Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 1,163 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 16 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 1,164)
  • Autor
    Fifi

Esusova
      už dobrý?
      Jj, hned odpolko mu skrundani prestalo. Simte, vy se znicite, co Brtnik zase provadel, ze si haksnu pochroumal? Neprehanejte to…
      Mirko
      Bettynce vsechno nej, tyjovka, 17 let je uctyhodnej vek, hlavne, at ji nic neboli, netrapi.Pohlad ji za me. 🙂
      Cajiku
      Preju klidnou a uspesnou rekonstrukci, at nikoho taska netrefi a pocasi na vymenu klapne. Do kdy to budete mit hotovy?

cernej caj

Fifi
        tyden nebo dva, uvidi se, jak to pujde a kolik jich bude. Max. parta je 6, dneska byli 4, odvezly se 3 kontejnery tasek

hluk generuje jen kdyz se hazi prvni tasky na dno kontejneru (nesnesitelnej), pak je to lepsi, cekala sem ze to bude mnohem hlucnejsi, ale da se to snest 🙂

Fifi

Drzim palce, at to mate za tejden hotovy! Rachot to musi bejt desnej, kdyz se o pul vesnice dal predelavala jedna strecha, bylo to slyset az sem.

Milena z Prahy

Černej čaj
            I počasí na celej tejden vypadá na překládání střechy dobře. Jinak samože průšvih.

brut

Zdravim vespolek

Nestiham, nestacim, nesvacim… Proste klasika zmatek nad zmatek.

Behem 3 dnu jsme zasadila 5 okurek, 8 paprik a 15 rajcat. Nemluvi se mnou ani futro, protoze se u nas nejde hnout, aniz by se clovek nezamotal do rostlinek 😃

brut

Thielly
                Krasna cerna .. Clo bylo pred mesicem 12 a pritom mam stejny pocit jako ty. Zase tak dlouho ji doma nemame…

Petrs01
                Krasna, zubata, zelena potvurka .. me hadi nevadi. V Keni jsem byla jedina, kdo se sel podivat na mambu

Fifi
                Koukam, ze Pepin mel zase preblik. Chudacek maly. Je skvely ze je u tebe. Jinde by uz bud nebyl nebo by skoncil na retezu a hazeli mu zradlo skrz mrize…

brut

Kimi

Jsem rada, ze operace probehla a mas na chvili klid. Kameny jsou peklo a pokud mohu soudit od psu ,ale i od lidi, tak je potreba hlidat Ph v moci. Delas dobre, ze se obracis na bylinky. Mohou pomoci udrzet Ph ,ktere i pres dietu nemusi byt v cajku. Telo je moc slozity a obcas jeden trochu vybocuje proti mnoha jinym.

Drzim palce!!

dekuji vsem za prani

Milena z Prahy
                  S nejakym podobnym moribundusem bojoval soused. Rikal, ze 14 dni nespal, nemluvil, jinak kaslal, az se zalykal. Doktorka mu dala antivirotika a ty pry zabraly. Jinak k tomu pil bylinkove cajicky, bastil pravidelne med.
                  Po mesici poprve mluvil bez kasle..
                  Drzim palce, at ti to tak dlouho netrva a jsi brzy fit.

brut

Cajik
                    Drzim palce, at vam neprsi a brzy mate strechu jako novou.
                    Kdyz vzpomenu na nasi, tak se mi dela jeste po letech blbe. Uklizela jsem snad tyden, jak byl prach vsude…

PetraK

RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      RRRÁÁÁ
                      MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

zas budu muset jezdit sama tim autem tendle tejden, to se mi tak nechce ale! Ráno proti sluníčku, odpolko zas proti sluníčku a to pro nás záprtky za volantem nejni dobrá varianta 😀 Ale miluju tyhle chladný rána, člověk si vyjde na zahradu, utrhne si dvě ředkvičky k snída ……..sakra já je musim nasejt, už mi dojdou!!‘ Sem zapomněla. …..dvě ředkvičky k snídani, poslouchá kosáky… pohodička.
                      Fčéra byl takovej hic, že ohaříci vyběhli jen za zahradu a za chvíli mastili dom. Tak jsem je vzala večer před spaním kousek ještě projít ke koníkům, Rumoušek to pak otočil a že běží spinkat, tak jsme šli. Padla jsem za vlast okamžitě.

