Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,781. až 1,800. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Maya

PetraK
    vlastne i telefonovat umi na prikaz a psat sms
    jsem to kdysi zkousela, ale tak nejak mi obecne asi vadi mluvit na telefon 😀

Maya

PetraK
    to je hnus, utopeni je nejhnusnejsi smrt
    no a ta mnozirna tipuju dostanou zas podminku, co bys chtela ve state, kde se podminky davaj bezne i za horsi veci delany lidem

Petrs01

zkus rict do telefonu

jsem takhle nedávno nadávala tabletu a najednou na mě vyskočilo něco jako “nevím jak bych vám s tím mohl pomoci” 😀
    Vůbec netuším co a jak se mi tam zapnulo, ale od té doby už to zase nedělá.

PetraK

Maya
    zas na druhou stranu je to rychly a bez trapeni

když se umí trefit a není to matla.

pak mu muzes davat prikazy i v cestine, pusti ti hudbu, vyfoti, vyhleda na netu a tak

že bych ho jako mohla sekýrovat, jo? 😀 nenene, nejsem otrokář. a hlavně, nechci si moc pouštět tyhle vymoženinky do života. Však zatelefonovat můžu sama, že jo.

Maya

Petrs01
    taky dobry 😀 tak v android tabletu ten asistent bude taky a v ipadu Alexa je urcite
    PetraK
    no jo, ale je sranda to vyzskouset, pak se to da zase vypnout
    jestli to mas zapnuty, tak te to porad odposlouchava, tak asi lepsi u telefonu hned vyzkouset a pripadne vypnout
    ale treba to hlasovy vyhledavani na netu na mobilu pouzivat, je to rychlejsi nez to vypisovat

PetraK

Maya
    no a ta mnozirna tipuju dostanou zas podminku,
    moc chci a přeju si, aby se to tentokrát zlomilo, moc a moc bych si to přála, hajzlové hnusný bezcitní.

Petrs01
    nevím jak bych vám s tím mohl pomoci” 😀

😀 😀 no právě tohle moc nechci, aby na mě věci mluvily, stačí, když mi odporujou svým chováním 😀 Když nechce spolupracovat vysavač a vyběhne na mě zpoza rohu, aby mě bacil do holení kosti, můžu se s klidem rozmáchnout tou kovovou hubicí a jednu mu přišít zpátky, což mi uleví. Kdyby to mluvilo, tak to neudělám 😀 a tím pádem si neulevím 😀

Petrs01

tím pádem si neulevím

můžeš se s ním pohádat, lepší než se hádat s Brtníkem 😀

PetraK

Maya
    hele já tam v tom nastavení pod gůůglem žádnou sekci služby nemám? 😮

edit – mám tam většinu věcí, co ukazujou na tom vídeju, ale služby samostatný ne, mám tam zase jiný věci trošičku.

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
    cernej caj

Petrak
    Tak utopeni e bezesporu nejvetsi hnus

Ale i tak nechapuze pro lidi je humannjesi zastrelit nez injekce ale jak rikam, zase v tech 70 letech byla proste jina doba

PetraK

to je hnus, utopeni je nejhnusnejsi smrt
    Tak utopeni e bezesporu nejvetsi hnus

souhlsím a zvednul se mi tehdy opravdu žaludek, to není nadsázka. Já poslední dobou opravdu chování lidí moc nezvládám, je to se mnou špatný. Ten člověk u mě skončil

černej čaj
    zase v tech 70 letech byla proste jina doba
    jo to se nikam nechodilo, běžná praxe – 🙁

cernej caj

Du dneska na posledni rehabku snad krk od nedele dost nic moc, vecer se musim zbalit a zitra po praci frnnnnk! Na dovolenou:)

Maya

PetraK
    tak to tam mas pod necim jinym, ja ted koukam a mam to pod Nastaveni aplikaci od Googlu

Maya

cernejcaj
    tak snad ti rehabka zabere
    dovolenou bych brala taky, venku je tak hezky vzdycky celej den a odpolko, kdyz vylezu ven, zacne lejt, vcera byla dokonce bourka

cernej caj

Maya
    No tak ja nemam predpoved uplne nejpredpisovejsi bohusel… ale kdyz to klapne tak bude prset max 50% casu

Fifi

Bryvecir vespolek. 🙂
    Cajdo
    Mi nejak uteklo, kam valis na dovcu? Uzij si to, prseni mozna lepsi nez paraky?

Mirko
    To je umelec narodni s nemocenskou, ten tvuj M. Takhle se to dela, odkoukavej to od nej a nebudes z prace tak servana! 🙂

Dennyky
    Denni davka roztomilosti skvela. 🙂 Akorat teda ouvej s nozkama, si prdola vybira vsechno mozny. Drzim palce, at ji to nedela zadny troubles v dospelosti, ale az se zacne poradne hemzit, tak by se to snad melo srovnat? To nejde o kost ci blby klouby, da se to zvladnout nasvalenim? Si neumim moc predstavit, co to znamena “zabi predni nozky”.

