Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 12 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 681. až 700. (celkem z 1,841)
  • Autor
    MirkaD

PetroK-ale já vím,že to všichmi myslely,myslíte dobře,a já to cháou,
      jen se to nasčítalo…..jakože toho bylo hodně naráz…

Kimi

Fifi, v úterý v nemocnici to bude kontrola na ambulanci, počítám, že by mi tak maximálně mohli dát stent do té pravé ledviny, do té levé to dávali bez anestezie, takže lze fungovat. Spíš mi ale dají termíny pro ty zákroky. Chtěla jsem do konce příštího týdne bez hospitalizace, protože máme rodinnou sešlost, brácha má sedmdesátiny, pak další týden v rodině pár svátků a narozenin, tak se to všechno sejde, to si přece nemůžu nechat ujít, i když budu bolavá.😉

PetraK

Kimi – budu držet palce, ať plán vyjde!!!

cernej caj

Kimi
            Snad bufes moxt na oslavu

Mela sem 2 varianty a s rou predpovedi rano tato vyhrala:)

Budu nejtlustci caj kvuli vam:D chpdim malo ale objevila swm bzl pizzu uz si ji nesu na ubytko a u cekaji sem o dva obchody vedle koupila bzl brownies:D

MirkaD
            Tak hlavne proste poznas podle toho psa v tu chvili… to budes vedet az to bude potreba

PetraK

černej čaj
              😀 😀 bomba dovolená -v tomhle případku doslova, se vrátíš jak bomba 😀

cernej caj

Pwtrak
                Uklizecka pobavila:D

Attachments:
                PetraK

černej čaj

o ouuu to vypadá luxusně!! Jsem moc ráda, že si i takovouhle dovolenou užíváš, Ono je to někdy zapotřebí, možná proto to takhle vyšlo.

VÁŽENÍ VALÍM DOMŮ, PŘEJI KRÁSNÝ VÍKEND VŠEM.

Milena z Prahy

Černej čaj
                    Ber to jako ozdravovnu :). To srdíčko vypadá fakt chutně, na něj bych se dokázala těšit celej den.

Zlatko
                    Ta vnučka mě moc mrzí. Je to ta starší nebo dvojče?

Já jdu dneska večer na sraz gymplu po 45 letech. Sondovala jsem, jestli tam budou lidi, s kterýma jsem vždycky pekla, tak prej jo.

cernej caj

Milena
                      Moc si sraz uzij:)

To srdicko bylo luxusni, malokdy je zakusek i fakt dobrej a tenhle teda byl:)

Asi ta predpoved a to vsechno dohromady proste nejak padlo na spolecnou notu, ze relaxuju a v jeseniku to jde fakt paradne:)

brut

Zdravim vespolek

Vkladam odkaz ,kde kupuji bylinky. Mam s nimi velmi dobre zkusenosti
                        https://bylik.cz/?utm_medium=email&utm_source=bylikovinky&utm_campaign=cislo.228

Fifi
                        Musim rict, ze kadernice je skvela. Takova normalni holka, ktera miluje hudbu a uziva si, dokud muze. Jednou se usadi a jak rika, alespon nebude mit pocit, ze nic nezazila.
                        S tim mrazakem mas pravdu. Tahat tolik masa do mrazakuje sileny. Zvlast, kdyz si clovek uvedomi, ze nemladne. No, casem to budou muset resit nejakou kladkou a vozikem na elektriku od vratek k domecku. 😃

Maya
                        Teda, zadne natekani ucha snad uz nebude

Esuska
                        No, dilna by byla idealni reseni. Ale je fakt, ze behat pokazde pres dvur, je nesmysl..
                        Bud s ramenem opatrna, at si tam neco neurves nebo nemas zanet

Cajik
                        Nadhera .. Praded jsme pokazde videli bud v mlze nebo lilo takovym zpusobem, ze nebyl vubec videt…

