- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky.
-
AutorPříspěvky
-
5.3.2024 v 8:10 #168345
Petrs01
mam kus zahrady
Tak ho pronajmi, klidně za málo, za údržbu, někomu kdo o něj bude pečovat a bude tam rád.
5.3.2024 v 8:15 #168346Maya
No ja Thielli chapu, jako ja nelpim na majetku a at si kazdy dela s dedenym co chce, ale pravda je, ze kdybych treba mela prodavat nas barak, kterej nasi rodine patri 200 let, tak by mi asi taky dost cukalo voko
5.3.2024 v 8:22 #168347cernej caj
Petrs01
Ma to zadarmo kamos, pronajimat to za 5k rocne napul s tatoy a k tomu voser s danenim, to uz me nevytrhne.Takze fakt az to pude, tak to prodam.
Doba na pracaku byl jedinej cas kdy sem nemela 3-5x tydne zachvaty… mrla sem je 1x za 2 mesice… a muzu rict, ze bych to brala okmazite ted hned, do prace na pul uvazku pro radost a penize nekde do investic…
Maya
Jenze podle me rozdil v tom, co ty nechvcs (a to se da pochopit, ze clovek k tomu ma nejakej postoj) ale zaroven mi prijde prasteny neco nekomu dat, ale treba zakazat mu to pordat, kdyby on chtel… dat neco s bremenem, ze si dedic nemuze nakladat jak jemu prijde vhodny.5.3.2024 v 8:28 #168348Thielli
Tak ho pronajmi, klidně za málo, za údržbu, někomu kdo o něj bude pečovat a bude tam rád.
Přesně tak. Zrovna takového pronájmu bych se vůbec nebála. 🙂
Jinak čajíku, já chápu i tvůj přístup. Ona celá ta rovnice vůbec není o jedné neznámé. Vztahy v rodině jsou pro takové rozhodování klíčové. Tvoje rovnice vychází úplně z jiných proměnných a já moc dobře rozumím tvému postoji. ?
Denny
ještě dodávám dík za příspěvek, který kromě pochopení vyvolal ve mně ještě obezřetnost, protože nám za dva týdny v domě budou měnit stoupačky = rozkopaná kuchyně, WC i koupelna, rozbité obklady… Vezmu si štafle, respirátor, čelovku a sednu si jak rozhodčí na empire a budu to celé sledovat jako ostříž !!!5.3.2024 v 8:29 #168349Maya
cernejcaj
tak ono podle me kdyz barak nekomu das, nemuzes mu zakazat prodej, muze tam byt vecny bremeno na uzivani a on to pak prodava s tim bremenem, ale podle me prodat to muze5.3.2024 v 8:35 #168350Petrs01
dat neco s bremenem
Lze jen do jisté míry – můžeš dát břemeno doživotního užívání, s tím se prodává dost blbě.
5.3.2024 v 8:37 #168351Petrs01
štafle, respirátor, čelovku
prosím potom o selfíčko! ?
5.3.2024 v 8:50 #168352PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
už sme šécko prodaly? šécky vydědily?
Já musím říct, že mě osud měl v tomhle zase rád, jediná drbanice byla, jak se dalo předpokládat s druhou ženou mého otce, což je prostě straka zlodějská a otec s prominutím idiot, ale co už, tam mi šlo jen o princip, o nic jinýho a toho se dosáhlo. Jinak máma nechala dědictví na nás se ségrou a co my s tím uděláme ji bylo jedno. A my se přes to, že se už se ségrou nestýkáme dohodly jako dva normální lidi. Jsem za to vděčná. Nicméně chápu i to, že prostě někdo nechce to, co rodina budovala propustit mezi prsty jako písek.No nic, přátelé………..do práce:
neboli: 😀
Petrs01
prosím potom o selfíčko! ?- Odpověď byla upravena před 2 roky a 2 měsíci uživatelem PetraK.
5.3.2024 v 9:19 #168357Denny
Vy jste tu měly ale těžký téma…a já pořád říkám, po mně? Potopa 😀
Utratím vše, pokud to stihnu…jsem sobec? Ano! Nečekám ani jsem nikdy nečekala od nikoho nic ať nečeká nikdo nic odemně 🙂 (je v tom trochu nadsázky, samozřejmě, ALE myslím, že by měl žít každý jak umí bez cizí pomoci.
Co se týče těch obkladů…no nebudu se rozčilovat, co bych z toho měla.
