Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,501. až 1,520. (celkem z 1,973)
  • Autor
    PetraK

Gůtn ábend.

Myslim, že nesnášim černýho čaje, která furt potkává nějaký raritky. Ledňáčky, dudka, vorly a co já tady? Leda paní kosovou, kterou jsem varovala, že tam je MOuses a ten teda dostal céres 😀

Mirka
      Kozel
      a kterej z těch tří na vobrázku je teda KOzel? 😀

Raven, Ráááveeeen!! Zachránilas mýho oblíbenýho luňáka!! To je skvělý. A já doufám a budu držet palce, aby se mohl vrátit do volnosti.

MirkaD

Kozel je ta skála za náma:)-obří skála,po které lezou lezci-horolezci,jsou tam i kružky ve skalách..
        Čajíkovi závidím Orla,Ferinku,otužilost….mám pokračovat?:-D

PetraK

Kimi
          Měl byste někdo řešení? ?

no u nás je bohužel teď plno 🙁 a volný kapacity ani nejsou, nedokázala bych zajistit, aby se třeba ze zahrady nevydal na výlet, není to tu pro psa, který se děsí, leká 🙁

Denny

Dobré ráno,
            snad ho budete mít aspoň vy…
            Chvíle radosti, že už se blížíme k cíli, je převýšena obavami…
            Včera nám přivezli skříň a já byla svědkem násilí na seniorovi, jak psychického tak i fyzického.

Slyšela jsem nejdřív řvaní a nadávky, musela jsem pak ven, páč přivezli skříň, přišel Roman, že slyšel paní ať prosí syna, ať jí nebije…
            Pak prý padla rána, ale to mi řekla až sousedka později, protože ten magor syn co jí udeřil, šel naproti nám k sousedce aby jim šla naštelovat televizi
            Asi si řeknete, že jsem blbá, že jsem měla hned volat policajty.
            Já si ale nejdřv vyslechla sousedku, která mi pak odvyprávěla že je to tam docela běžné.
            Já o tomhle nevím, páč jak jsme o dvě patra výš tak tam to není slyšet a když jsme dole tak se nic neděje.
            Ten zmrd se tam nastěhoval v době, kdy jsme šli bydlet nahoru.
            Problém je v tom, že jsou v celým baráku většinou senioři a mají strach něco nahlásit.
            Magor chlastá, několikrát ho našli ožralýho jak se válí po vsi. Pořídil si vlčáka, kterého vždy někde uváže když chlastá.
            Minule prý takhle ležel ožralej s nějakým velkým nožem.
            Žere prášky, máš má epilepsii a nevím co ještě.
            Problém je v tom, že když nebyl doma, chtěla sousedka staré paní pomoct, ale ona řekla, že vše popře.
            No to nám moc nepomůže, ale říkám si že se něco udělat prostě musí.
            Třeba až jeho zas odvezou řešit to přes nějakýho psychologa, já nevím.
            Paní má ještě syna, ale to je blb podobného ražení (bydlí kousek) ale máma ho nezajímá.
            Pak má ještě dceru někde v Praze tu sem tady už dlouho neviděla, ale ta je „normální“ pokusím se sehnat na ní kontakt.
            Jinak je to ta paní co jsme jí pomáhali s tím mrtvý NO, kterého si k ní povedený zmrd dal a umřel jí v bytě.
            O šíleném smradu co se šíří chodbou ani nemluvím….

Takže jsem volala místostarostovi, bývalému policajtovi a sjednala si na dnes schůzku. Uvidím co se dá dělat zkusím se podívat na Pomáháme seniorům-domácí nebezpečí…

cernej caj

Denny
              achjo, to je fakt blby, a jestli k tomu jeste chlasta jak ducha tak to dokaze i normalniho cloveka zmenit:(

MirkaD
              jeeee tys na dudka nemusela jet 5h od domu! 😀 teeeeda sme meli obe dudka, to byk ten slavny den, dudek byl byk zahlidnut na obou koncich republiky:D:D

Denny

čajdo
                no on je mimo i střízlivej…

Símtě cos to viděla za orla?
                Dudka viděl minulý týden kolega a pak šéfík, jsme si o tom povídali 🙂 krásný ptáček

PetraK

RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  RRRÁÁÁ
                  MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

sem fčéra dělala dřevorubkyni. Páč jsem řezala dříví. A topila doma, a byla na počtě a vyrobila Bubince megatunu vařenýho mletýho papání, aby měla dobře v pupíku a nemusela to kousat a … a vůbec. A taky jsem vám chtěla napsat, že jsem objevila domácí gel/tužidlo na vlasy a že je to moc fajn a příjemný a že možná Maya by ocenila, páč má kudrnatý vlasy a na ty je to prej děsně bezva.
                  Normálně se uvaří lněný semínko, procedí a patlá na hlavu, a vlasy se krásně lesknou a dělá to objem. Líbí se mi to, už si to patlám 2 týden a dobrý. Má to jedno mínus, o něco málo dýl to trvá, než se vlasy vysuší, ale to je logický. Každopádně vlasy jsou nadšený.

Dennyky
                  úplně se ve mě všechno sevřelo. Strašný, strašný, jsi moc hodná, že to tak nenecháš a já moc držím palce, aby se našlo řešení, jenže – jaký? Museli by toho šmejda zavřít, zakázat mu přiblížit se, ach bože, to je hajzl všivej.

