Kecací jaro a léto 2026

Fóra Ostatní Kecací jaro a léto 2026

• Toto téma obsahuje celkem 301 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Fifi a poslední změna proběhla před 1 hodinou a 40 minutami.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 302)
  • Autor
    cernej caj

tak s těma krásnýma muškátama a jarníma kytičkama můžeme jít do jara, už se mi to na telefonu zase špatně načítá, i když na pc to nijak zvlášt nezlobí naštěstí:)

PetraK

Tak já už píšu sem – díky černej čaji za založení

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Dneska to byla hladká jízda od začátku až do konce, krásně se mi fordilo. Žádný zádrhele po cestě, hladce od startu až do cíle. A tam jsem pak nasedla do nějaký nejhovější tramvaje, čisťounká, voňavá, prostorná (jasně, v odpolední špičce to musí být nářez, protože je tam víc stání, než sezení, ale takhle na konečný?? Když v tu dobu moc lidí nejede – krása, civilizovaná krása.
        Ohaříci maji teď díky našemu režimu o venčeníčko navíc. Brtnik je vytáhne ráno, na dlouhou a pak zmizí do prasé, a já je pak před svým odchodem ještě vytáhnu jednou, na takovou kratší, abych zkrátila dobu, kdy budou doma sami. Ne, že by se jim chtělo 😀 :D, ale pak mastěj, že je u silnice musím zastavovat a dneska teda Tali stála na cestě za hřbitůvkem a tázala se:“Proč nejdeme dál? Na louky? Je hezky, poď!“ Musela jsem ji zklamat, ač bych tím probouzejícím se ránem s pásem červánků a řvoucím ptačím sborem taky ráda šla dál.

Zlatko
        To je neskutečný, jak dlouho je máš! A máš je normálně někde v obytný místnosti, nebo někde bokem, kde je chladno, třeba ve verandě?

černej čaj
        taky mám muškáty na jih, a v pohodě teda, mám je v truhlíkách, květináčích.

PetraK

Jo a když máme to jaro, tak já sem dám i jarní obrázek,aby nám to ladilo. Kterej jsem tuhle cvakla a říkala si, použiju ho k popřání hezkýho víkendu. A v druhej den koukám, že Mirka cvakla přesně to stejný 😀 😀 dobrá náhodička.

Jee jarooo, je jaarooo, zláátnou pupencee!

Zlata

PetraK
            Já se sem přestěhovala v roce 81,od té doby jsem ty muškáty obdivovala u paní za okny,její syn je tam taky pořád má, celoročně.
            Já je mám přes zimu za okny v bytě,kvetou pořád,přes léto je dávám ven,okna mám na všechny světový strany,přes léto mi ale na těch na jih a západ nevydrží vůbec nic,ani kaktusy.

Attachments:
            PetraK

Zlatka
              tééda, ty fakt jsou. A takový krásný věk. Mně to přezimovávání nejde a popravdě mě to pěkně…. víš co. Právě kvůli těm kytičkám. Doma je teda mít nejde zatím, ale tak jsou v garáži, to říkají, že jde. Je mi jasný, že by nepřezimovaly, jako ty Tvoje, ale kruci podle toho jak píšou, by to jít mělo. Jenže já jsem prt zahradnice, no.

PetraK

Fifijová, až teď jsem mohla pořádně kouknout na ty fotky

se tu směju tý žabuli normálně nahlas, to´t velkmi komická fotka 😀 . Neříkej jít to, ale …. nejinteligentnějš tam teda nevypadá 😀 😀 pomooooct 😀

• Odpověď byla upravena před 3 týdny a 4 dny uživatelem PetraK.
                Denny

Ahoj všem, myslím, že stojí za shlédnutí, Šusta versus Desenský

PetraK

Dennyky
                    ha! tjo to může bejt sakra zajímací, jestli mi to tady půjde, vím, co si dám k obědu.

Kimi

Betynka se včera večer sesypala, předem i zadem, pořád zvrací žlutou pěnu. Pílíme na veterinu, držte pěsti.🐶🤦‍♀️

PetraK

Kimi – ježiš!!!!!!!!!!!!!!! Držím všechno, všechno co mám, dej pak vědět.

Petrs01

Kimi, držím končetiny, ať to není nic vážného!

rozhovor – moderátorka strašný. Pánové se v podstatě shodují, nic jiného se ani nedalo čekat. Zásadní problémy jsou vždycky na tom dvounohém konci vodítka. Jediný rozdíl je v tom, že RD naprosto odmítá pamlsky, zatímco FŠ je používá, ovšem s tím, že pokud to funguje jen na pamlscích, tak to stejně nefunguje. A RD zase sám říká, že on dělá „jen“ tu výchovu a tam má jiné priority a možnosti. Oba pánové umějí, ví a mají léta zkušeností, takže nepřekvapili.

PetraK

Furt nakujuju a hlídám, kdy se objeví Kimi se zprávama.

