Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 5 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 1,841)
  • Autor
    PetraK

Maya
      viď? To je sranda! jsem zvědavá, co bude dál

Maya

Ted si tam ctu spici vlakno, posledni prispevky 2017, to je teda neco 🙂

PetraK

Teď jsi mi zavařila mozek, říkala jsem si, jaký spící vlákno má na mysli? a vono špicí 😀

edit – já jsem udělala tu chybu, že jsem se podívala do odchodů, nevím proč, jsem pitomá. Prdlo mě to zpátky, i po těch letech, co odešel.

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
          • Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
          Milena z Prahy

Jak snášíte to vedro? Co proti němu děláte? U nás se bráníme zataženýma venkovníma roletama, celodenně zavřenýma oknama a zapnutým obrovským větrákem. Při vaření nezapínám troubu a praní jsem taky odložila, protože suším v bytě. Stejně mám ale pocit, že mi měkne mozek a výkonnost se ještě víc snížila.
            O víkendu jsme byli zase u kamaráda na Šumavě, přeháněli ovce a koupali se, v čem to šlo: v rybníku Bušek, v řece Ilz a v Křemelné. I tam jsme si našli tůně, kde se dalo trochu plavat.

Attachments:
            Milena z Prahy

Ještě ovce a Křemelná před bouřkou:

Fifi

Na cztko jsem klikla nahodou, mam ho jako zalozku na liste a ejhle, vynorila se diskuze. 😀 Dle myho to je nahoda, zmizela inzerce, fotky, asi jen posledni zachvev…
                Milo, vedra nenavidim, jsem taky mozkozmekla. Ted jsem se pul hodiny pekla na poli ve fronte, samosber cesneku vyhlasenyho farmare. Cesnek (letos je teda krasnej, velkej) maji na valniku, kde si clovek sam nabere a pak jen ceka a ceka, az na nej prijde rada s placenim. Byla jsem tam pomerne brzo, ale i tak fuj cekacka, kdyz jsem odjizdela, byly tam uz davy. Mam pres pet kg cesneku, mnaaam. 🙂
                Milo, varim zasadne v noci, vcera jsem spachala velepekac zapejkanejch brambor, to budu konzumovat minimalne tri dny. Varim si karkade a chladim ho v lednici. Zeru merunkovou dren z mrazaku. Barak vetram pres noc, zatim se stiha vychladit, ale az prijdou o vikendu 40 a tropicky noce, zdechneme tu. Lituju vsechny lidi, co musi delat venku – ridici, zednici, pokladaci…

Milena z Prahy

S tím česnekem se máš :). Slušnej se dá tady koupit na trzích, ale stejně beru jen pár palic, jinak se kazí. Meruňková dřeň je ovšem nepřekonatelná 👍!
                  Jdu aspoň do Tesca pro instantní kafe, dělám si ho s vychlazeným mlékem a ledem.

Fifi

Tenhle se moc nekazi, vydrzi a ma silu. Navic si ho cast zamrazim (cely strouzky do krabicky), na zimu se pak hodi. Neuvar se po ceste.

Fifi

Cernej caj
                      reju at havrani tahnou o par merunek dal. Zvladla mrazy?
                      Havrani uz sklidili tresne a ted vyzobavaj zemedelcum na poli zasetou mrkev.
                      Merunce tak pulka plodu zmrzla, neco pomlatily kroupy, uvidime, co sklidim. Neni tam toho moc, proti lonsku vlastne prd, ale snad aspon neco dozraje.

Kimi

Milena – Jak snáším vedro?
                        V Ložnici nechávám větračku nastálo, noc se tam dá přežít. V obýváku taky větračka na noc, přes den zavřeno, teplo nepřeleze 23 stupňů. Dveře na terasu otevřu vždycky na chvilku, když jdu zalít truhlíky nebo ptáčkům dolít do pítka. Pítko je bohatě využíváno k pití i k cachtání.
                        Ráno vstávám na venčení o hodinu dřív, odpoledne jdeme o hodinu později – oběhnu sousední panelák po severní straně, večer venčím v osm, sluce zapadá za kopec na obzoru, to už se dá.

cernej caj

tak s czpsem ziram, ja tu zalozku tak nekdy loni smazala…

jestli nahodou nedelaj nejakou udrzbu a neobnovili spatnou verzi 😀 to su teda zvedava.

Milena
                          krasne ses doufam na sumave ochladila. to kafe musi byt dobrota 🙂

Fifi
                          dobre delas, ze varis v noci, ja nemuzu moc spat jak je teplo, neusnu a rano se brzo budim. a tech 40 ve stinu co pisou na nedeli bude masakr. tady se uz ani neda nic vychladit na noc… i kdyz dneska trosku jo, bylo rano 14 ale asi na dlouho naposled.

PetraK
                          ona kazda zminka, zaskobrnuti pohledem… a vsechen ten zal mas okamzite po ruce.

Maya
                          nojo, to sme byli vsechny spicarky jeste 2017… ale nedavno jsem si rikala, ze je sranda, ze du porad nejak v tvych stopach dost neplanovane 😀

Maya

cernejcaj
                            no 2017 to uz jsem mela jen Dorina a Lokina, ten je narozeny 2016

brut

Zlatka
                              Moc a moc drzime palecky 🙏♥️
                              Diky za podlozky. Mame obcas slusnou spotrebu, tak alespon vim, na ktere se zamerit. Ne vsechny funguji, jak by si clovek predstavoval a pral..

