Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 54 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 1,841)
  • Autor
    cernej caj

Thielli
      To je takova moznost na doma? To jsem vubec netusila ale myslim, ze je to fakt skvele vubec o tom vedet.

NE vzdy totiz ta moznost veta na tlf, pobliz, atd je. Ale zas je super ze treba bolt umi v nekterych lokalitach objednat auto na prevoz psa.

A suprr ze to do reky mate takovej kousinek. Kolik je vody?

A kudy se ten pes nafukuje? Zezasu ucpat a zepredu fouknout?

Fifi
      Klimacka je bozi, jako huci ale zafukuje mi sem do pokoje, mam tu 23,5 tak dobry akorat si plne funkcni a servisovanou predstavuju jinak nez s rozbitym cerpadlem o cemz pani vedela a neresila a zatajila a zjistis to tak ze mas litr vody na podlaze kdyz des kolem… nastesti toto je hendicap kterej vyresi kybl (po konzultaci s technikem) ale i tak…

Ale to mas doma jeste snesitelne, nam se darilo 25 zatim max, ale ted sem uz 3 noci nespala pac ani v noci to venku pod 25 neslo i kdyz treba rano na hodinu jo abych aspon vymenila vzduch…

EvaC
      Tady ma byt dneska jeste teplejc nez vcera:D ale mate super umisteni bunkru, to nocbi ochlazeni od potucku je urcite super. A sindibadka si lebedi hezky:)

Ps: odesilam po prvbi fazi at taky nedopadnu jak thielli ze to zmizi:D

cernej caj

PetraK
        No hlavne abyste nepripalilo sebe, chytla se moc? A rybizova bude skvela, mnam.

Ale teda vedro ste meli desny, bych cekala ze v tech lesich tam severnejc/zapadnejc to bude o fous lwpsi nez na jizni morave ale houbelec…

A super ze psi meli animatorskej program, porad vlastne presne nevim co to je ale moje definice asi obsahne i zabavu pro psy:D

EvaC
        Sindibadka by evidenrne mohla kropit chodniky:D

Thielli

To je takova moznost na doma?

čajíku,
          no, musí se s tím opatrně, je to vysoce těkavé a hořlavé. Nechceš to mít na polici v komoře jen tak. Molekuly ti prolezou pod závitem víčka ani nevíš jak. O manipulaci pak ani nemluvě.
          Takže v našem případě mít koupenou inhalační masku, co mají dětští alergici a dokonale uzavřené a chráněné balení skladované přesně podle podmínek na bezpečnostním listu.

Takhle bych se připravila, ale zároveň se modlila, abych to nemusela dělat.
          Jedna věc je uložit morčátko do uzavřeného boxu a druhá věc je otevřená manipulace s velkým psem tak, aby to bylo bezpečné pro tebe i pro něj.

Thielli

čaji

a vody je zatím dost. jen je teplá jak právě vypuštěná moč a řeka kvete tak, jak to 50 let nepamatuji. 🙄

Petrs01

je teplá

Ve středu jsme byli na Barboře. Krásně čistá, ovšem teplota horních centimetrů vody byla tak pro Peťana. V hloubce to bylo jinak, tudíž jsem většinu času strávila pokusy o co nejdelší a nejhlubší zanoření (návrat nahoru byl hnusná teplotní facka).

25 zatim max

Co bych za to dala! Ráno bylo doma 33, jsem zvědavá co zvládnem večer vyvětrat. Na 25 mám teď v práci nastavenou klimu!

Maya

Thielli
                A to se jako normalne koupi?
                Bych se asi bala s tim nejak manipulovat

Milena z Prahy

Petrs
                  A kde jste tedy nakonec byli?
                  My jsme se včera s kamarádkou koupali na Slapech na různých místech a bylo to stejně teplý jako ta Barbora.

