- Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 1 rokem a 2 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
9.3.2024 v 9:07 #168641
Petrs01
nevím co říct šéfovi?
no co, pravdu. Že je ti strašně blbě, že když nebude líp, tak valíš v pondělí k doktorům. Přijdeš až bude líp. Tečka. Řekni, že nechodíš ani se psama – pokud tě zná, tak mu v tu chvíli bude jasné, že je fakt zle.
V tomhle stavu bys udělala leda tak prd anebo manko, sebe bys dorazila a další lidi nakazila.9.3.2024 v 9:26 #168642cernej caj
Petrs01
jo, ja si taky uz davneji rekla, ze by se mi ji libilo obejit, a jsou lidi, co to delaji, ale prijde mi zajimavy, jak kdyby ty lidi pred tim ani nenapadlo jit ven a ted je to skoro nejaka modla 😀a pobavilo me, jak pan ubl v tom prvnim dile ve videu rika „me nevadi, kdyz lidi chodi rychleji, maji lepsi a drazsi vybavu nebo lehci batoh“, tak je zajimavy, ze se porovnava jen s tema lepsima, to mi prislo tak zvlastne formulvoany 😀
jo, rip blanik bych taky rada sla i kdyz velky casti znam, tak dost taky ne.
MirkaD
ja vim, ze cizi je nutno vracet ve stejnem stavu, tak aspon budu mit vlastni vytisk 😀 a navic bude mit mati aspon uplne cerstvou, vonavou a neosahanou, uz ji mam na policce nachystanou 😀 ale je to pech, se mi snad poslednich 10 let nepodarilo nejak poskodit knizku a to navic pujceny mam vyjimecne a takova blba shoda nahod. Nastesti je ctiva a hezka, takze mi nevadi mit vlastni 🙂ae je mi lito, ze ti neni porad dobre:( zlepsuje se to alespon?
byt tebou, sefovi bych rekla, ze v pondeli si skocis k mudr ze ti je porad zle a das vedet.ja uz mam od vcera berle, tak se s tim ucim chodit, dost to ulevuje, tak snad ted uz se to bude hojit lip. Jen mam zsadni problem. mam dve ruce, dve berle a chci si treba donest hrnek s cajem nebo talir s jidlem 😀
9.3.2024 v 9:36 #168643MirkaD
Čajíku-s tou knížkou jsem to myslela tek,že není moje….
mám tepltu,a bolí mě ten krk…otec Martina chce dát dárek předčasně jednomu z bráchů Martina-má za rok 50
tak k tomu dostane ro dopředu mega drahej dárek….
tak přemýšlím co bych za tolik peněz pořídila já…
je to nová aparutura do kapely…9.3.2024 v 9:50 #168644Petrs01
donest hrnek
Buď systém překládacích míst, nebo pro tyhle situace jedna berle. Všechno ostatní jde dát do batohu, i když je to opruz. Jo, ten čaj jde vlastně taky nalít do termosky, donést v batohu a tam přelít. Jídlo v zavíracích miskách. Velkej opruz, no…
Až bude lépe, mně se hodně osvědčil tenhle klacek.9.3.2024 v 10:01 #168645cernej caj
MirkaD
ja vim, ze neni tvoje, proto sem hned zaridila a zajistila napravu, at mati nic nepozna a pripadne i priste pujci nejakou jinou 🙂ale ze je to zrovna pech jak se to blbe seslo 😀 zrovna kdyz zlatce kocour rozdrapal pujcenou knizku, to je proste nahodra, to nevymyslis 😀
Petrs01
s jednou berli to zkousim, ale zas je nevyhoda, ze musim chodit hodnekrat, tak ted me obslouzil muz 😀 nez pojede do prace. Mohl by mi taky ohrat a doenst obed.Vcera jel pro wobenzym, tak sem ho poslala jeste v obchodaku kde je lekarna pro banany, koupil butter chicken hotovku, a missto wobenzymu syntezyn https://www.drmax.cz/zeptejte-se-lekarnika/je-dr-max-systenzym-podobny-jako-wobenzym
tak vubec nevim, jestli to muze fungovat podobne, kdyz to neni lek…taky sem premyslela, ze pro pradlo do pracky pujdu s batuzkem a ten caj budu nosit v termosce, ale jidlo do krabicky me nenapadlo, dik za tip 😀
a hul zajimavy, takovej kopromis a na zapreni… uvidim, kdy budu moct zatezovat. Ted sem nezatezovala a stejne devatej den od urazu stacil blbej krok a znova se to natrhlo, takze to neni zrovna dobry, na druhou stranu mam v noze, kotniku bez zateze plnou hybnost, coz je dobra zprava.
