Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,761. až 1,780. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Zlata

Denny,
    Budeš mít dalšího netopejra.Nevím,zda bych takhle piplany kotě mohla dat pryč.🤓

Maya

Denny
    tak treba se ji to srovna az zacne chodit
    no baterku do tlf jedine origos, ty pak vydrzej, ale jsou zase drahy, do myho tlf stoji tisicku + prace
    akorat pro me zatim nedostupny, protoze to musim na vymenu nekam dat a to znamena 2x do mesta v pracovni dobe, tak mozna az budu mit v lete dovolenou

PetraK

Maya
    nema asi bezdratove nabijeni,
    🙂 tak to mě ani nenapadlo , při mým talentu, něco tkaovýho řešit. 😀 jehehéé.

Maya

PetraK
    tak ja uz mam bezdratovou nabijecku na muj soucasnej telefon, tak prece ji nevyhodim 😀
    neni nic lepsiho nez telefon proste jen mrsknout na placku a neresit kabely

MirkaD

tak včera ráno,že se Martin vydá do práce….
    no chytly ho záda,tak já šla na ranní-on k MUDr.,
    takže má neschopenku a za 3týdny je objednanej na rehabilitace…..
    se picnu,jako kdyby mu ty rehabky nemohla předtím napsat,
    no takže já ranní-pečení+pak kasa,na kase malá rychlost…
    loket mě bolí čím dál víc,takže super…
    v práci fofrem koupit botasky ke psům,a pak hrrrrr k Aničce,daly jsme kafe,já u ní pořídila dárek kamarádce,a ve 3 jsem dojela dom….
    a hodinu a půl jsem zalehla,pak jsem šla ze všema 3 psama-šla ještě rodičů Betty,-tak jsme šli ke křížku a zpět,na konci vycházky vycházky jsme pocvičila ze psama,Bettyna kromě kroků,otoček dělalala ještě pachovej čtvereček,a šlo se dom
    dom jsem si zacvičila na dvoře-rodiče nebyly doma,venku teplo,tak už zase můu cvičit venku,pak sklidit prádlo a do noci jsem si četla…
    dnes ze psama zase ke křížku a zpět,trochu cvičení-nošení náhubku Dafi,papírových kapesníků -oba,pak pár kroků,otoček,obíhaček,chůze u levé/pravé nohy a šlo se dom….
    Dafi se zase na začátku vycházku vleče…
    dnes mám odpo,tak snad brzo skončíme…
    Denyky-chudák kotě -má pořád něco-ale snad už jste si vybraly konečně všecko!!!

cernej caj

Petrak
    Proste ti nedokazu pomoxt, wordpress /browser/ to z nejakyho duvodu odmita prehrat takze sw mohlo zmenit zpusob jaknse to narava i samo treba updatem telefonu bez tvyho pricineni.

Treba to z novyho zas pujde nebo budes davat odkazy z YT ono je to stejne lepsi kvuli mistu:D

Snad budes spokojena

Maya
    Me ty uzky nudle taky vadi hlavne nechapu k cemu je to dobry vzdyt to musi byt na vsechno dementni tvar krome cumeni na filmy nalezato

PetraK

černej čaj
    Proste ti nedokazu pomoxt,
    v poho, v poho, já jsem matla, to víme. Uvidíme co ten novej hošík a hlavně, kdy si ho zprovozním, páč to bude šichta.

Maya

cernejcaj
    jo nudle jsou prej kvuli filmum, protoze mladu cumi na filmy na mobilu
    na normalni pouziti je to des bes
    taky z toho duvodu vaham s novym mobilem, protoze muj starej je jeste normalni

PetraK

tvl!!
    Mluvili jste někdy s robotem?? Já jo! Tetkon. Telefénem. Mají ho v Zásilkovně. VONO TO FAKT MLUVÍ??? 😮 😮 😮 a nejde jen o nahraný dotazy, ono to mluví i o věcech který si musí nejdřív vynajít a pak dosadit do hovoru 😮 😮 Pomooooooc!

