Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,841. až 1,860. (celkem z 3,684)
  • Autor
    PetraK

Prdelka huš chodí 🙂

mně ne, mně nechodí ani moje prdelka, ani todle vídejo. 🙁

PetraK

zato tu chodí kolem buřina.

Maya

tady nechodi ani burina ani video 😀

PetraK

Maya
    a co pešek? Ten chodí? Vokolo?

Já jdu naopak domů.
    😀

Maya

A viděla jsem video, chudinka horolezčí přes peřiny 😀

Denny

Dobré ranko,
    navzdory předpovědi v díí píí ani kapka, i teď je spíš jasno.

A zkusím teda video ještě jednou
    nejde nevím proč, ale zkuste si najít Aida Zajda

https://www.youtube.com/shorts/-VRtXnu-Rjw

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem Denny.
    Denny

Maya
    chudinka horolezčí přes peřiny
    no tak kdyby jí to vadilo tak by tam asi nelezla 😀

Denny

Koláče a její bus

Attachments:
    PetraK

Koláče a její bus

😀 😀 😀 😀 TY SI DEBÍÍÍÍÍÍL!!!! 😀 😀 Zapomnělas tam narvat Brtnika 😀

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak sem se vám včera dokonale dojala. Už dlouho se mi nestalo, aby mi písnička zalila voči. Hošíčkům se to povedlo. Miluju Tillův hlas, když ho takhle položí

Dennyky – myslím, že prošvihneš poslední jejich koncert.

Denny

PetraK
    Zapomnělas tam narvat Brtnika
    a nejel von autem? 😀

na klip juknu doma..

že prošvihneš poslední jejich koncert.
    jo? Chtějí se na to vykašlat?
    Jestli jo, tak bohužel…vlastně jsem nedávno viděla že někdo prodával lístky, ale ikdybych sehnala finančně jsem trochen v mínusovi

PetraK

Dennyky
    no já právě podle textů nemyslím, že by se na to chtěli – vykašlat – ale že – ráda budu špatným prorokem, protože oni si s tím promo umí hrát, to bezpochyby, ale že za tím je jiný důvod.

edit – to není klip, to je čistě jen tak písnička

a nejel von autem? 😀

to si nemyslim, páč je ekolog a když jedu já s celým autobusem, jel by taky 😀 , páč ta jízda autem by byla zbytečná

ha! právě doručili k Brtnikoj mou baterku do robota, tak huráá.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
    kachna

mně nechodí ani moje prdelka,

musíš trénovat. Jenom pozor, aby ti někam neodešla! To by se asi Brtníkovi nelíbilo.

PetraK

Kachna
    musíš trénovat. Jenom pozor, aby ti někam neodešla! To by se asi Brtníkovi nelíbilo.

ešče abych si hlídala zadel! Stačí, že furt musím hlídat pomatenou flekatou 😀

Maya
    helej jak jsi se dostala na to vídejo s Xeničkou, kterak už chodí. jasný na trupce, ale co mám zadat do vyhledávání?

PetraK

Uuuuuž to taky vidiiim, jedití vona je taková malilinkatá, že i ta bedýnka, je obrovská. Tak hurá, huž chodí! Nebudeš do ní muset, Dennyky, píchat, nebo budeš?

Denny

Bedýnka je obrovská páč je to bedýnka na menšího NO 🙂
    no chodí ale pacinka je pořád do strany

A má dvě maminkyyyy na první foto s tetkou

Attachments:
    PetraK

Jeeeditíí, pupik uveden do společnosti!

Maya

PetraK
    ted byl nedavno o tom clanek jak maj ted nejaky jiny texty, ale myslim to tam prisuzovali veku 😀
    tak vono je pravda, ze kdyz prestarly rocker v textech revoltuje, tak je to akorat bud trapny nebo smutny
    tak ja mam fejsbuk, takze me to denyky samo poslala mesengerem, tak jsem to videla uz vcera

Denny

No maminka i tetka o ní pečují, mám strach, že jí oblemcaj jednou až tak, že z ní bude bílé koťátko 😀

Navíc ehm podle odbornic to není ani lvíček, ani želva, ani netopýr, ale člověče div se, polní zajíc 😀 tak se říká té barvě b 25 🙂

kdyz prestarly rocker
    tvl to sis ale dovolilaaa !!!

Holky má být krásně, přemýšlím, že bychom o víkendu mohli vzít plavčit Koněva do lomu 🙂

Denny

Željko včéra dovraždil, takže je doma a já jdu za chvíli co?
    Já jdu za chvíli taky domů. Takže hezký víkendos přeji všem

PetraK

Maya
    ted byl nedavno o tom clanek jak maj ted nejaky jiny texty, ale myslim to tam prisuzovali veku

tak von měl Tilda dycinky dobrý texty, co uměly jít do hloubky (jen to člověk musí chtít vidět – jasně, že ne u všeho 😀 :D) a který se mě uměly zatnout pod kůži, protože on si se slovama umí zatraceně dobře hrát, ať už jde o obsah, nebo jiný význam danýho slova, ale tohle je extrémně jiný, mi to opravdu pustilo tu vodu z vočí tím, jak ten člověk ví. Až se trošku bojím, vykládat se to dá opět na víc způsobů. Texty nikdý nebyly vyloženě povrchí a s věkem pochopitelně už vůbec ne.

Jen taková poznámčička….. jen proto, že je dneska pátek a hezky a půjdu ven do lesůch, tak tě za toho přestárlýho rokera nebudu ani skalpovat, ani nepošlu vohýnek 😀 😀

Dennyky
    jáá jdu za hodinku takyyy

No maminka i tetka o ní pečují,
    to je dobře, bude to pěknej rozmazlenec a je fajn, že ségry takhle fungujou a polní zajíc není třecí plochou, to už by sis to mohla jít pak hodit.

Drzá je co? S přestárlým rokérem 😀

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,841. až 1,860. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.