Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,581. až 1,600. (celkem z 1,973)
  • Autor
    cernej caj

Kimi
      to je mi lito s filtry do konvice, tak snad uz to bude vse a esuska zavrsila s tou maslenkou:(

Maya
      vypada zajimave, budete s lokinkem behat?

Asteris

Pomalu vás dočítám. S těmi dudky se asi někde roztrhl pytel – předminulou neděli v českém krasu jsme taky jednoho viděly, já v přírodě poprvé.
        Denny, jsi moc hodná – taky doufám, že uspějete.

PetraK

Maya
          díkec a hele to si to mám teď jako obejdnat už? To můžu? Oni se mi ozvou?

Kimi

Petro, to jsem ráda, že jsi ten třetí průser odsloužila za mě – díkec. ??

Zlata

PetraK
              Lidl tam má hlídacího psa.Stačí zadat hlídat dostupnost a napsat svůj mail.
              .

Raven

co dneska jsem … podle obrázku mě hned napadl tchoř 🙂

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 10 měsíci uživatelem Raven.
                Thielli

Chtela jsem ji uloupnout ze zdi a pak vam ji nekomu prodat, ale porad tu nekdo chodi. Takze jen takto a mate ji vsechny zadara…

Thielli

Znovu jsem vlezla do Vltavy a dala jsem 30 temp. Jako fakt se mi tam nechtelo, pul dne venku, hodne postavani, zadny vedra…
                    Jenze zkuste neposlechnout Petrs… ?

A ono to dnes slo lip nez vcera.

Petrs01

zkuste neposlechnout Petrs

půjčím ti Piksli, dá ti v tomto směru školení ?

No vidíš jak jsi šikovná… zítra možná vynech, máš k tomu další činnosti, nech tělo zregenerovat. Nebo už pojedeš domů?

Thielli

Jj. Zitra uz nastesti muzu doma do horký.
                        Ale fakt diky za hec. Stalo to za to. ? O vikendu snad Berounka.

MirkaD

tak dnes ranní
                          ráno pečivo+pečení,
                          pak kasa,pak trošku vybalování a ve 2 pro mě jel Martin
                          ráno jsem to stihla,i když jsem u toho běhala,rychlost na kase dobrý,prachy nechyběly,nikdo se nehádal,a kolegyně byly fajn…takže vlastně v pohodě směna,ale ten šéf tu prostě chybí-jednak jako kolega,kterej to zas tak mooc nežral,uměl udělat srandu a odlehčit to,ted je to tady jak tichá domácnost…
                          šla jsem si do Kiku koupit tlustší gatě do práce
                          tak mám šedivý sametový tlustší něco jako tepláky,úzkej střih-takže lýtka obtažený,a do látky na stehnech bych se vlezla 2krát….:O
                          jako nechápu,takže do práce to nebude…
                          jako mám na doma tím pádem dvoje tlustší gatě-což je dobrý-aspon mám na střídačku-ty druhý jsou takový pltený z lidlu,taky dobrý,
                          no a do práce zas nic…a to jsem tam tepláky hodila dnes do odpadkáče…
                          no zala jsem si ještě tričko a v dešti jela dom
                          doma jsem šla v dešti chvilku ze psama,at se vyvenčí-protože od rána nebyly,a na dvůr by nevylezly…
                          pak nechutnej oběd-meníčko-rýže,hovězí maso a omáčka,s buřtama-hamburská pečeně-rýži s masem dostal Žeryk k večeři…
                          fazolová polívka taky blééé…
                          Martin dopo vyřizoval věci s máti a celý odpo leží-bolí ho záda….:-(
                          já jsem šla večer ze psama,před sedmou,
                          Dafi příjemně překvapila!
                          jak byly dnes furt zavřený a ležely a chrněly,tak jsme šly do dědiny,a
                          a pak na asfaltovou zátočinu k zahradám,kde se Dafinka tahala o ten modrý měký kruh,co jsem pořídila v BK,je to měký a lehký,velikost dezertního talířku,tak proto běhala a tahala se,a Žeryk se pak ahal o míček na šnůře a pak jsem se tahala na jedné straně Dafi s kroužkem,a na druhé straně Žeryk s míčkem,tak jsme se vyblbli,udělaly 2 cviky mezitím,a pak jsem viděla jak se naším směrem blíží úhlavní nepřítel Dafi se staforrtkou,
                          tak jsem je rychle zavolala,připla na vodítko a mizla k zahradám
                          až ti 2 zrzaví kámoši přšli jinam,vrátila jsem se zpět a vratama dom
                          pejsci si užily oba vycházku i já,bylo to fajn,je zázrak vidět hrát si Dafču,ne něco nosit,že dostane povel a poslouchá,ale fakt si hrát!

