- Toto téma obsahuje celkem 1,163 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 32 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
23.4.2026 v 13:34 #202637
Maya
Cernejcaj
Tak to budete mit super tasky zadara, to se usezri hodne
No jit na podporu z minimalky, kdyz ted vetsinu doby beres 40% to uz bych se musela fakt jit past
A jeste se to pocita z cisty mzdy, to by mi nestacilo ani na jidlo
PetraK
My mame muskaty ve verande na okne a prezijou, akorat tam nemame topeni, takze kdyz hodne mrzne, musim je prenest do baraku23.4.2026 v 13:35 #202638Petrs01
klouzavy sedacky
možná lamino v 15T? Ale tohle je těžký – musej být odolné, aby nebyly hned rozflákané. Musej se dobře udržovat. No a ideálně když se na nich dá i sedět.
23.4.2026 v 13:38 #202639PetraK
Maya
No rekla jsem ze si to rozmyslim a dam ji vedet v pondelino to je teda celkem masakr 🙁 hm a ten aspekt s podporou, kdyby na ni člověk musel zase jít, to mě vůbec nenapadlo a to je hodně blbý.
Já vím, že nechceš dojíždět a taky, že moje pracovisko je pro Tebe na pěkně blbou stranu, ale…. kdyby… tak se ozvi.teď tam něco je.
23.4.2026 v 14:04 #202640cernej caj
Kimi
At je betunce lip!Petrs01
Jo vypada to jako ta 45TMozna neni problem pocet sedacek ale jejich umisteni, takze protoze se tam vleze vyrazne min lidi na stani, sou tam tybsedacky proti sobe, to je uplne nepouzitelny a jinak jw jeidny misto na stani stezi na 1 osobu mezi pravou a levou stranou u tech sedacek po/proti smeru a troska u dveri. Vyraznw mene lidi zabere vyrazne vice prostoru a je driv preplnena.
Maya
Me vadi hlavem jak zmensujou ty tyce na drzeni pac s mwjma rukama sw toho nejsu schopna drzet, dost to jinak boli… takze vsichni ti lidi s artitidou kde je lepsi ruku nemit tak sevrenou:DTak uvidis, hlavne preju aby ti pak nevnutili nejakou mbohem horsi praci z UP protoze v nrjakym stadiu ji musis prijmout at chces nebo ne.. toho bych se pak dost bala…
23.4.2026 v 14:05 #202641cernej caj
PetraK
Premyslela sem proc by do tasek melo prset, a pak mi doslo ze myslis do strechy. To neni automaticky ze davaj plachtu?23.4.2026 v 14:31 #202642PetraK
Černej čaj
zda automaticky to nevím, my měli kvalitní firmu, určitě bych si to pohlídat ve smlouvě. nicméně opravdu jsou schopni tam kolikrát dat aušus, ktery nevydrží nic. A to si vezmi, že krom počasí to má vydržet i opakovaně odstranění a pak zase nandani, protoze předpokládám, že za 1 den to neudělají.23.4.2026 v 14:57 #202643Petrs01
sanozrejme nesednes si na jednu sedacku k nekomu druhymu…
Samozřejmě, že sedneš. Od toho je to hromadná doprava. A může ti být dost jedno jestli vedle cizího sedíš nebo stojíš. Já teda radši sedím, při tom zůstává aspoň nějaký osobní prostor. Když je na výběr, většina lidí si vybere jedničku. Když není, smůla. Další volba je taxík.
Ty úzké uličky za mne nejsou dobře, rozumnější mi přijdou sedačky 2+1 (po jedné straně dvojky, po druhé samostatné) a širší ulička. Ale to je na dopravním podniku jaké má požadavky. Tady byla zjevně priorita obousměrnost a tam je asi menší možnost výběru.
Zajímalo by mne jak moc je pod těma sedačkama technologie. Protože to bere místo pro zavazadla a psy (a nohy). Chápu, že někde to být musí, ale z fotek to vypadá, že jsou „na bedně“ všechny sedačky, což z Prahy víme, že není nutné.
