Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,381. až 1,400. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Maya

Petrs01
      no ale bez pinu teoreticky by ti nikdo nemel ukrast vic jak petikilo?
      a jestli se dostane k vic penezum, je to chyba banky, byt tebou, tak to minimalne u ty banky zkusim vyreklamovat

Thielli

Byla jsem překvapená asi u dvou internetových obchodů, že po mně nikdo nechtěl potvrzení zadané platby v mobilním bankovnictví. Zadala jsem číslo karty, strhli si částku a nazdar.
        ale jinak v 99 % nákupů musím do mobilu ukázat tlamu, aby si někdo mohl vzít peníze.

Petrs01

bez pinu teoreticky

Když máš kartu v ruce, vesele platíš online. I když tohle je RB a tam NĚKDE chtějí další potvrzení = přihlášení do bankovnictví. Velmi to nesnáším. A vždycky najdou platební brány, kde to potřeba není. Ano, doporučuje se na kartě zlikvidovat to třímístné číslo. Jasně, že to nedělám. A kdybych to udělala, kde ho budu mít napsané? No nejspíš v mobilu, že jo (což teda dělám obvykle zakódovaně).

Zlata

Petrs
            Držím palce ať to všechno najdeš.A jak už tady někdo psal,bez pinu by snad neměl nikdo vybrat.S placením je to horší,do 500 asi může zaplatit xkrát.
            Mužovo peněženku jsme taky po zablokování karet, ohlášení ztráty dokladů našli v lednici.?
            Myslím na Mawe dovču,se pěkně ochladilo.

S Čertíkem jsme si včera šmákli.

Attachments:
            Maya
              Maya

Petrs01
                u sporky v Cechach to me chce potvrzeni vzdycky, bez potvzreni zaplatim jen u cinanu nebo tak

Zlata

Maya
                  Já mám Monetu, kromě pinu, ještě epin.

PetraK

Aaaa u Zlatky se dobužíruje!! No panečku. Já jsem si tady dneska taky povolila otěže – ženský v kantýně dělaly takovej desert – broskve, jogurt, zakysanka, šlehačka a karamel. Fuj to to bylo dobrý. 😀

Maya

Zlata
                      u sporky se to musi potvrzovat v mobilnim bankovnictvi, klic uz zrusili

Maya

potrebuju pomoc od znalcu windows
                        v pruzkumnikovi pretahuju soubor z jedny slozky do druhy mysi
                        nekdy mi to pri pretahovani ukazuje, ze jde o presun, to je OK
                        a jindy mi to ve stejny situaci ukazuje, ze je to kopirovani a ja kopirovani nechci, jak to udelam aby to pretazeni byl presun a ne kopirovani?
                        jsem na to vubec neprisla

Petrs01

presun a ne kopirovani?

Přidrž k tomu Shift (někdy někde to chce Ctrl)

Petrs01

bez potvzreni zaplatim jen u cinanu nebo tak

což případnému zloději asi nebude úplně vadit 😉

Zlata

PetraK
                              Jéžiš to muselo bejt dobrý.Teď jsem si vzpomněla,že mám v lednici Krajanku.Jdem na to.?

PetraK

Zlata
                                Krajanku

ešče, že mám pupek narvanej k prasknutí, záviděla bych Ti. dobrou chuť

Jdu pá, doufám, že dnes nebude cedit.

cernej caj

PetraK
                                  Aha ro je drsny s tou obrazovjkou a tak

Thielli
                                  Jako muj muz, taky si vse spravi, repaji a vyrabi s kamosem repraky technologi co byla pred 60 lety bezna a dneska je „zapomenuta“, nemoderni…

Ja teda na indukci obcas vari nekde na dovce a zadnyho drnceji sem si nikdy nevsimla. Hlavne u indukce je dulezity, ze ma pulku vykonu cca ve 2/3 stupnice, takze pri vareni na to myslet, od te doby, co to vim, se mi na undukci vari o dost lip:D

Doctu vas pak, sem nestihla agubec dnes zaskocit

cernej caj

Petrs01
                                    Presne tak radsi ztratim celej smartphone, nez mit trvale zaply data a gps a vsechno, aby to slo dohledat:D

PetraK
                                    Dik ze ste mi pripomeli tu klimosku musim zkontrolovat predpoved a pripadne nahnat muze na doplneni

cernej caj

Petrs01
                                      Banka muze zkusit i ty platby co odesli, musis se zeptat.

Jinak nokia ma BT kup si za 200 usb bt dongle a zazalohuj si sinku do tlf a pak natahnes na kazdou novou simku/nokii. Na ntb je BT uz integrovany a pokud mas ablet s windoes tam by to taky slo.

Naslas nebo ne?

cernej caj

Maya
                                        Super tuhle lagrisku kupujeme…

S pretahovanim nevim to nepouzivam… muzu to zkusit ze srandy ale…

No u pinu a onlinr plateb jde o to, jestli poskytovatel brany pozaduje nebo nepozaduje pin.. obchodjik pouziva nejakou branu, muze si casto vybrat jakou, ale validace je na strane brany a ne obchodnika a bohuzel treba na woltu jde zapatit i litr bez potvrzeni.. 5x platba za 500 k tomu…

No zadna sranda, ja na karte vetsinou skoro nic stejne nemam, jak odejdou do 3 dnu po vyplate vsechny platby tak uz mi skoro nemaj co ukrast… ale i tak by to dost bolelo.

Fifi

Brypodvecir vespolek,
                                          borec tu byl dneska predelavat a vylepsovat postaveni meteostanice. Bejt tu este Troldik, tak ma besy a bubaky, vysokooo nad strechou se otaci vrtulky na tyci. Pepin ani Ruzice bubaky nemaj, pruhy jen premejsli, jak se k ty novy zajimavy vecicce probojovat. Este, ze jsem tu mela roli kraliciho pletiva, tak je to ohrazeny komplet, snad bude statut „no pasaran“ zachovan.
                                          Dneska mi dorazil novej stan. 🙂 Jsem se rozhodla, ze po 23 letech je puvodni Jurek uz out (teda on je fajn, zustane jako hodne nahradni, ale zacaly mu protejkat svy, podlazka v loznici uz vlastne neexistuje), tak jsem si z usyslenych narozeninovych penez udelala radustku. Opet Jurek, stejnej typ tunelovyho stanu, je to drzak a kvalita, snad to v lete nesejme hned prvni bourka. 😀

Petrs drzim palce, at se zirafka i jeji obsah najde! Za obraz se slunecnici ses divala?

Dennyky
                                          Pekne se bytecek rysuje, hezky to vypada. 🙂

Cernej caj
                                          Kdy vlastne frcite na dovcu, ted o vikendu?

Thielli
                                          Kolegyně z práce kdysi položila telefon na střechu auta. Pak ho “ztratila” a už ho obrečela,
                                          Ja takhle odlozila na strechu klice. Hooodne velkej svazek klicu. Za vesnici neco cinklo o asfalt, docvaklo mi to asi po 100 m. Bych mela po hehe, klice od branky, baraku, prace… 😀

Zlatko
                                          Mnam, zmrzka. Jsem si dala prvni letosni, jak byly onehda ty sileny vikendovy tropy.

Petrs01

Foun nalezen v tom batohu, co jsem 2x prohrabala. Takže zbytečná blokace.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,381. až 1,400. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.