Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,721. až 1,740. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Fifi

Dik, koukam do emila, tak to ma hosik Vasik ve svym veku a potizema lepsi vysledky nez Trolda ted. Akorat ty cysty pitomy teda.

Petrs01

no, jenomže ty cysty vyhrajou… Ty ledvinové parametry jsme dokonce dietou srazili na normál. Ostatně teď ustál i ATB. A teď zrovna už zase stojí nad miskou.
    Troldík má výsledky lepší nebo to vylepšit nejde?

Fifi

Trolda ma vsechny vysledky horsi nez Vasik. Krea ke 130 a pri kazdy kontrole se to o spdlik zvysuje. Vylepsit, teda spis zpomalit to krom diety, Pronefry nejde, bohuzel u nej se to veze se slinivkovym pruserem, chronický selhavani ledvin. To bude rozdil od Vasika, kdyz jemu jste vysledky vylepsili. Pindik pruhaty ATB, kloubni vyzivu, cokoliv dalsiho nesmi brat. Kazdopadne uz chapu, proc se Vasik tak drzi, cysty holt neovlivnis, jinak delate max. 🙂 Dej mu blemcos. 🙂

Petrs01

Dej mu blemcos.

Néé, teď nééé. Právě proběhla druhá večeře. Dršťky. Bléééé.
    😀

Maya

tak jsem se pokochala v galerii, dobrej nápad 😀
    doufám, že zdejší kreslíři se budou činit a bude to tam přibejvat 😀
    Petrs01
    v hodnotách se nevyznám, ale drží se pěkně Vašík když uťape 14 km

cernej caj

A ja ctu “v rijnu ’88” 😀

Tak drzte palce, protoze nam vzali 5 dni dovolene tak mam na stredu domluvenej opustak bez dovci ale mesic cekame na projekt kterej mel zaxit pred vanocema a sef mel 14 dni neschopenku, aby mi to dal jinak nemuzu jet s klukama autem (5h) ale vlakem (9h)

Maya

Vcerejsi navsteva
    Je krasne videt, ze Lokinek NEMA bily packy 😀

Attachments:
    cernej caj

Maya
    Tak to je roztomilost uzasna:) jsou uplne bozi! To si trefila uzasnej okamzik

Ferinka vcera prisla, oblizla mi nos, pak ho oblizla charliemu a sla se stulit do noh:)

PetraK

RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    RRRÁÁÁ
    MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!

Gůtn tág majne líbe Kindr.

Byl krásnej vejkend, co Alberti? Byli jsme na čarodějkách a bylo to suprrrrrrr. Nejsme pražácííí nejsmeee!! Juché! Užily jste si čaroďky?

A sem se tetkonc rozčílila trošánek. Máme ten robotickej vysavač, řeším s nima už asi 150x výměnu baterie, nejdřív ji chtěli poslat – nechápu proč, ale poslala jsem….. ticho….nic se neděje, volám tam…… my jsme chtěli baterku poslat? No ale nic nám nedorazilo, víte co? Napiště mi do SMS vaši adresu a č. té objednávky, pošleme vám baterku obratem. Tak se asi furt ešče obracej, protože zas nic. Už začínám být nevrlá, tak jsem zvědavá, jak to panáček vyřeší a zda vůbec.

Sedí Dennyky ešče u hřbitova? nebo už na koštěti vodletěla ?
    A co Petrs z toho vlaku? Fstala? Fstala?
    A jak Zlatka- třísky ze zadnice vytahala?
    A Mirka výletu a návštěv evidentně užívala?
    Aaaaa Fifijová galerii zakládala! By tam hnedle čajda malovala!
    Fifijová díky, dík, seš galerista profesník!
    Dafče chlupy pěkně vlajó!
    Fšicí krásně malovajó!
    Venouš malej tůrista
    kilometry proťapká
    Užil si to hodně moc
    a spinkal potom celou noc.
    Přišel kámoš za Lokísem,
    váleli se za skleníkem

