Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,973)
  • Autor
    cernej caj

Asteris
      Ema ulovila krokodyla? Paradni zelena!

Denny
      To vypada skvele, linka aj koupelna! A obyvak teda budes mit misto puvodji loznice?

PetraK
      Jo to urcit3 vzladnes, nejhorsi je podle me.na rizeni to rizeni, ale ceho uznje drobkost a na jinaci rozmery nebo jinde zabiraci pedaly si zvyknes rychle

Petrs01
      Predstavuju si to:D

PetraK

RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        RRRÁÁÁ
        MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr

Tak u nás včera lilo tak, že se nedělalo vůbec nic, nic a nic. Venčilo se poskrovnu, neb když byli ohaříci vypuštěni po příjezdu hned na zahradu a spustilo se to, nasáčkovali se fšicí přes dveře – se divim, že tam nebyli v patrech naskádaný 😀 a že domůůů 😀 , tak jsme si dali kafe, pívo a nedělali nic. Já jsem teda udělala kýbl políftky a večeři pro všechny, to jo, ale jinak prt a válendo grando u Chaty na prodej.

černej čaj
        ono nejde o to, jak kde zabírají pedály, to ne, ale ty serepetičky okolo, něco je zabudovaný ve volantu, něco je jinde, je tam to debilitní obrazovkový ovládání a tak. Sedneš do auta, musíš zapnout obražofku, abys pustila třeba ofuk oken , pustíš ofuk oken a když to chceš vypnout, nestačí zašmátrat rukou v mechanice, což je jednoduchý a děláš to po paměti, ale musíš zmáčnout obražofku-menu-najít to, trefit se prstikem, potvrdit………..to není normální, že ne?

Maya
        az se to zabydli bude to moc pekny bytecek

že jo viď?

Thielli

musíš zmáčnout obražofku-menu-najít to, trefit se prstikem, potvrdit………..to není normální, že ne?

Takže když se rozbije Obr a Žofka, tak ti fungují jen pedály, jo? ?
          To je bezva.
          Náš táta, starý technik, který si postavil repráky, opravil kde co, neustále mi vykládal na výletech fungování všech možných mechanik, aby mě z toho mohl následně zkoušet (MILOVALA JSEM HO!!! ???) je z téhle doby zoufalý…

Chcete proplatit 1000 na dentální hygienu? Tak se přihlašte do aplikace pojišťovny, naskenujte QR kód…. Ne, to vám neuděláme na pobočce…
          A on má tlačítkový telefon.

Maya

PetraK
            ono to treba jde nastavit, ja teda nemam az takovy ovladani vseho pres obrazovku, ale je to nastaveny, ze obrazovka se sama zapne po nastartovani, ofuky oken mam zapnuty furt, na volantu vetsinou bejvaj ty co jsou i jinde, kllimosku nastavis jednou, vsak co potrebujes jsou jen svetla a sterace a to tipuju tam packy mit budes
            Thielli
            jo o tomhle ted porad pisou, prej to musi udelat nekdo jinej pres svuj telefon

PetraK

Thielli
              Takže když se rozbije Obr a Žofka, tak ti fungují jen pedály, jo? ?
              To je bezva.

skoro tak. 🙁

ne to přeháním- asi? Nejsem si jistá 😀 ale je to fakt s prominutím vo.er! Hroznej, pořád aby se člověk někam díval, když potřebuje něco změnit.

Maya
              no já to mám nějak jinak (a Brtnik taky). se rozjedeš a dáš ofuk předního skla, aby se nemlžilo, což ráno, za tmy a zimy je furt a to musíš prostě přest tu obražofku, jinak to nejde. A pak za jízdy už to nechceš, já nechci, aby mi to foukalo teplo do gezichta. Klimačku taky nemám zapnutou furt, když vjedu do lesů, otevřu si radši okno, čerstvej vzduch, je to i zbytečný, neekologický, neekonomický. a to musím jít dovnitř, umeníčkovat se, než se tam dostanu, a pak od volantu rukou sáhnout až na nejvzdálenější roh obražofky a tam najít to správný místo, jinak kliknu na něco jinýho…….. ne prostě tohle je fakt debilní, není to bezpečný.

