Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,840 odpovědí. Do diskuze (21 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 7 hodinami a 15 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 1,841)
  • Autor
    PetraK

Kimi – tak to je moc dobře, že si nejedeš to, co třeba já, nebo Míla, to jsem měla strach, že k tomu všemu budeš mít ještě tuhle patálii. Tak naštěstí trochu s venčením může pomoci zahrádka?

Maya

PetraK
        Szejne vsechno ostatni musis ockovat kazdy rok, tak kdyz je v ty jedny davce jeste vzteklina, tak je mi to jedno
        Triletky urcite bezny nejsou, vim od jinych lidi ze maji problem sehnat, ale ja to nijak nezjistovala

MirkaD

Včera celá 4-Betty klusala k bráně,že jde taky,ke křížku,kousek za něj,at mám vlčí máky,
          Max s Betty na spojeným dlouhým vodítku,
          Dafi se táhla,ale měla jsem pro ni tašku,a zpět valila,
          Betty furt,furt,furt šla,Max táhl a mezitím stál a čmuchal,Žeryk válel sudy a nosil míček,
          já vyřvaný a vymluvený hlasivky,
          jelikož-slepá a skoro neslyší
          blbě vidí a blbě slyší,
          blbě vidí
          a nahlzchlej…
          po hodině a něco jsem byla stahaná jak kdybych je všechny nesla…bylo moooře pamlsků,čekej,packy a sedni…
          pak pachový čtverečky na zahradě a dom….
          doma-vaření,úkld,
          leháro za deště co se pak spustil v posteli,a pak večení rychlovenčení….

a dokumnet-6 smysl-o holce co má borderku,jezdí na koni,a má neurologickou poruchu,takže vozík…
          2 krát jsem ho zhlídla,jednou sama a večer s Martinem…
          borderku ji cvičily v Helpessu…

• Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 1 týdnem uživatelem MirkaD.
          cernej caj

Kimi
            no snad bude brzy po operaci a bude lip na prochazky s betynkou

MirkaD
            krasna 4, na betynce je fakt videt jak je letita, ale jeste chodi ven, to je super 🙂

Maya
            prave, stejne tam musis kazdej rok, tak sice lepsi mensi zatez pro psa ale opruz stejne neubude…

jo a sem na dovce poslouchala dana browna inferno audioknihu a myslim, ze asi hodne zalezi, co clovek posloucha, protoze ten muz bez tvare i toto bylo fakt hezky namluveny a napinavy. vzala sem di browna i na 100 na useky v noci, aby me to uplne neubijelo 😀

mam na zitra upecenou sekanou, nachystanej batuzek a muzu se tesit.

Milena z Prahy

Černej čaj
              Tak ať ti vyjde počasí a nohy bolej co nejmíň!

Fifi

Vsem chrchlum preju uz poradny odchrchlani a Cajikovi krasnou dovcu. 🙂
                Mirko, ty ses svata, ze beres vsechny 4 duchodce najednou. Pekny fotos.
                Me dneska malem slehlo, kdyz jsem videla krajni drapek Ruzice na pravy predni. Trcelo to do pravyho uhlu ven! Nastesti jen stepina horniho drapu, zadna krev a poskozeny luzko, jedno smik a bylo vyreseno. Huf.
                Maya
                Me prijde zbytecny cpat do psa vsechny vakciny co rok. Bezne se uz pouzivaji trilety ocko na vzteklinu, parvo, psinku a hepatitidu, kazdorocne preockovavam jen lepto a kasel. Kor u starsiho psa bych to tak delala. Ruzici taky dosly kolonky v ockovaku, ale ona ma English Passport takovej divnej.

Jo a zdravim Brutici, ta se furt nezastavi, jak jinak. 🙂 Stenatka jsou fajn, jen na pujceni teda.