brut
                      e zasadila 5 okurek, 8 paprik a 15 rajcat

počkej udělám sčítání
                      6 vokurek
                      12 rajčat Brtnikovejch
                      14 rajčat mých
                      12 paprik
                      spousta celerůch
                      pórky ve dvou řadách
                      saláti 4 trhací a asi dvěstě hlávkovejch
                      a setí – mrkva, petržel, červená řípa , jarní cibulka, kopr, fazole
                      včéra vosum muškátůch

A to zalejvání!!
                      Zahrada je dřina 😀

Mílo – hele jsem si vzpomněla, co mi pomáhalo a pomáhá (páč cajk furt nejsem, to nebudu lhát) – čaj z tymiánu – pomáhá odkašlávat a říká se mu penicilin chudých, a na krk – kokosový olej, vždycky si trochu naberu a nechám ho v tom krku poooomalu klouzat dolů, kokosáč hydratuje sliznice a taky je antivirový. Jo a ty ředkvičky, co jsem tu psala.

PetraK

Fifi
                        Jj, hned odpolko mu skrundani prestalo.
                        tak huráá! Člověk vždycky tak vypsychne!
                        Já včera – Rumouš začla pokašlávat………… jsem ho hnala domů, koukal na mě ublíženě, proč jako , když má jen něco v nose 😀

Simte, vy se znicite, co Brtnik zase provadel, ze si haksnu pochroumal? Neprehanejte to…
                        hele vůbec netuší z čeho to vychází, teď už je naštěstí výrazně líp, ale ještě jsem mu zakázala jít dneska šplhat po lešení. Ale…….známe ho.

cernej caj

Brut
                          Si sikovna zahradnice stejne jjako petraK 🙂

Fifi
                          To je dobre ze je troldikovi lip

Holky, diky za prani se strechou no uvidime, ted davaj late. Jako hluk to je ale pracivat se u toho da asi sem to cekala horsi. Prach se zatim moc nekona, tasky hazely rovnou do kontejneru v prujezdu ze strechy, malej kontys se nam tam vesel a vevnitr v domecku mame asi vuc prachuz poli jak uz jezdi kombajny a prasi…

PetraK

černej čaj
                            to sem ale zapomněla!! Popřát ať výměna střechy hladce běží. Takže první krok už máte za sebou, te´d se nalaťuje a šup pokrejvat!!

Milena z Prahy

Brut, PetraK
                              Děkuju. Tymiánovej čaj (od Sonnentoru) i ředkvičky miluju. Nakonec jsem včera už dostala ATB a oční kapky, zánět už dorazil i do voka :(. Na noc mi byl předepsán codein, tak jsem se těšila, že s tím kašlem zatočí. Ale moje játra ho asi blbě metabolizujou na morfin, jak jsem se dozvěděla od AI, protože mi vůbec nepomáhal, kašlala jsem při každým nadechnutí. Tak jsem si v půl druhý vzala ještě svůj oblíbenej sinecod, přestala kašlat a hned usnula.
                              Robert to celý dává jen díky tomu, že už je deset dní na noc odstěhovanej z ložnice do obýváku a sousedi si musí myslet, že mám covid.

PetraK

Míla – tak to je teda brutální průběh, to mě moc mrzí, mně se to teda furt drží, ale je to proti Tobě odvar teda.
                                My taky vždycky máme v době nemoci rozchod od stolu a lože.
                                ach jo, ach jo, ach jo, už aby se Ti ulevilo.

brut

Zdravim vespolek

Mam malinkou skulinku v programu. Tak na vas mrknu jednim ocickem 😃

Esuska
                                  Rana u vas musi byt nadherna. Tesim se, ze se k vam taky nekdy dostanu.