Fifi
                              Krecky mi ani nepripominej. Segra mela sveho casu dva. No a protoze obcas sla s kamarady nekam ven, tak ji je krmil tatka. Jednou jsem prijela, tatka olepeny prsty a hrani dlane leukoplasti, celej vzteklej mi hned mezi dvermi povida: “ Ty previty budes krmit sama, ja jim nehodim uz ani steblo“ .. a odpochodoval. Vecer jsem je sla zkontrolovat a nakrmit, kdyz slysim:“ Tak co, uz ti visi na ruce?“ Teprve pak z tatky vypadlo, ze jim sel dat vodu a jak je segra mela nauceny na ruku, tak se snazili na ni tatkovi vyskrabat. On zacal zmatkovat, takze je vyplasil a tak ho v obrane pokousali 🙈🤣
                              Mas pravdu. Kolecko v noci je mucici nastroj. 🤣
                              Tez travim vedra castecne u kamaradky v bazenu, kde rozhybavam zatuhliny a rochnim se. 😃

Cajik
                              Kdyz mas veverky v kleci, tak ta rezonuje, jak v ni litaj nahoru dolu nebo ji obihaji. Jenze u toho piskaji a to je desna kombinace zvuku. Pokud jsou pusteny, tak tolik kravalu neni. Ale zase je nemuzes nechat pusteny celou noc. Rady totiz okusuji postele, skrine nebo i jen papiry. A taky pekne curaji a bobky mas vsude.

Esuska
                              Fungujeee, cztko funguje.. dokonce lze najit i stare diskuze a fotky 😍 .. Mam desnou radost ☺️

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Trend letošního léta? Modrá plavková móda s názvem Indigo. A nebude vás stát ani korunu! Stačí k tomu trámek a jízda tramvají /když pojedete načerno, tak vás to opravdu nebude stát ani korumu/. Trámek si necháte spadnout na OBĚ nohy, z kterých tím pádem vyrobí nohy jako má Kačer Donald a opatříte si tak nádherné modré nárty. To je jeden den. A druhý den nastoupíte do té tramvaje, která musí prudce zabrzdit a vy letíte. Hrudním košikem přímo na tyč. A opratříte si tak krásně modrá prsa. A na pláži pak zazáříte modrou indigovou barvou 😀

Thielli

Na vedro je jednoduchý postup. Vyrobíte si do balkonu psí dvířka, vlastně kočičí jsou ještě lepší. Vystěhujete pračku na chodbu. Pak utratíte peníze za mobilní klimatizaci. Postavíte, zapojíte, hadici s horkým vzduchem vystrčíte tím otvorem. A je to.
                                  🙄

Ale vážně. Koupila jsem kdysi takovou dražší (Olimpia Splendid DOLCECLIMA Air Pro 13 Air, koho by zajímalo) , že tolik nehlučí a má slušný výkon, pak se nějaký rok nevytáhla a zase až teď. Ta obří hadice se prý dává z okna, to si nějak neumím představit, jak se to tam cpe do hadru přilepeného k rámu otevřeného okna.
                                  Přes noc a ráno se větrá. Pak se utemuje. Odpoledne to strčím v obýváku právě do psích dvířek, vezmu holky ven a pustím to na 17 stupňů. Nechám běžet hodinu, dvě. Tím se byt dostane na příjemnou teplotu v obýváku a snesitelnou v ostatních místnostech. A to vydrží zase až do desáté večer, kdy už se dají otevřít okna.

Jinak prudce inteligentní Cheval pochopila, kdy je venku nejlépe a už několikátý den za sebou v cca 4:45 poskakuje kolem postele, strká do mě rypákem a kvílí. Dělá to tak dlouho než znejistím, zda nemá střevní problém a tak se s ní vypotácím na zahradu za domem. Tam začne radostně lítat dokola a hrát si. Problém nikde, jen čiré štěstí jak „nohama stííí-ráááá ro-su nakolejích“.

Thielli

A na pláži pak zazáříte modrou indigovou barvou

Nebude foto v plavkách? Já jsem tu své foto v plavkách už vyvěsila. Tak nebuď máslo.

PetraK

Thielli
                                      řekni flekatý, že se klidně na léto může nastěhovat k nám, v tuto dobu se u nás chodí ven normálně

Musím říct, že jak jsem to do starého domu nechtěla, tak teď jsem za klimazizaci ráda – kvůli psům, mají věk. Venku při procházce dobrý, nosím vodu i na krátký procházky, chodíme stínem, zvládají to, ale jsem ráda, že pak si můžou zalézt nejen do stínu, ale i do příjemnýho chládku doma

foto nebude, páč to už by sem pak nikdo nepřišel, jak by se vyděsili 😀

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem PetraK.
                                      Maya

PetraK
                                        To jsi druha v poradu domodra, tak jeste nekdo treti
                                        Ja jak sebou svihla ve meste, tak ke strupu pres cely koleno se mi asi krev vylila do lejtka, takze cely lejtko od kolene do pulky lejtka modrocerveny, nastesti to nebolelo, ale kdyz to po 2 tejdnech vyoadalo porad stejne, tak jsem vymekla a parkrat si to namazala heparoidem a fakt to funguje, mam to uz skoro pryc

PetraK

Maya
                                          no to taky musí moc hezky vypadat. Já Brtnika vydírám, že když nebude dělat co JÁ CHCI 😀 , tak budu všem tvrdit, že mě doma tluče rákoskou přes nárty a baseballovou pálkou mezi poprsí 😀

cernej caj

Thielli
                                            divam se ze je to do 38m2 ale teda vychladi ti to obyvak a trochu i zlepsi prostory ostatni? a vyndavas hadici sze psich dvirek?

HM. to by znamenalo, ze se da ochlazenim kuchyne mirne zlepsit komfort v pokoji a zaroven vystrcenim chobotu do psich dvirek prestava byt problem co s tim rukavem a kam to strcit, kdyz jedina dve okna mame v mistnosti kde klima byt nemuze 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 801. až 820. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.