- Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 30 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
11.6.2026 v 20:00 #204084
Fifi
Nesel nam tu ted hodinku proud, asi neco po bourkach sluslo.
Maya
Jj, rikal vet ze to vypoustej tak 3x a pak uz prosivaji ucho
A prdnul mu primo do ty kapsy kortikoidy? To pry prave zabranuje opakovanymu nalejvani. Ja zazila otohematom u prvniho erdela, mel chronickej zanet. Taky to skoncilo prositim ucha, ale to bylo za krale klacka, zustalo mu osklivy, krabaty.11.6.2026 v 20:16 #204085Kimi
Mayo, které koleno sis ozdobila? Já levé, už je zahojené, ale jizva velikosti padesátikoruny bude.
Brut, díky za recepis, stáhnu si ho z odkazů, i když alchymie mi moc nejde, zvlášť teď, když se mi rozšiřuje sbírka neduhů. Ale onehda sem někdo dával odkaz na už hotový bylinkový sprej. Budu to řešit, pokud nebudu muset příští týden zůstat v nemocnici.11.6.2026 v 20:57 #204086Maya
Kimi
ja pravy, jizva nebude, mam to jen sedreny povrchu, takovy silnicni lisej, kupodivu kalhoty vydrzely, ale priserne boli, nemuzu skoro chodit
Fifi
jo, kortikoidy tam dal, to rikal, ze po prositi se ucho deformuje, tak prave nejdriv zkousej to upousteni, tak doufam, ze to bude ok
jeste nam dal nejaky cistici kapky do ucha, abych mu to par dni kapala pro jistotu, i kdyz mu koukal do obou usi pres obrazovku a prej ok a ze prej u tehle stojacich usi bez zanetu je to raritka, no my vzdycky musime mit neco extra 🙂11.6.2026 v 22:08 #204087Fifi
Kimi, snad nebudes muset v nemocnici zustat dlouho. To se chysta ten zakrok na vyndani sutru?
Maya
Loki se mohl fakt jen bacit nekde hlavou nebo uchem, kdyz se oklepaval, prdne cevka a je to. Hlavne, ze to ma vypusteny, tohle je lepsi resit hned. S kolenem ouvej, tyhle narazeniny boli fest. Bych mohla vypravet, ale se mnou Pepin jebnul vetsinou na trave. Kdyz uz si poresila pejska, kdyby koleno nepolevilo, navstivis treba taky doktorskou vedu?Nenavidim slimaky. Byla jsem je ted vrazdit s nuzkama, po desti se jich vyrojily stovky. Hnusaci hnusny slizacky hnedy.
11.6.2026 v 22:12 #204088brut
Fifi
Ja na tebe myslela, kdyz kadernice rikala, ze jede na tyden parit na Rokac..Medvedici kupuji pres net v obchudku s bylinkami. Stejne jako vsechny dalsi bylinky. Juknu na webovky a poslu ti odkaz. Jasne, recept je volne k dispozici. ☺️
Zlata
Zlatko, to je mi velmi lito. Chapu, jak moc tohle zasahne do zivota cele rodiny a hlavne tech nejblizsich. Moc drzim palce, at je vnucka brzy zdrava a muzete na lecbu vzpominat jako na epizodu v zivote vas vsech.. Kdyby si potrebovala s necim pomoct, poradit nebo treba vysvetlit, tak se ozvi. V Motole znam vetsinu personalu a z osobni zkusenosti mohu rict, ze pro deti doslova dychaji…Mirka
Teda, ted ctu o Dafince… Holcicka ma stale chut do zivota, coz je moc dobre. Drzim palce, at atb zaberou a v sobotu se dozvis jen same dobre zpravy.Maya
Ty blaho… Tomu rikam pech. Doufam, ze jsi koleno moc nepotloukla. Radeji leduj, at predejdes otoku.Cajik
Paradni, odpocinkova dovca 😍 .. moc ti ji preji, potrebujes odpocivat a dat telu klid, masaze a ne ho ustvat pochodem. 😃
Miluji Jeseniky .. jen po tech povodnich se mi tam nechce. Spousta mist je jinych a jeste neni vse opraveny..Esuska
No nazdar.. bolavy rameno a 100kg masa odtahat do sklepa. To je silenstvi. Myslim, ze byste meli vymyslet nejaky system, ktery by ho premistil alespon ke dverim..
