- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
21.4.2024 v 19:42 #171021
Petrs01
ke Kyjskýmu rybníku
Dejte si to někdy i dál, okolo Hostavic (moc pěkně zpětně „zdivočeno“) a Pískovny (to je ten oblíbený rybník černočaje).
22.4.2024 v 5:48 #171023Zlata
Mileno
Já mám zpěváky podle třeba 1písničky.U Laufra to bylo Sbohem lásko,já jedu dál.
Jináč je to spíš konstatování odchodu tý generace,Matuška,Štědrý,Pilarová,Špinarová….
Už by se taky mohlo to počasí obrátit.22.4.2024 v 6:41 #171024Maya
Moji oblibenci jsou spis tak o par let mladsi nez Laufer, ale taky uz na to asi brzo dojde
pro Laufera je to vysvobozeni
v clanku me celkem zaujalo jehoo cely jmeno, to jsem ani nevedela 😀22.4.2024 v 6:44 #171025Maya
caji Ferinka vypada teda porad neuveritelne na ten vek, tak alespon ma ted na dovoleny pocasi akorat pro ni 😀
Charlie je s cizima trochu opatrnej a dela obloucky tam a zpet 😀
ale piskotky si vzali oba 😀22.4.2024 v 7:39 #171032Maya
auto uz mi rve ze chce do servisu a zaroven ze chce novou baterku do klice, do servisu s tim pojedu 9.kvetna a ted teda vaham jestli si mam tu baterku vymenit rovnou a nebo risknout ze vydrzi, aby mi ji vymenili v servisu
ja to tak nerada delam, jde to tak blbe, ze to vymejslel totalni dement22.4.2024 v 11:20 #171050PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Ziminka co? jsem pokorně přikryla – bohužel nemám bílou – netkanou textilií svoje čtyři pórky, čínský zéli mangolda, cvíbl a ředkvičky. Otázka je, co z nich bude, protože odkrýt jsem to před odjezdem do prasé nemohla, protože furt mrzlo, tak jsou dneska a zítra taky , v bunkru. Jeho vybudování mi včera zdatně hatil ten pruhatej idiot na kterýho už jsem posléze křičela přes půl vesnice a jemu to bylo jedno. 😀 Degénovi jednomu, tak uvídíme, co přežije.
Hlavně, aby ořech moc nepomrznul, mrzlo i ve výšce.
Maya
znáš ten fígl s klíčkem pro případ, že Tě baterka vypeče?černej čaj a Maya
ste se holky viděly? To je paráda, já na vás shodou okolností vzpomínala v sobotu, když jsem viděla lapinu u zahradnictví. A pravda je, že pro Ferinku je tohle vlastně ideální dovolenkový počásko!! No jo!
černej čaj
A hadejte co jsem denska videla… podruhe v zivote… orla:D a podruhe vzivote orchidej tenktokrat vstavatýýý jo, t oje krása, krása, krása ten orel! Já viděla jednou, ale tak vysoko, že to bylo na prt.
Se přiznám, že mi Laufer vždycky přišel slizskej 😀 a když jsem se pak dozvěděla o tý jeho supr písni proti Štvavý Svobodný Evropě, 😀 měl to hošik sečtený 😀
Zlatkooo ty máš fakt krásný ty saláty prostě, já mám cípáka už jen jednoho, a už na to asi peču. Dva zdechlý úplně a jeden se potácí mezi životem a smrtí 😀
Žádáme dvanáct měsíčků,aby laskavě přestali chlastat,a dohodli se,kde kdo sedí.,
😀 no ale momentálně sedí duben dobře, to právě před tím mu zasednul židli červen 😀Kimi, tak doufám, že se Goli s novou medikací smíří 🙂
Kuskus – no a prosím, dáš o sobě čas od času vědět? Jen abychom věděly.
Thielli
přeju ať si obě užijete kurz!nebývali oni v Tuchovicích?
joj, to nevím, ale jasný, prostě takováhle zmzrlina je kalorická ne jedna, ale deset bomb, takže jsem si ji vždy dávala jen slavnostně.No a počkej, jakou krásu mám na tenhle pátek!
