Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,681. až 1,700. (celkem z 3,684)
  • Autor
    cernej caj

mozna sem nejaky stary fory smazala ja s tim, ze kdo bude neco hledat 5 let zpet? a zas neni potreba aby to tu bylo kazdymu na ocich uplne neaktualni stary veci, tak sem to asi pozamykala a schovala ale z mobilu se mi taky mohlo stat ze mi ujela ruka…

Fifi

Cajdo, to byl krasnej vylet. Kdysi si to nazvala plnotucnym jarem, presne tohle mi tvy fotky vyvolaly. 🙂
    mozna sem nejaky stary fory smazala ja s tim, ze kdo bude neco hledat 5 let zpet?
    Esusi bagr obrazek musel bejt v obdobi srpen az rijen 2020, kdy se u nas delala ta prvni faze kanalizace, to jsem obdivovala velky bagry a precisni praci bagristu. Kdyz si neco smazla, dyk se misto uvolnilo aspon, neni to tu nafukovaci. 🙂 Ovsem doted si pamatuju svou vlajici kstici na bagru… 😀

cernej caj

Fifi
    Jj plnotucnynjarontonurcite bylo, bylo naaadherny!

Maya
    cernej caj

Maya
    Ja neznam nic, holt mladi itaka:D

Petrs01

Tak já si trochu zabásním.
    Dnes bylo kiláků o pár víc
    sedím ve vlaku z Milovic.
    A jsem zvědavá jestli se z něj v Praze zvednu 😀

cernej caj

popripade bidne zhebnu 😀

Doufam, ze si se zvedla! kolik sis dala kilaku? ja dneska jen 25 ale uz to teda smazi o 106 venku mozna budu i trochu prismahnuta

Denny

Ahoj Jezibabky, tak jak dmes? U nas krasne bezvetri a polojasno…. uz vaa nektere vidim

Attachments:
    Denny

cajda se konecne podelila o tu nadhernou fotografii

Attachments:
    cernej caj

Denny
    ja tam nasla esusku v ramstein potrhanejch hadrech 😀 😀

co marudci? uz se to lepsi zase o dalsi fous?

Fifi

Mile damy, klidny let bez turbulenci! Jdu za chvili sekat, at mame hladky pristani. 🙂

Petrs
    Konci vlak v Pze nebo si dojela dal? 😀

Cajdo
    Slusnej vykon, 25 km! Zjova, petrklice. Tyhle klasicky tu vubec nerostou.

Petrs01

kolik sis dala kilaku?

40 / 7 hodin
    To celodenní zataženo se jim moc nepovedlo, jsem trochu ugrilovaná.

Vlak končil v Praze a dokonce jsem se z něj vykutálela na předposlední zastávce, kterou mám o chlup blíž. Ale nožičky už zas křičej, že tohle jsme si teda nedomluvili 😀

Zlata

Denny
    Me nestacis,mám motorový🤓

cernej caj

Petrs01
    tak to sis dala hodne do tela, tvoje tempo si nedovedu ani predstavit ale s tim zatazenem mas pravdu, taky su dneska trochu ugrilovana

par dnesnich fotek

Z Čejce do Čejce, duben 2022

Fifi

Petrs
    40 / 7 hodin
    Blazne. 🙂 Na kole bych si to dovedu predstavit.

Zlatko
    Posekano, jak se setmi, vyhlizim te. 🙂 Ted je venku uplna romantika, kosak zpiva a usurpuje si celou strechu, Vlastovicky priletely uz ve velkym, miluju jejich svitoreni, vrabcaci se cimcaraj a hadaj o nevestu, hrdlicky se tu hrdli, seriky nakvitaji… A ja kejcham jako prase, protoze alergie. 😀

Cajdo
    Pekna protapka i fotky. Jako vzdy u tebe.

Zlata

Fifi
    Taky se nám dneska domu nechtělo.Je to po te zimě taková uleva.
    Odpoledne jsem si vzpomela na Herriota,jak psal o psu krejčího,který si zapichl do sedací části špendlík.Kluk uklizel to dříví,nakonec zbylo drobné a piliny,tak jsem chtěla trochu pomoct a sedla jsem si na zem a sbírala .Jenže ty třísky jsou v určitých místech značně nepříjemný potvory.😂🤓

Fifi

Zlatko
    Jejda, nekdo si bude hrat na sestricku? 🙂

Denny

Ja sedím u jednoho krasneho hrbitova

Attachments:
    Denny

fotky

Attachments:
    Fifi

Dennyky
    Nedrep u hrbitova, nemelas opejkat burty? 🙂
    Ovsem misto vypada silne.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,681. až 1,700. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.