9.3.2024 v 10:13 #168646Petrs01
Já tu hůl pořídila když jsem si urvala koleno. První dny jsem bez ní neudělala krok, pak ji brala jen na delší a dlouhé (odskákala jsem 35km prakticky bez zatížení jedné nohy) a potom právě na Blaník. Nemám ty kolena v pořádku a na těchto hodně dlouhých to prostě poznat je. S klackem v pohodě. Dá se o něj opravdu opřít. A tím, že je jeden, tak se dají střídat ruce, máš furt jednu ruku volnou… 2 hole byly pro mne za trest.
9.3.2024 v 10:27 #168647cernej caj
Petrs01
tam je vyhoda, ze se muzes i zaprit a tu nohu fakt vic odlehcit. taky nekdy nosivam jen jednu turistickou hul.nicmene asi to musim s tema berlema vydrzet alespon 14 dni, porotze pokud to praskne po 3 tak uz se mi ten sval muze pretrhnout, protoze vzdycky praskne jeste o kousek vic…
9.3.2024 v 10:27 #168648cernej caj
a docetla sem se ze [rvnich 10 dni nejkritictejsich a stalo se mi 9tej takze proste blba smula a vyssi obrubak
9.3.2024 v 10:46 #168649Thielli
Mirka
Mirko, lidé, co jsou teď kolem nemocní, byli doma s nachlazením/teplotami třeba i dva-tři týdny. Zapomeň na to, že rýmička je na týden, dva dny ležíš a pak pár ní dosmrkáváš. Pokud to uspíšíš, zatěžuješ srdce, to ti řekne každý jouda.
A o tom kontaktu s lidmi… musím říci, že když vidím u pokladny viditelně nachcípanou osobu, pěkně to ve mně vře.. chápu, že třeba honí každou korunu, ale to množství lidí, mezi které to pošle… 😳
Teplota je jasný signál, že to není jen ta rýmička. Zakukli se a vylež to. 😘Čajíku
Když už tady zvedám ukazováček na Mirku, pak rovnou navážu… taky s kolenem, jako Petrs, berle a na noze nasazená ortéza jak z robocopa. A jak jsem si tak nějak střídavě ulehčovala na těch berlích, úplně jsem si rozhodila záda. Bylo to takové malé peklo na zemi. Takže zase píšu: pozor na jednostranné přetěžování. Kapsu na krk, do té, co potřebuješ přemístit a opatrně a nespěchat.Tak. Poučování skončilo. 😆
Zpátky Mirka: 😀
Padesátiny jsem oslavila před necelými dvěma lety. Naší HR v práci jsem řekla, že si výslovně přeji, aby můj slavný den naprosto ignorovala a že si opravdu nepřeji se s celou firmou muckat v zasedačce. Respektovali to.
