- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11.3.2024 v 21:59 #168828
Kimi
Zlato, ta váza je unikátní, oprava by asi byla komplikovaná a vzhledem k autorovi bych do toho raději nešla.
Čají, já si tedy své psí přátele ještě projdu a pošlu. Díky moc.
11.3.2024 v 23:19 #168829Asteris
Zdravím všechny marody a přeju rychlé uzdravení a pokud jsou i nějací nemarodi, tak je taky zdravím. Snažím se vás číst, ale nějak se mi nepodařilo i něco napsat a to jsem chtěla už před více jak týdnem oznámit, že už opravdu začalo to jaro, protože podléšky už vykvetly, a taky devětsily a viděla jsem i lýkovec, takový malý, uprostřed lesa… Ale ty zničené lesní cesty! A to bahno!
Černej čaj – Krásné fotky na Babím lomu, východ slunce musel být zážitek. Na Babím lomu jsem byla, ještě s Arinkou, ale to už byla nemocná, sice chodila dobře, ale neviděla, takže chvílemi to bylo náročné. Ale bylo nás víc, prostě strakatá parta, tak se dala zvládnout i ta hůře schůdná místa.
Petrs, co bych za to dala, kdyby Emča byla aspoň trochu jako Pixla, že by ji nechávali zajíci i srnky v klidu. Jenže ona o nich ví dřív než já, ani je nemusí vidět…Minule mi málem utrhla ruku.
A vzpomínala jsem na Thielli – V Grébovce si Emma nedávno krásně poběhala s hnědou fešáckou pudlí fenkou.
Kuskus – krásnou jsi měla návštěvu, tady poblíž medvědí česnek neroste, jen ten pochybný. Vlastně pár rostlinek jsem našla v Chuchelském háji, ale netrhala je, je jich tam jen pár.
V sobotu jsme měli strakatou vycházku kolem Turyňského rybníka a okolí, sešlo se cca 18 strakáčů, bylo to moc fajn. Emma se tam setkala s bráchou, no moc jako brácha se nechoval, tak se obávám, že se blíží hárání.11.3.2024 v 23:42 #168833Fifi
Jooo, to jsem vlastne chtela pochvalit a taky jsem se culila, kdyz jsem to tu ted docitala. Kuskusova mela navstevu, to je taaak hezky, kdyz se podobny akce uskutecni, jak se to tu protina. 🙂 Pohladilo me to po dusi, neb jsem nemusela uklizet. 😀 A ze to hovado pruhaty se dalo na drevorubce. Nebo si pripravuje nakou bezovou hulku na me. 🙂
Asteris
Strakaty setkani musi byt fajn, uplne zive si predstavuju setkani 18 rtw. 😀12.3.2024 v 6:09 #168834Zlata
Kimi
To je fakt k naštvání, když se tohle stane.
Tvoje články na Zvířetníku jsem četla.?Černej čaj
Hlavně ať máš do dovolený nohu v pořádku.12.3.2024 v 7:41 #168835PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
mám přistřižený křidýlka, heč! a vůbec mi to nesluší, heč! 😀 vypadám jako debíl, heč! 😀 ale tak sama jsem si to vymyslela, takže můžu nadávat jen sobě 😀
Thielli
Tali to taky věděla, že ji připínám/odpínám, ale hrála jsem si s tím – na psím hřišti, kde jsem to měla víc pod kontrolou – bylo to fakt furt dokolečka, zapnu, odepnu, zapnu, zavelím, odepnu/zapnu, nevelím, vše v rychlém sledu a x krát za sebou, příště zase. Tím neříkám, že bych si na ten pařez stoupla, jen že je to stejnej princip, jako když jsem doma 1000000x prošla předsíní, vcházela, vycházela z různých dveří, objevovala se a mizela až se na to Tali vyprdla, řekla si, že jsem magor, co se furt objevuje a mizí a vyklidnila se z toho chaosu.Stejně zase tento týden veterina, na špejli s vatou opět úplně černý lojovitý nánosy
ty jo chudera! Nemůže to být i projev nějaký alergie? Ptám se jako blbeček, an nevím, proč mě to napadlo.Kuskusíííí seš tu? Nezlobíš se na nás, že ne?
Zlatko!
si mi dala! sto let tady přemýšlím, co to je
před lety mi známý kulič
a pak mi to došlo!Fifi
Ja mam epesni alergii, tyhle jarni kere jsou pekl
hele musíš škytat pokaždý, když koukám na nakvetlou jívu proti mýmu oknu
Ha! tak Pepek našel smysl svýho života? Dal se na dřevorubce? To je dokonalý řešení.černej čaj
Byla sem v nemoznici na pohotovosti.gratuluju k diagnóze a teda držím palce, ať rychle srosteš!! a hlavně pevně.
Kimi – to je moc milý sdílení!
Ahooj Asteris
Krásný fotky, budu muset vyrazit kouknout na svůj lýkovec v lese, jestli už taky jede. Rozrazil ani podléšku jsem unás ještě neviděla, ale my jsme retardovaný, jsme jak v podhůří.18 kousků strakatejch! ty jo to je! Ono to v těch strakáčcích to lovení je, taky jsem tehdy koukala, když Bóňa od Zdeny kdysi vyrazila jako šíp.
