Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,741. až 1,760. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Petrs01

ty si pustíš vodu

furt lepší než plyn

PetraK

furt lepší než plyn

Maya

PetraK
          nechci nic rikat, ale Stredocesky kraj zakazal rozdelavani ohnu 😀
          Thielli
          ja nevim, ale na me umeni asi nijak emocne nepusobi, i kdyz pravda zadnej slavnej obraz jsem nazivo nevidela
          proste to mam tak, ze libi, povesila bych si na to zed a denne na to koukala a nelibi
          a vubec ja mam na zdi povesenou akorat mapu ze 16.stoleti, ta se mi libi moc 😀

PetraK

Maya
            nechci nic rikat, ale Stredocesky kraj zakazal rozdelavani ohnu
            nejni tam výjimka, když je to pod dozorem statnejch odborniků?

Maya

tak premejslim, ue ja bych si taky asi neumela koupit listek na vlak, jako vim, ze v apce jde kliknout na koupit jizdenu, ale je to vzdycky u konkretnich vlaku a casu a uz jsem kolikrat premejslela, jestli pak je mozny jet jinym vlakem jindy, kdyz je to stejna trasa za stejny prachy

Maya
                Denny

PetraK
                  VOBRÁSEK :-DDD

dneska si to vyhrála 😀

PetraK

Dennyky
                    Já se ti budu posmívat do konce života, že si neumíš kopit ljízdenku na vlak ?

s tím se naprosto počítá 😀 😀

Ozvu se, jak jsme to vymysleli. dík moc

dneska si to vyhrála ?

kam se hrabe čudící Thielli, že jo? 😀

Maya

jeste k ty doprave, existuje tam mapa PID, ktera ukazuje kde ktery bus je, taky v nejaky apce? V litacce jsem to nenasla a koukam na to vzdycky v prohlizeci, ale tam je to docela vopruz

Maya

Denny
                        a to je ale krasna stracena 😀

Thielli

Mayo,

ale dyk to je úplně normální to líbí/nelíbí. To až ti, co se v tom začali vrtat přišli na souvislosti s tím, proč seš nám líbí umístění ve zlatém řezu víc než kde jinde.

Trochu odbočka, ale přesto – Jako geniální vnímám jednu ze scén mého milovaného filmu Ďábel nosí Pradu – kde M. Streep vysvětluje té nebožce, proč se jí líbí ten modrý svetr.

Prostě o spoustě vjemů vůbec nepřemýšlíme, navíc něco jako estetika, vkus, to se prostě moc při vzdělání nevede, je to přece úplná zbytečnost… ale přitom se většina z nás shodne, že vesnička sto let stará, která je dnes už jen jako skanzen, se nám líbí víc než středočeská lepenice šumperáků a rádobybarokních vilek natřených barvou jak od kolotočů… a vůbec vlastně nedokážeme říct, PROČ se nám líbí.

Thielli

kam se hrabe čudící Thielli, že jo?

Já už dávno nekouřím. Já nejraději odpočívám na gauči.
                            Asi takhle nějak. Jen s pudlíky.

Denny

Maya
                              vid? I barva květů se povedla 😀

PetraK

Thielli
                                tak si tu stračenu vezmi 😀 😀
                                mimochodem ten gauč je dokonale namalovanej

Maya
                                lepčí než mapa jsou na zdi germáni 😀

PetraK

Dennyky
                                  vid? I barva květů se povedla ?

stopro! Bys měla vidět barvu tý plážový tašky, kterou jsem dostala k hromadě plyšáků v sekáči a který jsem se vehementně bránila.

Denny

Thielli
                                    Asi takhle nějak. Jen s pudlíky
                                    pomoooct!
                                    Ale pjeknej gauč zase, to jooo :-DDD

Thielli

No tak já už tu debatu o umění za sebe ukončím odkazem:
                                      a tohohle kluka znáte? Už o něm bylo pár reportáží…

https://www.youtube.com/watch?v=St5ciUhjRCQ&t=7s

Kieron Williamson

…to si prostě jeden sedne na zadek, kdo mu tohle z toho nebe poslal…

Zlata

Tak jeden obrázek hezčí než druhej.
                                        Nevím kterej vybrat za 1+

PetraK

Mažu domu, mažu domu, mažu domu. Krásný čarodky, nevožerte se zas jako dobytci a ve čtvrtek zas za ponkem zdar!

cernej caj

Thielli
                                            Asi budes prekvapenale drncaj a smrdi furt stejne:D

Jojo, dennyky to tam ma, ja ne a nedozenu to ani drahou technikou:D

Denny
                                            Steom je super, jq vzdycky zasnu hlavne nad tim jak si umis hrat s barvana.

Mam dnes 4h prescas a jedu domu a od 18:30 jeste tak dve hodky na HO ale vecer bych se blbe dostavala dom….

Jeste mi zbyva posledni stranka docist

Mela sem dnes poprve ramen k obedu. A naposledy. Bez toho vybaru by to bylo i dobry ale ten vyvar byl slanej jak kdyby tam vyextrahovali sul z celyho mrtvyho more:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,741. až 1,760. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.