Doma jsem řekla, že si výslovně nepřeji, aby utráceli jakékoli větší sumy, že každý své peníze potřebuje a že budu ráda, když se prostě jen tak sejdeme u kafe a štrůdlu jen proto, že se sejít chceme 🙂 a drobnost nebo knížka mi udělá větší radost právě proto, že si kvůli mně nebudou trhat ze svých rozpočtů.EvaC
díky za fotky, je to Itálie? Raději jsem lyžovala v Itálii než v Rakousích, je to tam takové měkčí. ☺️ A v Itálii jsem se ve čtyřiceti učila jezdit na snowboardu. A naučila. 💪
…jo a nechcete někdo snowboard? 😀 …já mám teď psy, takže už na hory nejezdím.
ps. a děkuji za udělení Oskara vedle v pudlím kotci. Udělal mi radost, stoupla jsem si na stoličku a poděkovala.Petrs
napadlo mě, že až se objednám s tebou na společné venčení, že bych si vzala svou skládačku… že bych ti (a psům) jako líp stačila. 😀9.3.2024 v 10:54 #168650cernej caj
Thielli
ale tak ja bych snowboard vyzkousela, stejne jako mam zakaz jezdit na kole a jit s kolenem do rotace, stejne mam zakaz venovat se zimnim sportu, ktery se provozujou na lyzich a snowbordu 😀jinak s darkama me taky vzdy potesi i jen posedet, pokecat, ale kdyz dostanu neco co chci a nemusim za to utracet co by mi chybelo, tak me to vzdycky udela radost 😀
9.3.2024 v 11:15 #168652Kimi
Tak mně holky z našeho babince k padesátinám věnovaly představení – pánský striptýz 😜. Na narozky se scházíme pořád, ale teď, po dvaceti letech to řešíme většinou dárkovými poukazy do nějakého obchodu.
9.3.2024 v 11:22 #168653cernej caj
Kimi
a jaky to bylo?ja psala neco, co chci, dostat neco co nechci, to me moc netesi :D:D
za me je taky fajn pozvat na narozeninovy obed a zaplatit uptratu 🙂
9.3.2024 v 11:52 #168654Zlata
Černej čaj
Já vždycky když si udělám nějakou bolest a už se mi to hojí,tak se trefim zase do stejnýho místa .
S těma knížkama je to fakt pech.Jeste že jak moje,tak tvoje šly koupit.
Mě teď pošta přivezla balíček,jenže neměl terminál,takže zas odjel.Jsou v něm sazenice,tak snad do pondělí vydrží.9.3.2024 v 12:22 #168655MirkaD
tak sem volala šéfovi,že je mi hůř
teda takhle-teplotu a kašel bych přežila,rýmu taky,
ale vrazilo se mi to do té páteře a ta krční-tam jsou heče až do půlky hlavy,+ty esíčka…
su úplně hotovoThieli-ono je to těkžý,
s těma zdravýma prodavačkama,já před xx lety-týden straěná bolest v krku,tak už říkám šéfovi,že du k MUDr a neschopenka bude
u Mudr.-nic,to je zklimatizace,to na neschopenku není…
3 měsíce kašel,6týdnů hoodně,kupovala jsem si pastilky,léky v lékárně,v BK,když jsem byla s Čajíkem v Čajovně,tak předtím,do lékarny,6 týdnů záchvaty kašle a těch 3 měsíce teda menší ale stejně furt kašel….
u doktora 2 krát-ani jednou neschopenka,prý je to z klimatizace…
u nás jedna kolegyně furt pokašlává…dlouho…
myslím si,že vyloženě alergie…9.3.2024 v 12:32 #168656cernej caj
Zlata
to sem si presne rikala, ze jeste stesti, ze to jde snadno poridit 😀MirkaD
je pravda ze hromada tech kaslu je i chronickejch nebo po prodelane nemoci muzou trvat i mesice a nakazlivy to nijak neni, pblby je, ze kdyz clovek pracuje s lidma, tak to vypada blbe, protoze to je prvni dojem,z e je ten clovek nemocnej… takze je to neprijemny, kdyz sam clovek vi, ze to casto je proste kasel bez ohrozovani a a ichape, ze u jinych je to ten stejny duvod…ty mas rada svicky, ze… tatinek nasel 18 let „Starou“ krabici ze stehovani, podle me se nevybalila nikdy, kdyz sme se stehovali z mesta, takze se nezabalila, kdyz sem se stehovala od rodicu… jsou tam krasny velky svicky, co by dlouho horely, ale sou proste 20 let stary a treba jedna neni krasne kulata, jak lezela a na ni tezky veci a treba v teple se trosku zdeformovala… zabaleny vse bylo dobre, tak ze bych ti ty svicky dala?
