- Toto téma obsahuje celkem 1,114 odpovědí. Do diskuze (15 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 2 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
20.3.2023 v 12:52 #152035
Zlata
PetraK
Tak pro kuřata jsem měla starou psí boudičku a zapichovací drátěný panely,vždycky se to po trávě kousek posunulo.Dneska už se dají ty voliéry pro slepice i koupit,není určitě problém to poponest.Když měly kvočnu byly nejdřív v králíkarně,pak aby je nehonily kachny nebo husy,byly v tomhle.20.3.2023 v 12:54 #152036cernej caj
Petrs01
Jee super medaile!Maya
To je jak ja ja mam domek proto ze bydlet v brne v byte sem si nemohla dovolit a na vesnicich moc byty nejsou:D vadi ki chodit ven kdyz tam jsou jiny lidi… dokud vedle nebyli sousedi tak sem.chodila na zahradu rada ted mi to desne vadi… ja bych treba i sla na zahradku ale prvni clovek by ode me musel byt tak 300 mwtru 😀Petrak
Mudlala swm si ohare20.3.2023 v 12:55 #152037Maya
PetraK
jo, cisticky jsou uz dlouho, my mame jeste ctvercatou, ty byly driv, ted se delaji kulaty, ale obecne ten princip je furt stejnej, ono tam taky neni nic co vymejslet
prave ze cim vic tam mas tech bakterii, tim min mas tech kalu a tim min se ti to zanasi
he si jeste pamatuju ty prvni roky vzdycky v noci nas probudilo houkani cisticky, pak uz jsme to houkani i vypli a proste to trvalo taky nez jsme posbirali rady a celkem to vychytali
vy mate navic asi ten odvod kalu mimo, to my nemame, ale i tak to asi clovek musi udrzovat pruchodny
taky pomaha obcas ty kaly navrchu sebrat a nahazet je zpatky do ty hlavni privodni nadrze, kam ti usti trubka, kde se procisti jeste jednou
meli jste si nechat jimku, lidi s jimkou jsou v klidu, bud si do ni udelaj diry nebo to vypousti nekam mimo a nikoho to nezajima, za to s cistickou te akorat buzerujou urady, fakt cely je to postaveny na hlavu20.3.2023 v 12:57 #152038Maya
cernejcaj
no tak ale to neni problem k sousedum znepruhlednit, zivej plot, tuje nebo dvoumetrovou zed 😀20.3.2023 v 13:03 #152039PetraK
Petrs01
Hrádku nad Nisou
takhle klendra. Ale pokud to bylo v sobotu, tak krásný počásko k tomu.20.3.2023 v 13:08 #152040Petrs01
klendra
Kdyby nefoukalo, bylo by luxůsně. Veřejné fotky tady, kdo by se třeba nudil 😉
20.3.2023 v 13:10 #152041PetraK
černej čaj
To je jak ja ja mam domek proto ze bydlet v brne v byte sem si nemohla dovolit a na vesnicich moc byty nejsou
no jo, ale tyhle paneláky naležato, jsou nový a drahý, teď koronáč zamíchal trhem, ale do tý doby bylo levnější v Prahé sehnat nějaký byt v paneláku, než tohle, kde navíc nemíváš ani zázemí a sousedů stejnou hromadu, jako v paneláku, drahý to je jako blásen a máš s tím starosti logicky, který v paneláku nemáš. Ani přírodu nemáš, páč to stojí někde za městem v polích, nikde nic…..Mudlala swm si ohare
osliznul Tě dostatečně? 😀
Zlatka
já nebudu odchovávat od kuřat, budou to ty dospělý slípky, tak až se zabydlej, půjdou přes den taky ven. Pod dozorem teda 😀Maya
díky, předám to šécko managérovy přes houna. Taky se s tím potřebuju naučit.20.3.2023 v 13:13 #152042PetraK
To byly mezinárodné preteky? 😮
- Odpověď byla upravena před 2 měsíci a 1 týdnem uživatelem PetraK.
20.3.2023 v 13:22 #152044Zlata
Petrs
Byli i pejskové.A Petra na stupních vítězů.🥇🥉20.3.2023 v 13:22 #152045Petrs01
mezinárodné preteky?
nie, prečo? Popravdě – ani nevím proč tam někdo měl i SVK vlajku. Běžně jezdí na naše soutěže i Slováci, ale tady je ve výsledcích nevidím (taky to je fakt z ruky). Taky se dvě soutěže českého poháru plavou na Slovensku. Polsko už naštěstí zrušili. Nesouhlasím s tím, nevidím pro to důvod.
Psejků bylo fakt hodně, myslím že tam hodně chodili venčit místní.
20.3.2023 v 13:56 #152046Denny
Brý den,
nečtu, makám…
Balbínce se patrně rodit nechce, má čas do středy…tak snad to
půjde, páč už hrabe hnízdo a hodně odpočívá. Pupík má velkej20.3.2023 v 13:58 #152047Maya
PetraK
no toz ja s cistickou umim, akorat nekdy teoreticky 😀
ne ale jako nevyndam jednu tycku neb je skoro uprostred a clovek se musi uplne nad tou cistickou nahnout a to ja nedavam neb fakt je hluboka
a nedam tam sama to kalovy cerpadlo neb je tezky jak krava a to se fakt bojim, ue mi upadne a rozmlati celou cisticku
a ani ho pak sama nacucany nevytahnu ven20.3.2023 v 14:15 #152048Maya
vyskocilo na me na fb, tak jsem si objednala pasek ke kalhotam, co neni vepredu, ale jen chycenej za poutka na bokach, takze kdyz si slovek sundava gate, nemusi pasek rozepinet, tak doufam ze to bude ok, koupila jsem si gate v cellbes a voni jsou nejaky velky pres zadek, je videt ze to je svedsky a ne cinsky 😀
a to jsem si vzala o cislo mensi neb jsem cetla, ze jsou spis vetsi 😀
uz jsem si tam udelala dvoje zasevky a furt mi padaj
ale nohavice maj akorat, tak nevim jestli jsou svedky tak prdelaty 😀20.3.2023 v 16:42 #152052cernej caj
Takze jen novy radovky sou nalezato? A stary ne?:D
Pac muj dum odpovida popisu petrs, radovka 😀
Maya
Nebo tam maj hodne cernosek:DTak to us na pasek.zvedava.
Dneska 12km. 2x zmoknula, prorazila si ponco holema protoze su blba a ted swm si jako naplast dala kureci steak s bramborama v hospode co patri ibytku
Imternet tu skoro nikde nejede20.3.2023 v 18:48 #152055cernej caj
Heeere
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.