Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,741. až 1,760. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Maya

Denny
    dobrje for
    budes mit zase vystavu? tak to je super
    vy jste tam vubec porad nejaka vystava
    PetraK
    voni to chtej odbory, to stejne nez by prolezlo parlamentem, tak mozna nekdy na svatyho dyndy
    ale prej i u nas uz nektery firmy presly na 4denni pracovni tyden, tak jedine zmenit praci 😀

Maya

PetraK
    prcek je ero pero desny, Lokinek ho vubec nestiha 😀
    takze obvykle to je tak, ze Loki sedi a kolem nej rotuje pometlo 😀

PetraK

Dennyky

hmmmmm tak si ho zase vodnesl…. “
    😀 😀 😀 to je debilitnííííí!!! 😀 😀

Myslíš, že bych taky mohla na tu výstavu?

• Odpověď byla upravena před 1 rokem uživatelem PetraK.
    Attachments:
    PetraK

Maya
    ze Loki sedi a kolem nej rotuje pometlo

😀 😀 ho úplně vidim, medvěda, jak se mu točí hlava kolem 😀 😀

jo, takže to se netřeba zalamovat, to vono z toho nebude nic. A ovšem 4 denní pracovní týden, to by byl sen.

Denny

Maya
    krásná fotka Lokínka s pinďou 🙂
    jj tentokrát v Drážďanech, já na to úplně zapomněla…
    Fotky mám z Ústecké výstavy, chtěla jsem něchat udělat třeba jen tři bez paspart v rámech s galerijním sklem, ale po tom všem co se stalo, jsem na to neměla chuť a už vůbec ne finance.

PetraK
    tak tvůj vobrásek vypadá nadějně, ale nejseš na plakátě tak sned příště 🙂

PetraK

Dennyky
    krásná fotka Lokínka s pinďou 🙂

😀 😀
    ale nejseš na plakátě tak sned příště
    tak kdyby někdo vonemocněl, nebo nedej bože zapomněl…. sem tady 😀

cernej caj

Denny
    Tvl ja myslela ze to je nahrobrk s nejakou ozdobou a ted se divam ze to je clovek:D

To je super ze tam vemou nejaky tvoje veci:)

Na tom kreslicim kurzu rikala pani ze ji tam prisla jedna, tuzku skoro neumela drzet a zacala delat portrety a obrazy tou metodou a dneska po 2 letech si vydela vic jez ona tak rikam nojo to proste nekdo ma a nekdo ne, kamaradka si koupila mobil a hnedle ma vystavu fotek a obrazek podle fotky na kohinorkach 😀

Denny

PetraK
    nebo nedej bože zapomněl…. sem tady
    DOBRÁ MYSLÍM NA TO 🙂

čajdo
    hnedle ma vystavu fotek
    “no hnedle” nemít kolem sebe lidi, které mám tak by možná byla výstava v díí píí a to je tak vše.
    Udělat výstavu fotek může téměř každý 🙂

Maya

Denny
    jako umelecka skupina Zrzavci porada prodejni vystavu fotek a obrazku?
    nejlepe v galerii na Vaclavaku? 😀

kachna

Vtip je boží

krásná fotka Lokínka s pinďou

když má jeden špinavej monitooor a háčky šte jako špínu, zní to divně…

kachna

Se musím naučit číst! Čtu – černá kočka, návod jak uvařit. Jasně, že to byla černá čočka, kterou jsem dělala k večeři.

Attachments:
    Denny

Dobré ranko,
    denní dávka roztomilosti.
    Bohužel mám další starost s tou malou prtkou, má tzv žabí nožičky, přední.
    Musím masírovat a dala jsem jí podložku s chloupkama – froté ručník aby se sama snažila a namáhala si ty přední nožky.
    Je to prý také časté stejně jako u mimin, když se narodí a mají křivé nožičky.

