- Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
4.5.2022 v 5:03 #138886
cernej caj
MirkaD
Auvajs teda!No yak dobre ze se podarilo ji prodat a koupis si jinou:)
Tak nekdo ma 5x za rok neschopenku a doma.nehne prstem a nekdo chodi do prace s ibacem a plati si kvalitni soukromy rehabky ze svyho, protoze chce byt hlavne do budoucna zdrsvej a ne se hlavme vyhybat praci… podle.me.martin se chce hlavne vyhybat praci ale nechce se starat o svoje zdravi…
Ja kdyz si vezmu rehabky na rameno kdyz mi bylo 14 na pojistovku tak uplne k nicrmu nepomohlo to vubec nijak ale v klidku dostanou zaplaceno neco k jicemu a vlastne s tehabkama na pojisyovju mam minimum dobrych zkusenosti nebo referenci
Fifi
Tak snad se das uz taky konecne dokupyTed by byl lepsi parak protoze jedeme do bavorskyho lesa, 2dny asi fotit a bydlime v zelezny rude tak kozna sobota vylet.
Jedu tam s byvalym kolegou ze stare prace, kterej mi kdysi pujcil a pak prodal moji prvni zrcadlovku, on za to muze:D technicky teda to byla moje jedina zrcadlovka tenkrat:D 2011 a- 2014 myslim, a nejak vic me privedla k lasce k fototechnice
4.5.2022 v 6:14 #138887cernej caj
4.5.2022 v 7:38 #138889Maya
cernejcaj
ty jo, tak to je super, ze si Charlie takhle zaknuci
jo to u nas nikdy nebylo 😀
tak me rehabky na pojistovnu pomohly, ale ja chodila na rehabky i zaroven do prace, vono to taky jde 😀
kdybych marodila pokazdy, kdyz me bolej zada, tak to by taky bylo 5x do roka a uz davno by me z prace vyrazili, o cloveka co vic marodi nez chodi do prace, asi nestojej nikde, no mozna o to Martinovi jde
me akorat stve, ze na takovyhle simulanty my vydelavame4.5.2022 v 7:43 #138890cernej caj
Tak ja samzorejme taky chodim do prace i s vyhozenym obratlem, obliknout me pomoh muz a v praci se nemusim svlikat tak tu sem prezila taky 😀
Tak takogyhle lidi budou vzdycky skoda jen ze mirka to ma doma a tak je to proste primo v kontextu do prace nechodim ale kokotiny kupuju o 106 a pak se to haze do kontejnera pro charitu za rok…
4.5.2022 v 8:18 #138892PetraK
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!Gůtn tág majne líbe Kindr.
Tak jsem se fčéra projela busem a dneska zasejc pojedu a dneska celou trať -včera mě většinu cesty vezla kolegyně, jen poslední úsek jsem dala autobusem. Dneska to bude ale se vším všady, tak jsem zvědavá, jak to klapne.
Prošli jsme se pak s ohaříkama, uďála jsem salátek, šla dělat večeři a zároveň, že uklidím zas nějaký stěhovací věci, pak jsme skorem hořeli…… no, nebejt Rumíčka, hořeli jsme úplně, takhle jsem ten volej těsně před vznícením stihla vyhodit na dvůr 😀 ovšem v baráku smrad a šedivo. Teď to v předsíni vypadá, že jsme si tam opejkali buřty :D, jak to tam voní 😀Mirka D.
nééé, žub neeee, chudero malá, jako by nestačil Martin.Fifi
tak jsem hovorila s pojistovackym robotem, maji to fakt vymakany.viď? prostě je to divný divný a zvláštní, aspoň já to tak vnímala.
O kolegovi radši pomlčím, je to hnusnej xindl.
Ruzice ma taky stiplej rezak a ohoblovany spicaky, na funkci to vliv nema. 🙂
jojo, to říkal taky. hezky ho prohlížel celýho i kulky i tak, tak jsem ráda.
Resili jste nejak ted Taliprdi ocas, nedoporucil vet neco?
řešili, ale ono to prostě moc řešení nemá 🙁 je tam jen kost a chlupy, prostě člověk musí mít štěstí, aby se to zahojilo. nám se vždycky zadaří, vypadá to supr a pak přijde jeden debiliní moment a prd ho. nicméně lepší, než na začátku to je. Jak mi radili, mažu měsíčkovou mastí a vážeme.4.5.2022 v 8:19 #138893PetraK
černej čaj
edu tam s byvalym kolegou ze stare prace, kterej mi kdysi pujcil a pak prodal moji prvni zrcadlovku, on za to muze:D technicky teda to byla moje jedina zrcadlovka tenkrat:D 2011 a- 2014 myslim, a nejak vic me privedla k lasce k fototechnicejé, to je hezký! Tak to si spolu užijete fotosession, co? Jsem pak zvědavá na výsledky.