Toooo byl ale krásnej víkend Albertííí! 😀

Maya

cernejcaj
    Ferinka je teda si rada, ze Charlieho ma?
    odborari se ted perou za 5 tydnu dovoleny, tak treba to budes mit casem zpatky
    PetraK
    jakej peknej vikend? vcera odpoledne lilo, zrovna kdyz jsem uklizela drevo, tak jsem to musela v lijaku hazet do vseho mozny a alespon do dotahat do kulny a dneska to budu tahat znova na spravny misto

cernej caj

Maya
    Ale my nemame odbory:D

Tak ferinka podle me neni ani rada ani nerada, proste si na nej zvykla, ale obacs sou desne vtipny kdyz se o sebe nekde prerazi (charlie o feri) ve dveruch a udelaj chumel:D ale nejak zas jako ze by se k nemu uplne tulila jak k vokounovi, to ne

PetraK
    Tak mas podaci listek, ne? Podle cisla dohledas jestli to prevzali ale je to teda voser no snad se to brzo vyresi! A dobre ze ste si uzili carodky ja si je uzila spanim:D

Kamos prazskej ma covida:( tak s nama nejede

Maya

cernejcaj
    tak oni chteji, aby se to uzakonilo + o pul hodiny kratsi pracovni doba
    tipuju, ze alespon ta dovolena by jim mohla projit
    se divim, ze kamos sel na testy, co tak vidim kolem, marodi dost lidi, ale na testy uz nikdo nechodi

cernej caj

Maya
    Brala bych radsi 7,5h prac dobu:D

No na vstup do nemecka stejne musis mit bud ocno nebo pcr a on nechtel kdyz dovca aby nas ohrozil tak radsi sel k dr .

No lepsi to zjistit dnes nez ve stredu by mu prisly vysledky na ubytko na sumavu ze je pozitivji to by bylo horsi

PetraK

Maya
    jakej peknej vikend?

u nás bylo hezky. Jen večer na ty čarodky byla ziminka, ale to proto, že je to u vody.

Tak to vypadá, že Lokijárd je rád, že má kámoše a prťous už se neostýchá?

+ o pul hodiny kratsi pracovni doba
    ano?? a kdy se to bude vědít? Dáš, prosím , echo? Já politiku už definitivně odstřihla, aby mi nejéblo.

černej čaj
    heh, to se na to dobře kouká, viď, když vidíš Ferratu, jak blemcne Karlose a jde si chrápat.

tak baterku konečně našli – posílala jsem ji před Velikonočkama, ejch. No tak snad už konečně pošlou tu novou, nevím proč nutně tu starou potřebovali.

PetraK

černej čaj
    Kamos prazskej ma covida:( tak s nama nejede

tady má kde kdo kovida, řekla bych 😀 Jedeš do Germánska jo? kdy?

cernej caj

PetraK
    Ve ctvrtek, v patek a mozna i v sobotu:D

Tak super ze baterkh najdes

Mozna aby si pak nepreporodavala baterky prootze si budes chtit brat novy jen tak? 😀 oni ji treba zrepasujou

Denny

Hezké odpoledne,
    víkend krásný byl i u nás, dělali jsme čarodějnice u známých,
    mají velkou zahradu, pergolu, měli jsme ohýnek, buřtíky, točený Svijany
    a bylo fajn.
    Dokonce s námi seděla rodina z UA, manželé s osmi měsíční holčičkou Valerii.
    Ano chlap je tady v ČR není ve válce, páč je hodně nemocný.

Zahráli jsme si s paní domácí na Rammstein, video snad získám, jestli
    bude publikovatelný nevím 🙂

Denny

Ptá se malá žabka maminky:
    “Mamíííí, mamíííí, víš jak si onehdá říkala, že bráchu přinesl čáp”?
    maminka žabka?
    “Ano ano, vzpomínám si”
    malá žabka:

“hmmmmm tak si ho zase vodnesl…. “

Denny

Jedna ze soboty, aneb když bylo Honzíkovi zima a já jsem v něm Honzíka rozhodně neviděla 🙂

A když si šelmy hrají

Attachments:
    Denny

Jsem ostuda, díky těm všem starostem mi vypadlo tohle…
    ale holky mi slíbily, že tam moje fotky vezmou a my bychom se tam jeli s Františkem podívat

Attachments:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,721. až 1,740. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.