Sleduji, jaka si skvela ridicka a mam velkou radost. Doufam, ze se ze tebou dostanu. Chybite mi a vase smecka tuplem. 😃 Asi vezmu Clo s sebou, at maji zrzavci zase zamotanou hlavu 😂11.6.2026 v 22:49 #204089Fifi
kdyz kadernice rikala, ze jede na tyden parit na Rokac..
No zatim maji pocasi nic moc, ale lepsi nez nejaky sileny bourky, ktery jim odfoukly stany a stage par let tomu nazpet. Ted jen holt zima a destik obcasnej. Mas hustou kadernici! 🙂 Link na medvedici posli sem, pls. At to vidi i dalsi. Kamoska patlala prave neco hrebicek, fenykl a dalsi, je faktem, ze na Slovensku ji na cubu klistata nelezly, ani komari, bo babesiosa, anaplazma, to nechces. Repelentni bylinky pred vychazkou proste ideal.
bolavy rameno a 100kg masa odtahat do sklepa.
Hele, ja ji v zarodcich budovani Domecku varovala. Ze by si meli dat mrazak do garaze, nekam na rozumny misto, prave z duvodu tahani xy kg masa. Mno, maj to ve sklepe, tak udelaj rampicku z prkynek, dole casem vytuni nejakou malou jesterku zvedaci a paninka se nebude muset ani moc ohejbat. 😀12.6.2026 v 5:28 #204090cernej caj
Kimi
a kdyz tobudes chtit mit jednoduchys postrikem, das do nosice treba oleje nebo i vody levandulovej eterak a vzdy trosku splichnes nebo naneses a je to uplne bez prace i kdyz mozna trochu min ucinne…Fifi
to rikal muz, ze odmita mit stan, ze ty stany sou litajici zabijaci, ze v debilnim pocasi ty konstrukce nevydrzej a muzou i nekoho zranit nebo poskodit vybavu, ze zasadne je proti tomu a trva vzdy na zajisteni poradatelem protidestovych opatreni.
a nejlepsi protidestovy je zvucit z kamionu prej 😀dneska je na pradedu azuro 🙂
12.6.2026 v 6:42 #204112PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Myslím na Mirku a na Zlatku, holky drahý – držte se, já držím aspoň palce.
dneska jsem měla dálnici hodně pro sebe, tak se mi to pěkně švihalo. A co jsem uspořila cestou, to jsem nechala na oltáři parkování, protože jsem zajížděla do řady, ale do silnice mi vešel takovej nějakej obézní jedinec a mě to krapet rozhodilo 😀 , navíc jsem si vybrala úzký místo, takže jsem musela troooošáneček manévrovati, ale dobrý, nacpala jsem se tam.
Je pátek, moc se těším domů, je tam sice binčus – protože jsem včera nestíhala vyluxovat a setřít, ba ani pustit robomopa. Páč jsem musela po třech nedělích udělat obří nákup a jak mám to rameno v háji, tak jsem to nosila na xkrát. Brtnik sice řikal, ať to nechám, ale to měl smůlu, chtěla jsem, aby přijel a už nic nemusel. Měla jsem jahodu!! Schovávala se před Taliprdnicí pod listama, tak ji nenašla, jinak stejně jako vloni, mi to prostě odrbává.Černej čaj fakt snad odpočívá???? 😀 asi sasrak lebo čo! Je ti tam dobře?
Brut – Kimi- Fifi – nojo repelent, nejsem schopná se k tomu dokopat, tak jestli tady bude nějakej návod, odkaz tak to pak švihnu do odkazů po kupě, aby se nám to neztratilo v krafání
Brut
viď – člověk nežravce nezná, naopak musí jídlo bránit vlastním tělem. Já tvrdím, že u nás žere i organizmus, co jinak potravu nepřijímá 😀
Ešátor taky cokoliv vč. tý cibule a česneku. A na česnek jsem ho i učila štěkat na povel 😀 😀 😀 Jaks je ta všechny vyjmenovala naráz -to si člověk uvědomí, kolik psů mu vlastně prošlo životem 😀– no jo, rameno prostě zlobí, nejhorší je protahování se, to se pak můžu po…….. víme co.
