Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,162 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 42 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 1,163)
  • Autor
    Petrs01

Což Loki, ale já k Fifi pošlu sama sebe! 😆

cernej caj

Fifi by nas vsechny dostala do perfektni vyzivove kondice 😀

su zvedava, jak se hoji a leci pejsci a co hafan, jak to s nim dopadne. ja dneska presvacka a ohynek a jinak az do vecera v praci, tak sem nestihla ani vcera nic uz poradne…

Fifi

Copak u psu, tam mi hubnouci rezim jde. Sama na sebe bych potrebovala dohled. 😀
          Ohynek bych si taky nechala libit, pockam si na pristi prodlouzenej vikend a budou burtouni. Uz slintam. 🙂

MirkaD

Žeryk u lípy -alej u Blanzeku

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 3 týdny uživatelem MirkaD.
            Attachments:
            MirkaD

další fotky-žřícenina hradu Střílky…
              středa,čtvrtek-pátek s Dafi v BK-středa s Dafi velkou vycházku za splav,kolem velkýho pole,přes silnici kolem řeky k Ráječku a zpět-od zimáku klusem v náruči-protože jsme s kamarádkou nestíhaly na oběd s druhou kamarádkou:-D
              doma převlíct komplet,trošku opláchnout a fofrem na oběd,druhá kamarádka si prodloužila přestávku:-D
              takže nakonec dobrý:-D
              pak nákupy-pamlsky a sekáči mikinu dětskou a svetřík duhový rozepínací v akci Dafině,pouzdro na brýle taky v akci pro mě a časák,doma už je tv kultura a čtení,pak šel k večeru venčit táta a já v noci,
              čtvrtek ráno vycházka kolem řeky,kde tam seDafi táhla-stejně jako včera s kamarádkou to se táhla brutálně tam i zpět..
              ale když jsem to otočila a šla od od půlky řeky zpět tak valila tryskem:-D
              cestou tam se připojila ke stavařovi z lázní-u koupáku rekostuují lázně,a šla s ním,protože šel směr tátův byt…..-Lasie se vrací z ní teda nebude…
              asi jí nikdo neřekl,že s cizímy pány se nechodí..
              pám ji posílal za paničkou,a že prý ji popletl..další stavař-jééé tomu pejskovi se nechce…no,cestou zpátky valila jak drak,zarazila se u pařezu,kde sedla,pak valila ke mě pro jabko a valila zas dál…:-D:-D:-D
              u mostu jsme počkaly na tátu a šly na trhy pro tlusté spací ponožky,a časák-tak z geparda kníračího byl šnek a ještě zmrzlý šnek…a ještě odložení u trafiky…
              no psycho:-D
              doma vyfásla tenký duhový svetřík a šla do postýlky,když jsem ji chtěla vzít za 2 a půlhodiny vyčurat před barák-ignorovala volání,vodítko i psí vestu na mě a po zvednutí z postele zamrčela a ohnala se fousama….
              tak jsem ji šupla zpět na postel,sundala vestu a šla za kamarádkou na kafe…
              …..doma jsem ji vytáhla až ve 3 odpo na okruh po městě,kde jsem se švihla do hlavy,jak jsem se furt otáčela,kde se šnek kníračí plahočí-na vodítku…
              oak už jen v noci venčit,
              v pátek krátká vycházka kolem řeky ,
              nákupy-třeba šedýý popruh 3 metry na dvjkarabinové vodítko,který jsem si večer ušila-je boží,širší,tak se furt nesukuje,lehký,větší krožky,na 2 psy,na chvilku na výletě dobrý…
              to co jsem si šila před 2 roky bylo moc tenký a krátký…
              a jinak jsem spojovala a spojuju za potka jednokarabinový krátký-jedno pro mě a pak druhý Martinovi na výletě,sandálky s podpatkem a tak..
              vydrhnout tátovi byt,a po obědě s máti,Martinem a Žerykem,na zříceninu Blanzek lipovou alejí a pak domů-slunečno bylo,ale větrno,ráno kosa..
              dnes od motorestu Smota přes most na zříceninu hradu Střílky,snídaně u studánky-2a půlhodiny v lese,vysokým listím,slunko,bezvětří!!!!!!!
              ráno chladno,psi spokojení-pařezování a válení v listí probíhalo,i se běhalo a palo:-D

Attachments:
              Kimi

Dnes jsme s Betynkou absolvovaly velkoprocházku, chtěla jsem, aby se jí trochu rozhýbalo zažívání. Poslední bobek vyrobila ve čtvrtek ráno. Je pravda, že od té doby měla takovou skoro hladovku, ale podařilo se, sice miniaturní, ale bobek vyroben. Dnes večer podávám zbytek dietní konzervy a mohu přimíchat pár granulí a od zítřka už můžeme najet na pamlskování. 🙂

Kuskus

Tak Betynka už je celkem v rychtyku, hurá. 🙂

Fifi

Tak josefcice vyexpedovana, Pepino ji zase hleda. 😀
                    Mirko, pekny fotky, volno sis taky hezky uzila.
                    Kimi, zotaveni slo u Bety teda rychle, to je fajn. Ja mela Ruzici na vareny diete pro jistotu vic jak tyden.

