Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 1,973)
  • Autor
    cernej caj

Zlatka
      to je dukaz, ze postel neni nikdy moc mala, jen je nekdy docela nepohodlna 😉

Zlata

Černej čaj
        ???

Kimi

Dulinka a Korinka spávaly v posteli, v nohách a pod dekou. Alánek (za mlada týraný) měl strach z uzavřených těsných prostor taky spával v posteli, ale na dece. Když jsem jezevčíkům nechala postel přístupnou, když jsem šla někam pryč, mohla jsem si být jistá, že tam vydrží a nebude žádný průšvih. Goliášek nikdy do postele nechtěl. Ale gaučáci byli všichni.

Attachments:
          Kimi

Na obrázku je Goli, Kora a německý ohař Enzo, který byl u nás hostem.

cernej caj

Kimi
              Tys mivala i jezevciky? Co a kdy byl tvuj prvbi pes?

Paradni fotka:)

Maya

Kimi
                pekna fotka
                Loki vubec nechce lezet na gauci, i kdyz mu vysvetluju, ze spravni pejskove spinkaj na gauci presne takto jako na fotce 😀

Maya

Nechtěl byste někdo malý kulatý pelech, ne klasický, ale takový jako bobek s chlupama, prací, téměř nepoužitý, když tak vyfotím
                  zakoupeno před lety pro kočky, víceméně furt ignorováno, tak jsem se rozhodla, že to dám pryč
                  nechám to za poštovný

PetraK

RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    RRRÁÁÁ
                    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

VENKU JE TAK KRÁSNĚ, ŽE ODMÍTÁM BÝT V PRÁCI! 😀 leč musim, takže vás dočtu za potom, tetkon musim mašírovat, abych stihla, co musím.

Já jen pevně doufám, že šla Mirka k doktorovi!!! a

černej čaj – chudero, Tobě něco v noze prdlo jako úplně prdlo?? tys byla s tou nohou u dochtora a máš berle ? a jak dlouho budeš doma a takhle nechodivá?
                    Víc jsem zatím nestihla. dočtu potom.

Maya
                    co je bobek s chlupama? Možná by Mouses uvítal na okně, nebo v předsíni?

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                    cernej caj

Maya
                      Chlupatej bobek:D

PetraK
                      Mam berle u doktora sem.nebyla jen na fyzio a doma nejsu su v oraci ale nesmim.chodit tak 14 dni mininalne bez berli

Maya

cernejcaj
                        jakoze jezdis do prace busem s berlema? nebo te muz vozi
                        PetraK
                        jakoze tam neni dulek jako v pelechu
                        vypada to takhle nejak, jsem hledala kde jsem to koupila, ale uz to nemuzu dajit
                        null

Kuskus

Ešuska mi zařídila na neděli návštěvu!

Začala jsem z cizích lidí kapku panikařit, doma z 1+1 bleskem vyrobila potěmkinovo obydlí, bordel nakopala do kumbálu a z něj naopak vytáhla a zapojila do akce vysavač. Hromádku vypraného prádla spolu se žehličkou jsem ovšem zapomněla uklidit, páč se tu válí tak dlouho, že mi při letmém pohledu přijde jako běžné zařízení bytu, na záchod jsem pověsila nový voňavý stromeček, umyla si hlavu, oblíkla čisté, ten den už třetí triko, a návštěva může dorazit. Jenže, čím je pohostím? K neděli přeci patří bábovka! Chtěla jsem se vytáhnout, připravit něco extra a prvně klohnila místo vyzkoušeného receptu bábovku šlehačkovou. Ano, jak jinak, vylezl z toho dusivý zákalec. Narychlo jsem se tedy snažila ušlehat (v příliš mělké misce, debil) šlehačku, aby dusivka byla poživatelnější, povedlo se. Po umytí celé linky a převlečení dalšího trička jsem byla připravená. Přijely Péťa AP i s maminkou z nějakých pětadvacet kilometrů vzdáleného města. Na kole a kolobrndě, holky šikovné, a dovezly asi metrák milovaného medvědího česneku. Ešuska měla pravdu, Peťa AP je milá, laskavá osůbka (jít ve svém volném čase ohýbat hřbet a trhat pro cizí babu česnek a ještě jí ho dovézt pod nos) a já děkuji všem velice. Je strašně milé, že jste si vzpomněly (už si pro něj k Odře sama nedojdu) a takhle to zařídily. Ani tu óbrovskou hromadu nespotřebuju a tak jsem se podělila a soused vám děkuje také. 🙂
                          Z cizích lidí se vyklubaly prima holky, moje nervozita postupně opadávala a nakonec mi bylo líto, že návštěva už odjíždí. Ešusové odpouštím. 🙂

Thielli

Kuskus

no tak to je ale zase hezké čtení. ?
                            Dusivka mě pobavila. Vlastně celé jsem si to živě přestavila, jak tam kmiháš. ?
                            Je fakt, že ohlášení návštěvy má u mě vždy vliv na stav obydlí. Proto k sobě žádné návštěvy nezvu a neohlášeným neotvírám. Na dveřích nemám jmenovku a kdyby mě hnědá čůza neprozradila z lodžie, nikdo mě nikdy nenajde.