Maya

PetraK
    ja jednou, v CSOB, kdyz jsem jim chtela vynadat, ze me nechtej pustit do bankovnictvi bez identity, chvili mi trvalo nez mi doslo, ze mluvim s robotem a pak jsme se nejak zacyklili neb muj pozadavek at mi uvolnej bankovnictvi byl asi dost nestandardni 😀
    ono vetsina lidi vola porad kvuli stejnym vecem, takze ta umela inteligence se nauci konverzovat na to tema
    umela inteligence uz se pouziva i v apkach, treba tady apka, ktery ti udela obraz ve vybranem stylu na zaklade toho, co ji reknes
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.womboai.wombodream

Maya

hlavne teda kdyz pak robot nereagoval adekvatne, tak jsem se pristihla, ze s nim mluvim jak s nahluchlym debilem 😀

PetraK

Maya
    hlavne teda kdyz pak robot nereagoval adekvatne, tak jsem se pristihla, ze s nim mluvim jak s nahluchlym debilem 😀

😀 😀 😀 😀 😀 😀 pomoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooct pomooooooooct!!
    Mně hlavně ale překvapilo, jak integroval ty moje konkrétní data do toho hovoru. Že se zeptá, voláte jako adresát, odesílatel, nebo zásilky mezi námi a pak to na základě mojí odpovědi rozřadí, tak jako dobrý, to chápu. Ale vzápětí mě ubil dotazem :
    Voláte ohledně zásilky od odesílatele Flyjo cézet, ohledně zásilky s koncovým číslem 205? Musela sem se nadechnout, abych vodpověděla. To vůbec nevypadalo jako robot!!!!!!!! A dál pak taky ne. nevěřim, že tam někde v šuplíku nesedí člověk 😀

cernej caj

MirkaD
    Maz loket kostivalem nebo sportovni hemato alpou takovoubfialovou a budou zazraky

Tvl ten martin je taky simulant jak neco

PetraK

černej čaj
    Tvl ten martin je taky simulant jak neco

no já to ani nechtěla psát, tak jsem radši byla zticha, mně to ani neudivilo

Maya

ja byla radsi taky zticha, tak zada to jisti vzdycky 😀
    PetraK
    no je to umela inteligence, neco jako Alexa v iphonu nebo Google asistant, co mas v telefonu, uci se to za pochodu a na tech linkach chtej lidi furt dokola to samy
    priste zkus neco netradicniho a hned poznas, ze to neni clovek 😀

PetraK

Tak jsem zvědavá, jestli fásnou pořádnou dardu a nebo to zase vyšumí:

https://www.pribram.cz/clanek/pribramsti-policiste-dopadli-manzelsky-par-ktery-zabijel-psy-aby-nemel-status-mnozirny/23229/

Moc bych si přála, aby to dostal soudce, kterej s těma šmejdama natvrdo zatočí.

PetraK

Maya
    ja byla radsi taky zticha, tak zada to jisti vzdycky 😀

no comment. Mirka chodí do práce celá rozbitá a on? Hnus velebnosti.
    Mirko promiň, ale člověku se na to špatně dívá, to si neber osobně.

o Alexa v iphonu nebo Google asistant, co
    žádnou alexu neznám 😮 a googla asistanta taky ne?? kde to mám??
    Mohla jselm se ho zeptat, jestli by se mnou nešel na operu, že ji nemám ráda 😀

cernej caj

No treba deda tuhle vykladal kdyz se stavela silnice na hadech a on to jako zajistoval tak se donluvil s bagristou ze mu vyhrabne diru a premluvil muslivce at zastreli mamky kolii ze dle veta mel nejakou nemoc ze ho meli nechat uspat a netrapit ho a deda rekl ze toho psa nwpovede na veterinu na injekci prece zw je hezky v lese… ze by mu to nekohl udelat ho vzit na injekci a takhle se jeste probehl… no mlcela sem a nechapala

PetraK

černej čaj
    No treba deda tuhle vykladal
    🙁 děda to ještě asi myslel dobře,když chtěl, že se pes proběhne, mám tady kolegu, kterej svou starou nemocnou fenu UTOPIL!!!!!!!!!!!!!!!

Maya

cernejcaj
    to se dela bezne jeste porad ze myslivec psa proste zastreli
    zas na druhou stranu je to rychly a bez trapeni
    PetraK
    asistenta mas v telefonu, treba ho mas i zapnuteho, zkus rict do telefonu OK Google, jestli zacne poslouchat
    jestli ho mas vypnutyho, tak navod jak ho zapnout, je treba tady
    pak mu muzes davat prikazy i v cestine, pusti ti hudbu, vyfoti, vyhleda na netu a tak

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,761. až 1,780. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.