Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,801. až 1,820. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

MirkaD
    Auvajs teda!

No yak dobre ze se podarilo ji prodat a koupis si jinou:)

Tak nekdo ma 5x za rok neschopenku a doma.nehne prstem a nekdo chodi do prace s ibacem a plati si kvalitni soukromy rehabky ze svyho, protoze chce byt hlavne do budoucna zdrsvej a ne se hlavme vyhybat praci… podle.me.martin se chce hlavne vyhybat praci ale nechce se starat o svoje zdravi…

Ja kdyz si vezmu rehabky na rameno kdyz mi bylo 14 na pojistovku tak uplne k nicrmu nepomohlo to vubec nijak ale v klidku dostanou zaplaceno neco k jicemu a vlastne s tehabkama na pojisyovju mam minimum dobrych zkusenosti nebo referenci

Fifi
    Tak snad se das uz taky konecne dokupy

Ted by byl lepsi parak protoze jedeme do bavorskyho lesa, 2dny asi fotit a bydlime v zelezny rude tak kozna sobota vylet.

Jedu tam s byvalym kolegou ze stare prace, kterej mi kdysi pujcil a pak prodal moji prvni zrcadlovku, on za to muze:D technicky teda to byla moje jedina zrcadlovka tenkrat:D 2011 a- 2014 myslim, a nejak vic me privedla k lasce k fototechnice

cernej caj

Jo acharlie dve noci po sobe knucel ze chce curat ven!

Sice zas rano se mu venku nelibilo ze sem.ho tam zapomela tak vyhidul bobek v kldiku v lredsini ale tak su rada ze jen nevhodi telepaticky koukat z metru jak dorin an mayu:D

Attachments:
    Maya

cernejcaj
    ty jo, tak to je super, ze si Charlie takhle zaknuci
    jo to u nas nikdy nebylo 😀
    tak me rehabky na pojistovnu pomohly, ale ja chodila na rehabky i zaroven do prace, vono to taky jde 😀
    kdybych marodila pokazdy, kdyz me bolej zada, tak to by taky bylo 5x do roka a uz davno by me z prace vyrazili, o cloveka co vic marodi nez chodi do prace, asi nestojej nikde, no mozna o to Martinovi jde
    me akorat stve, ze na takovyhle simulanty my vydelavame

cernej caj

Tak ja samzorejme taky chodim do prace i s vyhozenym obratlem, obliknout me pomoh muz a v praci se nemusim svlikat tak tu sem prezila taky 😀

Tak takogyhle lidi budou vzdycky skoda jen ze mirka to ma doma a tak je to proste primo v kontextu do prace nechodim ale kokotiny kupuju o 106 a pak se to haze do kontejnera pro charitu za rok…

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Tak jsem se fčéra projela busem a dneska zasejc pojedu a dneska celou trať -včera mě většinu cesty vezla kolegyně, jen poslední úsek jsem dala autobusem. Dneska to bude ale se vším všady, tak jsem zvědavá, jak to klapne.
    Prošli jsme se pak s ohaříkama, uďála jsem salátek, šla dělat večeři a zároveň, že uklidím zas nějaký stěhovací věci, pak jsme skorem hořeli…… no, nebejt Rumíčka, hořeli jsme úplně, takhle jsem ten volej těsně před vznícením stihla vyhodit na dvůr 😀 ovšem v baráku smrad a šedivo. Teď to v předsíni vypadá, že jsme si tam opejkali buřty :D, jak to tam voní 😀

Mirka D.
    nééé, žub neeee, chudero malá, jako by nestačil Martin.

Fifi
    tak jsem hovorila s pojistovackym robotem, maji to fakt vymakany.

viď? prostě je to divný divný a zvláštní, aspoň já to tak vnímala.

O kolegovi radši pomlčím, je to hnusnej xindl.

Ruzice ma taky stiplej rezak a ohoblovany spicaky, na funkci to vliv nema. 🙂

jojo, to říkal taky. hezky ho prohlížel celýho i kulky i tak, tak jsem ráda.

Resili jste nejak ted Taliprdi ocas, nedoporucil vet neco?
    řešili, ale ono to prostě moc řešení nemá 🙁 je tam jen kost a chlupy, prostě člověk musí mít štěstí, aby se to zahojilo. nám se vždycky zadaří, vypadá to supr a pak přijde jeden debiliní moment a prd ho. nicméně lepší, než na začátku to je. Jak mi radili, mažu měsíčkovou mastí a vážeme.

