Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,861. až 1,880. (celkem z 3,684)
  • Autor
    PetraK

Já vím, že to pro vás nebude vůbec zajímavý, ale já to prostě napsat musím. Tilda je bůůůůch a jeho texty ty jsou nejvíc! Já se v tý písničce koupu, sežere mě celou a nezbude ani drobeček. Mám husinu, obří obří husinu.

Maya

co furt mate, prestarly rocker nebylo nic hanlivyho a me se nahodou i libej, nekteri teda 😀
    ale holt dvacet uz jim nejni 😀
    a koukam Tilda je starsi nez ja, tak to klidne muzu rict 😀
    nemecky texty neocenim co se tyka anglickych, tak nejoblibenejsi je tohle, to je takova esence dolni gaussovy krivky

PetraK

Maya
    co furt mate, prestarly rocker nebylo nic hanlivyho a me se nahodou i libej, nekteri teda
    dobrý přijímá se 😀

když já nemám ráda Tildovu inglištinu. Zanikne tam barevnost jeho hlasu, nemá dobrej přízvuk, ruší mě to a taky v tom jeho projektu nejsou různý hudební vychytávky, co mají Štajni, je to pro mě takový nekompletní 🙂 .

PetraK

Tak mažu dom, krásnej víkend fšem, já jdu zejtra na koupaliště.

Maya

PetraK
    budes se otuzovat s Petrs? 😀
    no hlavne ma Tilda anglinu, ktery rozumim, coz je u pisnicek vyjimka, takze pro me dobry a prijde mi to OK, i muzika neb ten zbytek kapelni zas tak neznam
    takze me se to jeho solo album libi

Fifi

Krasnej vikend vsem! 🙂
    Cajda ma vlastne dovcu, uz nekde bloudi v hlubokym lese spokojene…

Dennyky
    Ajdička je opicka malicka, jak se po perinach posunuje. 😀 Nestalo by za to se optat nakyho fyzio zvireciho terapeuta, jak s tou nozkou vic pracovat? S Konevem a plavanim ofafrne, at si nehne s paratkem – jak to vubec vypada, zlomenina srusta, pajda este?

Esusova – poslala jsem ti HADANKU DO EMILA, at mas do zasoby. 🙂

Jsem trubka, jdu ve st nabrat grancle Troldovi a v pytli se klepe snad posledni kilo z 18. No, tak sup objednat a prekerka – na granulich.cz nedostupny, nemaji. Se mi zadek stahnul, nastesti je meli na spokojenym psovi a dneska to prislo, huuf. Jak nic moc nesyslim, jemu po vejplate asi koupim rovnou dalsi velkej pytel, at ma zasobu, kdyz by byl zase vypadek.

Maya

Fifi
    já taky vždycky objednávám na poslední chvíli, ale naštěstí mě granule.cz ještě nezklamali a druhej den vždycky doma

Fifi

Maya
    No, kdyz to maji na skladu, tak to prijde hned. Ted nebyly tyhle Troldi Marpy ani 12kg ani 18kg pytle. S jeho dietou je to fakt zivotne dulezity, psala jsem jim mail a doted no reply, esli to je docasnej vypadek nebo co a jak. Kdyz jsem naposledy objednavala 18 kg pytel v breznu, chtela jsem vzit dva a to tam maji zakazany. Bylo o nervy ted vubec velkej pytel sehnat.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Fifi.
    Maya

Fifi
    to mě vždycky tam zas 2 pytle nutěj, že jakože sleva
    ale koukám, to co kupuju já jsou 12 kg pytle

Fifi

Asi zalezi na znacce a dostupnosti? Ja brala v nouzi i ten 12kg pytel a taky neslo objednat dva najednou. No nic, hlavne, ze ma Pipin zase co zobat. Jdu na nocni couranec se psama, tak brou noc. 🙂

cernej caj

Fifi
    Tvl tak to objednas na 2 ruzny lidi a je to, ne? Klidne ti to objednam ja

Denny

tak ty mas polniho zajice jo:D

Vlcci v bayerishe wald nejsou:(

Maya

cernejcaj
    jak nejsou? jako že se neukazujou lidem? Možná, že mají mladý, tak proto?