Mirka
                  kozel
                  já vím, to byl ftip. 🙂

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                  Maya

PetraK
                    ja nemam kudrnaty vlasy, jen vlnity, nastesti teda, kudrnaty jsou jeste vetsi peklo 😀
                    delat objem, to neee, ja mam hodne vlasu a potrebuju spis neco co mi je zplihne, pouzivam ted ten bio arganovy olej se silikony, jako vlasy po tom jsou super, ale pro priste zkusim sehnat spis neco bez tech silikonu
                    Denny
                    jsi hodna, ze to chces resit, ale obavam se, ze podle toho co pisou, kdyz proti nemu nebude mama svedcit, tak muzou max ho vykazat z bytu na tech 10 dni
                    ale uvidis, treba ti nekde neco poradi
                    cernejcaj
                    krasnej dudek, toho ja nikdy zivyho nevidela, u nas je to jak u Brtniku, jen samy kos a sykorka 😀
                    ja to s tim klicem v sobotu jeste nevedela, to auto rvalo na synovce az v nedeli, kdyz jeli s mamou na trh pro kurata

Petrs01

vařenýho mletýho papání

Potřebuje vařený? Já beru ty šestibalení mletého a kousání doháníme chlebem a občas kostí nebo skeletem

Petrs01

jo, dudka jsem jednou zahlídla. To ledňáčka už jsem viděla na víc místech a jednou nám slušně pózoval na focení.

PetraK

Petrs01
                          potřebuje, hůř už tráví, když má tohle, je to na ní vidět. Jako nebaví mě to, ale co by čék pro bábrdli neudělal.

Maya
                          to by ti asi neudělalo afro, ale třeba takovou pěknou texturu. Však se to dá vyzkoušet třebas o dovolený. Ony jsou v tom i takový ty megaomega kyseliny nebo co a vlasům to fakt dělá dobře. Není to těžký, a myslím, že právě baby s hodně vlasama a kudrnatejma, vlnitejma si to pochvalovaly. Stojí to nula, nula prd, vyrobený to je za chviličku, máš to v lednici a ta jedna dávka je tak na 14 dní. spíš tři neděle.

Maya

PetraK
                            tak lneny seminko je zdravy, to nepochybuju, ze udela i hezky vlasy
                            tak uvidim, treba si o dovoleny vzpomenu a vybicuju se 😀

Denny

Maya
                              ale obavam se, ze podle toho co pisou,
                              ale žít s vědomím, že jsem neudělala nic je o dost horší.
                              Jednoduché to asi nebude.

PetraK

Dennyky
                                ale žít s vědomím, že jsem neudělala nic je o dost horší.
                                Jednoduché to asi nebude.

moc držím palce. Asi bych příště a ono to bohužel přijde, okamžitě volala policii, řekla bych, že tam ta paní hrozně křičí, že se bojíš, že jde o život, protože ona je stará a on opilý.

Maya

Denny
                                  drzim palce at se ti povede alespon neco
                                  protoze tohle je uplne stejne strany jako kdyz se to deje detem

PetraK

Maya
                                    tak uvidim, treba si o dovoleny vzpomenu a vybicuju se ?

fakt to zkus, já byla příjemně překvapená a změny ve vzhledu si všimla i sousedka. opravdu se krásně lesknou. jsou moc příjemný na dotek. aplikace stejná, jako obyč gel, JEN DO MOKRÝCH VLASŮ, to jsem zapomněla říct

cernej caj

Denny
                                      Orla morskyho je nanpredchozi strance .

Jo mozna zavat policajty pri tom nasili je dobrej napad ale kdyz pises ze o 2 patra tak to stejne neuslysite:(

PetraK
                                      Ja myslela ze tuzidlo ma pomahat stat vlasum v gravitaci odporujicich pozicich, ne delat vlasy leskly:D

Petrs01
                                      Ja taky videla lednacka docela vickrat nez dudka… ale mirka ho vozila na strese auta tak ja nevim, no:D

Denny

čajdo
                                        jo krasavec, to je majestátní zvíře, u nás jsou dva 🙂
                                        o dvě patra jsme teď, normálně bydlím nad nima 🙁

Jinak varná deska zapojena, světlo svítí voda voduje a stěrače stírají 🙂
                                        Je to ještě takové chladné, neosobní….
                                        Ještě spodní desku aby jí nebyly vidět hnáty a jednu vrchní poličku.
                                        Díra na myčku tam bude asi trochu déle, než našetříme.
                                        Důležitější je trouba, chtěli bychom parní.

PetraK

černej čaj
                                          Ja myslela ze tuzidlo ma pomahat stat vlasum v gravitaci odporujicich pozicich, ne delat vlasy leskly:D

však to taky dělá, ten lesk je vedlejší. Psala jsem, že udělá objem. Navíc Maya nepotřebuje objem má ho zcela nepsravedlivě za nás všechny, tak tipuju 😀 , hezky se to krom toho objemu o vlasy postará a to se taky počítá.

PetraK

Dennyky
                                            však ono se to zabydlí, neboj, to je jak u nás v září 2022
                                            .:D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,501. až 1,520. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.