude za vyrazeni psa nevim
                  no a taky idealne aby si clovek nechal potvrdit kopii formulare, ze ho vet prevzal neb kdyz to tam do databaze pak nenapise, tak jemu se nestane nic, ale majitel dostane pokutu 50 tisic.

cernej caj

Maya
                    Tak se mi zfa ze o psi slo v orvni rade…

Kimi
                    To nase svetlo se nabiji jak telefon, je k nemu kabel, takze to jen prilepis kam potrebujes, ale baterka je taky dobra:)

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Konečně se dalo žít, co?? U nás celej víkend nádherně zataženo, chladno a pršelo, každý den a nebo v noci, což bylo úplně supr. Jen jsem nestihla tím pádem dosekat předzahrádku, což vůbec nevadííí Teda bohužel tohle počasí supr i pro slizáky odporáky, tak jsem včera řádila. Taky s hrabošem jsem řádila, využívajíc vodu z čistírny. Pozakoupena předlouhá hadice, takže ji můžu strčit do každý tý díry, co najdu a znepříjemnit mu pobyt u nás.
                      Dnes budu sklizet kedlubny. Jsem zvědavá jaké budou chuti. Ta velká obří, je zatím malínká. Včera jsem se konečně hecla a zamávala hadrama. Kupodivu – celkem dobrý, to mě překvapilo. Taky jsem musela vylít celej obří hrnec poblifky, páč mi zkysla. Tak měly holky slepičí aspoň výbornou sváču – maso a zeleninu, neb tomu nic nebylo, tekutinu jsem vylila se slzou v oku do mísy.

Kimi – no to je pěkný nadělení takhle v noci, když má člověk potřebu a ten pes ji má před ním. A ještě k tomu tma.
                      Hele a nebylo by řešením tohle:

https://www.tchibo.cz/products/136845709108/bateriova-stolni-lampa-s-led?article_id=146016798081&utm_medium=psm-cz-psm&utm_source=zbozi.cz&utm_campaign=zbozi+psm&sznaiid=7659679328150554861&wt_uk=5bc0426487c54bd0a4ead78a7c861733

koupila jsem si ji, protože pěkně ladí k našim oknům 😀 . Nicméně, hezky svítí, nepotřebuješ mít nikde zásuvku, můžeš postavt, kde potřebuješ, jen občas nabiješ kabelem, stejně jako telefén. dají se tam dát tři různí intenzity osvětlení a taky časovač, že se to po 4 hodinách zhasne. A vypadá to moc hezky, roztomile, dobře to svítí. A rozsvítíš to jednoduše tím, že nahoře lehce zmáčkneš ten čudlík na kloboučku. Vřele doporučuju. A nebo pak kouknout sem, mají i jiné:
                      https://www.tchibo.cz/categories/slevy/bydleni/lampy?page=5&sort=relevance

taky se pak chci s vetem pobavit dopředu, co pro něj bude nejlepší, až nastane moment registrace, ono – už toho spoustu má asi v databázi, moc mu toho chybět nebude, jsem si uvědomila, rozhodně ten formulář vyplním předem a jak psala Maya – to je dobrý nápad, nechám si potvrdit kopču, že jsme to předali. Kdyby se něco v meziprostoru registrace a v tom registru samotným, zadrhlo – moc dobře vím, že jsem na ČSSZ už jednou dodávala jim“chybějící“ doklady a……světe div se- ty debilové to tam nemají zase! Jaké to překvápko.

musí tam být uvedeno, že je dobíjecí

Fifi
                      , je to krehka hranice. Kdyby se melo neco resit na veterine,

já vím, já vím,že je to na vlásku, ale i tak, prostě – je hezký, že si umí říct, že přišel na to, že nemusí hned šturm a do boje, pupik malej pruhatej /někdy na přetržení, já vím/

takze linie pokracuje,
                      to je skvělý! Sice ředěno, ale geny se nezapřou. A pak – člověk má pocit, že aspoň trošku s člověkem ten pes zůstal v odkazu.

PetraK

Jo a dnes mi přivezou ten odvlhčovač, tak se těším, jak ho tam dole zapnu, co to dokáže vytáhnout.

MirkaD

pondělní-u Miušky,
                          dnes na vycházce u koníku

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 1 týdnem uživatelem MirkaD.
                          MirkaD

jinak ke kočárku…
                            je to úžasná věc-v pátek jsme bez něj byly po rovince v lese i s Maxem-to zmákla,v sobotu v lese i s kočárkem a Maxem-s kopce do kopce-to jela kus v kočárku
                            jinak jede kuse po dědině,kousek jde…
                            když chce s oáčárku stoupne si,když chce do kočárku-nebo spíš nehce jít-zastaví se a já ji dám do kočárku,kde ji hladím-dostává pamlsky,má tam deku,je tam spokojená…

Attachments:
                            cernej caj

PetraK
                              taky pekna lampicka 🙂

my zvolily tu magnetickou na futra na detekci pohybu hlavne proto, ze ji nemame kam postavit a vidime v zime v chodbe, kdyz se chcem obouvat 😀

tohle je takovej roztomilej hribecek treba na chodbu na parapet nebo policku 🙂

MirkaD
                              slusi s konikem 🙂 a dafi sikovna, ze se tak rychle naucila si rikat, co a jak chce 🙂

ja uz doma z dovci, dneska cesta dlouha predlouha, ale aspon sme nemeli poruchu na vedeni a zastavenou celou dopravu na usti, jak ve ctvrtek, kdyz sme odjizdeli 😀 ubytko bozi, meli tam fenecku ovcaka, hodnou, milou, krasnou, sikovnou, chodila se drbat 🙂

kachna

Rumštáááááááájn vespolek
                                jak se daříte? Já mám dvě pubertální a jedno postpubertální děti a stále žijí!, což beru jako svůj velký osobní úspěch.

PetraK

RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  RRRÁÁÁ
                                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Mám evidentně dost a to je teprve ráno. Přijdu k výtahu, ten stoji v patře, tak si stoupnu před dveře a čekám…. na co čekám? No asi na to, že výtah se zaraduje, že mě vidí a sám od sebe mi otevře úslužně dveře 😀 😀 . To zas bude den, děti moje, to zas bude den! 😀

černej čaj –
                                  já mám evidentně taky poruchu na vedení 😀 😀 jak ten vlak 😀 tak dobře bylo na dovče?

Hele! uštvaná kachna!

cernej caj

Kachna
                                    Zije i kachna! 🙂

PetraK
                                    Jj, bylo to fajn, misto kosova par dni pamatek a prochazeni:D

Tak hlavne ze sws nejak do kanclu dostala:D

Ja dnes ze snidane udelala uhel

PetraK

Ja dnes ze snidane udelala uhel

90° nebo 45°?
                                      😀

Maya

PetraK
                                        Ta lampicka je pekna, jak dlouho to vydrzi svitit na jedno nabiti?
                                        By se to hodilo na vypadky proudu, ovsem mam ty kemp svitilny nabijeci a sviti to tak max 2 hodky

Zlata

PetraK
                                          Sofie Cunningham je basketbalistka, tenhle její mem je boží,je to už starší, bohužel to neumím dát celý,ale takhle jak ukazuje si představuju tvůj výcvik🤦🌞.

Attachments:
                                          kachna

Rozhodla jsem se udělat sladkou morušovou marmeládu. Naplnila, zavíčkovala, vložila do horké trouby, explodovala. Bez toho posledního kroku bych se asi napříště obešla.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,021. až 1,040. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.