PetraK

černej čaj
    edu tam s byvalym kolegou ze stare prace, kterej mi kdysi pujcil a pak prodal moji prvni zrcadlovku, on za to muze:D technicky teda to byla moje jedina zrcadlovka tenkrat:D 2011 a- 2014 myslim, a nejak vic me privedla k lasce k fototechnice

jé, to je hezký! Tak to si spolu užijete fotosession, co? Jsem pak zvědavá na výsledky.

Dobrej Karlos na fotce, bez balonku ani ránu 😀

PetraK

Maya
    tak me rehabky na pojistovnu pomohly, ale ja chodila na rehabky i zaroven do prace, vono to taky jde

taky jsem to tak měla a taky mi pomohly, naučily mě tam dobrý cviky, chodila jsem i na élektriku.

, no mozna o to Martinovi jde
    ne možná, ale určitě a popravdě je dost tristní, že ho ostatní živíme z našich daní, platíme mu bioléčbu, na kterou on kašle, která je kuwadrahá a za kterou by jiný byli šťastní, že jim to přiklepli, protože to nedají každýmu, zatímco on si válí šunky na terase s pivíčkem, futruje se prasárnama a jak si prdne, jde si pro neschopenku a je vyzývanej.

Mirko tohle nečti, to se Tě netýká, já jen že prostě tohle už je z mýho pohledu fakt síla a nějak to potřebovalo ven. Ty za to nemůžeš, Ty jsi naopak ten jedinej, kdo doma maká, až se rozpadá, i proto mě to takhle vytáčí.

Maya

PetraK
    jo, Mirka je chudak a minimalne by si mela poridit ten svuj ucet, ale to uz se opakuju
    me vytaci jak pise, ze doleze urvana domu a musi jit piglovat koupelnu, protoze ta lemra, co je celej doma, neudela ani to

PetraK

Maya
    jo přesně, já se vždycky extrémně vytočím. Já vím, že Mirka nemá moc manévrovacího prostoru, proto to vidím s tím účtem stejně jako Ty.

Denny

Morgen sluníčkovej 🙂
    nechci vám do toho kecat, ale o tom účtu bych se tady ve veřejné diskuzi nezmiňovala, vždy si to může přečíst i on…

PetraK

Dennyky
    jo jasný. Na druhou stranu, co by jako chtěl? Vymlátit z ní přístupový kódy? Mně se zase zvedá adrenalin. Hodně teda.

Denny

Já to snad nechci ani komentovat…:-(

Maya

Denny
    tak ja to nemyslela na prachy bokem, ale normalne na vejplatu, kterou by pak nemohl rozfrcat na blbosti
    on by to stejne hned zjistil, ze nejsou prachy na spolecnym ucte
    byt Mirkou bych mu to pak stejne hned rekla a pulku vydaju na domacnost preposilala trvalakem
    zbytek by zustal Mirce a pak by si mohla platit normalniho gigola, mladeho a krasneho 😀

Denny

Úžasná nabídka v dipi na nastence 😂🙈 bych to poslala Zanete? 🤔

Attachments:
    PetraK

Dennyky
    bych to poslala Zanete? 🤔

tam to vypadá, že by na kopřivy nemusela, ne? 😀

Maya

Denny
    to bude prace vleze, to by se ji mohlo libit 😀

PetraK

Maya
    já se to snažila napsat kulantně, tys šla přímo k jádru věci 😀

Maya

PetraK
    a jeste si tam hodi stranky 😀
    Stavební odhadce a expert pro
    oceňování nemovitostí na ochranu dřeva, ochranu budov a průzkum
    plísní

PetraK

Maya
    a jeste si tam hodi stranky 😀

no já si říkám, že to bude spíš pomsta zhrzenýho zaměstnance

Denny

Jsem přeceňovala pár výrobků, páč soudruzi z NDR nejsou schopni dodat kvalitní materiál, holky na tom tím pádem mají víc práce a tak už to bylo nutné, páč kvalita se nelepší.
    Vono jako to není matroš, co vyrábějí němci, kupují to Bůhví kde a nemají jiné dodavatele.

Tak už jsem šňupáka prouhatýho představila na fb, dala jsem jí jméno Aida 🙂

Mamka mi píše, že rakety už létají 100km od hranic SK 🙁

Dneska jdeme s Vlaďkou na smažáka těším 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,801. až 1,820. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.