A pádím domů. Tramvají 😉
23.4.2026 v 17:11 #202644Maya
To mame u nas busy, ze jako musej byt bezbarierovy, takze jsou nizko a aby se tam vesly technologie, jsou vsechny sedacky na dost vysokych soklech a to vcetne tech pro invalidy, kdyz jsem kolikrat sledovala postarsi lidi a nebo lidi o berlich jak se tam snazej vysplhat, tak mi jich bylo lito
A cela zadni cast budu o dva schody vejs, takze vyssi lidi si tam mlatej hlavu o strechu a v lete je tam nedychatelno, pro blbe chodici no go zona
Jako zas na nejakou soudnost objednavatelu bych to nevidela
Jako bonus jsou uprostred dvojsedacek vytrceny do vzduchu kovovy prezky z pasu, takze nejen ja ale znam i vic lidi kteri si to zapichli do zadku a roztrhli si gate23.4.2026 v 17:50 #202645Fifi
Kimi
Chudak Betka, snad ji pigara zaberou a bude co nejdriv fit, varena dieta to pak jisti. S postrikama je to hnus, bych ji radsi po kazdy prochajde omyla nozky. Taky to delam, a to psiska litaj jen v polich – jenze tam zase hrozi jinsi postriky…
Ruzice dobira posledni prasky, este dva dny ji pro sichr budu varit, zrovna bublaj brambora a kujatko. Od navstevy veteriny neblila, tak snad je to zazehnany.Maya
Si to promysli, plusy a minusy, asi jste maly nadrazi, kde nehrozi nebezpecenstvo. U nas to tam furt prochazi mestaci, stahujou se tam bezdomaci a podobny existence.Eusova
Jj, Ruzice dela sileny gesichty, kdyz mam v ruce fotak.Cajiku, to je fajn s taskama na strechu, usetrite velkou castku.
23.4.2026 v 20:18 #202646Kimi
Betynka dostala od paní doktorky na večeři takovou malinkou kapsičku, když jsem to otevřela, byla to kašička (tuňák) tak na polévkovou lžíci, Bety to zblajzla a uložila se na gauč, pak ještě bylo večerní venčení a teď opět dříme na gauči na rozdíl od včerejška, kdy večer a většinu noci prochodila po bytě, tak snad bude všechno O.K.
Ještě musím s paní doktorkou zkonzultovat – příští týden mám tři dny hlídat Betynčinu kámošku Meginku (jackrussel), tak jestli by to nemohl být problém. Meginky páník bude tři dny v nemocnici.23.4.2026 v 20:46 #202648Fifi
Pristi tyden uz bude Betynka v pohode, si myslim. Dobry, ze zblajzla pididavku, jen tak dal. 🙂
24.4.2026 v 7:14 #202649PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Ešče, že huž je ten pátek. Tohle byl náročnej týden teda. Na všechno jsem teď doma „sama“ Brtnik jezdí až večer, autem se dopravuju a plus jsem hodně času trávila na telefénu a emilu, při shánění domova pro Rexíka. Držte, držte ty palce, aby to dneska-zítra klaplo a všechno si to posedalo. Jestli to skutečně klapne, tak to bude zase Zvířetník a potažmo Zrzavec, přes které pomůžu pesanovi k domovu. Byla bych ráda, kdyby to vyšlo jako kdysi s Louk, pamatuješ Fifi?
Kimi
tak to vypadá na dobrý cestě. Hurá. Taky si myslím, že příští týden už to bude v pohodě.Fifi
Jj, Ruzice dela sileny gesichty, kdyz mam v ruce fotak.mám takový pocit, že ona snad nemá jednu jedinou normální fotku 😀
24.4.2026 v 11:24 #202659Kimi
Fifi, máme to doléčování nějak nastejno. Dneska Bety nedostala pigáro, ale na doma prťavou tabletku, kterou musím rozdělit na čtvrtiny, dále dietní konzervu, paní doktorka na ní vyznačila porcování, navíc porci mám podávat na víckrát. Do neděle nesmíme pamlskovat a máme se vyhýbat kontaktu se psy, od pondělka můžeme najet na obvyklý režim. Omezený režim nese velmi těžce kámoška Meginka, je zvyklá na sdílení pamlsků, slíbila jsem jí, že jí to příští týden vynahradím.
