Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,881. až 1,900. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Maya

PetraK
    😀
    k vam uz taky jezdi PID a nebo se to teprve chysta?

cernej caj

Tak ale v 5 se to dela hur nez ve 2 protoze kompromis mezi dvema a 5ti lidma.je dost rozdil.ze:D

Meli tam vlcici co unrela takze mozna zas budou ted nejsou

PetraK

U nás PIDujeme. Ale sem to s tím časem tuhle právě nepochopila. kupovala jsem jízdenku při přestupu a on se mě ptal, jak dlouho pojedu do zastávky, kde budu vystupovat 😮 😮 . no nevim, nevim prostě. Pak jsem si vzpomněla, že vím, kdy tam mám dojet, tak jsme to spočítali 😀

PetraK

černej čaj
    Ja vcera doma z dovci, nebylo to spatny ale 5 lidi je proste moc protoze kazdej chce neco jinyho a neni to ono.
    no a nedalo by se v takovým případku prostě dohodnout nějaký rámcový pravidla rovnou, jako že je daný to, že vyráží se v tolik a v tolik a v plánu je vidět tohle a tohle? však když je to třeba zájezd, tak to má stejnou páteř,ne?

Maya

vcera humorna scenka, prcek brachy poprvy presplhal zidku do zelviho vybehu a vobjevil tam misku se salatem a pampeliskovymi listy, svagrova se chvili snazila zachranit zelvam zradlo tahanim pampeliskovych listu z krku, ja se teda mohla potrhat smichy neb klasika jak se pes snazi rychle sezrat co nejvic jde co nejrychlej, ale pak to vzdala, jo jsem ji rekla, at to necha bejt, tak sezral komplet vsechno a to je toho kopa, ono prekvapive zelvy zerou docela hodne
    jen Lokinek si uzmul dva maly kousky, jeden sezral a jeden nechal volne lezet na travniku, zdalky ho dozoroval a stacilo mu prckovi dvakrat vysvetlit, ze toto je jeho a bylo, prcek chodil dva metry kolem
    jako prislo mi to bezpecnejsi nez tohle trenovat na mase
    svagrova si jako povzdechla, ze by potrbovali Lokina pujcit na par mesicu domu, ze by jako naucil, ze co je na zemi se nezere
    no rikala jsem ji jak maji trenovat klid pred jidlem, ale mam dojem, ze az tak to zase resit nebudou a je fakt jen otazka casu, kdy sezere neco echt nestravitelnyho
    blby je, ze ted si budu muset dat tu praci ,fakt hodne, naucit ho, ze z zelvi misky se nezere a to dost pochybuju o uspechu a nebo to budu muset pokazdy uklizet

Maya

PetraK
    no me bylo vysvetleno, ze do 15 minut mas zlevneny jizdy, jeden ridic mi rikal, ze je to podle jizdniho radu a ze to vidi na strojku, druhej taky nevedel, oni podle me ani sami nevedi
    me napadlo, jestli to spis neni i realny cas, protoze to je dost casto i vic a co by bylo, kdyby prisel revizor

PetraK

Maya
    ale mam dojem, ze az tak to zase resit nebudou a je fakt jen otazka casu, kdy sezere neco echt nestravitelnyho

hele a tohle je pro mě osobně prostě nepochopitelný. Stejně jako přivolání je pro mě tohle stěžejní, abych nebyla furt v nervu. To to těm lidem – obecně – za to stojí? Takhle se nervovat a furt řešit. Jasně, jsou čoklidi – Tali je toho zářným příkladem 😀 – že definitivně to pořešit nejde, ale jde to eliminovat na minimum, abych nemusela být furt jak ostříž, aby čokl nesežral něco co nemá.

oni podle me ani sami nevedi
    no přesně. Hele já tuhle si musela kupovat lístek čistě jen do New Bubu, páč prostě to ten řidič neuměl, ani když jsem mu hlásila pásmo a tak. A paradox – to byl od nás z vesnice 😀 😀

Maya

PetraK
    no rozdil je v tom, ze oni sz toho nejsou v nervu, tohle byla vyjimka, ze to bylo zradlo pro zelvy a moje
    jinak je to stylem von zere vsechno, kuru, klacky, kameny, pokrceni ramen, co nadelam
    trenujou v podstate jen dve veci, spani v kotci a nesmi do obejvaku, pak budou chodit na cvicak a tam mam podezreni, ze to berou elektrikou, co jsem i slysela od jinejch
    pritom je to samo jako borderka pes ucenlivej, skace na lidi, ja mu uz parkrat vysvetlovala, ze na me skakat nebude a celkem to jde, na to ze mu jsou 3 mesice
    privolani jsem ukazovala neteri jak to ma s nim cvicit, ale prej je to brzo a bude cvicak atd.
    nedavno jsem jim dala kus suseneho masa, co Loki nechtel a udiv, ze byl od nej hodku klid, no ale prece to nebudou kupovat, psi piskoty musej stacit, to ma pak i na vycvik, a granule, nic jineho nesmi, nejaky parek nebo syr, no toto davat psovi
    lidi to maj proste ruzne a v souziti se psem jim to nijak neprekazi, holt to tak je
    pro ne jsem zase urcite magor ja, ze pes zere vsechno a vali se na gauci

cernej caj

Maya
    To je nekdy lepsi u toho ani nebyt

PetraK
    Ale tady nejses na zajezdu no:D

PetraK

Maya

e oni sz toho nejsou v nervu, t
    no jo, pak to mají jednodušší celý. OVšem s tou elektrikou jestli s tím půjdou na tříměsíční štěně, to je síla teda. A je to stejně zvláštní, viď – brácha, takže jedna rodina a jak rozdílnej přístup. Ale ségra to tehdy s Nelinkou měla stejně, já bych ji bývala kolikrát přetrhla. Ségru. Jenže všechno marný.:-(
    Není psí člověk. A teď najednou, říkal synovec, že si pořídili s přítelem zase psa. Z útulku, kříženec ovčáka, pes jako hovado a..jejda, vono to tahá! Takže co, takže nebudeme učit, budeme používat trvale haltinu.

