Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 521. až 540. (celkem z 1,973)
  • Autor
    PetraK

Brej večír ve spolek,

sem byla dneska pilňačka, dvě hodiny s ohaříkama, maso jsem doupíkla, zelný knedle uvařila, zadělala si těsto na pizzu, poprala se s ohařiskama, vydrhla si kůchňu………… a zejtra? Pááááááááátek!!

cernej caj

PetraK
        tys byla taaaak sikovna!

Ja jdu dneska na fyzio, tak su zvedava, jestli mi rekne uz neco k zatezovani 🙂

cernej caj

dalsi dil stezky ceskem. Ted moje milovany krusny hory, kde jsem byla 1x napul a pak jeste 2x 🙂 zrovna do krusnych hor se vracim rada.
          https://www.ceskatelevize.cz/porady/15670635477-stezka-ceskem/423235100081002/

PetraK

RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            RRRÁÁÁ
            MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

No! a ešivá já neměla fčéra večer pravdu! měla. JE PÁÁÁÁÁTEK . Tudíž mám zase ten svátek, žejo. A leze sluníčko a odpoledne jedem na kávičku (a zmrzlinu?), práce mi jde dneska vod ruky, ohaříci byli ráno sladký jako cukrkandl, takže pohodička, co si víc přát? 🙂

dalsi dil stezky ceskem
            musíme na to kouknout s Brtnikem, teď jsme koukali s Vladykou (mám ho ráda, je to fajn týpek) na ten předchozí pořad.
            Krušky taky miluju, bylas už u kapličky Jana Nepomuckýho v lesích? Je to úžasný místo.

užij si fyzio, držím palce. No já se furt ne a ne rozhoupat k tomu doktorovi, zas jsem to přesunula na příští týden 😀

Petrs01

u kapličky Jana Nepomuckýho

Kterou myslíš, tu u Božího Daru?

PetraK

Petrs01
                jo, tu 🙂

cernej caj

u ni jsem nebyla a ani jsem ji nenasla na mape

PetraK
                    Zlata

PetraK
                      Jo tak u tý jsem byla.

PetraK

Zlatko
                        je to tam úžasný, že jo? My tam byli jak v létě, tak s podzimem a pak o Vánočkách.

Vánoční tajemnej výlet

Moc ráda na to vzpomínám.

cernej caj

tak tam sem nebyla:D

PetraK

Černej čaj
                            já vím, tehdy jsem ti to psala, říkala, že tam se pohybovat nebudeš, ale až jednou budeš, nenech si to ujít. 🙂

Milena z Prahy

Petro,
                              kapličku si píšu. V létě do Krušek jedeme 😊.

Černej čaj
                              Na Vladyku jsem včera zase koukala. Ten druhej díl už vypadal autentičtějc, měl i zamračený počasí a člověk věřil, že to i šel 😀. ALE! V Abertamech v bývalý rybičkárně se setkal s velkým propagátorem Krušných hor Petrem Mikšíčkem, kterej o nich píše a točí i moc pěkný videa. Třeba tady:

Milena z Prahy

Ééé! Chtěla jsem dát ty Great Walks obecně, ale ono mi to vypíchlo zrovna tohle.

Zlata

PetraK
                                  My to tam okolo procházeli se spolubydlícíma,byla jsem 2×v Jáchymově a víkendy jsme měli volný,nebo i odpoledne přes týden.Byla jsem pokaždý na podzim,ale bylo počasí docela fajn.
                                  Po delším snažení se mi povedlo nainstalovat Netflix.Sláva,hurá.Jsou tam totiž u filmů co? titulky!!

• Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem Zlata.
                                  • Odpověď byla upravena před 1 rokem a 8 měsíci uživatelem Zlata.
                                  PetraK

Fifinooooo
                                    Hradečáci a okolí bacha!!

https://hradecky.denik.cz/zpravy_region/otrava-karbofuran-pes-hradec-kralove-slezske-predmesti-20240314.html

bylo to i na Příbramsku. 🙁

PetraK

A koukám, že na Stříbrňáku (boooože tam jsem jezdívala sto let jako dítě! ) přišli třeba s dobrým nápadem

https://hradecky.denik.cz/zpravy_region/otrava-karbofuran-pes-hradec-kralove-slezske-predmesti-20240314.html

PetraK

Zlatka – jojo, Krušky jsou krásný! Překvapivě.
                                        Myslím, že se tam Míle bude líbit

Zlatko jsi dobrej ajťák, mě by se to nepovedlo 😀

PetraK

Kam jde Koláče? Kampa?? No domů! Domů jde. Takže přeju krásnej víkend a mějte se krásnově.

cernej caj

Zlatka
                                            je tam toho hrozne moc i s dabingem.

tak si to uzivej, to bude filmu 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 521. až 540. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.