Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 29 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 1,841)
  • Autor
    cernej caj

Milena
      Sami svezi mladosi! 🙂 tak dobre ze to nakonec bylo fajn:)

Ta elektronika to je zlo. Jak rikal kamos co dela ve skodovce. Lidi kolem 60 sou nejvetsi kupni sila protoze maj nasetreno a muzou si koupit drahy auto. Lidi kolem 60 nechteji milion vymozenosti a samou elektrinu v novejch modelech ale spolehlivej autak:D

Petrs01
      To byl samozrejme vtip:)

PetraK
      V tom pripade bez starosti se zamotavanim komplet:D

PetraK

Míla
        hezky jste si to užili!

Já tam tý elektroniky taky moc nepotřebuju. Třeba parkovací kamera-asistent je na jednu stranu fajn, že mi udělá přehled, na druhou stranu, řve zbytečně moc brzo jako prokopnutej, to mě pak mate, čekám průser. Velmi vadí hlídání průhů, jak se to se mnou pere, má se jezdit v pravo, pri pravým okraji vozovky a on to furt cpe doprostřed – vypínám. Stejně tak to startování, to taky vypínám. Teď se mi bohužel podařilo někde něco a to auto, furt ječí, že jsem překročila 30 km v hodině 😀 : D a vypnout to co? Nende. Horší než tohle je ale to, že máš všechno na dotykovou obražofku, to mě tak neskutečně …………víme co, je to prostě nebezpečný, když si chci přenastavit druh foukání, musím se v tom hrabat – třeba ráno, ofuk skel apod. Za mě – v jednoduchosti je krása.

PetraK

Hele a to nemluvím o tom, jehehééé, když jsme se pokoušeli připojit můj telefon přes blůtůčko k autu, abychom mohli poslouchat muziku. Výsledek byl, že muzika nevyšla, ale zato vyšlo to, že když zůstali psi v autě, tak jak se hnuli, začlo auto ječet. Byl sasrak, že se mi podařilo zjistit, jak se týdle hovadiny zbavit.

Petrs01

dotykovou obražofku

To už i výrobci zjistili, že je pípovina a v nových už to není. Nene, nový auto snad ani zadarmo. Co je dobrý:
            – to boční přisvícení při zatáčení
            – adaptivní tempomat
            – couvací kamera
            Hotovo. Většina toho ostatního buď zvyšuje spotřebu a/nebo opotřebení auta, nebo je ve skutečnosti víc nebezpečná než užitečná.

Maya

Ja mam asi stesti, mam v aute jen parkovaci kameru a pipaky predni a zadni, za me super, automaticky svetla a sterace, taky super a automat proti srazce, taky super, uz jednou se mi hodil kdyz to debil prede mbou zahamtnul snad ze 100 na 0 na miste, ja bych asi tak rychle nezareagovala, takhle jsme se vyhli srazce kdyz mi auto zastavilo samo
              Jinak asi nic
              Vcera u nas cely odpolko a vecer hrmelo, ale spadlo jen par kapek
              Nastesti, protoze zrovna v tu dobu jsem si jela do sousedni vesnice pro novy prirustrmek

Attachments:
              PetraK

Petrs01
                jojo, říkala to Maya, ale na druhou stranu, my nemáme úplně starý auto – dva roky je to?? Nevím. Do nových aut jsem nekoukala, zkusím se zeptat Brtnika, zda to tak opravdu je. Další hovadina šécko udělám tříbrnýý, aby luxus!! Tvl, to mě tak točí, jak se to furt blejská jak na pouti, to je za trest.
                Souhlasím
                couvací kamera, tempomat a boční přisvícení, to je fakt supr. A vevnitř vyhřívaný volant, to je velkej pomocník v zimě, při každodenní jízdě v pět ráno 😀 . A sedačky. A rozmrazovací venkovní zrcátka. To je pro zimní jízdy taky moc příjemný.

Petrs01

Rozmrazovací zrcátka má i ten náš dědeček. Vyhřívaný sedačky nesnáším, jako fakt úplně fuj, jediná výjimka byla v zimě po vylezení z ledové vody, to pak bereš cokoliv co zahřeje.

PetraK
                    Milena z Prahy

Maya
                      Jé, kotě s pihou krásy ♥️🍓. Je to kluk nebo holka?