Mas krasne latifundie, ale taky vetsi prostor, kde je umistis. Ja pocitala s par kousky, ale sousedka zasela moc seminek a tak se podelila. ☺️

Nenavidim zalevani, kdo ma tahat ty konve .. ale vysledek zase miluji, tak se neda nic delat a zase vecer beham s konvema..

Ty blaho, Brtnik se uplne znici. 😞 Musi byt opatrny, zvlast, kdyz vetsinu dela sam. Posilame mu pozdrav

Cajik
                                  To zni skvele. Tak at vse postupuje stejne dobre jako do ted…

Milena
                                  Teda, to mas poradny kasel. 😢 Zkusila si cibulovy caj? Nesmi se na noc, ale od rana tak do cca 5 odpoledne ho muzes, aby se ti ten hnus utrhl.. Moc drzim palce, at se ti rychle ulevi..

PetraK

Brut – ne nene, Ty máš volno? Tak hybaj zalejvat 😀 😀

jo, v tuhle dobu je ten odjezd do práce v tu nekřesťanskou hodinu rozhodně optimističtější. Už když si čistí člověk zuby a kouká na svítání z koupelny je to výrazně lepší,než v době tmy.

Jo latifundie mám. K loňskejm čtyřem vyvýšencům dřevěným jsem přidala dalších šest vyvýšenců betonových trvanlivých, takže to jedu ve velkým a pevně doufám, že úroda bude fe-no-me-nál-níííí

DRŽME SI PALCE V SOBOTU BY MOHLO PRŠET, VENTUSKY TO ŘÍKÁ, otázka je, jak moc se to do soboty změní.

cernej caj

Milena
                                      achjo ze se to nelepsi, a nemas cernej kasel? ja teda kdyz se dusila pri kasli a kaslala tak ze sem chapala jak si ty nemocny lamaj zebra a myslela ze rana nedoziju, taky mi cernej kasel nenasli, to jen denyky s tim byla chudera v nemocnici, tak to byl brutalni kasel. preji, at je brzy lip a uz konecne se to v dobre obraci. pamatuju, ze me asi taky par tydny nezabiralo nic, a bylo to fakt hrozny, ale nakonec se to zmirnilo a po par mesicich kasel plne odesel.

preju, at to mas mnohem rychleji za sebou ten hnus.

PetraK
                                      doufam ze bude prset jen u vas, nechci mit hromady vody vsude 😀 ale folie je domluvena ta lepsi, rikal muz ze sami ji preferovali

a nejhorsi je, ze jeden z nich ma skoro hlas jak muj tatinek, uplne kdyz promluvil v chodbe na charlieho tak jak kdyby to byl on…

rikala sem si, ze mu pak fotky poslu mailem, ale nevim, jak by se na to tvarila segra, ktera ho cte, by ji to urcite rozbrecelo a to asi nechci.

Kimi

Brut,operace mě teprve čeká, zatím mi dali do levé stent (bez uspání), ještě přijde stent do pravé a potom tahání kamenů, asi ne z obou ledvin najednou. Tak počítám, že ještě třikrát si ve špitále pobudu.☹

Milena z Prahy

Černej čaj
                                          Jo, je hrozný, když je neznámá osoba podobná nějakýmu našemu blízkýmu. Když mi bylo kolem dvaceti a o prázdninách jsme byli na vodě, tak jsme v jedný vesnici potkali dvojnici mojí babičky, v tý době už 7 let po smrti. Nejhorší na tom je, že ty seš děsně rozrušená a ten dotyčnej úplně v klidu a nezná tě :(.
                                          Hele, já s babičkou:

Attachments:
                                          cernej caj

Milena
                                            tvoje babicka byla evidentne usmevava zena, krasne se usmiva a ma ty vesele vrasky 🙂

nojo, je to tak, nas to rozhodi…

dnseka u notare, mame vyrizeno a az to zpracuje tak se tam otocim to vyzvednout, mam to asi 20 minut od kancelare

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 401. až 420. (celkem z 1,164)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.