Alespoň dírou v plotě…. ☺️
a já to vidííím já to vidííím! 😀Fifi
Mam a nedam, nic neposilam
jo takhle, má to pochopila, žes zavalená vajcama a nevíš si rady. Tak že jsem momentálně marketingová ředitelka přes vajce, během půl minuty jsem jich prodala padesát :D, resp. šedesát vlastně.Míla
Jinak jsem taky děsně unavená, dílem asi z Myšky.
Mílo – dopřej si to, že jsi unavená, dělej to, co chceš, zalez pod deku, čti, spi, koukej na bednu, cokoliv.22.4.2024 v 11:42 #171051Maya
PetraK
my mame prikryty jahody, azalky uz zmrzly, vcera jsou koukala na jablone a ty jsou zatim ok, ale dneska byla jeste vetsi kosa
ted tam fuci takovej severak, jak nebyl snad celou zimu
pokud to mas prikryty tou tenkou folii, tak to nevadi kdyz to bude prikryty celej den
figl s klicem uz tady asi probehl, ale vubec si uz nepamatuju co a jakej byl postup
tyhle technicky veci se mi hned vykourej z palice
spis me napadlo, ze s sebou vezmu druhej klic, i kdyz teda po takovy dobe lezeni v krabicce taky nevim jestli funguje a ani nevim co udela auto kdyz tam clovek bude mit dva klice 😀22.4.2024 v 12:00 #171052PetraK
ruhej klic, i kdyz teda po takovy dobe lezeni v krabicce taky nevim jestli funguje a ani nevim co udela auto kdyz tam clovek bude mit dva klice ?
🙂 přesně tak, proto – kdyby Ti to nešlo nastartovat musíš ten klíč u toho čudlíku podržet dlouho…dlouho…dlouho, pak by se to mělo chytit a rovnou jet sehnat tu baterku 😀
22.4.2024 v 12:06 #171053Maya
PetraK
no minule to bylo tak, ze uz mi neslo ani odemknout auto, takze drzet klic u cudliku moc nejde
sice jde nejak shodit krytka na klice a odemknout normalne, ale jsem to zkousela a me ta krytka nejde sundat, musi se to asi hodne silou a nebo na to nemam ten pravy gryf
ono pro me bylo i prekvapeni, ze tu baterku sezenu v hodinarstvi a ne v elektru 😀
mam dojem, ze jsem si minule koupila dve, asi vymeknu a zkusim to nejak vymenit, potrebuju jet v sobou na nakup 😀22.4.2024 v 12:26 #171056Maya
tak jsem se prave dozvedela, ze osten a trn jsou dve naprosto rozdilny veci a ruze nema trny, ale ostny, takze termin trnita ruze je uplne spatne a vubec 😀
22.4.2024 v 17:08 #171068cernej caj
Maya
si to mela dat muzi, ten by si to jiste rad vyzkousel :D:DNojo, piskotky si vzali oba, dneska byli venku uz 3x taky je na nich videt, ze by mozna radi, kdyby to pocasi pro ne idealni nebylo:D:D teda na feri uz to po treti je hodne ale celkem 500m dala, tak ma mozna dneska i 3km sikulka moje:)
a charlie by dal i vic, ale pak by mi vyplasil…. kdybych ho nenechala muzi… tohohle ptaka!
a taky sme uz snedli skoro jedno plato vajec, jeste jednou dekujeme:)
PetraK
vidis ses uz znala s autem a vsem radis:D:Djojo, twd je idealni ferinko pocasi, chvilema i slunicko, ze si chodi po dvorku spokojene
22.4.2024 v 18:05 #171070Raven
Přikryla jsem opět jahody a několik velkolistých hortenzií. V mrazové kotlině pod svahem pomrzlo vše. Na červený rybíz je smutný pohled, byl obalený už velkými plody, všechny jsou zmrzlé. Pět ibyšků má černé listy, hosty, okrasné traviny a perovskie zmrzly také. Co neshnilo, to teď zmrzlo.