PetraK

Petrs
                        když jezdíš každý den v pět hodin ráno, za tmy, mrazu, nemluvě v tuhle dobu o cestě k dochtorovi, když je člověk nemocnej, tak mi věř, že vyhřívanou sedačku miluješ, stejně tak Tvoje bolavý záda, který nemusí dostávat čočku od promzrlý sedačky. Nemáme to zapnutý celou dobu, protože to by nám uhořela prdel :D, ale pro ten start, když vstáváš takhle – míněno v tuhle dobu, do tmy, mrazu……… přehodnotíš. Přehodnotil i Brtnik, ledový muž.

PetraK

Maaayaaa Mayaaaa má nový koťátko??? Jak probíhá seznamka? Je tedy hodně nunynuny!!

cernej caj

PetraK
                            Podlemme ta vyhrivana sedacka proste neni pro kazdyho, ja kdyz v -20 sedla do auta a dali mi ohrev hned swm si prala to vypnoit, to neslo. Ta studena sedacka byla lepsi:D

Jakoze teplo na zadek fakt hodne lidi nesnese

Maya
                            Jeee dalsi kotatecko, co na nej lokinek?

Thielli

no bať proto nový, jak píšu, koupím a mám až do konce života.

Obávám se, drahá Zrzavá, že máš na rodném listu napsáno, že ti klidně stačí i dost ojetý Volvo, abys ho měla do konce života. Stejně jako já. 😳

Petrs01

studena sedacka byla lepsi

JO.

Zlata

Nejlepší auto bylo to kterýmu říkali němečtí celníci Böhmewaldporsche,tedy Škoda 110,muž s ní vyjel i kopec na Strážným,kde pod ním stála nová auta,při sněžné kalamitě.

Micák mi prokousne i prst když nemá náladu,ale furt kontroluje.

Kroupy u nás byly menší,horší to bylo ve Lhenicích,ukazovali 5cm veliký,jestli to nešlo pruhama tak peckáři mají sklizeno.

Thielli

Je to jasné, VOLVO XC60 patnáct let starý je prostě vítěz testu „Hodnotíme vozy na Zrzavcích“. Nemá to osery typu start-stop, elektronika se s tebou nepere, když jedu po louce na chatu a pípají mi senzory na stébla trávy, mám na to jedno tlačítko. Je to poctivý auto dělaný ještě ve Švédsku, designově žádný hi-fisci-fi a přitom je to luxusní auto. Objímku blinkru jsem si vyměnila sama, ani jsem se neumazala, světlo jde vyndat dvěma prsty. Na půdle to teď ve vedrech příjemně vane i ze středových sloupků.
                                    Tak.
                                    Lezu z bedny vítězů a píšu…
                                    že to koťátko je ňuňatý, Mayo. 🙂

PetraK

Jakoze teplo na zadek fakt hodne lidi nesnese

Jasně, každej jsme jinej, no ale holky, však to nemusí být zapnutý na plný gule a celou dobu. My to zapínáme na krátko – v podstatě jen na dobu, než se od nás vyjede lesama nahoru. Mně ta umrzající frnda vadí 😀 a vzhledem k tomu, že nejezdím v autě oblečenená – myšleno do bundy .d a to ani jako spolujezdec, natož řidič, tak moje záda velmi, velmi ocení, že se nemusí opírat do promrzlý sedačky. Vlastně to leckdy použiju – když mě vezmou záda, jako součást léčebný terapie, to teplo do zad. :-ú)

Thielli
                                      nestačí, mám toho ještě dost, co dojezdit za to zameškané 😀 a pokud by to mělo být postarší, musela by to být koupě, jakous měla šanci Ty a to se dvakrát nestává.

PetraK

ZLatka
                                        jo 110!!!! taky jsme měli, taky jsme se pohybovali po horách v pohodě, zatímco švagr s novým Fáboritem měl smolikof 😀
                                        No jsem zvědavá, co ty kroupy kde natropily.
                                        Kočky jsou prostě……..kočky 😀

Thielli
                                        a k čemu je Ti ta bedna platná, když to zaparkuješ tak, že Ti to seserou práci až do mraků? 😀 😀

Petrs01

na plný gule a celou dobu

Ani na málo a na pět vteřin. Nemáš náhodou sedačky v kůži? Ta je totiž peklo v létě i v zimě.

Petrs01

110 byla ještě zadokolka, proto vyjela co předokolky nee. My měli 100 a 120.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 921. až 940. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.