Denny

Morgen,
                noo u nás bylo včera taky dost aprílový počásko, takže jsme šly ven, svítilo a pak krupky a dokonce hřmělo.

čajdo
                ano obývák bude bejvalá ložnice, bude propojen s kuchní.
                Už jsem Romana varovala, že mi nebude kecat do vaření :-D!
                Buď vařím já nebo von a hotové.

Musím ještě vybrat indukční varnou desku, s tím takový problém nebude díky omezeným financím a troubu chceme s párou, ta je cenově tochu jinde, ale myslím že jí využijeme.

Jo bude to hlavně čistý a nový, jako správná ekoložka čistím bílým octem atd.. 🙂
                Ještě něco vymyslet na ty radiátory, nevím, esli tam dáme nějaký kryty nebo nový nátěr, u těhle litinových je pakárna to natírat…to už mám za sebou před x lety.

A těším se na dovolenou, už jen necelé dva měsíce, hurá

PetraK
                S ŘÍZENÍM AUTA NEZÁVIDÍM 🙁

Denny

Maya
                  ty dvere u sprchace jste vyresili supe
                  moc jinak to nešlo, díky těm trubkám vpravo ( na fot nejsou moc vidět)
                  ale četla jsem, že tyhle zalamovačky jsou i fajn na údržbu, teď to i vidím, žádné zbytečné spáry atd…

PetraK

Dennyky
                    indukce- nebude Ti vadit drnčení? Já právě kvůli tomu chtěla sklokeramiku. a taky kupovat nový nádobí se mi nechtělo.

Mně stačí, když se mi při vaření někdo motá v prostoru, natož, aby mi do toho kecal 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                    Denny

PetraK
                      indukci jsem měla 10 let, ale dseku ++sporák, nechala bych si jej, ale teď to budeme mít rozdělené.
                      AEG skoro to nebylo slyšet…no nádobí s tím taky nebyl problém, měla jsem smaltované, + to černé s tím modrým uvnitř, něco od Tescomy na špagety..vše tam fachá, jen novou panev jsem dokupovala.
                      Už nikdy nic iného než indukci neci, super věc. Super rychlý ohřev-rychlejší než rychlovarka atd…

no motá, mám tam taky čtyřnohé kamarádky 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Denny.
                      Petrs01

ty serepetičky okolo

Proto se žuby nehty držím volvína a podobných aut. Auto má mít volant, pedály a kola. Většina vychytávek „pro větší bezpečnost a snazší ovládání“ je ve skutečnosti nebezpečná a neovladatelná.

Já mám asi problém, možná velikej. Včera jsem přišla z práce a zjistila, že nemám telefon. Jasně, seš blbá, je v práci. Dneska jsem přišla do práce a – není!? Telefon, platební karta, karta od práce, řidičák.

Denny

Petrs01
                          ajaj….a zvoní telefon?

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Denny.
                          Petrs01

zvoní telefon?

zvoní, ale kde?
                            Kartu jsem zablokovala – ale pokud je ukradená, měli na to celej večer a noc. Na účet se nepodívám, bo nemám telefon. Proto jsem tu kartu radši bloknula.

PetraK

Petrs01
                              a – není!? Telefon, platební karta, karta od práce, řidičák.

a do!!!! volalas už do baňky? Jo, vlastně, jak 🙁
                              A to v čem to míváš, to je kde?
                              Máš to volně v kabelce nebo v nějakým furtálu?
                              Včeras to určitě měla? Všechno?

ty vado!

ad ty serepetičky – taky si myslím, že zrovna tady je v jednoduchosti nejen krás, ale právě bezpečí.

