- Toto téma obsahuje celkem 1,162 odpovědí. Do diskuze (19 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel PetraK a poslední změna proběhla před 35 minutami.
-
AutorPříspěvky
-
20.5.2026 v 18:54 #203339
Thielli
Fifi
mám to Volvo. Očekávej přepadofku.
(Při mé rychlosti tak do roka, dvou..) Ale motýlka pro Pepina, mašli pro Růžu a pěkné šaty pro sebe už můžeš začít vybírat.20.5.2026 v 19:09 #203340Fifi
Motylek nasadim na celer, masli na mrkvu a podzim bude urodny na prepadofku. 🙂
20.5.2026 v 20:19 #203341PetraK
Fifi -dík za hlásání o Kimi, to ty stenty teda vzaly fofr! Já myslela, že až v pátek. Hlavně, ať je jí líp! A kdyby se podařilo to kamení nějak definitivně pořešit.
Pruhy jsou ma-gooooooooooor. Hm, člověk už s tím přestane počítat a pak přijde bouchanec, fajn teda je, že dokáže už zareagovat a dojde mu to. CHjo – no zajímalo by mě, z čeho to kurnik vychází. A přijde mi, že poslední dobou těch psů mimo nějakou zónu, docela přibývá. Asi je to logický, taky jedí a dýchají to, co my. Jo, je dobře, že vás dva svedl osud dohromady, protože málokdo by měl ty gule, co máš Ty, aby ten život s ním zvládnul. Mně stačila pošahaná Taliprtka, na tohle bych neměla.
Thielli
chtějí vidět předky v pokročilém věku.
Brtnik mé předky viděl a stejně si mě do chovu vzal 😀20.5.2026 v 20:58 #203342Fifi
Esusova
No, Kimi rikala, ze ji dneska mizerne, ale to se dalo po zakroku cekat, do telefenu znela silne a udatne.CHjo – no zajímalo by mě, z čeho to kurnik vychází.
U nej to jsou urcite nejaky vjemy a zazitky z nejutlejsiho steneciho veku. Koneckoncu jeho dve segry byly jak pres kopirak podobne sibly. Nekdo ve squatu se k nim nechoval dobre, zapsali si neco na hard disk, jakakoliv vec v ruce je nebezpecna. Neco muze byt i epigenetika, jeho maticka asi taky nebyla vyrovnana ooom fena. Otec neznamej. To nebude krmenim a ovzdusim, to budou proste total debilni zaryty prvotni zazitky v souziti s clovekem. Plus ta jeho nalomena panev…
A jinak on je uz v pohode pejsek doma, mazlivej, tulivej, zarli vic jak Ruzice, ho musim krotit, jak se na me navazal. Venku byl dneska zlatej, ani se mnou na kablu nejebnul. On fakt nemuze za to, ze ma pak v klidnym domacim prostredi nakej blikanec, proste je to silnejsi, to jeho podvedomi nejaky zaryty, vryty. Ale lepsi se to, vekem, zarvu AU a on hned toho necha, jak kdyby ani nevedel, ze neco udelal. A kdyz mu treba vadi nejaky zvuky a nastroje na zahrade (onehda jsem kosila koprivy), spusti stekot, kterym mi oznamuje, ze se mu to nelibi, boji se, ale nejde do me. Pochvala, pasak, ukazu nastroj a bez si hrat s Ruzici. Ktera je teda zlata, trochu ho asi vic chape nez ja a je mu velkou toporou.20.5.2026 v 21:12 #203343PetraK
Fifi
Ktera je teda zlata, trochu ho asi vic chape nez ja a je mu velkou toporou.
to je hezký. Mocinky moc. No jo, jsou jednoho kmene a……….taky mají mnohem víc trpělivosti než my.
Má to brouček pruhatej těžký. Já nevím proč jsem si myslela, že jako štěndo nic blbýho nezažil 😮 . No špatně jsem si to myslela, evidentně špatně. Dvě ségry? Já myslela, že jen ta jedna to má takhle rozjetý, jako on. Nevíš vlastně, jak to s ní je?Jo, Kimi je statečná, když jsem s ní mluvila, nepoznala bych na hlase, že má takovýhle trabl.
20.5.2026 v 21:22 #203344Fifi
Sis myslela spatne, on byl v utulku jen chvilicku na cipovani a ockovani. Segry – jednu jsem videla osobne, panickove se s ni naucili pracovat a souziva se jim uz dobre, druha byla pak v nabidce utulku. Ta snad nasla novej domov.
No jo, jsou jednoho kmene a……….taky mají mnohem víc trpělivosti než my.