souhlas s černým čajem
    To je nekdy lepsi u toho ani nebyt

černej čaj
    no já vim, že to nejni zájezd, ale zase prostě kdyby ten co to organizuje- což jsi bezpochyby Ty – řekl nějaký pravidla předem? To by nešlo?

cernej caj

Petrak
    Tak taky chces vychazet vstric ne?

Maya

PetraK
    tak oni s nim na ten cvicak pujdou az pozdejc
    no nebyt u toho, kdyz to mas z prvni ruky, je dost tezky, ale presne, se do toho uz nijak nepletu, protoze to nema cenu
    resim si jen to svoje, treba jak ted, aby na me neskakal, co si dela s nima je mi jedno
    stejne tak se oni musi smirit s tim, ze u nas je pes v obyvaku 😀

Maya

cernejcaj
    musis holt priste predem vsem rozeslat itinerar, at se prihlasi jen ten kdo souhlasi a odchylky se nepripousti 😀

cernej caj

Charlie mel vcera takovou rafost ze me vidi ze me dost bolestive stipl do predlokti, on desne chnape teda

PetraK

Maya
    ak oni s nim na ten cvicak pujdou az pozdejc

a jo , to je vyloženě dobrý řešení, místo toho, aby se učil už od štěnda, necháme rozjet všechno a pak to budem řešit, aach jo. Vždyť učit štěně je to nejlehčí na světě, než když pak už mám puberťáka nebo mladýho dospělce. Škoda toho času, co vždycky lidi prokoučujou a mohli by to mít skorem zadarmo.

no nebyt u toho, kdyz to mas z prvni ruky, je dost tezky,
    jo jasně, to byla nadsázka, člověk jen roste. ale jak říkáš, nemá to cenu, jedou to takhle pořád, tak nic měnit asi nebudou, leda, že by neteř 🙂

musis holt priste predem vsem rozeslat itinerar, at se prihlasi jen ten kdo souhlasi
    no přesně – však to může být jen v hrubých bodech, aby se předešlo dohadování se a otrávení jedný, nebo druhý strany.

černej čaj
    Tali taky ščípe. Bubi kousala. Ale obě se naučily vzít do huby radši pak nějaou hračku a s tou cirkulovat 😀

Maya

cernejcaj
    von chudak asi nevedel co ma radosti delat, tipuju, ze se mu jeste takhle po nikom nestejskalo

cernej caj

Maya
    Jojo to byla uplna psi radost a rano mi udelali jecivej curaci duet:D

Taky charlie uz rozlozil ten jedinej spravnej balonek… a muz nezvaldl vyndat ze psi policky nahradni takze chudak byl 3 dny bez balonku tak to hylo taky stresicku na chudaka, ja nechci aby furt zvejkal ale aby byl v klidu ale jak toho docilit…

Maya

cernejcaj
    tak jestli se tim zvejkanim uklidnuje, tak ja bych to asi nechala bejt v tomhle veku

MirkaD

Černjčaj- k domluvě s víc lidma-můj tatínek má několik úsloví který rád používá
    jedním z nich je-KOLEKTIV JE FAJN,ALE 2 LIDI JSOU MOC
    velice to často vystihuje situaci…
    ono je fakt často dřina se domluvit i ve dvou lidech-nedj bože v 5!!!!
    jinak k míčku a Čárlímu-vím,že jsem tady do zblbnutí řešila Žerykovu závisloust na míčcích-s tím,Martinovým házením.
    -jako takhle-kdyby nebylo Martina….tak by na tom byl závislej stejně-ale neřešila bych k tomu-že mu furt někdo něco hází-teda někdo-Martin
    prostě kdybych bydlela s Žerykem třeba sama-k tomu žádná rodiče a příbuzní a tak tak závislej by byl stejně,tak jak byl i DUX v BK,syn Killyny a Killyna,ale prostě bych neřešila denní házení dalších lidí
    a jenom to,že si ten pes chce žužlat míček by mě nevadilo-jestli nemám pravdu tak mě holky opraví,
    ale kdyby si třeba Žeryk furt žvýkal míčky,nikoho neotravoval at mu hází,
    tak by mohl mít míčky v držce 24/7 hodin,a bylo by mi to fuk….
    u nás to řeším,kvůli tomu Martinovu házení+i ostatní příbuzní-teta Martina když tady byla na dovče 5 dní-tak házela+švagrové-jako bráchové Martina-protože-on chceCHCE prostě házet!!!!
    ale tětě jsem to tenkrát vysvětlila,i ostatním…

MirkaD

k Mudr půjdu zítra-jako je to lepší-už mě tam ani moc nebolí,teplota/kašel není/nebyl,ale spíš mám něco mezi krkem nosem….
    jako by ucpanej nos…
    tak tam zítra brnknu
    ale jo,kdyby to bylo na neschopenku,nebo mě bylo hodně blbě tak na ni jdu…
    ale je mi líp….

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,881. až 1,900. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.