Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 56 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 1,841)
  • Autor
    MirkaD

Dafi žere a krade…

cernej caj

MirkaD
        Myslim.na vas obe, vsak vis❤

Maya

MirkaD
          Myslim na vas, tohle je vzdycky hrozny

MirkaD

vím,díky…

PetraK

Mirko D. tak jsem asi stokrát něco napsala a smazala, protože nemám slova, která by pomohla. Je mi to líto, moc, ale co Ti to pomůže, krucinál. Tohle prostě je hrozný, plakej, plakej co můžeš, když odešel Murphy, neudělala jsem to a nebylo to dobře. Posílám Ti sílu, vagony síly. Musíš být silná. tak ráda bych pomohla víc.

Petrs01

Kvůli Vaškovi brečím i teď po několika letech…
                Mirko, jestli má krev v břiše… nejsi blbá, dobře víš, že ta tam nemá co dělat. Někde přebývá, někde jinde chybí a nejspíš teče furt. Otázka je jenom jak rychle. Tyhle poslední dny a hodiny jsou peklo, ale v zájmu vás obou prosím, zbytečně to neprotahuj. U Spratka jsme to nevěděli a věř tomu, že pes, který ti krvácí dovnitř z prasklého nádoru fakt není to, co bys chtěla vidět.

PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Mirko – hladím duši na dálku

Já jsem měla dneska milý setkání. Po hladkém dojezdu do Prahé jsem cestou na tramvaj potkala krásnou dlouhosrstou jozefpčici, rezatou, prej že mi udělá doprovod kousek 😀 . Mladý zvíře s tak krásným pohledem a milým chováním. Jojo, tuhle bych doma poslouchala já, to je jasný 🙂

EvaC

MirkaD
                    Myslím na vás a posílám hoooodně síly…držte se

cernej caj

PetraK
                      Urcite neposlouchala hlavne ty hladovy oci:D

Dneskaaaaa jeduu do jesenikuui, zitra masaz a cukrarna, mozna podle pocasi vylet, v patek pripadne vylet na poutni misto, uvidim co fyzio dovoli:D

MirkaD

tak vetrina za náma….
                        Dafi krev,moč,
                        CRP -50
                        zvýšený játra,něco od včera lepší,teplotu nemá,chtěla by jíst a veselá je…
                        moč řídká,
                        ultrzvuk-játa útvar,což může být rakovina,nebo něco urvanýho po úraze,…s rakovinou měl psy třeba 4 roky,dobrý,že to není všude,
                        3 dny antibiotika,v sobotu ultrazvuk,-léky,dieta dál…
                        netrápí se,a k utracení to není,
                        to jsem se ptala,prý by mi to hned řekl,i kdybych se mu tam zesypala,rozbrečela,že prý je drsnák….,děkuji,že ne mě myslíte..
                        mám 4 dny odpolední od zítra,Martin si vzal půl dne volno…dnes,včera to měl na ty úřády v Blansku…
                        kočárek objednaný,na výlety vycházky bude jezdit v kočárku,ted mýá pochopitelně klidový režim…,
                        spí v peřině s Ijáčkem pod hlavou….

PetraK

Mirko
                          Tak to zní lépe než včera
                          A tak krev v dutině a voda v dutině?

MirkaD

JO-ta tekutina tam je,on říkal,že i lidi párkrát za život krvácí do břicha…uvidí se v sobotu,do soboty má antibiotika…

PetraK

Mirka D.
                              ta tekutina tam je,on říkal,že i lidi párkrát za život krvácí do břicha…

aha, no tak vidíš, to je pro mě novinka, to jsem nikdy neslyšela

MirkaD

No já taky ne..což neznamená,že je to v pohodě…
                                ale s tím krvácením…že iu lidi občas…jsem taky nevěděla…

cernej caj

Takze krvaceni do bricha nebo tekutina nemusi byt hned konecna, i kdyz fobry to neni ale nejaka ne uplne cerna sance tam je…

Maya

Konecne nam zapli proud a internet, cely den odstavka
                                    A zjistila jsem ze Loki ma otok na uchu, teoreticky ho mohla stipnout vosa, je jich tu dost, ale taky to vypada jako ta krev pod chrupavkou, mohlo by to byt tak znicehonic? Pisou ze se to dela pri zanetu kdyz hodne trepe hlavou, ale nic takoveho nema a nedelal
                                    Da se neco doma na to dat?

Fifi

Mirko, stale drzim packy a palce. Snad ji atb neudelaji na jatra nejak zle.
                                      Cernej caj
                                      Stastnou cestu na dovcu, uz si tam? Ma prset, tak te klidovej rezim nebude aspon tolik mrzet. Uzij si to. 🙂

Maya
                                      Otohematom se muze udelat razdva, staci, kdyz nekam bacil treba hlavou nebo se oklepaval a mignul do neceho uchem. Jak to ma velky? Ledovala bych a vyborny je na to matlat Heparoid. Sleduj, jestli se to nezvetsuje a jestli si to nedrbe, je to pro psa dost bolestivy. Veterina to kdyztak jisti, kdyz by se to nevstrebavalo, udelaji punkci, nacpou tam kortikoidy a bude to driv zahojeny. Asi bych necekala moc dlouho, cim mensi to ted ma, tim lip se to bude po punkci hojit.

Edit – a kde mame Zlatku? Dlouho se neozvala.

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem Fifi.
                                      cernej caj

Maya
                                        Chudak lokinek, tak su zvedava jako co to nakonec bude, jestli neco na veterinu nebo ta vosa…

Fifi
                                        Prijela jsem v 18, dost tu prsi, mozna, ze ten dest je vlastne dobre, bude se mi lip odpocivat a regenerovat a nabirat sil:)

Myslim, ze si fakt odpocinu bez nejakyho pevnejsiho programu, jen tak relaxovat, prochazku, zajdu si do te vyborne kavarny co je v laznich a meli minule bzl, podivam se do muzea… ja to odpocivani uplne neumim, ale taky ho asi potrebuju:)

A mam detektivku od anders de la motte zlocin na capri vanocni tak ji snad konecne prectu:)

Fifi

Cajiku, to zni jako uplne nejvic nejlepsi relax plan! 🙂

PetraK

Fifi má pravdu
                                            ZLATKOOOOOOOO, KDE JSI??

Černej čaj
                                            no ale to zní jako výbornej plán. Tak přeju krásný relaxování.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 621. až 640. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.