Kecací jaro 2022

Fóra Ostatní Kecací jaro 2022

• Toto téma obsahuje celkem 3,683 odpovědí. Do diskuze (17 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel cernej caj a poslední změna proběhla před 10 měsíci a 1 týdnem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 3,684)
  • Autor
    Denny

A ještě jedna s drápkama 😀

Attachments:
    PetraK

Zlata
    jo, stopro a pak taky bacha. Volala mi jakási paní s romským jménem a shodou okolností stejná osoba volala ženě od synovce s cca měsíčním odstupem. Že aby člověk přispěl na Honzíčka, který je na vozíku. Slušně jsem jí vysvětlovala, že přispívám již na dost místech a to tam, kde si to sama ověřím. Dotírala prej abych aspoň jednorázově. Tak jsem jí slušně poslala jednorázově do pryč. Grrr, když si představím že narazí na někoho, kdo to neodhalí.. .. a bude takovej dobrák, že ty prachy dá, tak by ji , megeru jednu, drapla pod krkem a …….

Denny

Zlatko všechna ta čísla blokuji.

Maya
    ty wogo, ještěže mám Koněva doma, uštřím za boudu 🙂

PetraK

Dennyky
    e ouška rostou závratnou rychlostí
    ta druhá fotka je boží 😀

Denny

PetraK
    ta druhá fotka je boží
    úplnej tygřík co?

cernej caj

Ja je blokovat neumim ale aspon si je ukldam jako nebrat.

Denny
    RozyonilOUSko 😀

Maya
    Tak jestli ta bouda dala 2,5 psa a da jeste nova 2,5 tak dobry:)

Maya

Denny
    ma usi vetsi nez hlavu 😀
    ale je to roztomilous
    PetraK
    co je bouda ala hornbach? u vas doma? 😀
    vono mu to jeste chvili vydrzi, ten vnitrek ze sololitu je jeste OK, ale na zimu uz by to nebylo, to by mu tam profukovalo
    cernej
    no bouda dala 2 psy, kupovala jsem ji, kdyz byl Kim malej
    Dorin mel svoji mensi, ta tam furt stoji v kotci bo ji zatim nemam kam dat, kdyz v druhy garazi mam uz asi 4 roky rozebranej traktor, kterej natuty mel bejt hotovej za rok 😀

Zlata

Denny
    To je nunanek.
    Čísla neblokuju,prostě nezvedam.
    Prosím co je bouda hornbach?

cernej caj

Maya
    I tak je 20 let slusny, a traktor spravujes ty nebo kdo? 😀

Maya

cernejcaj
    no jiste, ja spravovat traktor, tak z toho neudelam ani sekacku 😀
    spravuje to bracha se synovcem, mam kusy traktoru vsude
    Zlata
    kdyz si kliknes na detail cisla ve vypisu volani, tak tam urcite mas nekde moznost blokovat, pak to ani neuvidis, ze ti nekdo vola

PetraK

PŘÁTELÉ

Za chvíli půjdu dom, užijte si víkenda!

Fifijováááááááá já se vážně snažila Tě najít namalovanou, abys byla taky v galérii, prošla jsem to až do předlońskejch vánoc a prt 🙁

Zlata

Maya
    Já vim,teda holky mi to ukázaly.Ono jim jedno z tech čísel taky volalo,tak to zablokovala,pak volalo taky z ty Belgie jenže jiný číslo,blokla,znova jiný číslo.Já teda fakt nezvedam,ale tyhle podvody po telefonu jsou fakt hrozný.Nedávno v Rakousku starší paní obrali o 90000eur,vydávali se za policisty,ze její vnuk boural a musí okamžitě hradit škodu.

Maya

Zlata
    jo tyhle podvody u nas byly taky
    proto ja furt peruju mamu jak ji vola nekdo a cokoliv takto chce, aby rekla, ze nic nechce a zavesila a pripadne zavolala me
    ale muzu jen doufst, ze to fakt udela

PetraK

Zlata
    jááá bych to stahovala za živa z kůže takovýhle šmejdy necitelný a pak je ještě louhovala v kádi se solí. tak. Sem hnusná krutá pomstychtivá, ale tohle se nedělá.

háskej víkend lidijové

kachna

Lucka: “bla bla bla bla”
    Kačka: “Buď ticha”
    Lucka: “ty buď ticha
    Kačka: “ty buď ticha”

Já: Všichni buďte ticha”
    Martin: “A já?”

To bych je vždycky zabila

Fifi

Krasnej patulinek a vikend! 🙂
    Dennyky
    Jedutkote, to je vtelena roztomilost. Ocicko vypada uz docela pekne, ne? Usiska sileny, celej ten tvorecek je silenej. 🙂

Esusova
    Galerii zalozim, stoji to za to. “Fifi na traktůru nemám ” Protoze nejdou najit nektery starsi fora, bagr to byl nekdy v lete 2020. Kecaci forum tehdejsi nejde najit, si ho asi zneviditelnila nebo se samo smazlo?
    Se strunovkou mi poradil kamos, vezla jsem mu sekacku na servis. Neda dopustit na aku vyzinac z Lidlu, jenze ten ted v nabidce vubec neni. Toz jsem zase bezradna. 🙂
    K ucesum – me tech mych par chlupu vostrihat a zmelirovat vyjde na 650,- coz je epesni cena na velky mesto. Driv jsem platila 2x tolik.

Miloo, vyrid Robertovi vse nejlepsi a poradnou pusici k svatku! 🙂 :*

Petrs01

aku vyzinac z Lidlu

ty aku věci z Lidlu má nějaké mamka, je s tím dost spokojená, fungá to. Vyžínač ne, ten nepotřebujem.

K ucesum

co přišel kovid, koupili jsme “vyžínač” i na sebe, tuším taky z Lidlu, ale nějaká dobrá značka a jednou za čas se vzájemně ojedem. Na královnu krásy neaspiruju a účel to splňuje.

Fifi

Petrs
    Parkside strunovka to je, kamos mi ji dal ozkouset, fakt presne to, co by se mi hodilo. Jen halt nejde ted nikde sehnat. 🙁
    koupili jsme “vyžínač” i na sebe, tuším taky z Lidlu, ale nějaká dobrá značka a jednou za čas se vzájemně ojedem.
    I vy kanci. 🙂 Mam strojek, co jsem pouzivala na erdelky, pravda, usetrila bych za kadernici. 😀

cernej caj

od vcera my nefunguje kolecko na mysi a je to PEKLOOOO!!!!!

Českým středohořím, duben 2022

PetraK

Tak jsme si dali tři hodinky v lese,krása.
    Fifijová
    prošla jsem v galerii stránek celej rok 2020 tam to nejni 🙁 zkusím pak postupně po měsících projít 2019

Jdu slavit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 20 příspěvků - 1,661. až 1,680. (celkem z 3,684)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.