cernej caj

Maya
    nemaj tam fyzicky jedinej kus

MirkaD

tak jsem měla ve čtvrtek dovču,rodiče mě hodily do Kyjova na vyšetření,
    odpo jsem šla do knihovny,a koupit si knížku místo té,co jsem prodala,
    takže mám knížku nejkrásnější Moravské pověsti*nemá chybu!
    pověsti z Blanska,Moravského krasu a okolí
    ve čtvrtek odpo k večeru mě přepadl nějaký moribundus a zatím mě neopuští-bolení+štípání v krku….
    při celodenním mluvení lahůdka…
    v práci v pátek mezismněna,v sobotu odpo,ale to mě pustily o 3 hodiny dřív,to si budu muset naddělat,
    ležím,čtu,cpu se pastilkama,večer paralen-a dumám zda jít k MUDR.
    krk se nelepší…
    ale po neděli mám hodně smněn tak je to naprd….
    musely by místo mě kolegové….
    jak na potvoru mám další týden dost volněj…
    tak nevím no…
    su z toho taková otrávená…
    dobře mi není…
    ale zas teplotu nemám…no tu já vlastně mám jednou za několik let….
    tak třeba to do večera vyležím….
    užijte si víkend a volno,já odplachtím plachtit do vany

Maya

MirkaD
    vem si neschopenku a na to co bude v práci se neohlížej, stejně jako se neohlížejí ti, za který máš vždycky směny navíc

cernej caj

MirkaD
    Doufam, ze ti je lip, neho jsi sla k dr

Ja vcera doma z dovci, nebylo to spatny ale 5 lidi je proste moc protoze kazdej chce neco jinyho a neni to ono.

Treba vcera sem davala navrh abychom byli rozumne v brne (ja to mam + hodinu dom) tak ze muzeme na jeleni a rysi vybeh a pak na sovy… clen jeden nechtel vstavat tak abychom jeli na 8h na jeleny, prej staci jet v 8… takze sme se shodli ze vynechame sovinec ze ta hodina se bude hodit na cestu… vcera po jelenech se dotycny pta… a proc nejedeme jeste na sovy? 😀 rikam tak jedte na sovy v druhym aute, tak se nemusime navzajem vazat… nastesti ty sovy nebyly tak dulezity ale i tak me to mrzelo. Proste uz ve 3 se blbe domlouva… natoz v 5. Ale jinak to bylo fajn, byli sme na dost mistech se podivat a na vylete v sobotu.

Maya

cernejcaj
    a ty vlky teda dali pryc?
    ono ty neshody asi muzou nastat i ve dvou lidech

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

To vám byl ale náročnej víkend Albertí 😀 😀 . Se divim, že jsme to vůbec přežili. Ale bylo to dobrý. Takový společensky naplněný, by se dalo říct. Trošku se bojim vohnout, abych si játrama nepropíchla plíce 😀 😀

Myslím na Kimi a doufám, že se brzo ozve a dá nám vědít.

čaaajdooo, jaká byla dofča?? užila sis to? Oni fakt ty vlky tam zrušili, a ví se proč?

Dennyky – co Xena? už běhá 😀 , a budeš muset dávat ty injekce, nebo ne?
    A díkec za hádanku

Fifijovááá taky díkec za hádankuuu.

18 kg pytel v breznu, chtela jsem vzit dva a to tam maji zakazany.
    proč proboha? vždyť je to i ekologický, objednat toho víc. Neřeknu, kdyby někdo bral deset pytlů, tak to je pak jasný, že to má třeba na přeprodej, nebo tak – kdyby jim to vadilo, ale dva? Nechápu. No aspoň, že se Ti podařilo sehnat a Trololo nebude hlady.

Sem zvědavá, ešivá Mirka šla k tý dochtorce a je doma.

Maya

no tady to asi nikdo nevyuziva, ale nasla jsem mame, ze PID busy ma clovek nad 70 let zdarma, moc tomu neverila, tak ted si zavolala na ifno linku, jo, je to pravda, ale jen do pulky cervna, pak bude zmena a bude platit pulku jako platej ted vsichni mladsi duchodci
    a to se vyplati 😀
    vono vubec je to vtipny, k nam ted PID bus stoji 22, vic nez driv, to bylo 19, ale pak je 15minutova jizdenka za 14, z nadrazi k nam je to podle jizdniho radu presne 15 minut a to uz je prej pres a je to za 22, ale z dalsi zastavky ve meste je to 13 minut, tak to je za 14, blby je, ze ta druha zastavka uz je tak trochu bokem tam dojit
    a ja se divila minule proc se me ridic pta kam ve meste jedu 😀

PetraK

Maya
    no tady to asi nikdo nevyuziva, ale nasla jsem mame, ze PID busy ma clovek nad 70 let

tak už jen chvilku a bude se mi to taky hodit, ale asi to nestihnu do tý půlky června 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,861. až 1,880. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.