Esusova
    Mluvili jste někdy s robotem??
    Jo, kdyz jsem rozflakala dachnicce motor, tak jsem hovorila s pojistovackym robotem, maji to fakt vymakany. 🙂
    mám tady kolegu, kterej svou starou nemocnou fenu UTOPIL!!!!!!!!!!!!!!!
    Tyvole, to snad ne. By mi z takovyho cloveka bylo na bliti a kdykoliv bych ho mijela, uplivla bych si. Do respika nebo bych mu ukazala ukazovak. Bleeeee!
    zkontrolovaný čokle- Rumouš má uštíplej žub
    Ruzice ma taky stiplej rezak a ohoblovany spicaky, na funkci to vliv nema. 🙂 Resili jste nejak ted Taliprdi ocas, nedoporucil vet neco?

Fifi

Cajdo
    Du dneska na posledni rehabku snad krk od nedele dost nic moc,
    Toz krcisko lepsi, at muzes tahat krosnu s hlavou vztycenou a bez bolesti? 🙂
    Ja mam reha zejtra, snad mi hrba zase trochu zpracuje. Prace na zahrade pusobi trochu napnelismy, ale mam dosekano, koleno se po mesici a pul taky umoudruje, pejskove protapnuty dokonce po jednom. Ovsem bez ortezy bejt nemuzu, zparchantila jsem si zase posledni clanek na prostrednicku, kterej jsem mela predpredloni? vymknutej, takze aspon na prstu neco musim mit. 😀

MirkaD

tak cestou do práce jsem prodala za plnou cenu knížku co jsem dostala k narpzkám od holek ze čtyřlístku z BK,
    bylo mě to sice blbý-jakože dárek z domu,ale jak se snažím o ten minimalistickej životní styl-co nenosím-kontejner charita-koupím/dostanu novou věc-hned jde jedna starší z fomu-jednak fakt nemám místo,jednak si jinak sama věci moc nekupuju na sebe-takže od Martina mikinu/svetr-nebo když od někoho něco dostanu,
    tak jde z domu věc kterou mám třeba let…
    kupuju si věci když potřebuju nový
    no a knížky taky každej rok jde něco z domu…
    a roky u mě byly dárky posvátný….
    jenže knihovna není nafukovací,že….
    dostala jsem od nich diář na roky od Krajča a jeho ženy,ten používám,je dobrej,pak antistresovýho pajduláka růžovýho gumovýho…
    antistresovejch věcí mám už víc,ale jsou to věci z gumy,což je mi nepříjemný do ruky-kdyby to byl plyš/dřevo-tak bych byla radši-no takže pajduláka mám,diář používám,
    a knížku jsem dnes prodala,a koupím si něco,co budu číst,a bude to jako od nich…
    jinak v práci na odpoledne-kasa,večer vedoucí,že mi namarkuje nákup,
    já si po cestě kousla ze svačiny,žvýkám…
    a najednou lup-upadl mi zub-moje hooodně spravovaná nahoře,,,
    tak jsem ho šla vyplivnout….
    a šla jsem uklízet….
    kdy se objednám k zubaři necím,zavolám tam zítra,uvidíme,
    v pátek smněna navíc-ach ty naše neschopenky….
    zítra mám mezismněnu,ve čtvrtek Mudr. v Kyjově….
    k Martinovi-hele já neříkám,že ho ty záda v pondělí nebolely,nemohl se ani zohnout…. ,ale na rehabky až 18,5-to se v Bučovicích tak objednává-až za 3 týdny….
    že by doma PŘEDTÍM NĚKDY CVIČIL NA ZÁDA TO NÉÉÉÉÉ
    až ted,jak má chodit na ty rehabky,tak mu máti pár cviků ukázala,jeho máti cvičí denně na záda+chodívala na jogu a na kalanetiku-nebo aspon cvičí cviky z kalanetiky…
    jako sere mě to…..
    já jako neříkám že mu nic není,já věřím,že ho ty záda i bolí,
    ale to fakt většinu lidí dneska…
    a když s tím nic nedělá-tak samo se to nespraví,že…..

MirkaD

PetraK-s robotem jsem nikdy nemluvila,ale strašně by mě to vyvedlo z míry:D

Fifi

Mirko,
    to je beznej termin na rehabky, kdyz to bude mit pres pojistovnu. Kdyby si to platil ze svyho, nasel by soukromy reha zarizeni hned. Ty by sis taky naky rehabky zaslouzila, nech si je napsat.
    Kalanetika je skvela, tu doporucuju vrele. 🙂 Zub auvajs, at to mas brzo opraveny! Jak vubec Dafca po kastraci? Uz je uplne srostla, jizva neni videt, vsechno v cajku?

MirkaD

Fifi-jo jizva ještě vidět trochu je
    jinak snad všcko dobrý

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,781. až 1,800. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.