Mirka
                        Holka zlata, ja mam s veterinarem , ktery mel podobne reci, jako ten tvuj, hodne spatnou zkusenost. A bohuzel velmi nedavnou. Kdyz zacala Karamelka ve stredu zvracet, tak ji dal inijekce proti zvraceni a pro jistotu ji pozval druhy den na rtg patere. Nic nenasel, Kara zvracela dal. Dusoval se, jak vse spatne, vcetne rakoviny hned rekne, ze by psa nenechal trapit a je zastancem informaci na rovinu, take rikal, ze je drsnak. V patek ji predepsal leky, ale ve forme tablet, ktere nebyla schopna spolknout. Holka ji je drtila, rozpoustela, strikackou ji je davala do tlamy. Od stredy nesezrala skoro nic, jen rozmixovanou konzervu strikackou.. v nedeli uz nechtela ani to. V pondeli tam holak volala a on je pozval na utery. Usoudil, ze zhubla a mela by teda dostat kapacku. Pozval si je na stredu. Kdyz prijelq, nasadil kapacku a teprve pote ji udelal sono briska. No a tam nasel prorostly nador do strev, takze duvod zvraceni byl jasny. A to nemluvim o tom, ze v pondeli holce rekl, ze by Karamelce v patek vytrhal zuby, protoze vse ma od nich… Akorat z nich tahal prachy, nic jineho.
                        Pisi ti to proto, aby si neverila vsemu, co co „drsnaci“ napovidaji, ale ridila se i svym vlastnim rozumem. Jsem rada, ze je ted Dafinka v pohode, zere, hraje si a lumpaci. A preji ji i tobe, at ji zdravicko vydrzi co nejdele a kdyby ne, tak at je konec rychly.
                        A jeste jedna vec, co uz tady taky od holek zaznela. Jakekoli krvaceni do bricha už psu i u lidi je velky problem a doslova zivot ohrozujici stav. A pes s prasklym nadorem, ktery krvaci do bricha je neco, na co nechces vzpominat. Je to tak desive, ze se z toho slozis, jako domecek z karet.

brut

Cajik
                          Musim rict, ze ti takovou dovcu zavidim… Hezky odpocivej, mlsej a podle pocasi se prochazej. Potrebujes nabrat sily a datnbolavym castem tela cas na lecbu. ☺️

Milena
                          Uzij si srazik ☺️

PetraK

Brůt – rameno dostane do držky 😀 (kecám, trochu ho hýčkám)

ja mam s veterinarem ,

no tady je – z mého pohledu problém ten, že to asi není vet, kterému Mirka může věřit – já vím, že by mi můj vet prostě opravdu řekl, vysvětlil co se děje, proč tam ta tekutina je, v jakém množství – třeba je to málo viz co píšu dál. U noname veta bych nevěřila, šla ověřit. Zjistila jsem, že se opravdu může stát, že prdla nějaká cévka, která se zatáhne. Třeba je to tenhle případ. Jak říkám, první podání mi evokovalo to, co jsem zažila já, Thielli – asi to tak připadalo i ostatním lidem. Nevím, co všechno ukázalo sono, rtg. Mirka píše, že Dafule funguje líp, tak to je moc dobře, to u Ešátora nebylo, on prostě jel do poslední chvíle. na druhou stranu on byl už v cílový rovině 🙁

Fifi

Cernej caj
                              Mnam, pizza i srdicko vypadaj uchvatne, hezky se vykrm, at mas silu na hojeni zad. 🙂

Mirko
                              Ja se ani nedivim, zes mela panickou ataku. Je toho na tebe moc. Prace a blby zpravy o Dafce. Ze jsme ti narovinu psaly, co se muze stat, za to se omlouvat nebudu, jsem bohuzel realista. Empatickej realista, docela tusim, jak ti ted je.
                              S rakem jsem mela dve, vlastne ne, tri milovany fenule. Dorotka osteosarkom. Agulka mlecna zlaza a Bajitko lymfom. Pokazdy to bylo na mne, rozhodnout ten okamzik, zaroven se zacit predem smirovat a odhodlavat. U vsech tri to bohuzel po diagnoze nebylo ziti na roky, ale na tydny, v pripade Bajitka jen na dny. Naucila jsem se fungovat na autopilota, po uspani se pak slozit, rozlozit fyzicky, psychicky. Vyjednavani uvnitr sebe sama bylo bohuzel dycky velmi kratky, vic to bylo o kvalite zivota psice, peknych chvilich, dnech, tydnech.
                              Ja to za sebe musela napsat, protoze mi slo a jde hlavne o vas obe. Dafca, aby se netrapila, ty, aby sis nic nevycitala. Po svych zkusenostech holt nebudu slunickova a nadmiru optimisticka. Zaroven vam obema opravdu z celyho srdce preju, abyste si spolecne uzily jeste co nejvic kvalitniho casu, legracek, aportkovani a tak.
                              Brut to napsala hezky, i kdyz brr, to byl pristup veta. 🙁 Mne muj vet u Bajitka navrhnul po overeni lymfomu ihned uspani Skritecka. Na to jsem nemela koule, paradoxne mi v hlave bliklo, ze pro ni musim nejdriv zaridit hrob na lesnim hrbitove. To bylo nekdy v utery, vyfasla prednison, bylo ji o fous lip. O vikendu jsem ji jela uspat…
                              Jestli Dafce vypustili tekutinu z bricha, urco se ji muselo ulevit. Drzim palce na sobotu, at se ji tam netvori dalsi. Huf.