Mám zprávy ze stanice o pacientovi. On to je luňák červený, o dost vzácnější než káně. Hnízdí tady, jenže ho poznám jen v letu zespodu, podle vykrojeného ocasu. Takhle zhora jsem ho neviděla. Přišlo mi, že má to peří do rezata, ale moc jsem si ho neprohlížela, dala jsem ho rychle do krabice, abych ho nestresovala víc než bylo nutné. Má poraněné křídlo od el. drátů. Za měsíc se bude vědět, zda bude znovu létat. Dobrá zpráva je, že dobře baští, bere si sám jídlo z pinzety.22.4.2024 v 18:09 #171071MirkaD
tak v pátek odpolední-kasa+úklid,skončily jsme o půl desáté,s půjčenou zástupkyní,bylo to náročné,
není furt nikdo místo šéfa-takže je skoro denně mínus jeden člověk-jako takhle místo něj je jeho pravá ruka,ale je tam prostě mínus jeden člověk-prostě ze zástupkyně pravé ruky je ted hlavní ruka,a chybí tam zase vlastně zástupcee…
v sobotu jsem byla stráááášněěě zničená..
ráno ven ze třema psama po dědině-třetí byla Betty,pak mě Martin hodil na mezisměnu,kde mě celou dobu strašně bolely ramena+krční páteř-strašný peklo,prostě strašný!!!!uffffff,
vypadla jsem po půl šesté,dojela jsem s Martinem dom,
dala jsem si večeři,šla jsem půl hodky ze psama-Martin s něma nebyl a dost přes den pršelo,tak at se projdou,
a pak jsme je nakrmily a šli jsme k máti,
tam jsem ležoseděla u vína a brambůrek a kefae,a pak jsem si lehla a pospávala….-prostě unavená bolavá návštěva…
v noci jsme došli dom šli hají….
v neděli ráno jsme vstaaly,daly snídani a s máti i ze psama našima jely hřbitovní tour…
já předtím narvala pračku,
a vyjely jsme kolem půl deváté
jako naprosto hrozná příšerná děsná zima a vichr-tak jsem se dohadovala s máti,že se Dafi klepe zimou a ne proto,že by nechtěla jet v autě-jízdu v čemkoliv mileje!!
ale ve studeným autě je jí zima stejně jak nám…
tak jsem máti nepřesvědčila…
Dafinu jsem zabalila do deky,a dojely jsme do Koryčan a ke křížku,
odtu se dá jít na Cimburk,ale my jsme šly na Kozel-obrovský šutr+cestou několik šutrů dalších a pěkně porostlých mechem,parádička!!!
fučelo,a i sníh padal,
psi měly bundy,bylo po dešti,ale psi furt běhaly,Dafi běhala tam i zpět a hopala po šutrech a pařezech a moc se jí tam líbilo,a Žeryk válel sudy v listí tak taky štastnej-a ten Kozel není daleko,tak ani ne Kilák-prostě přesně akorát vycházka pro zničenou Mirku a pejsany co nemají rádi dlouhý vycházky:-)
tak ale i s focením jsme tak 45 minut venku byly,takže pohoda,
pak jsme jely do Koryčan na hřbitov,to se s nima šel Martin projít,a Dafi si iběhla pak u hřbitova stromy a Martinovo auto 2 krát:-D,takže pohyb,byl zaručen,pohodička-Dafi vysušeny nožky ručníkem,než šla do auta,aby jí nemrzly mokrý nožky,zabalená v dece,
pak jsme jely na barokní hřbitov do Střílek,což je Národní kulturní památka,kvůli schám co tam jsou,
ale já už tam byla jednou,a moc se mi tam podruhý nechtělo,kvůli pomníčkům miminek…:-((
ale máti nás tam ukecávala,tak jsme tam zajely,
Martin se šel zase projít ze psama a Dafi dostala pohlavek za štěkání po psoví-holt měla být holka ticho…
máti ju litovala,jak kdybych jí hlavu urazila….:o
pak jsme dojely do Bučovic na hřbitov,kde jsem šla ze psama chvilku já,a pak jsme seděly v autě a čekaly na zbytek rodiny
po poledni jsme dojely dom…
shrnutí-strašná zima,alle děsná-takže nikdo nikde..
až pak se začaly ukazovat turisti,jindy by parkoviště k Cimburku bylo natřískaný,
-krátký trasy-nejdelší byla vycházka k é skále,-takže pro mě zničenou z práce-dobrý,-lepší než jedna dlouhá vycházka,kterou bych nedala…
-krátký trasy,takže Žeryk to zmákl bez blinkání!!!!!!