Kimi

PetraK – zahrádka bohužel nepomůže. Kora s Golim tam večer chodili na poslední vyčurání, Betynka bere zahrádku jako součást bytu a v bytě se nečurá. Vyplácí se, že Betynka je v sousedství oblíbená, zejména mezi dětmi, dnes se mi nabídla paní ze sousedního činžáku (má dvě předškolní děti), že když budu potřebovat, Betynku vyvenčí. 👍

Maya

Fifi
                    no u nas lidi nemuzou kolikrat sehnat ani tu triletou vzteklinu, tak tipuju ty dalsi budou nedostupny jeste vic
                    kazdopadne moji psi nikdy nemeli s touhle multivakcinou zadnej problem a starsi psy tak 12+ ockuju uz jen vzteklinu a lepto, tak proste nevidim duvod to menit
                    tak snad bude mit Ruzice drapek v poradku
                    cernejcaj
                    ja vsechny knizky od Browna poslouchala, krome ty posledni o Praze, tu jsem si koupila
                    ono uz jsem tech knih slysela hodne a ty namluveny profi jsou vetsinou fakt namluveny pekne, jsem kdysi cetla rozhovor s nekym, kdo je namlouva a ono to neni ze to jen precte, studuje to dopredu, aby hlasem treba dokazal odlisit postavy, trenuje jmena a nazvy a tak
                    dokonce uz jsem parkrat poslouchala i knihu kde to cetli dva, zenska a chlap, k odliseni dvou rovin knihy, to bylo taky super

cernej caj

Fifi
                      no huf s drapkem, jeste ze tak.

sotva si nas vet po dotazech poridil triletku vzteklinu, tak je uz „bezna“ triletka na parvu? to sem o tom jeste ani neslysela…

Kimi
                      to je skvele, jak jsou lide v sousedstvi ochotni 🙂 muselo to moc potesit

Milena
                      dekuju 🙂

Maya
                      ja doted nevedea, ze jsou namluveny, ja v minulosti vsechny jen cetla 😀 ale prave super. AKorat to teda rika pomalejc, nez bych to cetla, takze nudnejsi pasaze sou nudnejsi… ale kdyz to zrovna neni nudnejsi tak je to v pohode.

PetraK

RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        RRRÁÁÁ
                        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Prší, prší, jen se leje, kam Koláče pojedeme…pojedeme do prasé, bude cestou legrasé! no to byla. 😀 😀 V dešti toho moc naježděnýho teda nemám. Takže jsem byla našponovaná. A myslela jsem si, jak přijedu do prasé pozdě, ale vůbec, přijela jsem dobře, výhoda byla, že dálnice nebyla i díky dešti narvaná. Každopádně jsem usoustřeďovaná až nejusoustřeďovanější.

Fifi
                        koukám, že s drápkama se evidentně roztrhnul pytel, Boubeles od Elišky taky – dneska jde na operaci, tak držím palce. Včera si přijely holky – půjčit límce, tak snad to půjde dobře. Dobrý je, že se teď trochu ochladí.
                        Růženec měla ščestí, že stačil cvak a bylo to. brrrr.

Mirka D.
                        Dafi se táhla,ale měla jsem pro ni tašku,a zpět valila,
                        Betty furt,furt,furt šla,Max táhl a mezitím stál a čmuchal,Žeryk válel sudy a nosil míček,
                        já vyřvaný a vymluvený hlasivky,
                        jelikož-slepá a skoro neslyší
                        blbě vidí a blbě slyší,

taky dobrej pojízdnej cirkus teda 😀 😀 ale Bettulka vypadá spokojeně na těch fotkách, je fajn, že má zájem jít ven.

Kimi
                        Betynka bere zahrádku jako součást bytu a v bytě se nečurá. V

jo, tak tohle je blbý , to je blbý. Štajník taky měl tendence to na zahradě nepustit, i tak byl v podstatě učený díky chalupě, že se čůrá za brankou na naší louce, takže když jsme se přesunuli do Domečku, tak taky nic moc.Teď už se teda vyučil 😀 , nicméně jít ven preferuje vždycky. když přijedu z práce oba jdu radši na krátký vypuštění se ven, před branku. Je skvělý, že máš takhle kolem sebe lidi, kteří ji vezmou ven.