Prave, ze ona se s nim vubec nesere. 😀 Tam to neni o trpelivosti, tam je to o hre a kdyz ji nastve, flakne ho na prvni dobrou zubiskama. A on je jak oukropek ihned. 😀21.5.2026 v 7:03 #203349PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Já sem tak marná!!. Mně se nechce fakt vůbec nic. Zítra volno, ale pracovní – jedeme konečně na tu chalupu, tak to jsem zvědavá, kolik tam toho zvládnu. Ani si nechci představovat, jak vysoká ta tráva bude. Vzali jsme si na to radši volno.
Fifi
Sis myslela spatne, on byl v utulku jen chvilicku na cipovani a ockovani
aha, aha, no tak to jsem měla nějak zamotaný. Myslela jsem, že tam byli dýl, nebo, že se tam i narodili. To vím, že ses s tou jednou ségrou viděla na tom táboře a že ta druhá byla v útulku, to jsem se právě ptala, jestli nemáš tucha, jak se jí daří, ale asi ne, podle toho , co píšeš. Snad měla taky takový štěstí, jako její sourozenci., flakne ho na prvni dobrou zubiskama. A on je jak oukropek ihned.
jo ta jedna krátká rychlá a aktuální, oni to umí načasovat.21.5.2026 v 9:03 #203350PetraK
Petrs, Petrs, Petrs!!
není to ten pejsek o kterým jsi mi před časem psala? A bavily jsme se o tom, jak to asi bude mít s čistotností? Jestli jo…. tak podle všeho dobrý
21.5.2026 v 9:27 #203351Petrs01
ten pejsek
Je to von. Chápeš, že když mám jít přes nesouhlas toho druhého, tak musím být sama přesvědčená nejmíň na 100%, že jo? Takže doufám, že po takové medializaci bude hned pryč.
21.5.2026 v 9:29 #203352PetraK
ná nejmíň na 100%,
a co Ti rozhazuje sandál?21.5.2026 v 9:33 #203353Petrs01
co Ti rozhazuje sandál?
Vašek.
21.5.2026 v 9:42 #203354PetraK
Petrs01
Vašík jako takovej, nebo ta nemoc na konci?21.5.2026 v 11:15 #203355Petrs01
Vim já, sakra? Nemocní byli nakonec všichni, taky kromě Pixle na to celkem měli věk. Jo a … Pixle…
Doufala jsem, že Bobík už má dávno doma 🙁21.5.2026 v 11:21 #203356PetraK
Já si sem dovolím dát édjukační vídejo z mý oblíbený Garáže pro nás malořidičky. Myslím, že tam padnou hodně důležité věci:
a prdnu to i do odkazů, aby se to neztratilo a člověk mohl kouknout, až mu to z kebule třeba vyšumí.
21.5.2026 v 11:24 #203357PetraK
Petrs – hm……tak možná lepší moc nepřemýšlet a prostě do toho skočit. i s tím, že možná nakrátko, ale vždycky intenzivně. každý pes je jiný, nikdy nebude žádný s těmi ostatními srovnatelný, přinese něco jinčího, co by člověk nečekal. A vždy si v takovýmhle případku člověk může říct – dal jsem mu něco, co by jinak nepoznal. To je moc a moc důležitý. Ne to já, můj pohled na věc, ale ten jeho pohled na věc. To, že to mohl zažít.
držím palce, ať se rozhodneš brzo. Ne konkrétně kvůli Bobíkovi, kvůli kterýmukoliv, ale když to jde a situace to dovolí, tak do toho prostě skočit. a už mlčím.21.5.2026 v 13:58 #203364PetraK
Tož já mažu za chvíli dom. A zítra cípnout na chalupu, to bé šichtička vážení. myslete na mě. Nejsem zcela v kondici, ale jaksi nenechám drahou půli se tam lopotit samotnou. třeba to v tom pracovním nasazení aspoň z těla vyženu.
21.5.2026 v 16:09 #203365Thielli
Doufala jsem, že Bobík už má dávno doma
Už dávno jsem se odnaučila do někoho hučet, tlačit ho…
ALE TADY SI ŘÍKÁM – NENÍ TO TEN, CO NA NĚJ ČEKÁŠ? ON NA TEBE?21.5.2026 v 21:39 #203366MirkaD
22.5.2026 v 10:23 #20337223.5.2026 v 5:46 #203376cernej caj
MirkaD
ten vlci mak je bozia kdyz sme u tech psu, dastikovi bylo uplne sumak, ze sem dojela po 6 dnech domu, mazlinkat se sel jen charlie nadsene, dastik spechal do postele 😀
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.