Milo, peknej sraz preju, uzij si to. 🙂

Asteris, nemela Emca ted nejak rodit? Uz je strakata nadilka na svete?

Fifi

Maya
                                Mam dojem ze Lokinovi se to ucho zacina zase plnit
                                Kurnik. Nejak ted heparoid na zevni patlani nemas? Snad to bude dobry.

Maya

Fifi
                                  jak jsem si zjistovala, kdyz to ma vcera pichly, tak se urcite nema par dni nic mazat, mast by se mohla dostat dovnitr a zacit to hnisat
                                  ted jen vaham jestli jet zitra a nebo pockat do pondeli, vsude pisou, ze po kortikoidech se ma par dni cekat, ale urco tam zas nejakou krev ma
                                  no uvidim zitra
                                  cernejcaj
                                  vypada to chutne oboje a uz ma byt lepsi pocasi, tak to bude i na vyslap

Fifi

A vadi mu to nejak, drbe si to? Ja taky nevim, ale jak se znam necekala bych do pondeli. Ovsem zalezi, jak moc mu to nateklo zpatky, se to muze samoseto.

Maya

Fifi
                                      drbe si to jen zridka a zatim neni tak preslej, tak ho to asi tak neboli, ted jsem videla, ze na ty strane i spal a na tom uchu lezel, no zejtra je tam vet do 1, tak mam dopoledne na premejsleni

kdyby chtel nekdo zavzpominat pripadne lze navstivit i vystavu

Home

cernej caj

Brut
                                        A jak dlouho chovate psy? To ste si za tech 20 nebo kolik let nevsimli a do teto situace byl ten vet spolehlivej?

cernej caj

jinak myslim, ze mirka mela dost psu a dost jich nechala odejit, aby i u milovane dafinky poznala ten okamzik, vzdyt i sama kolikrat psala, ze rodice martina to nechavaji bez reseni moc dlouho, ze je potreba zakrocit, fakt muslim, ze ji neni potreba psat, ze se ma rozhodnout za vcas. Ale ze nekteri z vas vite ze ji ma okamzite utratit mi prijde… na dalku z internetu proste trochu moc drsny.

mozna i kdyby to tak bylo a za tyden ji nechala jit, tak tohle se prece na dalku tak snadno rict neda, jen proto, ze se nejak akutne zhorsil stav nebo ze to vypada na rakovinu, ze okamzite utratit.

Maya
                                          tak dobre ze je lokinkovi lip, ale teda naprd, jestli se to tak rychle vrati, jestli to bude na to prositi ale zas uz to pak mozna bude v klidu… no su zvedava, jestli pojedes ted nebo v pondeli, co udelala noc?

vcera sem volala s muzem a prej zahlidl v kuchyni krysu, tak se ptam jak byla velka a prej asi jak mys 😀 no jedna ludra nakousala dastikovi pytel s granulema, pasticky obchazi, bude potreba upgrade dobrot.

dneska tam neprsi, ale teda musim rict,ze i kdyz terenu vcera byli asi jen 4km, asi jeste vazy nejsou uplne OK a docela se ozyvaly.

cernej caj

Dneska sem prisla presne na msi svatou:D tak sem si aspon odpocala nozce

Attachments:
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 681. až 700. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.