MirkaD

Mirka po ranním propoceným xtým pyžamu a 5minutovým venčení psů před barákem,kdy se usilovně drržela vodítek….
                              jela k Mudr.
                              takže mám antb,test na CRP proveden-26
                              kapky do nosu,neschopenku od pátku toho co byl do toho co bude
                              teplota 37,2,
                              před chvílou jsem dojela dom…
                              už jsem aspon zhubla na 61kilo…
                              trochu kašlu,mám namožený břicho,ucpanej nos…
                              taky bordel v kuchyni,špinavou zem
                              a nový zápichy s vajíčkama velikonočníma v květináčích-de to fakt úchylně k sobě-s tou zimní pohledovou nástěnkou:-D
                              nemohla jsem najít papíry od operace,zato jsem našla zimní omalovánky,
                              pak jsem našla záložkový kalendář 2021…
                              a další podobný pi….
                              ale papíry od operce pá….
                              měla bych si v tom bordelu udělat pořádek…
                              a dotrimovat Dafinu
                              furt mám výčitkky svědoní
                              koupila jsem Martinovi novou zástěru
                              a du si dát kafe a jogurt…

Thielli

už jsem aspon zhubla na 61kilo…

Mirko! Jdu si koupit lístek do Brna. Potřebovala bych se s tebou ihned velmi důkladně omuckat. ?

Petrs01

velmi důkladně omuckat

Nezapomínej, že jsi asociál! ?
                                  A vůbec, kdo by ti venčil ty 2 ovečky?

PetraK

Kuskus
                                    Ešusové odpouštím.

mi teda vodlehlo! Já se bála. ale taky jsem věděla, že to nejni vůbec špatnej nápad. A Peťa sama! věř mi, vůbec jsem jí nestála s pistolí u hlavy. Jsem moc ráda, že to takhle šécko pěkně klaplo a potkaly se prima lidi navzájem.

🙂
                                    🙂

Mám hnedle hubu kolem celý hlavy!!!!!!

černej čaj
                                    n na fyzio a doma nejsu su v oraci ale nesmim.chodit tak 14 dni mininalne bez berli

a jo takhle, tak držím palce, aby se noha umoudřila – koukala jsem v rychlosti, že Petrs dodala dobrý logistický nápady, to se může hodit vždycky, člověka to nemusí napadnout.

Mirka D.
                                    jela k Mudr.
                                    huráááá! Na ten kašel – můžeš takovej ten cibulovej sirup /najemno nakrájená cibule posypaná cukrem, promícháno – za nějakou dobu toho pustí š´távu – ne zrovinka chutnou, ale pomáhá.

Thielli

Petrs01
                                      njn… ale vidina 61 kil… týjo, to bych se i obětovala. ?

BTW – přesunula jsem nápravně výchovný tábor ze září teď na duben. Hnědá to ještě neví. Vůbec jí to nebudu ukazovat, protože ona by nastopro začala najust hárat.
                                      Tím pádem odpadá má myšlenka, že se ti přes léto ještě pověsím na paty a budu opisovat, jak správně pracovat se psem.
                                      Mini úspech v sobotu ráno. Vydržela sedět a pozorovat jednu z fenek z blacklistu. Sice mi nejdřív vystřelila na kšandách, ale dala se otočit zpět a posadit a pak seděla a čučela, jak fenka v povzdálí prochází kolem. Když bublala, řekla jsem jí, ať sklapne a ona sklapla. Takže pochvala a odměna.
                                      Odměňuji je teď, i když zvládnou povel UHNI SE a POKRAČUJ, tedy když míjíme cizí psy ve větší blízkosti a ony zvládnou projít bez reakce.

Černá tedy trochu rebeluje, jako že se uhne, pokračuje, sežere odměnu a když dám pohov, vystřelí ještě zpátky si to doštěkat. Bych jí bacila nejraději v takovou chvíli ? Ale nedělá to pokaždé, takže musím prodloužit hlídání a povel vofous déle, aby objekt zmizel..

Petrs01

musím prodloužit hlídání

nebo počítat s její reakcí a když to udělá, tak jí online vysvětlit, že takto nee. Ideálně ji při tom odměňování nenápadně cvaknout na vodítko, nechat ji udělat kotrmelec a ještě ji sprdnout co to sakra dělá.

PetraK

Thielli
                                          něco podobnýho dělávala Tali, byl oční kontakt, pochvala, odměna – pak přišlo odepnutí z vodítka a mělo následovat povolení, že volno- a ona okamžitě po odcvaknutí vypálila do kšá. Takže jsem ji odepla jen na oko a to se madam divila. Takže ano, cvakla bych ji nenápadně, jak Petrs píše, na vodítko a to by bylo diveníčko, že to nejde.

edit – tím, že ji budeš mít cvaknutou a budeš tu reakci čekat, máš velkej prostor pro to se jí hlasitě zeptat už jen jak hne nervem ve svalu na zadku, že poletí. No nepoletí a ještě se budu tvářit velmi nehezky.

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                                          Thielli

Petrs01
                                            Nenápadně to fakt nedam. ?
                                            Ona presne vi, ze je zatčená, jak pisi Zrzavci. A v tu chvili je z ni pochodujici stroječek bez života.
                                            Jedině lehoulinka tenci couracka, kterou casem nebude vnimat. A pak prislapnout..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 361. až 380. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.