Ale ty zničené lesní cesty! A to bahno!
u nás to mají na svědomí čtyřkolkáři. STřílela bych to do zadku normálně.12.3.2024 v 8:00 #168836Zlata
PetraK
Pardón,pardón??12.3.2024 v 8:26 #168837PetraK
Zlatka
PANI! PODIVEJTE SE, TO VOD VÁS VŮBEC ALE NEJNI PĚKNÝ SMÁT SE NĚKOMU, KDO CHCE VYPADAT KRÁSNĚ A MÍSTO TOHO VYPADÁ JAK PAROUBKOVA MANŽELKA!!!!!! TA PRVNÍ!!!
TO BY MĚLO BEJT TRESTNÝ!!
POŠLU NA VÁS PANI STREJDU TILDU!

😀
12.3.2024 v 8:32 #168838Petrs01
Jestli se ti sestřih nepovedl, můžeš se inspirovat u nás – aspoň to ráno nezdržuje česáním ?
12.3.2024 v 8:37 #168839PetraK
Petrs01
no to bych ráda – jenže na to nemám kvalitu vlasů a tvar gezichtu, ale ono je to stejně jedno – evidentně k tomu směřuju, protože tohle co jsem nechala vyrobit……. jednou v noci přejedu strojkem 😀12.3.2024 v 8:58 #168841Maya
PetraK
a fotka nebude? 😀asi se casem dockame zakazu a plotu
https://www.denik.cz/z_domova/myslivecky-zakon-zakaz-vstupu-do-lesa.html?seznam-hp=1&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box12.3.2024 v 9:15 #168847MirkaD
rychlý jynologický dotaz-ted byla máti vytáhnout pséky na dvůr,a že vezme Dafču s pelíšku,ta se po ní ohnala…
12.3.2024 v 9:27 #168848Thielli
PetraK/Petrs01
Labuťák jménem Trenér je legenda. Dávno známe. Oni ho vystěhovali už kdysi, ale on je přečůral a vrátil se. Dokonce snad měl na řece i dvě hnízda najednou.
JE TO BOREC!!! ? Takhle si mají zvířata hlídat prostor, kam se jim se-e člověk ?
Zmiňovaný pan Makoň z článku je ten, který mi právě mnohé objasnil.- Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Thielli.
12.3.2024 v 9:32 #168849PetraK
Maya
a fotka nebude? ?vítězem vědomostní soutěže se stáváááá MAYAAAAAAA!
nebude! 😛nechci to číst ten odkaz, nechci, nechci, bojím.
Mirka D.
-ted byla máti vytáhnout pséky na dvůr,a že vezme Dafču s pelíšku,ta se po ní ohnala…je to pacient, nemusí jí být dobře. Nenutím Bubinu, když nechce, tak nejde. A když je to večer a ona čučí a tvrdí, že nemá vylučovací ústrojí, vezmu dobrůtku, to jí zvedne spolehlivě.
12.3.2024 v 9:34 #168850PetraK
Thielli
jojo, psalí, že se vrací. Říkala jsem si, než jsem dočetla dál, jak zařídí, aby se nevrátil hned – no přistřihnou mu křidýlka.
12.3.2024 v 9:41 #168858Petrs01
vezme Dafču s pelíšku
Brát psa z pelechu, to by se po ní ohnala snad i Piksla. Von ten pes nemá nožičky? Zavolat, v případě starého či nemocného psa klidně vylákat. Vůbec nechápu něčí potřebu psy nosit, obzvlášť pokud pes není můj a obzvlášť pokud je v pelechu.
12.3.2024 v 9:44 #168859Thielli
Maya
…je to smutné, mě takové záměry úplně děsí a na druhou stranu se vůbec nedivím. Za soudruhů si maximálně v lese trampové udělali táborák, lidi třeba na kraj vyvezli odpadky, ale to se děje i teď.
A teď – na motorkách, na čtyřkolkách, na kolech mimo cesty… lidi nechávají psy honit zvěř. A vysmějou se ti do očí nebo tě napadnou.
Zase kvůli několika hovadům bude dopad na všechny.12.3.2024 v 9:49 #168861Thielli
Prosím ještě, kdo dáváte proti klíšťatům kapku za krk, jakou kupujete?
Chceme letos zkusit nemít ten hnusný šedý obojek, i když nám fungoval spolehlivě…12.3.2024 v 9:50 #168862Maya
ted mi volala mama, ze videla z okna, jak si nejaky obr ptak chytil a zabijel nasi slepici, tak tam bezela, byla za plotem par metru od nej a ani mu to nevadilo, bohuzel si nevzala mobil, tak nema fotku
takze ze takovej pes ulovi nejakeho mrnaveho psa bych se ani nedivila, slepice je mnohem vetsi12.3.2024 v 9:52 #168863Petrs01
hnusný šedý obojek
Ráda se k němu vrátíš. A chtěla bych tě upozornit, že narozdíl od ostatních obojků nesmrdí. + nesmrdí Scalibor, ten zas možná zkusím, Vašek na něj byl těžce alergický, bíglové ne.
12.3.2024 v 9:52 #168864Maya
Thielli
ja jsem vzdycky davala Advantix, je i proti komarum a na klistata fungoval skvele, ale bohuzel Loki se po nem drbe, tak jemu davam Frontline, ale proti Advantixu je to nic moc -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.