-takže všichni spokojení-akorát na mě to bylo stejně ve finále dlouhý….
jakože,celý dopoledne…
vlastně jsem potřebovala odpočívat..
ale-holt rodina a pejsci na prvním místě…
doma jsme uklidily,pověsily prádlo,Martin uvařil pro všchny guláš v sobotu a po obědě a ležingu se po půl paté šlo k máti,
kde jsme seděly do 8.pak jsme šli dom,
Martin teda chvilku ze psama,
a v 11 v noci jsme šli spát….
5 hodin spánku…dnes ranní-učila jsem tu novou brigádnici péct+pečivo,pak 2 kasa a vybalování drogerky,a pak vybalování dalších věcí,
přijelo šíííleně moc palet,
ráno mě seřvaly 4 zákazníci po sobě kvůli omezené mlík-byly hnusní,sprostí,chovaly se jak hovada,3 blondýny a jedn chlap-debata na téma12 mlík na osobu a den a ne víc vám neprodám-bož to zase byla scéna!!!
jak se ty našlechtěný dámy chovaly!!
kostýmky,kabáty,udělaný vlasy,xchty,necty,jen ten mozek jim chyběl…-čůzy jedny zasraný…..:-(((
no pak vybalování,o hodinu a půl pozedě dom
protože zarvaný 2 sklady paletama,ale je nás málo….
doma jsem dala ležing,šla jsem chvilku ze psama-k rybníčku,kopousek k ohradám,pohrát si s Žerykem,zablbnout s Dafčou a dom….22.4.2024 v 18:12 #171072Zlata
Raven
To je úžasný.Ty elektrické dráty jsou prostě děsný .U Písku jsou na jednom úseku na nich nandané takové balóny.Nejlepší by bylo dávat do země.PetraK
Než zapomenu?Ty talíře se srdíčky,hnědé a béžové,jsem viděla na Vetroshop.I misky .22.4.2024 v 18:16 #171073MirkaD
Čajík-to je super,že pejskům vyhovuje počasí,a že si viděl 2 vzácné ptáky!!
my měly jednoho na střeše,mám ho na fotce-orel to teda nebyl…
mega závidím!!!Raven-tak to je paráda,že zachráněnec papá!!
mám veleradost!!
no úroda..
říkala máti Martinova,ta je nás přes zahradu,že toho pomrzlohodně…:-(
ořechy,jahody,a další věci,je to hrozná škoda…:-((PetraK-no jo,Mouses zhradníkem:-)
azalky máti sklízela…Mileno-no únava,se nedivím,tolik práce jste s ní mly,tolik soustředění na ty různý léky-to vím,jak jsem z toho byla na nervy ten týden já u Dafinky…
a pak chderka umřela…chjo,..
náročný prostě no….
my se ted snažíme být s máti,o víkendech a brát jí ven a na výlety a chodit k ní,at není sama
říkala,že by to sama v tom baráku nedala…,
Kuskus-ozvi se nám!!
moc na tebe myslím!!!22.4.2024 v 19:02 #171076cernej caj
MirkaD
Tak na nehty a hlavu ma ale na mliko o korunu draz by ji asi nehty upadly:DUdelali ste si peknou prochazku, jamyho ptaka ste meli na strese?
Raven
Tak to je uzasny, ze basti, bohuzel v para zoo bylo hodne ptaku s poranenym kridlem od elekrriky co uz se do prirody nedali vratit, no snad ten tvuj bude jeste litat…22.4.2024 v 19:44 #171077MirkaD
snad to pude-Kozel
22.4.2024 v 19:47 #171079MirkaD
Čajíku-no ona měla i na to mlíka,jenže bylo v akci takže omezení prodeje-a to se jí nelíbilo…padaly slova jako-to je vrchol,nasrat,s snad můžu koupit co chcu,a scény,chlap jedn argumentoval Německem,ale holt má jí ta nakupovat do Německa..
dudka jsme měly na střeše:-)22.4.2024 v 20:02 #171080Milena z Prahy
Žeryk vypadá jako malej kluk, když si hraje na rytíře ?.
22.4.2024 v 20:06 #171081Kimi
Goli dostal dnes novou tabletku prvně, řekla bych, že polknul líp, tak uvidíme, jaké bude pokračování.?
Poslala mi kamarádka odkaz
https://www.pesweb.cz/cz/psi-k-adopci?objid=88969
Gekinek vypadá jako Goliho bráška, ale já bych jeho problémy asi nezvládla.
Měl byste někdo řešení? ? -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.