Attachments:
                  Petrs01

na Slapech

Slapy jsou teplej humáč, chce to jít o přehradu níž 😉

PetraK

Petrs01
                      Jo, to si dovedu představit, jak si to tam člověk tak jako prdí prostorem dolů, chystá se nahoru a……….. dooobré ráno, pruhatci! Ale tak v autě by to mělo být cajk. Já jsem kdysi takhle běžela od kolejí, po čtvrté hodině ranní, vystíhovaná z toho, že Brtnika odvážejí na druhou stranu sanitkou …. přesně čas,kdy jsou v pohybu – tak jsem hlasitě nadávala na osud, co se to stalo, prosila hlasitě osud, aby to dopadlo dobře a do toho zpívala a brečela. Myslím, že pokud tam nějaká prasata byla, prchla v hrůze, co se to tam pohybuje za magora 😀

černej čaj
                      já tou teplotou taky byla zaskočená, asi nějakej teplotní paradox, nebo nevím.

Maya
                      taky bych se toho bála, teda až teď , když Thielli zmínila, že to bouchá, což mě vůbec nedošlo.

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
                      • Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
                      cernej caj

Thielli
                        Tak ono pokud je to tak tekavy a tak, tak asi verim tomu ze cim mensi zviratko, tim vetsi sance to bezpecne pouzit.

Ja o tom vlastne neslysela nikdy moc, takze me nejen prekvapipo ze v pripade potreby to takto resit lze alw.mozna ze dobre ze o te moz osti lidi obecne nemaji tuseni vzhledem k nebezpecbosti…

Tak to uz asi do konce leta se nezlepsi s kvetenim, ze jak to uz zacalo:(

Petrs01
                        Ale vy tam.mate vedro i v zime… verim tomu, ze neklikovat tyhle dva dny, uz tu mame i 27… a za tyden 29:D

Tak to sis aspon zaplavala ve studenych hlubinach jako nejaka pradavna rybka:)

PetraK
                        Ono nakonec taky kdovi, kolik bylo u nas…

Ted sem supla teplomer z kychyne na 5min na slunce a tedy mi na jizni stenu prave smazi 47°C. Uz sem hobzas shjovala at mi ho slunicko neroztavi:D

Fifi

Hlasim, ze mam umyty auto. Odpolko prisel kolem ctvrty privalak kratkej, jen to zasycelo, nejakych 7 mm. Ted se tu kolem sesty honily bourky, nas to jen lizlo, ale teda vichrice hrozna par minut, ze jsem merunku drzela ocima, aby nerupla. Ochlazeni rychly z 36 na 24, ted uz to leze zase mirne nahoru. Vetram barak, neb nocnich 27 bylo uz prilis. Preju, at naky srazky a ochlazeni dorazi vsem potrebnym.

Thielli

Mayo,

já to měla z jedné laborky. Myslela jsem si, že o koupit nejde, ale dnes jsem se dívala, že asi ano. Což mě trochu znervóznilo, když jeden ví, co to dokáže. 🙄

Fifi,
                            já se ti tlemila, ale sama jsem měla dar na kapotě. Hovna velikosti lívanců, ovoce to obsahovalo a během pátečního parkování u firmy na slunci celý den se mi to zapeklo do černé střechy tak, že jsem na to na chatě musela na celou noc hodit mokré prostěradlo, aby to šlo dolů. 😕

Fifi

Thielli
                              Ja bych s tim jela dneska fakt do mycky, kdyby nezaprselo. Presne jak pises, zataveny hovna s ovocem do karoserie, by to casem asi chudinku dachnicku rozezralo. Ted jsem koukala, ze mi tam zbyla jedna pecka zasprknuta pod antenou radiovou, nechapu jak tam vydrzela. 🙂

Ted koukam na zaznam zdejsi ofiko meteostanice a meli jsme tu po sesty hodine skoro 70 km/hod poryvy. Fujek.

Zlata

Tady okolo 2odpoledne i s kroupama.

Bouchne i mouka když je blbá koncentrace , tyhle látky jsou nebezpečné skladovat doma.
                                Syn dělal sousedovi narychlo záchod, protože ho nenapadlo nic lepšího než vyčistit záchodovou mísu louhem.Měl štěstí že to bouchlo málo a vybuchlý střepy ho nezranily.

Micák je mi furt v patách.Ani na WC se nesmím cítit opuštěná.

Attachments:
                                cernej caj

Fifi
                                  Tak mas umyto bez cesty na mycku:) a ochlazeni zavidim.

Tady se jen zvedl silnej vitr vecer ale nakonec nic, ale proud vypad stih:D I nocni ochlazeni bylo nijake, ve 3 rano 24…

Thielli
                                  Tve nove auto si teda dalo hned krest hovnousama:D

Milena
                                  Jaky byl vubec ten sraz?