Doufám, že teda Růžice i Bety už budou po neděli O. K.🐾
Včera jsem na terasu nasypala poslední slunečnice, zimní návštěvníci si budou muset obstarat stravu sami, dnes ale od rána tu a tam hopsají po terase a přede dveřmi se připomínají.🐦24.4.2026 v 13:06 #202674PetraK
Kimi
tak to vypadá už dobře, podle všeho? Tak ať se Betynka dobře zrehabilituje, ať si to s Meginkou můžou užít.dnes ale od rána tu a tam hopsají po terase a přede dveřmi se připomínají.🐦
😀 už je čas pane profesore? 😀
a já… jdu za půlhoďky domůůů, takže

A HLAVNĚ DRŽTE PALCE REXÍKOVI, DNESKA … SNAD…. NECHCI ZAKŘIKNOUT.
24.4.2026 v 17:56 #202675Fifi
Jestli to skutečně klapne, tak to bude zase Zvířetník a potažmo Zrzavec, přes které pomůžu pesanovi k domovu. Byla bych ráda, kdyby to vyšlo jako kdysi s Louk, pamatuješ Fifi?
Jasny, ze pamatuju. Uz muzu pustit packy a palce, uz je Rexik v novym domove? 🙂 Musi to klapnout!24.4.2026 v 21:18 #202676PetraK
Ještě zatím v novém není, protože se to u Nikol – sousedky původní majitelky zkomplikovalo v práci a tak nemohli Rexíka dovézt, už jsem měla nerva, co se děje. Tak snad zítra??
24.4.2026 v 21:52 #202677Fifi
Ne snad, urcite se zitra logistika podari. Boha, nervy nejen moje. Jsem zvedava, kdo bude novym panickem/ou. Prdolka malej…
Kdyz odskocim na hubnouci josefcici, ona se zacina protahovat jako normal pef. Cehoz driv s brichem na zemi dosahnout nemohla. A taky si nemohla dosahnout na intimni partie pres tucny bucky, ted uz si zvesela provadi obcasnou ocistu. Radost pozorovat hubnouci zvizatko, kterak se meni, dneska byla jak drbna pavlacova, sprdla furu lidi i psu, co se courali za plotem.24.4.2026 v 22:02 #202678PetraK
Fifi
přiznám se poctivě, že když jsem se nemohla celý den dovolat, napadaly mě různý – ne úplně dobrý scénáře, protože jsem neměla nejmenší zprávu a vypadalo to všelijak. Nu, tak uvidíme prostě zítra.edit
A taky si nemohla dosahnout na intimni partie pres tucny bucky,no tak to je nářez a sakra, to pro to zvíře musí být hrozný!!! Zaplať nadbůch, že se to změnilo, konečně!!!
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 3 týdny uživatelem PetraK.
24.4.2026 v 22:54 #202680Fifi
Zadny scenare neberu, zejtra napises tadaaa, je domki! 🙂
Ono asi celkove ty „autobus“ dlouhy zvirata to maji tezky se smotat, aby doslo na ocistu zadnich partii. To nemusi bejt ani pretucnely, ale staci jen problem s pateri. Mne kdyz se skripne krcni, sotva si zuby vycistim… 🙂 Ale josefcice je na dobry ceste, verim, ze uz z ni nikdy nebude tucnak temer 8kilovej.
25.4.2026 v 13:15 #202681Maya
Tak co Rexik? Uz je doma?
Koukam k Fifi asi poslu Lokina do lazni, vcera jsem ho cesala a taky potrebuje zhubnout, i kdyz na partie si zatim dosahne 😀 -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.