Dobrej Karlos na fotce, bez balonku ani ránu 😀
4.5.2022 v 8:25 #138894PetraK
Maya
tak me rehabky na pojistovnu pomohly, ale ja chodila na rehabky i zaroven do prace, vono to taky jdetaky jsem to tak měla a taky mi pomohly, naučily mě tam dobrý cviky, chodila jsem i na élektriku.
, no mozna o to Martinovi jde
ne možná, ale určitě a popravdě je dost tristní, že ho ostatní živíme z našich daní, platíme mu bioléčbu, na kterou on kašle, která je kuwadrahá a za kterou by jiný byli šťastní, že jim to přiklepli, protože to nedají každýmu, zatímco on si válí šunky na terase s pivíčkem, futruje se prasárnama a jak si prdne, jde si pro neschopenku a je vyzývanej.Mirko tohle nečti, to se Tě netýká, já jen že prostě tohle už je z mýho pohledu fakt síla a nějak to potřebovalo ven. Ty za to nemůžeš, Ty jsi naopak ten jedinej, kdo doma maká, až se rozpadá, i proto mě to takhle vytáčí.
4.5.2022 v 8:34 #138895Maya
PetraK
jo, Mirka je chudak a minimalne by si mela poridit ten svuj ucet, ale to uz se opakuju
me vytaci jak pise, ze doleze urvana domu a musi jit piglovat koupelnu, protoze ta lemra, co je celej doma, neudela ani to4.5.2022 v 9:06 #138896PetraK
Maya
jo přesně, já se vždycky extrémně vytočím. Já vím, že Mirka nemá moc manévrovacího prostoru, proto to vidím s tím účtem stejně jako Ty.4.5.2022 v 9:21 #138897Denny
Morgen sluníčkovej 🙂
nechci vám do toho kecat, ale o tom účtu bych se tady ve veřejné diskuzi nezmiňovala, vždy si to může přečíst i on…4.5.2022 v 9:42 #138898PetraK
Dennyky
jo jasný. Na druhou stranu, co by jako chtěl? Vymlátit z ní přístupový kódy? Mně se zase zvedá adrenalin. Hodně teda.4.5.2022 v 10:01 #138900Denny
Já to snad nechci ani komentovat…:-(
4.5.2022 v 10:22 #138901Maya
Denny
tak ja to nemyslela na prachy bokem, ale normalne na vejplatu, kterou by pak nemohl rozfrcat na blbosti
on by to stejne hned zjistil, ze nejsou prachy na spolecnym ucte
byt Mirkou bych mu to pak stejne hned rekla a pulku vydaju na domacnost preposilala trvalakem
zbytek by zustal Mirce a pak by si mohla platit normalniho gigola, mladeho a krasneho 😀4.5.2022 v 10:51 #1389024.5.2022 v 10:54 #138904PetraK
Dennyky
bych to poslala Zanete? 🤔tam to vypadá, že by na kopřivy nemusela, ne? 😀
4.5.2022 v 11:00 #138905Maya
Denny
to bude prace vleze, to by se ji mohlo libit 😀4.5.2022 v 11:42 #138906PetraK
Maya
já se to snažila napsat kulantně, tys šla přímo k jádru věci 😀4.5.2022 v 11:47 #138907Maya
PetraK
a jeste si tam hodi stranky 😀
Stavební odhadce a expert pro
oceňování nemovitostí na ochranu dřeva, ochranu budov a průzkum
plísní4.5.2022 v 12:27 #138908PetraK
Maya
a jeste si tam hodi stranky 😀no já si říkám, že to bude spíš pomsta zhrzenýho zaměstnance
4.5.2022 v 13:14 #138909Denny
Jsem přeceňovala pár výrobků, páč soudruzi z NDR nejsou schopni dodat kvalitní materiál, holky na tom tím pádem mají víc práce a tak už to bylo nutné, páč kvalita se nelepší.
Vono jako to není matroš, co vyrábějí němci, kupují to Bůhví kde a nemají jiné dodavatele.Tak už jsem šňupáka prouhatýho představila na fb, dala jsem jí jméno Aida 🙂
Mamka mi píše, že rakety už létají 100km od hranic SK 🙁
Dneska jdeme s Vlaďkou na smažáka těším 🙂
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.