Zlatka
                                  Tak stesti ze se nic nestalo. Jak muze vybuchnout mouka? Jako pri skladovani?

Thielli

Zlatko,

ó vy jste se měli. Ledová krupka. Co bych za ni dala. U nás pět teplých kapek. 🙄

čajíku,
                                    to nové staré auto už mělo křtů víc. ptačí v praze, pak jsem při otáčení projela na chatě to, co tam nechala cheval ve vysoké trávě a co se opravdu nedalo sebrat, bylo to jako prapory na stožárech před budovou evropské komise.
                                    taky jsem to opřela o olši při parkování, ale jen malinko…

ale jinak, jinak je to tedy úžasný koráb. nikdy jsem ničím takovým nejezdila, takže se cítím jako vyvolená, i když je to 15 let staré. když to jede do zatáčky, natáčí se tomu sama světla směrem jízdy, když se někdo ve tmě přiřítí za tebe a světlomety ti udělají v autě jeviště, zpětné zrcátko se samo ztmaví, má to všechny ty jízdní asistenty i pro to, když ti někdo skočí pod kola…
                                    a pokud slyším, že někde něco klepe, pak jen proto, že jsem si špatně zavřela dveře.

v servisu u pokladny se tedy už úplně vyvolená cítit nebudu, ale já věřím, že nás s tím autem čeká stejně dlouhá budoucnost, jako má Petrs se svým miláčkem.

Petrs01

Petrs se svým miláčkem

Myslíš Peťana nebo Volvíka? 🤣
                                      Volvík… r.v. 1998, najeto 512 tis.
                                      Peťan… darmo mluvit 😆

edit: 3 historické kousky na jedné fotce. Akorát ta lípa je památkově chráněná

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem Petrs01.
                                      cernej caj

Thielli
                                        Tak to bylo pokrteny vic nez dost:D

Super, ze ses tak spokojena s korabem, dobre sis vybrala, to sou vykozenosti, jsem ani nevedela, ze to auta maji nektery ty funkce:)

Ale pripomela jsi mi, jak sem byla v kvetnu na dovce, jeden den tam bylo asi 10 tech starych velkych volv, sem si rikala raj pro petrs, fakt od volva k volvu:D

PetraK

RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          RRRÁÁÁ
                                          MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Mám novýho kolegu, jen si nejsem jistá, zda si budem rozumět. Navíc – a to tedy je v tomhle případku asi lepší. NIC NEDĚLÁ! 😀

null

Ve dvě v noci začlo krásně cedit, vzbudilo mě, že voda neteče do sudu 😀 , tak jsem to šla napravit, jak jsem byla rozespalá, nebyla jsem schopná se voblíknout, furt jsem se nějak blbě zamotávala a pak jsem si řekla, že na to co? Kašlu a jdu ven nahá, stejně budu mokrá. Vyšla jsem ven, ještě pod střechou kouknu na sud a – voda teče dovnitř. SE mi to asi zdálo, nebo co. No nebo co, páč jsem si lehla a zase slyšim, jak teče mimo sud. Blásen sem? Asi jo, tak jsem zase vstala a šla do toho ceďáku s holým zadkem a teď už opravdu do ceďáku, došla jsem k sudu a voda skutečně tekla částečně mimo, částčně dovnitř, tak jsem zavemblovala v tu dobu už s těžkým sudem, poposunula ho správě a krásně osprchovaná jsem si šla zas lehnout 😀 Zalito je, ale mokro teda není.

Zlatka – žjo, to sou kroupy veliký, škody nadělaly hodně? Micánka závidím, taky bych chtěla, aby byl Mouses takhle družnej. No nejni, je spíš vražednej :D.
                                          Jak může bouchnout mouka?
                                          Thielli.
                                          , jako má Petra se svým miláčkem.
                                          jako, že spolu budete 35 let?

Míla – šla bych si taky zaplavat! závidím.

Thielli

jako, že spolu budete 35 let?

No jo vlastně! Fuj! Ještě 35 let tu být nechci! 😱😵🤪

Petrs
                                            Ty máš SPZ na přání? No ty VOLvo! Jsem si u vody tehdy nevšimla, měli jste zvednutý kufr.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 881. až 900. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.