PetraK

Miluju naše soláry. I v tomhle počasí to vyrábí – momentálně 55 KW , spotřeba je teď , když neběží topení nízká, takže – huž je v baterce 73 procent. Jestli i v tomhle počasí vydržíme jet čistě jen na soláry, tak paráda.

cernej caj

PetraK
                            :D:D jako fakt vtipny i kdyz asi rizeni by se libilo bez deste tak jsem se nasmala, dekuju:)

zas mozna lepsi, kdyz betynka bere zahradku jako soucast domecku nez kdyz sem nasla takovy eno na hranici ena a blitku a proslo to prehozem, perinou, plachtou dekou az na chranic 😀

uplne sem si predstavila, kdybych treba usla 70km jak prijedu v 10 vecer domu a jeste prevlikam postel, tak ted rychle peru a povlikla sem aspon deku 😀

to je super, ze ses se solarama tak spokojena:)

PetraK

černej čaj
                              dekuju
                              no nejni zač, já byla nervní od večera, kdy bylo jasný, že pršet bude, a když mě pak déšť vzbudil, byla legrace, ale hlavně, že jsem dobře dojela. Kupodivu nikdo ani moc nedělal prasárny, jen jedno auto, ten se nenamáhal ani zapínat blinkdy- idiot, prostě tam vjel, pak zas vyjel, vjel… blinkr nic, to netušiš, co vymyslí, tak si dáváš bacha. člověk musí počítat s tím, že to s ním třeba u kamionu, když ho předjíždí, hodí, že tam bude hodně vody a tak.

eno na hranici ena a blitku a proslo to prehozem, perinou, plachtou dekou az na chranic

ejch, tak to je radost – já tuhle přišla dom, tam na třech místech na podlaze teda, zvratky, tak jsem místo nějaký předem plánovaný činnosti taky gruntovala. Jen to bylo teda jednodušší.

cernej caj

PetraK
                                no jak strechari odesli ja v nedeli komplet vypulirovala byt, podlahy, vsechno a v pondeli pak prselo a v utery to prisli doladit a roznosili mokrej hnus po pulce byt zas a zbytek dokonali psi 😀

ono me to asi nevzbudilo tak se to vsakovalo pekne asi dlouho, jinak vetsinou to schyta jen prehoz, protoze me to vzbudi

PetraK

UUUUTYKALÁÁÁ DOMU, UUUTYKALAAA DOMŮ A !! TO JE DŮLEŽITÝ, ZVOSTALA TAM AŽ DO…..

DO OUDERÝÝÝÝ! A JUCHÉ

Attachments:
                                  cernej caj

jen 57 km, ta bolest SI / kycle se projevila zas, prvnich 40km to jeste slo, pak uz sem kulhala a sotva lezla, to uz neslo a doma sem odpadla a ted je mi akorat hrozne zle, takze sem jeste asi malo pila a mam upal 🙁

Kimi

Jééééžiš, Čají, to sis teda naložila. Nějak se na některé kecalky tady ty neduhy hrnou. Ať je Ti brzo líp.😟😉

cernej caj

Kimi
                                        no aspon vim, ze i kdyz uz to skoro neboli, porad to dobre neni 😀 i kdyz jsem teda uz myslela, ze jo… 🙂

dneska uz neboli hlava, tak uz to urcite bude dobre a ve stredu odjizdim na vylet, co jste mi daly ❤ takze aspon bude opravdu odpocinkovy 🙂

Maya

Cernejcaj
                                          Zitra v pondeli mam v planu odeslat tu knizku, byzvedne ti ji kdyz tak muz a nebo mam pockat az se vratis?

Fifi

Cernej caj
                                            „Jen 57 km“ – jen? JEN? Blazne, uctyhodnej vykon, gratuluju! Ty se jednou hodne rozbijes, kdyz neco porad nedohojujes…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 561. až 580. (celkem z 1,841)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.