Dennyky
                              jo tak ty už máš indukci doma, tak to přestávám dělat chytrou! To už víš o čem to je. Já to nechtěla primárně kvůli tomu drnčení. Budu ležet na gauči a aby mi drnčela políftka na plotně, to neci. Jsem na tohle děsná.

Maya

PetraK
                                me to drnceni indukce taky vadi, ma to bracha a oni to vubec nevnimaj, coz teda nechapu 😀
                                ja mam ty ofuky, ze se po case sami nejak vypnou nebo nevim, ale nic tepleho mi do ksichtu nefouka, ale okna to ofouka, hele musis to proste prozkoumat to nastaveni, me se moc nezda, ze by u takoveho super dotykoveho noveho auta to nemelo takovy ruzny nastaveni
                                klimoska me neekologicka a neekonomicka moc neprijde, vsak jede jen kdyz jede motor a ten motor jako jet musi 😀

Maya

PetraK
                                  a nebo se podivat jestli to k tomu dotykovemu nema jeste hlasovy ovladani, to ma znamej, pak s tim autem proste jen pokecas 😀

Petrs01

v nějakým furtálu?

Flekatej žirafí futrál, v něm Nokie+hromada karet = všechno co potřebuju. Jo, taky je tam lítačka (přehozeno na druhou platební) a kartička ZP. Když není v práci, musel být v batohu. Batoh jsem doma prohrabala 2x, než jsem usoudila, že je v práci. Tak buď jsem měla prohrabat potřetí, nebo byl někdo hodně šikovnej. Včera ráno jsem se do práce dostala, tudíž jsem tu kartu (logicky i s tím zbytkem) měla.

Petrs01

proste jen pokecas

Petróóó, jestli tohle v autě zprovozníš, tak nám to nahrávej! Bo já si ten tvůj rozhovor představuju v živých barvách! ???

PetraK

Maya
                                        ze se po case sami nejak vypnou nebo nevim, ale nic tepleho mi do ksichtu nefouka,

si to chci řídit sama, ne že to samo uzná, kdy to vypne. ale jo, prozkoumat se to musí, to bez debaty, ale kdy sakra, ž ejo.

Hovořit s autem nehodlám, stačí, že nadávám robotům. 😀

klimoska me neekologicka a neekonomicka moc neprijde, vsak jede jen kdyz
                                        jede motor a ten motor jako jet musi

no ono to víc žere, když jede klimoška, nebo třeba tempomat.

Petrs01
                                        Bo já si ten tvůj rozhovor představuju v živých barvách!
                                        obávám se, že by to bylo jedno dlouhý, výrazný pípnutí 😀 😀

Včera ráno jsem se do práce dostala, tudíž jsem tu kartu (logicky i s tím zbytkem) měla.
                                        to nezní dobře!! Držím palce, sakra. No oni říkají, že člověk nemá mít všechno pohromadě takhle.

Já si jdu asi příští týden pro novej řidičák, zmizel mi na koncertě.

Petrs01

nemá mít všechno pohromadě takhle.

To by dopadlo tak, že bych věčně půlku věcí neměla. Ale proto nenosím občanku a druhou platební kartu.

tempomat

S tempomatem s tebou nesouhlasím – tam si to auto papá přesně tolik jak je to pro něj na danou rychlost ideální, rozhodně nežere nic navíc. Klimoška jo, ta je docela záhul a je to poznat na výkonu i u našeho silného auta.

PetraK

Petrs01
                                            S tempomatem s tebou nesouhlasím
                                            sem to četla v garáži, tak to muší bejt pravda! Řikal to můj ředitelskej guru Daniel (už sem zapomněla jak se jmenuje 😀 edit- už vim! Král, Daniel Král :D) musí to logicky něco žrát, když to něco dělá, hladovej nepracuje.

Ale proto nenosím občanku a druhou platební kartu.
                                            uf, tak aspoň kousek je mimo hru.

Maya
                                            mně by to drnčení indukce vytáčelo, stačí když občas něco peču a trouba má horkovzduch.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                                          Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,341. až 1,360. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.