Kecací jaro 2024

Fóra Ostatní Kecací jaro 2024

• Toto téma obsahuje celkem 1,972 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 1,973)
  • Autor
    Kimi

Taky děkuju za přání. Mileno, myslím, že Stezka Českem se opakuje, nebo se vysílalo něco podobného. Taky koukám ráda. Mám knihu 151 zastavení na Stezce Českem, snad je název správně, teď ji mají půjčenou mladí. Taky jsem si přes HitHit pořídila první díl Poutní místa Česka, ale náš kraj bude až v druhém. A doplnila jsem sbírku knih o Orlických horách knihou Tajemné Orlické hory a za chvíli si pojedu vyzvednout knihu léčitelce z blízkého Klášterce nad Orlicí.
      A koukám taky, že klub marodnejch funguje. Mě už zlomená ruka nebolí, ale zato se docela hlásí kyčle, kolena a bederní páteř. Takže ať se nám to přání k dnešnímu svátku plní!?☀

EvaC

Děkujeme za přání .. Sindibádka se přidává a přináší poselství jara pro všechny ☀️?

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem EvaC.
        Attachments:
        PetraK
          PetraK

Jeee, Sindibádka na sněženkách, jak něžný to záběr 🙂

Thielli

Milena… takove jsou pro mne nejhezci. Nejely pul sveta na lodi. A jsou nezne. ?

EvaC…. zrovna, když jsem dnes funěla na kole do práce a říkala jsem si, že jsi na těch horách nějak proklatě dlouho… ?

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem Thielli.
              Thielli

A jeste dnes k MDZ foto, ktere se jmenuje: Pocta pani Esusove.
                Po docteni jsem ji nacpala do knihovny a teprve dnes jsem si vdimla, ci tvorba dela Zrzavcum sokl. ?

Attachments:
                Maya

PetraK
                  dik za tu slevu, objednavala jsem 3 mopy a sleva petikilo, to se fakt hodi
                  EvaC
                  to je krasna jarni fotka

PetraK

Thielli – žjo! Franta Šusta mě podpírá!! 😀 Kdyby to byl tušil, tehdá na semináři, kdyby to byl tušil! 😀

Maya
                    no tak to je supr!! že to takhle bylo k něčemu.
                    Já teda myslím, že by to šlo i pro někoho dalšího, kdyby chtěl.

EvaC

PetraK
                      Jak něžný to záběr..
                      Byl by ještě něžnější, kdyby Sindibádka neměla nos jako krtek, poté co předtím prozkoumala desítky (no nevím jestli to nebyly spíš stovky? )myších děr. Naštěstí to na té fotce není na první pohled vidět..

EvaC

Thielli, PetraK
                        Kdyby to byl tušil..
                        Myslím, že Zrzavci si to zaslouží mít takový sokl..

EvaC

Thielli
                          Knihovnička
                          Áaa koukám, že máme ty knihovničky dost podobné ?

EvaC

Thielli
                            Z hor jsme dávno zpátky.. tak dlouho bychom v našem věku a fyzickém stavu opravdu lyžovat nevydrželi ?. Dám vám se par kýčovitých fotek – počasí luxusní, sníh stal za ……,bo bylo moc velké teplo. Ale užili jsme si to..

Attachments:
                            EvaC

Bylo opravdu nádherně…

Attachments:
                              PetraK

Eva C.
                                oooj, to jsou krásný fotky, já úplně cítím tem krásně ledově řezavej čistej vzduch, ten jinde než na horách prostě nejni.

, kdyby Sindibádka neměla nos jako krtek
                                f klídku, myslím, že jsme tu všechny vetchozraký 😀
                                já jsem chtěla původně tu něžnost trochu rozvést, že je to jako kontrast s někým, kdo se jaksi chová, ne úplně jako dáma, řekněme……… a pak jsem si řekla, že nebudu tu něhu kazit trapně ftipným komentářem. ale představila jsem si to jako s Tali…. a……….. no prostě je Ti to jasný asi, ž ejo 😀 😀

Zlata

Jéžiš Sindibádka v sněženkách.♥️

EvaC

PetraK
                                    prostě je Ti to jasný asi, že jo..
                                    úúúplně jasný..? Ale tos klidně mohla rozvést. Ona se paní Sindibádková dost často umí tvářit, jako že neumí do pěti, ale modří vědí, že jo – umí i velkou násobilku potvůrka..

PetraK

umí i velkou násobilku potvůrka..

jo! Ony překvapivě umí, jen to stejně dokonale maskují.
                                      Ne je teda fakt jedna věc, že – a to myslím, platí v obou případech, prostě ta jejich pohrkanost naprosto přebíjí všechno. Což je obrovská škoda, protože ten potenciál by tam byl.

Kimi

Já mám psí knihy srovnané taky velmi podobně ???

PetraK

páápááá, láálááá mizim, valim, jedu domůůůůůůůůů

a fšem přeju krásnej víkend, mi to vypqadlo 😀

• Odpověď byla upravena před 2 roky a 4 měsíci uživatelem PetraK.
                                          MirkaD

tak stoupá teplota u mě stoupá
                                            je úplně hloupá,
                                            ta teplota moje skoupá,
                                            do práce mě zatííím nepustíííí
                                            ze psama říkala,že mě nepustíííí
                                            jíst že mě nepustííí
                                            stoupá telota stoupá,
                                            ani brambora na čele s ní nic nezmůže….
                                            mám já ve vlasech bramboru mám…
                                            už i šéfovi volat jsem musela,
                                            bo jsem jak moucha vomrzlá
                                            včera jsem na sobě měla troje kalhoty…
                                            a dnes je mi teplo,i bez gatí……
                                            mám konečně svoje topení
                                            teplota mě všude provází…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 261. až 280. (celkem z 1,973)
                                          • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.