Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Zlata

PetraK
      No mě to tak připadalo,třeba by Peťa věděla o někom.Zbavujou se ho ,no,po 2letech???

cernej caj

Maya
        Nevim, asi jeste ne, nepsala. Asi nemaji holky nebo ne zlaty holky nebo proste ted nemaji…

PetraK

Utykala, utykala za ohařem, takže:

Petrs01

Teda dát jako přání krásného víkendu zrovna fotku hřbitova ???

Maya
              PetraK

Petrs
                ?
                no ale je tam krasne.

MirkaD

PetraK-tvl-to mě zabilo :-D.:-D!!!!!!!!!!!!
                  ale je tam krásně 😀

jinak,ze středy mám překrásný fotky od Čajíka,který jsem s jejím dovolením-napřed jsem jí psala,jestli můžu?
                  pak jsem jí volala,že nechcu se chlubit cizím peřím,i když autora bych napsala,
                  a pak,když mi to dovolila telefonicky,tak jsem si 3 fotky dala na fejsbůůůk,
                  Dafi s konvalinkou,Žeryka v konvalinkáck a konvalinky..
                  ale kdyby jste viděly ty kapky na těch listech a ty zblízka kvítka!!!
                  no paráda,jsem z toho byla vedle jak ta jedle,by mě nenapadlo,že po dešti budou tak špica fotky!!!!!!!!!!!!!!!

MirkaD

ehmmm-nevíte někdo,kde mám domácí gatě?….

cernej caj

MirkaD
                      reknu ti je, kde sem je mela ja. sem na nich sedela a kdyz sem je vsude hledala, nasla sem je na zidli :D:D

PetraK
                      umru :D:D smichy :D:D

tak krasnej vikend!

MirkaD

jinak,včera lenora jak svina..
                        ráno jsem šla ze psama kolem cvičáku,kolem hájenky a dolů dědinou dom,
                        Dafi se táhla celou dobu,nejen do kopce…
                        doma jsme hodku a půl řešily pohřební věci…no nejen ty,
                        pak jsem si pustila pohádky…
                        odpo jsem seděla chvílu na dvoře,pak jsem si dala kafe,
                        pak jsem se doplahočila s Dafčou do knihovny-chtěla jít se mnou…
                        po cestě jedno auto za druhým….peklo,a to je to 8 minutek od domu…
                        knihovna,,
                        půjčila jsem máti 2 knížky,
                        chtěla jednu,tak má 2-mamky stejně neumí počítat do dvou :-D.znáte to…kolik chceš knedlí?-jednu,tak máš 2
                        kolik chceš knedlí?5,tak dostaneš 6…:-)
                        no po knihovně jsem šla chvilku s Žerykem a Betty a šla jsm cvičit a válet se a dívat na Colomba…
                        jo prošvihla jsem před týdnem stezku Českem…

dmes ranní-ráno 6 stupnů-já 20minut u obchodu kosila v prošívané podzimní bundě,v mamutím tričku,tričku s krátkým a svetru a v obtažených riflích-nenávidím rifle-studíííííííííííííí brrr
                        a odpo teplo….,
                        v práci-napéct+udělat termáky s dopekem,+naházet pečivo,to mi pomohl kolega,jsem si až o půl sedmé všimla,že je tam paleta s pečivem….,jindy je tam pečivo od 5 od rána,a já neslyšela vedoucí jak říkala,že už je vzadu pečivo,s hodinovým spožděním…
                        ak trochu nervy,at se to stihne do sedmi,
                        pak kasa 2-takže jsem nemusela hlídat fronty-juchůůů,ibčas jsem něco vybalila,ve třičtvrtě na 2 nakoupit
                        protože jsme rodina prasatt-podrobíme,pokapeme-tak šedý ubrus na stůl,nějaké papů,a dárek kamarádce v knize…
                        dom
                        doma vyprat..
                        du najít ty gatě..kurna,kam jsem je dala?

MirkaD

Čajíku-hele skoro ségro..
                          jo,měla jsem je za zádama na židli po dekou,díky 😀
                          my 2 fakt byly v minulým životě příbuzný 😀

MirkaD

EvaC-doktoři jsou verbež..
                            my včera řešily,kdo z doktorů měl otcovi ukončovat neschopenku?
                            nemocnice,nebo obvodák?
                            on totiž nikdo z těch důležitejch institucí ještě neví,že je mrtvej,protože nemá uikončenou neschopenku,takže mu dorazily,nebo dorazí?ted nevím…nějaký peníze,který už dojít nemají,
                            tak to jsme včera řešil a obvodák naštvanej….
                            -snd u tebe s popisem zjistí se co a jak!!!

MirkaD

Zlatka má koukám doprovod až k brance,a kdyby kočity věděly,že jdeš nakupovat,cpaly by se i na nákup,že?:-D
                              seš taková milá sympatická paní-popis fotky tvojí:)

Zlata

Mirko
                                To už jsme venku na cestě.Jo,klidně by nastoupili.
                                Mě to nešlo fotit, strašně svítilo svítíčko.??

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 11 měsíci uživatelem Zlata.
                                cernej caj

MirkaD
                                  jak myslis, ze na to koukam kdyz nemam telku? 😀

https://www.ceskatelevize.cz/porady/15670635477-stezka-ceskem/

A hrozne moc se smeju, zes je nasla tam kde ja! :D:D a ja tak stojim u skrine, zmatena a pak koukam na tu zidli jak tam kouka ta nohavice 😀

cernej caj

Zamiokulkas je ta moje kytka, kterou sem si puvodne donesla jako 2 listy na zakorenenym stonku

Odetta

Je tolik hodin, kolik je (00:55), a já právě dokončila psí koupel po dalším vyválením se v ?. Čeká mě dekontaminace koupelny, sebe a za pět hodin budík na přípravu oběda. Asi těch dvouletých maďarů k darování bude brzo víc… ?

cernej caj

Odetta
                                        a co madarskej gulas? na ten by chut nebyla?

dneskaaaa jdu na prvni 15 km vylet! mam kratasy a opalovak s sebou a 2l vody 😀 nezvykle…

Zlata

Odetta
                                          Já tě lituju.Jenže když jsou,tak jim nadáváme, když odejdou tak se nám stýská a i na ty největší průsery pak vzpomínáme úplně jinak?

cernej caj

Dneska 14km! A noha dobry a byl tam i 200m kopec:)

A segre se podarilo sehmat stenatko, necekane odreknuty zajemcema

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,261. až 1,280. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.