Attachments:
    PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

tak máme voočkováno, zkontrolovaný čokle- Rumouš má uštíplej žub 🙁 , já mám novej telefén a máme objednaný šécky spotřebiče do kůchně neboli buráci vyrazili do Prahé 😀 a teď tady žeru mísu zeleniny k snídani

Dennyky
    chůdě malinká, ta si to teda vybírá 🙁

Udělat výstavu fotek může téměř každý 🙂

já už brzo taky, mám novej telefén! Služební odchází do věčných lovišť a protože další služební by byl Lenhovno, pořídil mi Brtnik k narozkám novej.

kachna
    když má jeden špinavej monitooor a háčky šte jako špínu, zní to divně…

😀 chápu, von i ten pinďa zní tak jako, …že jo… 😀

výbornej ftip, to bych měla vystísknout a dát Brtnikoj na lednici 😀

a gde je Fifináá, se jí tady dělám s plátnem a vona nikde. 😀

Denny

Byste se nepo s tím názvel Pinďa je to prostě nážev pro ščeňátko.

já už brzo taky, mám novej telefén!
    no vidíš a je to 🙂

cernej caj

Denny
    Tak snad uz ti bude konecne vse ok a zadny jobovky

Petrak
    Tak sad to bude ok. Ps s tema videama podle me nejaka zmena kodeku v telefonu. Vyzkouset vic nastaveni a ktery bude fungovat asi pouzivat. Co mas za telefen

Kachna:D
    A morceci sunku nemas? 😀

PetraK

čajdo

s tema videama podle me nejaka zmena kodeku v telefonu. Vyzkouset vic nastaveni a ktery bude fungovat asi pouzivat. Co mas za telefen
    když já vůbec nerozumím, co to píšeš 🙁 . Nevím co je kodek v telefénu – nicméně nic jsem tam neměnila a videa běhají v pc normálně. A jaký nastavení – nastavení čeho, kde vyzkoušet? Ach jo, sem marná.
    Telefén ten starej co používám teď je Samsung a ten novej co ještě nepoužívám 😀 je taky Samsung.

Maya

PetraK
    co mas za samsung?
    ja budu muset taky resit telefon, uz nabijim asi 3x denne a premejslim, ze nez nova baterky za cenu pres tisic Kc, jestli by nebyl lepsi novej telefon
    Denny
    chudinka, tak at se ji to zlepsi
    jak jsi na to prisla? ze se ti nezdaly nozky?
    nenechas si ji nakonec?

PetraK

Maya
    Samsung A22 5G – doporučil mi ho kvůli focení, já nechci žádnou drahou věc, rozbiju to pak do pěti minut. Potřebuju základ – aby to umělo mluvit, psát, fotit a pouštět mi muziku, abych si tam zase mohla nahrád Birdyho a Plantneta a Mahjong. Mapy abych se neztratila a taky germásnkej slovník. víc nepotřebuju.

Jen nevím jak:
    přenahraju kalendář 😮
    přenahraju ten germánskej slovní, ten jsem kdysi dostala do starýho teleféna nějak – není to stažená aplikace, a minule se podařilo, že jsem ho dostala i do tohodle teleféna co mám teď, jenže jak to nevím už. 🙁

Denny

Maya
    já si koupila baterii do mobilu jsou to asi 3 roky a tehdy mi přišlo,
    že taky nevydržela vůbec nic ani nová.

jak jsi na to prisla? ze se ti nezdaly nozky?
    já se soustředila na to očko. Nožky měla zvláštní od narození ale pak jsem si říkala, neplaš, je pomačkaná z bříška a je to dost vidět hlavně na levé pacce.
    Želvička to asi nebude, bude to čoko ticked jak se tak vybarvuje, takže Zdneka jí asi chtít nebude, páč chtěla želvu.
    Má o ní zájem i chovatelka, od které mám holky, ale samo, pokud se nožka neuzdraví úplně tak by jí asi nechtěla, nevím.

Maya

koukam na ten telefon, taky ta uzka nudle, dneska uz se snad jiny nedelaj a je to dost desny
    nema asi bezdratove nabijeni, alespon jsem to nikde nenasla, tak to nic pro me, ale jinak vypada dobre

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,741. až 1,760. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.