Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Petrs01

taky stračena

a máme vlastní hospodu!

cernej caj

A nemuze to byt fretka pri tele? 😀

PetraK
        Slunce!!! 😀

Maya

PetraK
          u nas nesnezilo, ale mrzlo a to staci, vsechno zmrzly, akorat prikryty jahody asi prezily
          a brambory jsme nastesti jeste nezasadili, i kdyz to pocasi predtim uz lakalo
          ale ono tohle je kazdych par let
          poznam to vzdycky podle fotek z jara, ze tam nemam kvetouci azalky 😀

PetraK

Zlatka
            Zlatko, tak mě napadlo, když si tam jede tu paštičku, jestli nepořídit Trixidlu takovou tu blemtací podložku – to by ji trošku zklidnilo, usoustředilo a vydržela by dýl. Máme tuhle
            https://www.eshop.yoggies.cz/lizaci-podlozka-na-pamlsky-20×20-cm-tpr-pp/

že i já jsem typovala tchoře
            další!
            Jako že si tady smrdim v kanceláři, jo? 😀 😀

tak to už tu máme celý stádo stračen! 😀 a mazejte do těch Vítkovic 🙂

černej čaj
            A nemuze to byt fretka pri tele? ?

jistěže, když jsem to já, musí být při těle 😀

měsic! 😛

Maya
            letos je to mnohem horší o ten prudký nástup teplot těsně před tím, vyjelo i to, co by nevyjelo a tím pádem to dostalo přes kušnu všechno.

Petrs01

do těch Vítkovic

holinky nebo hodinky, dyť je to jedno, obojí se natahuje 😀
              bojler jako brojler, Vítkovice jako Výškovice 😀
              Sem původně chtěla navrhnout, že bychom si tam dali sraz stračen, ale někteří by evidentně netrefili, tak nic ?

PetraK

Petrs01
                holinky nebo hodinky, dyť je to jedno, obojí se natahuje

😀 😀 a dyk je to kousek 😀 😀 😀

ale někteří by evidentně netrefili, tak nic ?
                hele, já budu mít problém dorazit nejspíš i na vlastní autogramiádu vlakem 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 10 měsíci uživatelem PetraK.
                Denny

Morgen,
                  tak nám ráno trochen sněžilo…

PetraK
                  a dyk je to kousek
                  OSTATNĚ JAKO VŠUDE,ne?

já budu mít problém
                  a dyk je to kousek 😀

PetraK

Dennyky
                    a dyk je to kousek ?

jako… že to když tak dojdu pěšky? No pak by se měl termit pro autogramiádu udělat takovej jako volnější s časovým rozptylem 😀

Budou hranolky? sem se chtěla zeptat. česnekový? 😀

Denny

PetraK
                      hranolky mosíš vzít, to je vaše specialita…to my tadyk nemáme 😀
                      Ale poznáš lépe místní folklór a vo tom to je
                      (a folklór pozná tebe )

jako volnější
                      vono to bude dost volný, to se neboj 😀

cernej caj

PetraK
                        A kdy ji mas? Treba bys stihlankdyz vyraizs hned:D

Zlatka
                        Sikulka:)

Maya
                        Vtipna histotka s tvym pelechrm:
                        Muz na nem ceppu dobu spi, psum ho nepujcil. Kdyz si sel lehnout za mnou z gauce od kamen, tak lezim ja, vedle moji hlavy lezi charlie, muz polozil chlupatej pelech vedle charlieho a hezky si lehnul.

No nekdy v noci zjistil, ze pelech/polstar mu uhnul, nahmatal neco chlupatyho a potahl si to pod hlavu, nacez se polstar pekne jecive ozval, ze takhle se mu to moc nelibi 😀 on se charlie presunul a muz ho vzal pekne obema rukama za oba konce, aby ho pekne potahl a nasteloval:D

Denny

CAJDO
                          A kdy ji mas?
                          mrkni na Zrzavce 🙂

Maya

cernejcaj
                            chudak Charlie, jeste polstar vam dela, se nedivim, ze se mu to nelibilo 😀
                            doufam teda, ze casem se s pelechem dostane i na Ferinku 😀

Petrs01

když tak dojdu pěšky?

no mapy tvrdí, že to máš jenom 152 km = to dáš v pohodě za 3 dny, když budeš pospíchat, tak i za dva 😉

edit: a na poslední třetině si ještě pěkně zopákneš germánštinu – a to se vyplatí!
                              edit2: tak mi to nedalo a prdla jsem to od nás – a já to mám jen 150! To je skoro provokace, skočit si za víkend k Dennyky (a pak celý další den na cestu domů vlakem ?)

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 10 měsíci uživatelem Petrs01.
                              • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 10 měsíci uživatelem Petrs01.
                              PetraK

Petrs
                                edit2: tak mi to nedalo a prdla jsem to od nás – a já to mám jen 150! To je skoro
                                no vidiš, máš to blíž než já!!
                                tvl to bych tam dorazila vyloženě funkční. a čokl taky 😀

cernej caj

Dennyky dik, ted to i vidim, nejak sem to rano prehlidla a pak se dnedivala uz:D

Petrs01
                                  Tak mas plan:D

Ja mam.zatim plan na 17km b sobotu, tak su zvedava. Ted sem nakonec chodila spis tak 6-8, moc se mi nechtrlo na celej den ven…

Denny

A víte co je divný, že my to k vám mám blízko a vy k nám daleko 😀
                                    Asi Matrix

Petrs01

blízko … daleko

To záleží na tom, jak dobře ovládáš přibližovadlo. Pro mého bráchu je to blízko i do Španělska. Ale určitě by za den neušel 50km – ještě tak, kdybych škrtla tu nulu. Já si dala včera dvě dlouhé jízdy autem po Praze a brrr, nechci zas volant dlouho ani vidět.

Zlata

PetraK
                                        Já jsem jí dávala do takových menších misticek,aby si trošku pohrála.Jenže cokoliv co není úplně prvný rozhryže.A tu mističku od paštiky si vyhmátla v odpadkovým koši.Já si toho vůbec nevšimla,až když se otočila.?Jináč co jí tady dám,jako včera kousek párku,tak mi s tím okamžitě vleze do postele.??
                                        To dělávala Aymee taky,venku něco dostala, okamžitě dovnitř a buď sežrat nebo zahrabat v mojí posteli.

Autogramiáda bude určitě zdokumentovaná, tak se těším??

Denny

noo

Denny

Petrs01
                                            ač vlastním ŘP, přibližovadlo neovládám, ale ráda jezdím vlakem, i dálky 🙂

No dnes je to u nás apríl úžasnej kroupy, déšť sluníčko

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,601. až 1,620. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.