Kimi

No, Fifi, uvidíme, jak ten návrat bříško zpracuje. Zatím snad dobře – teď klasika gaučink. Zítra snad už nebudou ta zoufalá očička, když od paničky nepřistane během stravování žádný pamlsek.

Fifi

A co davas za pamlsky? Mne se u tucnaka josefciho osvedcilo presvedcit panicky na suseny veprovy plice, ktery jsou nastrihany na pidikousicky. Minimum tuku, zadnej cukr, jen drobek bilkoviny. Toz at Betce pupik funga, u nas byl pro Ruzici pamlsek i kousek vareny brambory nebo mrkve. 🙂

MirkaD

včerejší slunečnovětrnná vycházka za Vyškovem-objevená nová trasa,kousek od rozhledny Chocholík,nový okru,akorát chvílemi dost hustým porostem a houštinama….-tak jsem si zpívala…a fest kopec zpět a zas dolů,takový koečko z kopce,dokolečka,a zpět…

Attachments:
                          Petrs01

Petróóó, přesně vidím tebe! (jde to i bez přihlášení)
                            https://www.facebook.com/share/r/1CSgLN797M/
                            🤣

PetraK

RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              RRRÁÁÁ
                              MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Ruce mám jak stařena,
                              leč!
                              Zeď je nahozena!
                              (bohužel nevyfocena – dělali jsme záhon pro novou slečnu Hortenzii popínavou a bylo nutno za ním vyspravit zeď)

No, sem včéra nahazovala. A dneska si jedu pro bobky, o víkendu se budou sázet brambory. Budu na to mít pomocnici až z Moravy 🙂 Moc se na návštěvičku těším. Nepůjdu tím pádem na čáry sama /Brtnik bude o víkendu v práci 🙁 /, budu mít společnost!

Huráá, hurááá, Betynka v cajku a Růženec taky!

Kimi – to si to Betynka užije s kámoškou! Budeš mít doma živoučko.

Mirka D.
                              hehe, se u té první fotky, jak sedí oba pod srmčkem, chce říct – A PAK ŽE NEROSTOU 😀

Fifi též se hlásím do hubnoucího tábora, máš ešče místo? 😀

PetraK

Petrs01

to je bomba!!! Skvělý, skvělý, takhle nějak si to předstvuju, jehehééé. Enemže je mi jasný, že v našem současným režimu, kdy jsem ráda, že jsem ráda, je tohle nedosažitelnej cíl ….bude mi asi muset stačit přivolání?? Ale kdo ví, třeba se podede i chůze u nohy 😀 . Každopádně Ká Devítka bomba!

cernej caj

MirkaD
                                  Supee fotky:)

Maya
                                  Tak co bude z tebe ajznbonak?

Maya

Bo tak prace, pani mi rekla, ze v Praze na personalnim ji prijali nekoho jineho, ze o tom nevedela a dozvedela se to az dneska
                                    Nabidla mi jinou praci za stejnych podminek, prevazet prachy vlakem, tak jsem to vzala a to fakt nevim jak dlouho to budu davat, ale kdyz tak i vejplata za mesic se bude hodit, lepsi nez nic

cernej caj

Maya
                                      jakoze misto poskoka pro vsechno budes cely dny sedet ve vlaku s knizkou a na internetu a budou ti za to platit? 😀

ale teda pani zas dobra, ze ji nezaskocila situace nastala a uvidis, treba se na tom bude dat najit nejaka pozitivni vec 🙂

a budes jezdit v nejakym specialnim zamcenym kupecku nebo mezi ostatnima nekde na sedacce?

PetraK

Maya
                                        koukni do emila

Maya

Cernejcaj
                                          Jj presne tak, pul pracovni doby stravim ve vlaku a nebo cekanim na vlak 😀
                                          Zadny specialni kupecko 🙂
                                          Ted jsem mluvila s pani z osbniho v Praze, zrovna zitra tam jedu k doktorovi, tak pak za ni pujdu, je to i kousek od sebe
                                          No prej budu potrebovat zdravotni prohlidku u jejich doktora, tak jeste je mozny, ze neprojdu
                                          A skoleni v Praze, ne v Koline
                                          Nastup bud 15 nebo 1., tak asi si to dam od 1.cervna
                                          Davaj smlouvu na rok, to je ted docela bezna klasika

• Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 2 týdny uživatelem Maya.
                                          cernej caj

Maya
                                            Tak to su zvedava, jak ti to vyjde. Ona to taky neni asi zabava celou prac dobu „nic nedelat“ ale za ty prachy super pracw:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 41. až 60. (celkem z 1,163)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.