9.3.2024 v 12:49 #168657MirkaD
Thielli-ještě k roznášení bacilům od prodavaček…
nemůžu říct,že bych nikdy neobsluhovala nachlazená-protože zaraženou rýmu mám xxx krát za rok,protože v práci průvan….
a když mi vyšly směny tak,že jsem měla xx dní volno,den v práci a volno,
tak jsem prostě doma ležela,šla jedn den do práce a zase ležela,ono jsem to většinou za 3 4 dny vyležela…
když jsem měla teploty tak jsem do práce neešla,,,
ono to není ani tak o honění peněz,ale když je nás málo,máme víc směn,nebo je nás tam mín,a to je peklo…
jasně,každej řekne,že to je věc vedení a ne moje!!!!
ale to vedení,když ty lidi nesežene,tak prostě ty lidi tam nejsou a na té směně se honíme my,ne oni,….a jinak
hodně ale fakt hodně zákazníků je nemocných-to se furt prodávají čaje na nachlazení,na střevní problémy,hallsyky na bolení v krku,lidi nám říkají že jdou z lékarny,co mají léků….
olizují si prsty,ruce,do pusy strkají peníze,lístky od láhví…..,
jinak jo,když su nemocná,že sotva lezu a tak k doktorovi vlezu:-D9.3.2024 v 13:00 #1686589.3.2024 v 13:20 #168660MirkaD
k dárkům-
naše rodiny jsou rodiny extrémů….
v rodině v BK se slavily jen 50máti a táty-doma s nejbižžší rodinou a 2 rodinými přítelkyněmi,
upekly se kuřecí nohy,daly brmblrky,víno,pivo…
+to rodiče slavily v práci…
dárky k narozeninám malý
k 25 narozeninám jsem dostala od našich keramickýho oslička za 65kč…to jsem si ho sama koupila..
a od rodičů přítele tehdejšího a jeho rodiny dárky za tisíce…
po mátiné smrti se u nás xxlet neslavily ani Vánoce,ani narozky
když jsem doma slavila 30tiny,s mým 4lístkem přátel,a mým bžvalým přítelem,tak se divily,že jsem nic nedostala,a ptaly se,jestli táta ví proč u mě jsou…,
na Vánoce to byly dárky malý,stejně tak na narozky kdysi-z bazaru,od větnamců a tak…
tahle rodina slaví všechno a mega moc
a dárky drahý a hodně
70tiny máti před rokem v létě slavila v hospodě,-tam byly pozvaný příbzný+přítel rodiny
já slavila 40 tak,že se 4lístkem v Blansku-to každej rok už od 18let slavíme takhle
a pak tady s rodinou-pozvala jsem je na večeři+mýho táty,to mi tenkrát dával peníze…
jinak mi táta dá na narozky/Vánoce peníze a je to..
blbý,že nedává nic Martinovi…
nebo rodičům….
já dárky dávám levnější a víc
Martin hodně drahý…
-já koupím rolák z LIDLU,on by vzal značkovej…
já mám radši levný malý dárky,než moře moc a drahejch,se pak cítím blbě a ani nemám radost…9.3.2024 v 13:23 #168661MirkaD
Čajíku-no svíčky,asi bych je moc nevyužila…jednou za čas jo,ale tohle by spíš ocenila PetraK-té by se nad tím neptoháněly andulky:-)
9.3.2024 v 13:37 #168662MirkaD
sváčky mám ráda,ale moc je doma nevyužiju…
spáš v létě na terase a to ještě mám… -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.