Zlata

Kimi
                              Jak to vypadá🤷

Maya má dnes ten pohovor,tak taky drżím pěsti.

Kimi

Jsme zpět. Cestou na veterinu jsem v jiné části města viděla stříkače s round upem, tak jsem si říkala, jééžiš, to bude zase ono. Paní doktorce jsem popsala příznaky, popsala časovou osu, informovala o stříkači. Paní doktorka říkala, že poslední dobou řádí v okolí nějaká žaludeční viróza a podle příznaků to bude spíš to, prý má denně aspoň jednoho psa s touhle nemocí. Bety dostala pigáro, do večera má hladovku a zítra si pigáro zopakujeme. Je možné, že na sídlišti ten round up byl, takže odpoledne raději vyjedu venčit někam, kde je jisto bez jedu.

Maya

No ja pohovor, prace je to jak jsem myslela, nadrazni poskok a to vcetne nejakeho uklidu, musi se nosit uniforma a pred nastupem absolvovat skoleni a zkousku v Koline, cestu prej zaplatej
                                  Uniforma jsou jen dlouhy kalhoty i v lete, coz by pro me bylo teda peklo
                                  A jako teda ta nadrazni budova mimo ty prostory pro cesrujici, to je desbes, tam na to 100 let nikdo nesah
                                  Prej jim to odmitlo uz 6 lidi
                                  Mluvila jsem s pani co to ted dela a jde do duchodu
                                  Jako asi pohoda, zadnej stres a clovek tam sedi sam mezi balikama a vicemene dost beha po nadrazi
                                  To cely za minimalku a stravenky a jednou za rok se prej CD utrhne a da odmeny 10 tisic
                                  Jako ale chapu ze za takovou praci vic neni
                                  No rekla jsem ze si to rozmyslim a dam ji vedet v pondeli

cernej caj

Maya
                                    Tak su zvedava, jak to dopadne a zda to vezmes. Zas pak bys mela narok na novou podporu kdybys to chvili vydrsela a nemela bys hafec pruzeni a tlak do vyrazne horsi prace jinak ze te vyhodej..

PetraK
                                    Super ze sis uzila salinu pekniu my tu v brne mame takovy noderni saliny kam se vleze asi tak 60% lidi narozdil od tech starejch a sedacky jen samy dvouzadkovy, takze dva hubeny lidi zaberou misto pro 4 uplne snadno a sanozrejme nesednes si na jednu sedacku k nekomu druhymu…

Nabidla mi segra ze nam da tasky na strechu tak to by bylo super, ze bysme platili jen pracu a tramy

Petrs01

Nevím co teď jezdí v Brně, ale v Praze:
                                      T3R (takové ty staré) = 22 sedadel, jezdí většinou po dvou, takže 44.
                                      14T (poršák, nejhorší co je) = 69 sedadel. Nevím jestli počet zůstane i po předělání, ale co jsem našla, tak je to stejné.
                                      15T = 61 sedadel
                                      52T (to je ta nová) = 70 sedadel. Takže nejvíc.
                                      Jen pro doplnění KT8 (obousměrná krabice) = 50 sedadel.
                                      😉

52T i dobře vypadá a dobře se v ní jede.

edit: nejnovější v Brně by měly být 45T = 64 sedadel

• Odpověď byla upravena před 3 týdny a 4 dny uživatelem Petrs01.
                                      PetraK

Kimi
                                        Jsme zpět.

díky za zprávu, držím dál, aby se Betynce udělalo brzo dobře. Má na tohle pech a nebo magnet.

černej čaj, Petrs
                                        vůbec netuším, čím jsem to jela – ale pro ně nový typ tramvaje – působí to na mě, že tam je těch sedačk málo. Pokud ne a je to jak píše Petrs, tak supr.

černej čaj – gratuluju k taškám, to je supr, že za matroš v podobě tašek náklady nula!
                                        Budete muset dělat zábor chodníku? Až do toho půjdete, tak rozhodně nešetřete na krycí plachtě. Ano, je to zdánlivě náklad úplně na nic, ale v případě, že prší, což není neobvyklý, když začne člověk dělat střechu 😀 , tak jako když najdeš, protože nechcete, aby to urval vítr a nalilo do baráku. I tak je to nerf, ale takhle menší. Ta naše plachta ustála fakt dost velký nápory větru i deště.

Petrs01

tramvaje zleva 14T, 15T, 52T (nová)

Je líp udělaná a poskládaná, má víc místa a přitom nejvíc sedaček.

Maya

Ja teda tramvaji jezdila jen par zastavek a navic v miste u konecny kde uz nejezdilo moc lidi, tak jsem sedacky nikdy nepocitala, ale strasny byly ty klouzavy sedacky a klouzavy tyce v nejakych tramvajich, to si clovek nevybral, bud lital na sedacce a nebo ve stoje, toho debila co to navrhl bych povesila do pruvanu

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1. až 20. (celkem z 302)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.