-Fifi-aha s tím osvalením jsem to neviděla,
                          tak to jjo,tak Dafi si myslím,že je prostě osvalená,vepředu,už jen tím,jak furt běhá a skáče na pařezy,a furt leze na ty pařezy i dost krkolomný,že tam za tapky občas visí,a šplhá tam,jak kdyby trosečník na lod:-D
                          -co Pruhatec,co mu psát deníček?

Thielli-seš šikulka vodní a já se moc těším na podrobný report z tábora!!!

Denny-tak fajn,že do toho pár lidí půjde s vámi!!!

Petrs01

co mu psát deníček?

cernej caj

MirkaD
                              To sou kalhoty na me:D mam 3x tlustci stehna nez ty:D

Ja bych ti mohla jedny teplaky dat, ale maji nizsi pas a nevim, jestli by v pase byly vubec, me uz tahnou pres nohy, tak je davam pryc.

Jinak mam rada teplaky a elastaky z litex, jsou drazsi ale elastaky na cviceni mam snad 15 let a porad sou dobry, plavky vydrzej taky hodne… a maji hodne strihu.

Anebo zatepleny leginy muzes zkusit.

Vzdyt pepin ma svoje pruhaty vlakno aspon, coz uplne neni denicek ale je mu to blizko:)

Dneska, kdyz uklizime a balime tak sviti co??? 😀

PetraK

RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                RRRÁÁÁ
                                MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

U nás sněžilo. Letos nebudou ořechy 🙁 oba stromy jsou celý spálený 🙁 🙁 a jabloně taky, třešně taky. Zmrznul i trpaslíček javůrek 🙁 . I ten druhý javor, co tam má jako společníka. blbý, je to blbý. Říkala jsem, že letos poprvé zemědělcům věřím, že to bude špatný. Roky před tím to bylo vždycky hořekování, jak je to špatný, že jablka nebudou……. a pak je museli prodávat ze skladů, kolik jich měli, to stejný brambory, hořekovali, že brambory nebudou a pak to nemohli udat, ale letos to bude opravdu bída.

černej čaj
                                ak sviti co???
                                měsíc. 😀

Petrs01
                                😀 stračeno 😀

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 10 měsíci uživatelem PetraK.
                                PetraK

Mirka D.
                                  -co Pruhatec,co mu psát deníček?

myslím, že to je to poslední, co by Fifi s pruhatcem momentálně chtěla. 😀 😀 si tak odhaduju.

my si s ohaříkama taky včera užili moc fajn procházení, bubrdle byla taky pěkně živoučká, tak to bylo fajn a natáhli jsme to na dvouhoďku 😀 . Takhle doma nic neudělám. no. Potřebuju dořezat to dřevo, uklidit doma, upéct, uvařit…. a místo toho se válim s Rumoušem v trávě, peru s Taliprdem a utíkám Bubišce 😀 Jak malej harant 😀

PetraK
                                    Zlata

Já mám návštěvu,už 10minut vedle mě!!Sice ne úplně v klidu,ale leží.
                                      Tak jsem to zakřikla.Už je venku??

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 10 měsíci uživatelem Zlata.
                                      Attachments:
                                      PetraK

Zlatka – jéjéjéééé to je ale hezká návštěvička! je krásná Trixidlo a Zlatko mám malou tichou radost, že se to doma zase posouvá do lepšího, nebudu dál nic psát, abych to nezakřikla , ale radost mám.

PetraK

Raven
                                          co dneska jsem … podle obrázku mě hned napadl tchoř ?

😀 😀 výýýborný a Raven je taky stračena, jako Petrs.

Fretka, fretka to je, páč jsem lítala jako ta fretka.

Zlata

PetraK
                                            Musím sebekriticky přiznat, že i já jsem typovala tchoře .??Na fretku je to dost při těle ??

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,581. až 1,600. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.