Ad mrazák – já ho původně chtěla do dílny, ale přišel striktní příkaz shora, že v dílně ani náhodou 😀 Ne do sklepa to šlo z praktických důvodů – aby člověk furt nemusel někam vybíhat – večer, ráno, Ono to je prostě posilka no. Brala jsem to po šestnácti kilech.
12.6.2026 v 6:46 #204113Petrs01
levandulovej eterak
Týývole, smrdět mi pes levandulí, odmítla bych s ním sdílet společný prostor! Ostatně jeden takový kupovaný pokus jsem doma měla – už nevím kterému ze psů smrděl tak, že venku okamžitě hodil záda a snažil se to ze sebe dostat.
Za mne jednoznačně obojky – Scalibor nebo Foresto.12.6.2026 v 6:59 #204114PetraK
Petrs01
Levanduli na sebe dávám, když jedu sekat (a zpívat 😀 )a hrozí, že kolem mne budou zástupy mušek. Myslím, že i na klíšťata to fungá. kapu psům na obojky, občas potřu nohy, slabiny, když je te´d vysoká tráva, abych podpořila ty obojky.12.6.2026 v 7:09 #204118Petrs01
Když já bych asi taky hodila záda 😖🤣
12.6.2026 v 7:10 #204120PetraK
Ale houby. Naučil se i Brtnik. Sice pod pohrůžou násilí, ale naučil 😀 😀
12.6.2026 v 7:16 #204124cernej caj
Jj snazim se odpocivat:) urcite to tady jde lip nez doma:D
Pets01
Proto j3 snazsi nejaka jednoducha levna vec na test na odpuzeni nez varit a cedit:D12.6.2026 v 7:41 #204128PetraK
to tak chcete trochu šetřit životní prostředí, který je plný igelitů. A tak v práci do koše za sebou házíte jen papíry a cokoliv jinýho – ohryzek, sáček od čaje apod. odnášíte do kuchyňky. Proto, aby při vynášení koše, kdy si uklízečky naučíte na to, že koš se vynáší až a pouze v pátek, protože tam nic nemáte, bylo možno jen obsah pytliku v koši vysypat do pytle na odpadky, které mají uklizečky na vozíku a ten můj mi tam zase vrátit, protože je co? No čistej! Naše kmenové uklizečky české byly s tímto v pohodě. Nyní je éra uklízeček Ukrajinských. A ty se zde zpravidla obměňují poměrně často /hm, taky je to na čistotě objektu dost poznat 🙁 / . I tak se vždy snažím každou novou vychovat si v tomto duchu. Zdálo se, že ta nová paní snad už minule pochopila. Pochopila tedy rychle to, že má chodit ne každý den, ale jen jednou a v pátek. S tím pytlikem ale máme problém,musíme to trochu vydohadovat pokaždé, že chci, aby pytlík jen vysypala a vrátila zpět, že mu nic není, je čistý…. dneska to bylo náročné , už to vypadalo, že budu muset být přísná 😀 . Nakonec jsem svůj požadavek uplatnila, leč………….. úplně zbytečně. Drahá paní, vzala můj pytlík s odpadky a ty tedy vysypala. DO NOVÝHO ČISTÝHO PYTLIKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! místo do pytle na vozíku. Chápe někdo uvažování takového člověka??????????? A dodala – Vy šetřit, moc šetřit. A šla vo dům dál. Mno……. Asi si i ten koš budu vysejpat radši sama. Takhle my se tady vylepšujeme.
12.6.2026 v 8:16 #204132Maya
PetraK
My v praci mivali na papir kose bez pytliku, uklizecka pak chodila s jednim velkym a sypala to do nej ze vsech kancluMam dojem ze Lokinovi se to ucho zacina zase plnit
12.6.2026 v 8:21 #204133PetraK
Maya
Mam dojem ze Lokinovi se to ucho zacina zase plnita kuwa!! Štajník to měl jednou , ale podařilo se to „rozchodit“ , jen si bohužel už nepamatuju ten postup. Sepsala jsem ho tehdy na ifaunu, že to tam bude pro všechny………… a co? A prt.