Sranda je, že se tam ti řemeslníci střídaj a jeden poukazuje na práci druhého.
Obkladač si například stěžoval, že mu ten druhej udělal křivou zeď.
Přišel třetí a řekl, že zeď je v normě.
Sranda s nima.
Chtěli jsme škrábat ale…jelikož jsme to s kámošem před x lety udělali fákt pečlivě (škrábání, penetrace, nátěr) tak to fákt nejde sundat. Nechali by tam ruce, dělali by to týden, tak rada starších rozhodla pro štuk.
Kdyby tam nesekal elektriku, tak by se to mohlo jen vymalovat.čajdo
pri davani tech zarazek
já u toho nebyla, asi to tam trošičku dal násilím. Nevím, každopádně to tam neměl nechat.
Špatná šarže, těžko, oťukal i tu s tím dekorem, která je mimo balení.5.3.2024 v 9:22 #168358cernej caj
Maya
Bavim se o situaci kdy ses pod zemi ale 10 let pred smrti hlavne vsem rikas ze to nesmej prodat:DA jeste mas osypky z tho co kdyby
PetraK
My se taky domluvili, jako dycky:D segra 90% a ja 10% a jeste s vycitkama ze sme to meli mit napul tech mejch 10% 😀5.3.2024 v 9:25 #168359Petrs01
vsem rikas ze to nesmej
No, tak směj 😀
5.3.2024 v 9:26 #168360PetraK
Dennyky
tjo, už vobkladujete! A koukám, že je to přímo na obklad i na hlavu 🙁 . Hele je to peklo s tím řemeslničením. A je kolikrát i jedno, že tam má člověk třeba kamaráda. Já jsem moc ráda, za to, že nám jedna pani třeba sehnala super týpka, co nám postavil Poměnku. Zrovna teď o víkendu jsme na to vzpomínali, tak až ji potkáš, ŽE JÍ MOC DĚKUJU 🙂 . A kdyby se nestavěl Domeček, tak Brtnik by rád pomohl. On je šikovnej.
Přežij to ve zdraví, někdy je to na prášky, nebo vraždu, záleží k čemu má člověk blíž 😀5.3.2024 v 9:28 #168361PetraK
tak mě napadlo, když jsem si vzpomněla na to, co před časem psala černej čaj, že bude lepší, když to bude tady:
🙂5.3.2024 v 9:29 #168362Denny
Petrs01
je tam blbý osvětlení ale taky se mi to líbí barva je spíš taková :
když si klikneš vlevo na ten poslední obrázek
https://www.baumax.cz/vrobek/dekor-miranda-gris-rekt-2575,22420.html5.3.2024 v 9:33 #168363Denny
PetraK
ani prášky, ano vražda, jeho vizitka, prý se na to odpo příjde podívat. Tak nevím, co tam chce vidět 😀ŽE JÍ MOC DĚKUJU
jsem ráda, že jste spokojeni :-)moooc, páč sny se mají plnit.čajdo krásný fotos přírody 🙂 les a mlha ooooo
Brtnik by rád pomohl. On je šikovnej.
já vím 🙂5.3.2024 v 9:37 #168364Maya
cernejcaj
no jo, ale to jsou jen reci bez realnyho dopadu
to ja nastesti nemam, mama rika az ja tu nebudu delejte si co chcete 😀5.3.2024 v 9:39 #168366cernej caj
Denny
Tak to tam teda asi mlatil fakt jako
Dobytek, prootze ustipnout dlazbu neni zadna sranda i kduz na hrane to jde nejsnaz, kdyz uz..Hlavne aby to nejak vyresili, mit to novy a hned omlaceny a od delnika je dost k zlosti
Jj, taky mi vyhovuje po me potopa, setrit at mam nekomu co odkazat mi prijde zhytecny, kdyz nemam vlastni deti, kde se to da jeste chapat, ze rodice maji nejakou vntirji potrebu se o ne starat i v dospelosti
PetraK
A cerna dira sezere thielli i s hajzlikem:D5.3.2024 v 9:48 #1683675.3.2024 v 9:49 #168369Maya
cernejcaj
znas tohle? jestli to fakt funguje
https://www.databazeknih.cz/knihy/trigger-point-spoustove-body-a-jejich-odstranovani-navod-k-samoosetreni-542905.3.2024 v 9:53 #168370Denny
Maya
trigger point je úžasná věc, chodím na to k masérce…
Ale sama bych to teda fakt nezkoušelačajdo
Dobytek, muheheeee -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.