12.6.2026 v 8:39 #204135MirkaD
tak jak bych to napsala..
v úterý a středu noc jsem měla panickou ataku,bylo to super…
Dafi,žere,pije,ráno mi donesla hračku,včera bez vycházky,dnes pidi kousek-k zahradám vratama v náruči,tam seděla,Žeryk cvičil,pak jsem ji nechala jít až dom-kdyby nechtěla byla by v náruči!!ale chtěla jsem at se vykaká..a ždibíčíček projde-když bude chtít..
Kometa z Chovu psů viděla výsledky testů,a že ji z toho furt ta rakovina vychází,
nášvet,že mě psa s rakovinou 4 roky..
a že se občas zhoršil,zlepšil..
zase jí se ty játra průběžně zhoršují…
včera jsem si vzala do práce neurol,a řekla 2 vedoucím,že jsem měla 2 dny panickou ataku,co nešla zastavit,tak kdyby se mi to někdy stalo-tvl,snad už ne…
tak aby věděly,že nekecám…
takhle-pro mě je momentálně důležitý,že Dafi netrpí,netrápí se,a že mi vet řekl-s husinou na rukách-když jsem se ho ptala-tak mi řekl,že by mi to okamžitě řekl,že je drsnák-takže prychy by ze mě netahal,Dafi netrápil…
ako taky neby\lo příjemný si asi 8 krát v úterý večer číst-radši ji nech jít a nennech ji trápit…
to mě náladu nezvedlo…mám ted odpo-i včera…
a o víkendu…,
zítra jedem na ten ultrazvuk…
doma oblíkám,zakrývám…K úytlíkům v oši,-v práci je vyměnujem-máme 10košů+cvenku…
a když nejsou plný,jen vysypu…
PetroK-ty trdlo,vycvičit lidi je těžší než psy!!:D:D:D:D:D
víš lkolik let mi trvalo,než mi do skřínky po akcích daly holky starý plakáty,který jednou týdně měníme za nový???
a tted-dojdu a ve skřínce plakáty-a dojdou-a to su hodná,že dala jsem ti do skřínky plakáty -seš ráda??
no su:D-dávám je na okno,a pood klec z andulkama a pod hračku andulčí na stěnu…-jo 2 dny mi nejel mobil…
12.6.2026 v 9:20 #20413612.6.2026 v 9:24 #204139Petrs01
paráda, já si Praděd pamatuju nějak takhle:
12.6.2026 v 9:30 #204140PetraK
černej čaj
ALEEE, T OJE KRÁSA!! DĚKUJU ZA PŘÍMEJ PŘENOS. Máš štěstí na hezkou viditelnost, když jsem tam šli my, měli jsme taky štěstí, protože krátce na to, co jsme došli nahoru a pokochali se výhledy, přišla mlha.
Mám na tenhle výlet ještě jednu výbornou vzpomínku, funěla jsem zrovna v kopci a volal kamarád – něco potřeboval, tak jsem to vzala. A říkám mu“Nedif se, že funim, jsem před vrcholem.“ 😀 😀 😀 pak už se konverzace dost zvrtla 😀 😀Mirko
to je prima, že Dafulka je takhle aktivní!!! 👍 držím, držím.číst-radši ji nech jít a nennech ji trápit…
já Ti rozumím, ale když ono je to těžké, z toho co jsi psala většina lidí, došla k tomu podobnýmu názoru asi, jako já – okamžitě jsem viděla Ešusa a nejen jeho. Prostě když člověk čte tekutina a krev v břiše,identifikuje z toho jasnej průser , kdy moc času není. Myšleno tak, že já jsem třeba byla ráda, že jsem s Ešátorem šla na tu veterinu ač, jako by důvod nebyl a rozhodla se tak, jak jsem se rozhodla, protože kdybych nešla, a stalo by se to, co by jasně následovalo, tak bych si to vyčítala strašně. Proto ti to ti lidé psali, protože pokud jde o takový případ, jaký znám já , tak to není na to, nasadit ATB a poslat pejska domů. Člověk může usuzovat pouze z toho, co četl. Tak holky bojujte. -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.